spicy

pappa är och köper spicy till mig, visst är han snäll ^^

söndag

idag vaknade jag av att pappa knackade på och frågade om jag skulle gå upp snart. var så trött, så jag låg kvar. så det blev inge stockholm för min del. vi skulle ha åkt till saltsjöbaden och hälsat på släkten men det var nog tur att jag inte följde med för varken bror min, farmor & farfar eller mina kusiner åkte dit så hade nog inte haft så jätte kul med medelålders :P haha.

istället åkte jag ner på stan, till sofia som jobbade. hon ville att jag skulle komma ner och hålla henne sällskap. men det var så mycket folk att jag inte behövde vara där. jag gick en liten vända på stan. köpte toffsar och hårspännen (verkligen behövligt) sen köpte jag en stickad tröja på den nyöppnade butiken Vila i gallerian. tog en sväng förbi jobbet och sa hej :)

sen åkte jag och sofia och kollade på derbyt mellan Västerås IB och Rönnby IBK. som tur var vann Rönnby med 3-6! men det var inte en särskilt rolig match. märkte verkligen hur mycket jag saknar innebandy..

imorron börjar praktiken. blir Cubus för min del de första 3 veckorna innan jul. ska bli spännande att vara där, det är ju lite annorlunda än Stadium. ni får uppdatering imorron om hur det var första dagen på praktiken


heja rönnby

godnatt

 

lördag

godmorgon lördag. nu ska jag få i mig lite frukost sen ska pappa skjutsa mig till jobbet. tiderna idag är 11-16. efter jobbet ska jag hem till linn och äta, hembakad pizza skulle det bjudas på.

ha en bra dag,   ciao

28/11

nu har jag kommit hem från jobbet och hunnit äta och tare lite lugnt. skönt att vara hemma men det gick bra att jobba idag. fick organisera och städa mössväggen idag. det är skönt när man har något att göra, en uppgift än att bara gå och dra upp dragkedjor. tiden gick iaf fort idag på jobbet vilket var skönt. imorron är det jobb 11-16. kommer nog vara mycket att göra imorron, vilket är kul.

ikväll blir det myskväll. ska dricka te och göra lite popcorn och kolla på pirates of the caribbean som går på tv 21.30 på kanal 5.

nej hejdå för ikväll,   ciao


angels and airwaves

love


motivation

ja, vart är den? just nu skulle jag verkligen behöva lite motivation. känner att det inte finns något som motiverar mig just nu. började nio idag men kom inte till skolan förens nyss. bra jobbat. har 5 prov som jag egentligen skulle behöva göra idag. har inte tränat till något av dem. det här suger.

jobbet ringde också så ska och jobba halv 4 till 7. sen blir det nog en seg kväll. ska jobba imorron också så jag orkar inte vara bakis imorron. majs nu ska jag försöka läsa lite om urbaktierer och big bang.   ciao

disappointed

va besviken man blir när man hör att nån har sagt vissa grejer. tycker inte att man ska säga saker som kan såra en anann person till andra personer som inte har med saken att göra..


dagen

idag var jag riktigt trött imorse så tog en senare buss till skolan. eftersom vi har resursdagar nu spelar det ingen roll om man kommer lite försent. har iaf försökt att plugga idag, har ju gått sådär. lunchade med sofia. och sen försökte jag plugga lite mer, gick mindre bra. sen efter skolan åkte jag hem och träffade mirre och linn. vi åkte ut till erikslund (mirre körde) och käkade på max. efter maten blev det te hemma hos linn :)

shoppade en väska idag hos sofia på accent också. dem har 20 % på deras egna varor. perfekt. sen köpte jag lite underkläder på lindex.

nu ska jag kika på the hills. imorron blir det råplugg för min del.   ciao

entourage


I'm hooked. entourage, serien som dom säger är killarnas Sex and the city. jag kollade klart på säsong 5 inatt. kunde inte sluta kolla. bara ett avsnitt till. ganska lätt att se ett avsnitt till när avsnitten bara är 20-25 min. riktigt bra iaf. sen är det kul att det är så många kändisar som är med och gästar som sig själva och andra. några svenskar har varit med vilket är jätte kul, malin åkerman, mini aldén och stellan skarsgård.

tisdag

god kväll. idag har vi haft redovisning i småföretagande och sen matte på eftermiddagen. efter skolan hade jag dans, börjar närma sig avslutning och uppvisning. vi ska vara mc-gäng ;P får se hur det blir. skinnjacka, skinnhandskar, kanske blir bra, vi får se.

imorron börjar resursdagarna. har en ganska lång lista som ska göras, usch. sen börjar iaf praktiken och då slipper jag vara i skolan på 13 veckor.

