juldagen

idag känner jag mig ännu deppigare, vet inte varför... jag känner mig bara helt nere.
borde vara glad, men det går inte.

just nu vill jag bara härifrån, ifrån västerås, ifrån sverige. åka till en plats där ingen känner mig. åka till värmen. bara härifrån iaf. vi åker till storvreta på onsdag.. ska bli skönt, då kan man iaf tänka på något annat ett tag.

jag vet inte vad jag ska göra, jag känner saknad av dig.. hur mycket jag än försöker så tänker jag på dig.

julafton

Julafton var bra. åkte till stockholm för att fira med släkten :) det är alltid trevligt. man träffar dem så snällan så det är alltid så roligt när man gör det :)

Först åt vi :) sen var det dax för Kalle :D och som vanligt, det börjar bli tradition att gubbarna somnar under Kalle. Peter (min farbror) brukar alltid sitta o snarka :P haha och nu somnade även Fredrik, Jonas (min kusins pojkvän) och farfar haha :P
sen fick vi kakor o kaffe :P julklapps utdelning sen var det dax att åka hem.

Hemma hade vi oxå julklappsutdelning :) fick massor av fina saker. fick ipod nano, hörlurar, alias, locktång, filmer, skridskor, en triss lott som jag vann 50 kr på mm :)

en bra jul även om jag kände mig deppig...


23 dec

Imorgon är den stora dagen..
det känns verkligen inte som att det är julafton imorron. Jag känner inte ens någon längtan till det, det ändå som ska bli roligt är att få träffa släkten som jag inte har träffat på evigheter och så är det ju alltid kul att få paket ^^

Nu håller jag och mamma på att göra lite julgodis, fredrik är på väg hit så ska han hjälpa oss lite :) lite senare så ska vi klä granen hela familjen :) kanske känns mer som jul när man har fått upp granen :P

Granen är klädd men fortfarande ingen julkänsla.. gick över till linn. jag linn o miriam skulle ha en lite julmys med glögg ^^
Nu målar jag naglarna och hoppas på att jag ska bli lite trött snart så det kan bli julafton någon gång...

aja God Jul allihoppa :)


22 dec

2 dagar kvar till Julafton.

Den här dagen börjar inte så bra... Men vad ska man göra åt saken? Jag blir bara besviken gång på gång och du fattar självklart absolut ingenting! Om det inte var som det är så skulle jag kalla dig idiot.

Ska ner på stan med kristin, hon ska köpa sina sista julklappar. Ikväll sen ska jag träffa Viktor.

När räcker det? Jag slutar aldrig förvånas... - face down in the dirt
18.30 blir 20.00...
20.00 blir 20.40... då börjar man tappa hoppet ganska rejält
20.40 blir 21.15... mmm
21.15 blir 22.00, 22.00 blir 22.36...
jag orkar inte mer! jag har det redan skit som det är.

Julavlutning + annat

Hejsan i stugan!
Idag har vi haft skolavslutning. Våra lärare hade ordnat en liten julshow för oss :) det var riktigt roligt. Våra lärare bjuder verkligen på sig själva :P De manliga lärararna dansade runt i badräkt och jaa haha...
Sen fick vi en liten jullunch o så, sen var det jullov :D Sköönt, men känner på mig att det kommer gå hur snabbt som helst.

På kvällen sen efter min träning kom kristin, jossan & maggi hit :D Det var hur roligt som  helst, tror inte att jag har skrattat så mycket på länge :P Vi hade lite myspys och så åt vi popcorn och glass, thihi.

Min önskelista i år!
- Ipod nano
- skidglasögon
- pengar till sälen-resa
- hörlurar (koss)
- en ny fin mössa
- skinnjacka
- konsert-biljetter

Jag tror inte att jag kommer att få allt men man kan ju alltid hoppas, hehe.

Idag pratade vi också om att nyår är ganska överskattat. Man förväntar sig alltid så mycket men det blir aldrig som man tänkt sig, blir alltid besviken. det bästa är att inte förvänta sig så mycket tror jag.

Jul Storvreta Nyår Sälen? Pyjamasparty Vemdalen Sälen Vår Sommar 07

Imorron ska jag sova ut och riktigt njuta av att vi har lov :D sen ska jag förhoppningsvis vara med Viktor :) om han inte har glömt bort mig... vi kanske ska baka pepparkakor, hihi :)


20 dec

Hej! Idag är första dagen jag bloggar :)

Idag var sista skoldagen innan jullovet, imorron är det bara avslutningen. Börjar kl 12 och då ska vi först se en julshow och efter det ska vi äta en jullunch. Sen är det JULLOV :D
På kvällen sen ska jag träna innebandy, ska bli roligt. Det är skönt att komma igång igen. Har varit borta nästan två veckor på grund av att jag har varit förkyld. Efter träningen vill jag göra något julmysigt :) Man måste ju fira att vi har fått jullov.
Idag köpte jag min sista julklapp oxå :) Det känns skönt att ha det avklarat. Nu får man bara hoppas att alla blir glada över det man har köpt. Det är så roligt och så minerna när man ger bort någonting, det är nästan roligare att ge än att få :P

Igår snöade det :) Det var helt underbart, det är så fint när man ser att träden och marken täcks av snö + att det blir så mycket ljusare.

Jag saknar dansen oxå, det är så skönt och roligt att dansa! Tror nästan inte att det finns något roligare.

i think about you, you make me smile but at the same time you make me cry. how do i know? i'm afraid that you don't feel the same way as i do.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!