irriterande

nu har jag kommit hem, jag och pappa har varit och handlat lite inför imorron. däribland kött och marinad. tror ni inte att jag stänker ner min tröja med marinad när jag ska öppna flaskan. och självklart hade jag ju min Acne t-shirt på mig. jävla skit säger jag bara. 400 kr åt skogen, känns ju kul. mindre kul eftersom jag bara använt den typ två gånger innan.


Valborg

imorron är det dags för Valborg. ska bli grymt. vi drar till uppsala på dagen och festar i parken. sen hem och grill här hemma. sen får vi se vad kvällen tar oss :) jag sofia och maggan åker redan kl 9 på morgonen till uppsala.

köpte en linne idag som bli klädel imorron på dagen. sen på kvällen blir det nog klänning.


Valborg i Uppsala 2008

helgen

denna helg var väl inte den bästa som har varit. började dåligt med att en idiot kom och skrek, sen gjorde pappa illa sig och mår väl inte på topp nu...

det blev en lugn kväll i fredags iaf, var helt slut i kroppen. på lördagen låg jag inne i sängen fram tills eftermiddagen då jag gick ut och satte mig i solen. sen kom micka förbi och så cyklade vi iväg och handlade mat. kycklingfilé, potatisklyftor och bearniesås blev det :) mysigt, vi satt ute och åt. jag, micka, magdalena och sofia :) micka var lite sliten från dagen innan så hon följde inte med när vi andra åkte ner till tabazco. riktigt mysigt blev det på tabazco, vi satt på deras uteservering och drack lite vin och pratade utomlands minnen :) vid halv tolv gick maggi till jobbet (natt på donk), mindre kul för henne. jag och sofia tog oss en drink innan vi gick in en snabbis på silk och därefter till bil & bob.

söndagen var mysig den också. vi åkte och handlade picknick och sen åkte vi ut till björnön och mös. jag och paret sofia & fredric. sen blev det lite godis och wipeout :) och så en promenad hem :)

förutom det dåliga som hände, var det ändå en okej helg.

 

sista minuten


är det någon som vill åka till rhodos på söndag, 1 vecka för 1 199 kr?

idiot

vissa är väl bara idioter. ingen anledning att komma in och skrika. han gjorde inte direkt min dag. jävla idiot! fuck off


Måndagtisdagonsdagtorsdagfredag

veckan har gått fort, redan fredag nu. mycket sömn den här veckan. känns som att jag har sovit bort hälften av tiden. i vanliga fall brukar jag sova 6-7 timmar men det har varit typ 9-10 timmar varje natt. så skönt :) nu är jag utvilad efter kryssningen :P haha.

igår var det mys hos sofias mormor, hon är husvakt när hennes mormor är på galenskaper på malta. middag och sen utgång för sofia, anna och natta medans jag och magga åkte hem till henne och tog det lugnt. är ganska pank för tillfället även om lönen kom idag, haha. shoppade typ upp den igår. köpte ett par as snygga klackar igår, 12 cm på bianco och sen köpte jag två par jeans från cheap monday så där rök 1500 kr. det vill säga mer än hela lönen :P menmen, what to do?

i veckan har det också varit planering inför studenten :) känns så himla roligt att det snart är dags! har bokat tid på studentfotografering, vi får se hur det går eftersom jag inte gillar att vara med på bild, men jag vill ha ett minne.

nu sitter jag i skolan och jobbar lite med organisation & ledarskaps kursen. idag är egentligen min lediga dag från skolan men det blev skola ändå och sen ska jag och jobba kl 14. 5 timmars jobb när det super härligt väder känns ju inte allt för roligt :( utgång ikväll? jag vill.


Studentkryssning

det började på terminalen. massor med folk, och lite alkohol. grym kö för att komma på båten. väl i hytten var det skönt att sitta några minuter innan vi gick iväg till buffén. ingen höjdar mat direkt, vi åt ganska snabbt och tog nått glas vin innan vi sprang till tax free för att köpa dricka. vin, cider och gin. sen var det bara att sätta igång vid 22 tiden. ca 08.30 på morgonen somnade jag, och innan dess var det bara dansgolvet som gällde. hade så jäkla roligt! en av dem bästa kvällarna. jag och carin körde på dansgolvet hela natten.

dagen efter vaknade jag 13.30 och då for jag upp och drog i mig en cider så var man igång igen. och när dansgolvet öppnade igen var det bara att köra igen :D nu i plattaskor, vilket var underbart skönt. nu kunde man hoppa runt som en tok till jätte bra musik.

en riktigt grym kryssning! jag är fortfarande sliten såhär 4 dagar efter haha :P


i hytten

dagen efter i solen :) liten paus från dansgolvet


Lördag - bröllop och sen..

det var bröllop för min kusin Anna och hennes Jonas, i nacka kyrka i sthlm. det var trevligt o träffa släkten. man träffar dem alldeles för sällan. dem hade ganska tur med vädret :P det var sol men det blåste riktigt kallt. efter bröllopet skjutade pappa mig till värstahamnen där jag väntade på resten som kom i bussar från västerås.