Just det, Mirre tog körkort idag. GRATTIS! hon ska hämta upp mig och linn imorron när linn kommer hem vid kl 4 :) så ska vi äta spicy och mysa.   ciao


praktik

hejsan. nästa vecka går vi ut på praktik. kommer inte vara i skolan på 13 veckor inklusive lov. de första 3 veckorna innan jul kommer jag att vara på cubus. får se hur det blir. hon sa iaf att det kommer finnas mycket att göra och det hoppas jag. alltid kul att hålla sig sysselsatt.


efter jul åker jag och elin i min klass (ja, elin & elin :P) till thailand i 5 veckor :D vill ni se bilder från hennes hus där vi ska bo? klart ni vill ^^



uteplatsen :)

poolen

utsikten till golfbanan :)

japp, börja bli avis hihi

ny vecka

godmorgon. vaknade för en timme sen av ett samtal från göteborg. det var linn som hade tråkigt på sin rast. hade kunnat sov en aning längre eftersom jag börjar kl 1 idag men men nu är jag uppe iaf.

igår fick jag sms av joel som vi träffa i alanya förra året. han var i västerås och hälsa på släkten. blev som en chock för oss alla eftersom han bor i umeå. vi kunde inte träffa honom igår men vi hoppas att vi hinner ses en stund idag innan han åker tillbaka hem.

nu sitter jag och dricker te, ska kolla lite på tv innan jag börjar klä på mig. usch jag vill inte gå ut, det ser så kallt ut. har kommit ganska mycket snö nu. på onsdag kommer iaf linn hem innan hon åker till kanarieöarna, fusk. så då ska jag, linn och mirre ses alla tre. för det var ett tag sen vi gjorde det. får se om det blir utgång med klassen på onsdag också eller på fredag kanske. onsdag, torsdag, fredag har vi resursdagar i skolan vilket ska bli skönt för jag ligger efter i många ämnen så jag måste komma ifatt innan vi går på praktik.    ciao

lördag

idag har dagen bestått av jobb. 11-15. fick december-schemat :) känns skönt att veta när man ska jobba. ca 53 timmar har jag fått i december. det är något iaf, kommer säkert att bli lite mer.

efter kom pappa och hämtade mig och sen åkte vi till fredriks & camillas lägenhet. jag har ju inte varit där än. den var jätte fin. fast jag gillade deras i uppsala väldigt mycket. pappa lagade lite mat och sen åt vi tillsammans. det var länge sen..

nu är jag hemma och sitter och snaskar på algrens bilar ^^   ciao

stockholm

nu är jag hemma från en dag i sthlm. dagen började med psykologi och redovisning i psykisk ohälsa. sedan jobbade jag och carin med vårt projektarbete.

sen for jag och sofia till huvudstaden. great day. lite smått kyligt var det men fick till några bra köp och hade en kanon dag med sofia. köpte två par jeans, två t-shirts, en tröja, en klänning, en jätte fin bh och ett armband. thank you darling, you're the best. my pear ;) haha



från norr

"är du en teletubbé?"


stockholm


imorgon åker jag och sofia till huvudstaden. hejdå

du är bra

det är skönt hur en person kan få en på bra humör igen genom att bara vara sig själv. behöver inte säga något speciellt bara vara sig själv. tack du!

coffee

tråkigt. vi gör ingenting. känns ganska ovärt att ens vara här. har varit och köpt kaffe med emilia på munk & muffin för att hålla mig vaken. blä vill hem

snart helg

godmorgon. sitter i skolan och ska ha samhällskunskap. får se om det går att koncentrera sig idag då. skönt att det snart blir helg iaf :) imorron åker jag och sofia till huvudstaden för att shoppa och komma bort lite. ska bli jätte roligt. hoppas att pengarna räcker bara :P på lördag ska jag jobba, 11-15. sen tänkte jag att jag ska försöka besöka min bror och camilla och deras nya lägenhet.




kan man ha mer otur än mig? fyfan!

samtal från norr

idag har jag lekt med magdalena hela dagen :) mysgos. gossip girl och one tree hill. one tree hill var jätte dåligt den här veckan. nu är jag hemma och fick samtal från linus som är uppe i norr och jobbar. han hälsar att det snöar jätte mycket där uppe.

jag och sofia bestämde oss för att åka till sthlm på fredag så har bokat tåg till oss :) nu ska jag prata klart med linus, sen sova.    godnatt

godmorgon onsdag

sitter i skolan. har naturkunskap och vi ska göra några labbar. trååkigt. motivationen finns inte.

igår hade jag huvudvärk och gick hem från matten. lunchade med sofia och åkte hem och tog det lugnt. sen på kvällen kom sofia förbi :) vi köpte hem kina mat och kollade på tv. kl 21 började 50 first date. jag somnade ganska snabbt efter att den börjat :P

får se hur dagen blir,   ciao

Berlin


vänner

vänner är viktigt. ta hand om dom!

