Linköping

Tänkte att jag skulle ladda upp några fler bilder från Linköping :)



Så grym helg!


Lördag

Nu ska jag kila iväg till bussen. Ska ner på stan och ta en öl med Maggan & Kristin. Mina nya roomies :)


för att du är en pärla! en sötvattens pärla

Fredag

Igår skulle jag först inte gå ut. Sen bestämde vi oss för att gå ut. Jag skulle gå hem tidigt. Sen fick vi stå i kö i en timme. Sen blev jag kvar. Sen ringde Camilla och grät för hon kunde inte hitta Fredrik. Sen letade vi. Och letade, i 2 timmar. Sen somnade jag ca kl 05.30. Sen gick jag upp kl 8. Började kl 9.

Är lite trött idag sådär. Men det gick iaf jätte bra att jobba. Lite irriterad bara över att det blev som det blev igår. Men jag hade jätte trevligt ute iaf :)

Hittade på Pluto´s hemsida en bild från i onsdags när vi var ute. Har absolut inge minne av att bilden togs. Men jag gillar vårt gäng!


city

nu blir det stan med Michaela. senare idag ska jag möta upp maggan, jos, k o joke o planera hösten. en lägenhet i oslo? :)

happiness


va glad jag va här

Barca




Linköping


Morgonmys i Oskars säng

Sen blev det stan, thai mat och sen drog vi oss mot Pitchers för dricka öl och se Arsenal matchen som visades. Sen kom Maggan, jos och k från tåget :)

Sjukt bra helg!

fler bilder kommer :)

home again

Nu är vi tillbaka i Västerås igen. Har haft en så grym helg. Startade med en taggande bilresa mot Linköping. Vädret var hemskt men vi hade roligt ändå i bilen. i Linköping började vi tagga när vi kom fram runt halv 12, 12. sen blev det en kort utgång på ett ganska dåligt ställe :P och två promenader i spöregn.

Lördag dag stack vi ut och handlade mat inför kvällen och alkoholen som behövdes. Sen blev det stan, thai mat och jag fick gå in på Monki :) kom ut med en marin blå kavaj med guld knappar och två par trosor. sen drog vi oss mot Pitchers för arsenal matchen visades. Sen kom Maggan, jos och k från tåget :) Mysig middag och så tagg i Oskars lilla rum på 19 kvm. 7 personer på 19 kvm :P det var mysigt haha. Sen blev det utgång till NH. Sjukt bra kväll, eller hela helgen :) Love Linköping. Oskar kan vänta sig många besök från oss. nu ska jag gå mot sängen och ta igen lite sömn.

buenos noche


Linköping

Adios! Blev bestämt att vi åker ikväll istället :) ska bli skönt att komma ifrån Västerås några dagar. och Linköping är en härlig stad :D

Maggan ringde nyss. så skönt att du kommer hem igen :) kom till linköping honey!


Barcelona


City

Nu ska jag åka ner på stan med Michaela och Linn och äta lunch.

imorron blir det Linköping :)

gårdagen

igår var en jätte bra dag. Sofia ringde mig vid 11 och sa att vi skulle ut och bada vid gropen. Vi kommer om 20 min sa hon, efter sådär 45 min dök hon och Fredric upp :P Vi åkte ut till gropen där vi nästan var helt ensamma. Det blev 2 dopp i vattnet för mig och Fredric. riktigt kallt! Inte direkt någon barcelona värme. Sen åkte vi och käka på tex mex och handlade lite på ica maxi.

På kvällen sen tittade Michaela över hos mig :) hade hyrt filmen "Allt flyter". Skit rolig film haha :D


Första svenska doppet i år.

Sol & värme


någon som känner för att sticka iväg? jag vill åka igen!

en vanlig måndag hemma i Sverige

Kom precis hem från en myskväll hemma hos sofia i hennes nya lägenhet :) vi lagade mat och åt popcorn. sen kom fredric och vi åkte iväg och hyrde film. Kenny Starfighter, grymt rolig film :D Björn Gustavsson är nästan det roligaste i hela filmen. love bear. måste ses igen! sen tog jag cykeln och åkte hem. älskar min nya pärla till cykel :)'

nu ska jag krypa ner i sängen och kika lite tv. buenos noche

Sofie!