Studentkryssningen!



Idag bär det av! åh det ska bli så jäkla roligt. nu kör vi i 24 timmar. Studenten 2009!

fredagfredagfredag

Grym kväll igår. Jag var kalasfull :) Maskinen kom och suprise gästade på pluto, helt galet var bra det var! snacka om bra förfest för Studentkryssningen :D


Utgång

nu är det utgång som gäller. terassöppning :D

maggan & jag, det är grejer det ;)


Säng

Sitter i sängen ska snart sova. har varit en lång dag med först skola och sedan jobb. slutade kl 12 och började jobbet kl 13-19. de första timmarna på jobbet gick riktigt fort med tanke på att det knappt fanns något att göra. efter min rast var det 2 ½ timme kvar, och dem timmarna gick sakta. men det kom in lite folk som man kunde stå och prata med en stund :)

efter jobbet gick jag och kristin och åt spicy, alltid gott :) och nu sitter jag bara och försöker tänka ut vad jag ska ha på mig imorron och på lördag.

What to wear?
Terassöppning på Pluto
Min kusin bröllop (dress code: mörk kostym)
Studentkryssningen

kan min förkylning gå över snart? jag har lock för öronen hela tiden så jag hör typ ingenting. skit drygt. och hur mycket snor kan man egentligen ha i näsan?

nej nu ska jag sova. jag börjar jobbet kl 8 imorron och kommer vara grymt trött.   godnatt

Planering

nu har jag och pappa suttit och planerat lite inför studenten. det är en hel del och man måste ju börja skicka ut inbjudningar nu. tiden går så fort, kan inte fatta det.

på lördag drar vi iväg på Studenkryssningen :D det kommer bli sjukt roligt! åh vad jag längtar nu. Vi har bara festerna kvar!


morning

när klockan ringde imorse orkade jag verkligen inte ta mig upp. är fortfarande väldigt förkyld och kände att sängen passar mig bättre idag. det är bara så tråkigt att va sjuk. nu är jag jätte hungrig men orkar inte göra i ordning något att äta. får käka lite påskgodis. nu blir det nya the hills-avsnittet :)


mgmt


har blivit ett stort fan

Student 2009

det börjar närma sig nu. idag räknade vi ut att vi har 33 skoldagar kvar. det är ju helt sjukt. fatta 33 dagar kvar i skolan :O

idag köpte jag iaf min studentklänning som jag defenetivt ska ha. köpte en förra veckan också, men var lite osäker på den för att den var gräddvit. men nu känns det som jag har hittat rätt :) så kanske jag ska ha den andra klänningen på kvällen.


MQ, 799 kr

Junibacken

Idag åkte vi till sthlm med kursen organisation & ledarskap och lyssnade på Thomas Lundqvist som har skrivit boken Det biologiska ledarskapet. det var riktigt intressant. kul att komma iväg och göra grejer och lyssna på föreläsningar. vi fick även lite fritid på junibacken så då åkte vi sagotåget. hur mysigt som helst :) för er som har varit där vet ju att råttan i nils karlsson pyssling är riktigt läskig :P haha.



Villa Ville Kulla

amanda, carro, emma, emilia, sofie

astrid

Måndag

Måndagen var seg. Jag var så grymt trött. Förkyld och sliten efter allt lovet hade fört med sig. Jag och Sofia åkte ut till Hälla en sväng och sen råkade jag slumra till på hennes soffa innan jag tog mig hemåt. jag gick och la mig vid halv nio men kunde inte somna förrens runt kl 2.

Söndag + 2 månader kvar till Studenten 2009

dagen började med att jag och sofia cyklade ner på stan och satte oss i Vasaparken och mös i solen :) vi åt isglass och bara umgicks. sen blev det spicy och sen satte vi oss på en bänk och njöt lite mer av solen. Oskar och Krille tittade förbi och höll oss sällskap en stund :)

sen cyklade vi hem till Sofia där Sussie hade ordnat med grillmiddag. Super mysgt :) sen blev det kubb och alias :) efter några glas vin fick vi skjuts ner på stan och satte oss på tabazco och tog en drink. sen blev det silk en stund. vi avslutade hemma hos mig med att sofia kokade pasta för 5 pers haha med en bruk krossade tomater med en halv burk med vitlökspuvler. det är tur att vi är så förkylda att vi varken känner smak eller lukt haha.