Greetings from Berlin

eller ja nästan iaf. har nu varit hemma i ca 40 min. vi landade 35 minuter tidigare än vi skulle fråga mig inte hur det gick till. sen bilresan från skavsta gick nog ganska snabbt. fast vi höll på att köra på x-antal rådjur på vägen.

berlin har varit bra. jag och linn har haft riktigt roligt även om det mesta har gått emot oss. nu tänkte jag hoppa i säng. skriver mer om resan och lägger upp bilder imorron.   ciao

packar

hejhopp. är nu hemma från sofia. vi har haft en riktig mysdag förutom regnet. vi luncha med magga. sen spenderade sofia lite av sina pengar. det var strömavbrott i halva stan. vi åkte hem till henne och hämtade bilen sen blev det en tripp till hälla, till ikea. solning blev det efter ikea och sen åkte vi hem till sofia. mysgos :)

sitter och funderar vad jag ska ha på mig när vi åker om några timmar. runt halv 3 ska vi åka härifrån. ingen sömn inatt heller. kommer vara riktigt trött imorron. åh det ska bli så roligt att åka iväg.

bye sweden, hello germany and berlin :)


berlin



imorron åker jag och Linn till Berlin. det var min födelsedagspresent till henne. vi åker tidigt på lördag morgon och kommer hem vid 23 på måndag. blir shopping, sen ska vi kika på några sevärdheter och sen ska vi festa såklart :)

natt

jobbig natt säger jag bara. jag lyckades somna runt kl 12. sen vaknar jag av mig själv kl 5 på morgonen och kunde inte somna om. vet inte varför. nu är jag väl hyffsat pigg men känner att jag kommer vara väldigt trött ikväll eller imorron. ska ju upp tidigt imorron för att åka till skavstas flygplats. berlin here we come

om ca en halvtimme får jag gå för dagen. skönt att sluta tolv på fredagar. ska väl inte klaga på dom andra dagarna heller då jag börjar kl 1 på måndagar. och onsdag, torsdag, fredag slutar jag kl 12. efter skolan nu blir det lunch med magdalena som har praktik idag. sen ska jag nog hem och ta det lugnt, packa det sista kanske också :)    ciao

at bajic

sitter här hos magdalena. hennes mamma hade lagat gulaschsoppa :) super gott. sen har vi ätit lite godis. snart ska vi kika på gossip girl. det har jag redan sett men jag kollar på det ändå för maggis skull :)    ciao

god morgon

ska strax käka frukost nu innan jag traskar iväg i regnet ner till bussen. vädret suger verkligen just nu. det är inte speciellt kallt men antingen så blåser det eller så regnar det.

igår var jag och solade med maggi & kristin. och ja, jag är bränd i ansiktet. hade ansiktsförstärkaren på hela tiden, och det får jag lida för idag. så om ni ser en som ser ut som en tomat i ansiktet är det troligtvis jag.

hittade snyggaste jackan igår på vero moda. skinnimitation med korta ärmar, perfekt till vintern :P haha. men den var så snygg så jag måste köpa den. nej nu ska jag äta lite.   ciao

kyla

usch, jag börjar känna mig sjuk.. fryser som fan och har ont i lederna och musklerna och det får jag alltid innan jag blir sjuk. perfekt timing till berlin, suck. nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag mår bättre imorron.

har packat lite ikväll, har valt ut en kvälls outfit (h&m klänningen ska invigas) sen har jag packat en outfit till söndagen. behöver en till kvälls outfit och någonting att åka hem i fast det är ju inte så viktigt.

dagen imorron, samhällskunskap på förmiddagen sen slutar jag kl 12, skönt :)

nej nu ska jag krypa ner i sängen med mitt te och några sex and the city-avsnitt.