Just det, Sofie fyller 19 år idag. Grattis Grattis Grattis!! :)


home sweet home?

ville bara titta in och säga att jag är hemma. landade i västerås 17.30. fy va kallt det var när vi klev ur planet. i 10 dagar har vi haft 35 graders värme, och att komma hem till 20 grader var lite skillnad. imorron ska jag sova, sova sova. dem ringer säkert från jobbet och väcker mig och vill att jag ska komma in och jobba...

buenos noche


bjuder på en bild från barca. the beach

Update from Barca

hej. vi njuter av livet har. solen skiner varje dag och igar var vi och shoppade. har dock blivit forkyld. aja, nu ska vi till stranden! ciao

Greetings from Barcelona

Hola! sitter har i receptionen pa hotellet. vi kom precis tillbaka fran stranden och ska ga och kopa lite vin alldeles strax.

Barcelona ar bra! tyvarr har vi inte hunnit se sa mycket av det. mest stranden och gatan dar vi bor. shoppat har vi gjort en dag men vi kom ivag sa sent att vi knappt hann innan affarerna stangde. kopte iaf lite grejer pa HM.

utestallerna ar riktigt bra men dyra. 20 euro for att ga in pa vissa. tur att vi har traffat nara vasterasare som fixar in oss gratis. en corona for 8 euro ar ju inte na billigt.

nej nu ska vi traska ivag.

saknar sverige lite grann, men jag kanske blir kvar i barcelona. vem vet. take cr

Barcelona


Nu åker jag :) är tillbaka om 10 dagar. take care!

Colors


bild: rockfoto

hoffmaestro<3

the summer ends with a trip! Barcelona

ikea och lite shopping

jag miriam och linn åkte en tur till ikea för att kika på lite möbler åt miriam. hon flyttar ju om typ två veckor. rätt skumt att hon flyttar ifrån vår lilla gata, men men så är det. jag köpte lite galgar och sen köpte jag ett par skor på rean på din sko och en klänning från H&M som jag ska ha på mig ikväll.

ikväll blir det förfest här :) jag har bjudit in en del men många som jobbar som kanske bara är med i början. men hoppas dem flesta hänger med ut :) nu ska jag hoppa in i duschen.

imorron drar vi till barcelona! :D


Stockholm boogie

vi får se hur den är. alla säger ju att den är super bra. imorron måste jag packa massa och så kör vi utgång på kvällen.   godnatt

Hoff


Jobb + Spicy

Idag vaknade jag ganska tidigt, runt 9. så jag började dagen med en smoothie och sen satte jag igång att färga håret på mig själv. efter det började jag packa inför barcelona. gick inte så bra. vet inte vad jag ska ha med mig. har inga kläder för den värmen som är där :P

sen ringde dem från jobbet och fråga om jag kunde jobba. jag skulle träffa sofie, emilia och bäver vid halv 6 så kunde bara jobba i typ 2-3 timmar. men jag hoppade på nya cykeln och bikade ner på stan. jobbade och tjänade några hundra till september lönen :P hann växla pengar till resan också innan jag mötte upp gänget :) det var jätte trevligt, vi borde verkligen ses oftare. idag var den enda dagen alla kunde på men förhoppningsvis blir det bättre i höst.


den här bilden är så rolig. ni är så snygga!

grillkväll

riktigt härlig kväll igår. oxfilén låg på grillen och solen sken :) drog på mig en tunika över bikinin och frös inte alls. jordgubbar och melonglass till efterrätt och trevligt sällskap.


ny cykel + sol



idag åkte jag och pappa för att köpa lite grejer inför min resa men det slutade med att vi köpte en ny cykel till mig :) jag fick det i födelsedagspresent förra året men har har inte riktigt blivit av att köpa en så nu idag hittade jag en jätte fin och bra. lite retro som jag ville ha den. dock är den svart, hade ju velat ha en lite roligare färg. men jag tror att vi kommer få många bra stunder tillsammans :)

ikväll kommer michaela och linn över på lite mat. det blir grillat kött och färsk potatis med beasås :) nu har jag bara legat ute i solen men ska väl strax börja fixa med maten.

Monday


bild: fashiontoast

Måndag och jag är ledig. det känns faktiskt konstigt att inte gå till jobbet. Jag och pappa ska åka och handla lite grejer. Han åker imorron och jag behöver ha mat dem dagarna innan jag åker och sen måste jag köpa solskyddsfaktor och lite såna grejer.   ciao

wardrobe


Lazy sunday


idag har jag verkligen tagit igen sömn. vaknade runt hlav 12 tror jag och sen somnade jag om och sov till kl 5 haha. så nu är jag ganska utvilad :P är ledig nu också fram tills vi åker till barcelona på torsdag. jobbade sista dagen igår.


Fredag

det blev en lugn kväll i fredags. efter jobbet åkte jag och pappa och köpte en klädhäst till mitt rum. åkte snabbt hem och bytte om för att möta gustav, christian och anton från jobbet nere på stan för nån öl :)


Grabbarna vill så gärna smaka på min drink