Lördag vid hamnen

Jag och Maggi blev telefon-trackade på morgonen eller kl 12 av Kristin och Jossan som ville att vi skulle komma ner till hamnen och mysa i solen. Vi var väldigt sega men upp tog vi oss. Min farmor & farfar var på besök så först åt vi lite påsklunch med dem innan vi åkte ner på stan och gick och mötte upp k & j.



vi bestämde oss för att ha robinson kväll med massa gott att äta. jag och maggi lagade mat och satte oss ute i solen och åt :) jätte mysigt. sen blev det myskväll. skönt med en lugn kväll efter 3-dagars festande.


Fredag

Jag vaknade upp hemma hos Sofia. Solen sken och det var jätte härligt väder.

På kvällen var det Påskmiddag med dem vanliga familjerna som vi brukar umgås med. det var jätte trevligt som vanligt, var tvungen att gå tidigare för att jag skulle hålla i förfest hemma hos mig. Maskinen som vi skulle gå på var tyvärr inställt men vi valde att gå till Silk ändå. det var roligt. Jag kände mig dock inte jätte pigg, jäkligt förkyld men jag hängde med ut hela kvällen och efteråt blev det donken och efterfest hos Ludde. det var en riktigt lyckad efterfest. Anton & Martin stog och dansade och jag, Maggi och Jocke höll på att dö av skratt i soffan. efterfesten slutade vid halv 6 när grabbarna var tvugna att gå för att åka iväg till tåget kl 7 som skulle ta dem tillbaka till Åre. Det har varit så roligt när dem har varit hemma. Ser framemot Valborg :)


Jag och maggi gick hem till mig och la oss.


Torsdag

vaknade upp hemma hos jocke på soffan. sen låg vi nästan hela dagen och hade animerade filmer-maraton. ice age2, hitta nemo och gustaf. det var mysigt, speciellt när vädret inte var riktigt hundra.



när jag sen kom hem tog jag mig en lite tupplur för att sen åka hem till sofia och äta med henne och magdalena. väldigt oplanerat åkte vi sen hem till Linda och drack vin och sedan blev det utgång. jag och sofia spårade och var riktigt packade haha, men kul hade vi :P sen somnade jag på soffan hemma hos sofia.


Onsdag

Grillningen blev inte av hemma hos Sofia eftersom regnet kom och hälsade på. det började med lite dugg regn bara men sedan vräkte det ner och då kunde vi inte grilla. men vi stekte köttet och det blev jätte gott ändå med potatisgratäng :)

Terassöpnningen hos Christoffer blev inte heller av, vi åkte istället hem till jocke och satt i hans uterum och förfestade. Därefter åkte vi mot Pluto och hade en trevlig kväll. Sen blev det efterfest hemma hos jocke. lite bilder kommer nog sen :)


god dag

lite seg på att uppdatera. så här kommer allt från onsdag.


onsdag och utgång



onsdag idag och det blir utgång ikväll till pluto! innan blir det middag hos Sofia, hoppas på grillning om hon mår bättre idag. sen blir det terassöppning hos Christoffer och därefter åker vi ner mot stan.

vädret idag är inte lika härligt som igår men det är iaf ingen snö och det räcker för mig :P snart ska jag och Sofia åka och handla och luncha ute på Hälla. mysgos!

silk

www.clubsilk,nu

en dag i vasaparken

jag och jocke skulle först åka ner på stan men han var så seg. och så skulle han vänta på ludde som är typ den segaste människan som finns. jag fick med mig linn ner på stan och så mötte vi upp sofia. jag köpte studentklänning :) sen blev det spicy och därefter satte vi oss i Vasaparken och njöt av solen :D så härligt o bara sitta o göra ingenting.


jocke


martin & anton

marcus

schyssta brillor

sool

härligt väder idag :D jag vill ner på stan och strosa runt i solen. nu ska jag gå ut och sätta mig på trappen ett tag :)

  

monday

dem ringde från jobbet vid kl 11 och frågade om jag kunde hoppa in och jobba. kl 1 fick jag börja så sofia kom och hämtade upp mig och så åkte vi ner på stan och lunchade på bredbar innan jag började.



det gick bra att jobba, fick stå i kassan så tiden gick ganska fort.

efter jobbet kom sofia och hämtade upp mig och så åkte vi och köpte med oss mat hem till mig för att sen åka hem till jocke på lite mys i hans uterum :) det var trevligt. alla vi tjejer åkte hem rätt tidigt så det blev bara grabbarna kvar. det är skönt med lov!

