my love

the all-american rejects the red jumpsuit apparatus fall out boy
jimmy eat world 30 seconds to mars blink182 sum41 edgewater hinder lifehouse good charlotte
and many many more..


april

some say...

image27
image28
image29

sälen 07

1/4 - 4/4

sälen var as bra. mamma, pappa, jag och sofie åkte iväg till sälen (högfjället) efter att jag kom hem från örebro på söndagkväll. vi kom fram rätt sent och åt lite chips innan vi gick och la oss.

dag ett.
Upp tidigt skulle vi. liftarna öppnanade kl 9 och vi skulle ju hyra skidor och köpa liftkort också. vi gick upp lite senare än vi hade tänkt. vi invigde åkningen med nåra gånger i högfjällets backar och sedan drog vi iväg till lindvallen :) det var iaf en jätte bra dag i backen :) backarna blev ganska snabbt uppkörda och lite jobbiga att åka efter som det låg snöhögar överallt och isfläckar på de andra ställena. men vi hade fint väder iaf :) vi käkade lunch på mcdonalds, ja vi vet att det inte var så nyttigt kanske :P haha. på kvällen gick vi på bio för sofies mamma hade skickat med några biobiljetter :) vi såg Underbara älskade, den var bra men jag hade förväntat mig mer... mer gråtande iaf. sen när vi kom hem spelade vi lite kort och gick och la oss runt 22.

dag två.
eftersom det var varmt dagen innan och det blev minus grader på natten blev det väldigt isigt. och det blåste väldigt mycket. vi valde då att inte åka så länge utan åkte tillbaka till högfjället runt halv 3. sedan var det faktiskt sofie som vill ut och åka längdskidor även om hon hatade det förra gången haha. vi åkte 5 km. sen på kvällen hade vi faktiskt en tv kväll :P vi kollade desperate housewives :) sedan gick vi och la oss efter det kl 22 :P men vi ville vara pigga när liftarna öppnar. man måste ju utnyttja tiden.

dag tre.
idag var det svin kallt. det blåste som jag vet inte vad. och det blåste neråt backen så t ex när man skulle av liften kom man ingenstans för att man hade sån motvind haha. sen blåste all snö bort från backen högt upp så där var det bara is. det var inte så kul. så runt halv 12 gick jag och sofie in och fikade, kaffe och chokladboll och hon drack varm choklad och chokladboll :) vi bestämde oss för att vi skulle sitta där till vi blev hungriga haha. så runt 13 beställde vi nachostallrik. vi satt där inne typ 2 ½ timme haha :P sedan åkte vi tillbaka till högfjället för vi ville inte åka mer när det var så kallt och blåsigt. men när vi väl kom fram till högfjället var det blå himmel och en stor sol :D då åkte vi i högfjället, och backarna var kanon och vädret var kanon, vi åkte hela tiden fram till liften stängde 16.30. sen var det bara att åka tillbaka till stugan och börja packa. sofies mamma och syster kom och hämtade sofie dom skulle nämligen vara kvar i sälen över påsk medans vi åkte hem.

sälen var bra, båda gångerna ^^

sälen 25/1-28/1
sälen 1/4-4/4

image25
image26

00.26

i can't stop thinking of you. you are on my mind all the time.
sometimes i wish that you could think of me like i think of you...


image24

rönnby ibk

Rönnby ibk <3

r?nnby ibk

tredjeplats i örebrocupen :D