Maskerad, 1 nov

nu kommer det lite bilder från förr förra helgen :)



thailand-reunion

hugh hefner & arab

scary & scary2

jokern

mexico

superman

haha ?

fångarna


redovisning

japp då var en redovisning avklarad. skönt. nu har jag två matteprov, ett naturkunskapsprov och ett företagsekonomiprov kvar, yes känns strongt.

skola

sitter nu i skolan. tänkte att jag ska ta och lägga upp bilder från halloween men det får bli när jag kommer hem. tänkte också att jag ska skriva nårga rader om helgen. men det blir också senare. ska träffa maggi efter skolan, hon ska sova hos mig inatt. tycker inte om att sova ensam. men imorron kommer iaf pappa hem från New York. Hoppas att han har köpt nån liten present till mig ^^    ciao

vänner


love you

New York

idag har pappa lämnat sverige för att åka till New York City. jag är inte alls avis, jag får ju vara kvar här hemma i sverige jippi! det värsta är väl att hans jobb betalar hela resan som gick på ca 20 000 kr. drömdestinationen är ju nästan New York. tänk alla filmer man har sett som utspelar sig där. skulle vara riktigt häftigt att se allt, alla gula taxibilar, frihetsgudinnan mm.

så är ensam hemma hela helgen. känns lite tomt. men ska jobba på lördag iaf sen på lördag blir det nog party. hoppas på utgång men får se.




nästa helg åker jag och linn till berlin. min födelsedags present till henne. ska bli jätte roligt :) lördag till måndag. det ska bli skönt att komma iväg ett tag från sverige fast vädret i berlin är ju inte direkt bättre än här hemma. det blir nog bra även om vädret sviker.

imorron har jag psykologi på förmiddagen. sen slutar jag kl 12 :)    godnatt

The dark knight

nu efter halloween var man ju bara tvungen att se batman - the dark knight. jokern var verkligen bra i filmen, sorgligt att han inte finns längre, heath ledger. han spelar riktigt bra som jokern iaf.

det verkar ha varit populärt att klä ut sig som jokern detta halloween.


student 2009

nu har vi fått prova och beställt studentmössa :) känns riktigt roligt, det börjar närma sig nu. wiie!

...


jag tänker på dig

motivation

jag har ingen motivation till skolarbetet just nu. förstår inte, jag tycker ju att företagsekonomi är roligt men jag orkar inte ta in information och matte c ska vi inte ens prata om. har knappt tittat åt bokens håll. försöker hitta på andra saker att göra hela tiden för att slippa plugga. good work. kommer nog inte kunna göra proven imorron :/

dagen

tog "ledigt" från skolan idag. eller jag orkade inte gå på lektionen.

dagen började med frukost hos linn innan hon åkte hem till göteborg. jocke som tog körkort idag (Grattis) kom och hämtade mig och vi hämtade upp nylund för att sedan möta k & filip på spicy för lunch. det var då jag bestämde mig för att ta "ledigt" från skolan idag. missade näthandel men det är så jävla tråkigt.

imorron har jag en riktig skit dag. prov i företagsekonomi på förmiddagen och prov i matte c på eftermiddagen. hemskt. tror ni jag har pluggat något? jag tycker ju företagsekonomi är kul men jag har ingen motivation alls.   wish me luck

halloween

hade jätte roligt igår hemma hos linn som hade maskerad. linn, johanna, anders och clara var det som fyllde år och skulle firas.

jag var utklädd till pilot och med mig hade jag en fånge, två togor, en bebis och en clown eller? haha ingen har någon aning om vad ludde var utklädd till egentligen :P grymt roligt var det iaf. ca 40 pers, alla utklädda till allt möjligt. mexican, boxare, arab mm. det blev thailand-reunion också vilket var skit kul! riktigt lyckad kväll,   tack allihopa!


det kommer mer bilder senare men det får bli dem här så länge


Linn 20 år!

Grattis hjärtat


vinter


minus 2 grader

gårdagen

godmorgon. klockan är halv 9 och jag är såklart pigg. hade "a bad dream" om att pappa skällde ut mig för att jag shoppar för mycket. det hände visserligen igår när jag kom hem med ännu ett par skor. men det var inte lika hemskt som i drömmen.

igår var jag med sofia på stan och sen tog vi bussen hem till henne eftersom det är svin kallt och snö här. drack lite te och lärde oss att göra fiskbensfläta :P sen åkte jag hem en stund innan jag åkte till stationen för att möta ludde och hans flickvän emma. 6 timmar på tåg, usch. jag tog dom till spicy, tänkte att dom skulle få nått bra ifrån västerås :) sen gick vi över till linn när hon kom hem :)

nu är det bara börja tagga för kvällen. har ganska mycket på schemat idag så att varit skönt att fått sovit ut lite längre, men men..

idag blir det iaf thailand-reunion när johan kommer :) ser framemot det!