Lördag

det blev förfest med vin hemma hos sofia i hennes uterum, riktigt mysigt men lite små kallt. längtar tills det blir riktigt varmt :) jag, sofia, kristin, linn, magdalena, fredric och sen kom pernilla och madde en stund också. efter det blev det silk, där det var ett band som spelade. vi rockade loss i schlager-baren :D

 

Modevisningen

Det kom jätte mycket folk och kollade på modevingen. Det var så lyckat. Jag vill bara göra om kvällen :D Här kommer vimmel bilerna från Silk.

 
Carin & Jag

Modevisningen

Det blev en så grymt lyckad kväll i fredags. Dagen började med att jag och Carin träffades på stan för att hämta ut kläderna från den sista butiken. Kl 15 var det repetition, vi körde med klädbyten. första gången blev det kaos men andra gången kändes det riktigt bra. Sen fick tjejerna springa iväg till Harmoniq för att börja med hår & smink. Jag och Carin och killarna kom dit lite senare. Alla var klara runt tio och vi fick en privat rum inne på Silk, där vi blev bjudna på lite champange. skit trevligt. Alla var så snygga!

nu kommer bilerna från Harmoniq och innan modevisningen.


Fashion


Jag bjuder på en bild nu. kommer mer imorron när jag är lite piggare.
Lisa i kläder från Solo

luck

nu är jag klar, ska traska iväg till bussen. nu börjas det.    wish us luck

the day with the big d

today is the day. kan inte fatta att det är idag, ikväll. nyss pratade vi om att det var 4 veckor kvar. jag vaknade för ett tag sen och sitter nu i sängen och försöker ta det lite lugnt innan all stress idag. det var riktigt svårt att sova inatt, har tänkt alldeles för mycket på allt som kan gå fel. jag var ganska lugn igår tills man fick höra lite grejs, då blev jag stressad igen. snart ska jag försöka packa ner allt jag ska ha med mig inför ikväll, kläder, smink, skor mm. har faktiskt inte riktigt bestämt mig än vad jag ska ha på mig. jag hade ju köpt en klänning i dublin som jag skulle ha, men har ångrat mig. så vi får se vad det blir ikväll. skulle behöva åka ner lite innan idag och kolla på nått linne man kan ha.



sofia


du är iaf en pärla!
tack för en trevlig dag igår.

tttorsdag & fix

det blev en väldigt lugn dag. vilket var as skönt, man är redan uppstressad som det är. jag och Carin sprang runt till alla butikerna och hämtade upp alla kläder, det var en hel del. det såg ut som att vi hade shoppat loss rejält :P jag hoppas verkligen att det blir bra och att många uppskattar det vi gör. jag börjar känna mig lite missnöjd med allt, men det var svårt att få till nått bra till en del och det är ju inte speciellt kul när andra redan är missnöjda.



Carin på cornetto bar

lite shopping :P

kläder, saknas lite 


tre påsar med skor

the day before

vaknade ganska tidigt imorse, runt kl 8. men jag fick iaf 9 timmars sömn, och så många timmar brukar jag inte sova i vanliga fall. runt kl 1 idag ska jag ner på stan och möta upp Carin. sen ska vi gå runt till alla butiker och hämta upp alla kläder och sen fixa massa på Silk. det blir en rätt lugn dag idag, vilket är super skönt :) är super nervös inför morgondagen



armband från lindex, 40 kr styck

äntligen hemma

shit, jag är helt slut. jag har varit på stan sen kl 11 i förmiddags och kom hem för ungefär en halv timme sen. vi har sprungit runt till varje butik flera gånger idag och provat ut outfits med modellerna. det är så himla roligt att vi får välja själva från butikerna. vi får sätta ihop outfits precis som vi vill :)

jag och carin hann bara med en lunch på 20-30 min (spicy) och en liten paus i solen men annars har det varit full rulle hela dagen. repetitionen på kvällen gick bra. allting känns bra inför fredag men är jäkligt nervös. det är fortfarande mycket som kan gå fel. imorron ska vi springa runt till butikerna och hämta upp alla kläder och skor och fixa massa.

nu ska jag få i mig lite mat och kolla på grey's anatomy,   ciao


två av mina favoriter från dagen. båda från solo.
dem kornblå shortsen från acne är grymt snygga

a day in the town

hejhejhej :) åh det är super härligt väder utomhus. jag är riktigt förväntansfull inför dagen. jag ska strax åka ner på stan och möta upp Carin. sen ska vi gå till sista butiken för att sätta ihop outfits, sen ska vi vara på stan hela dagen och gå runt med modellerna. på kvällen sen är det repetition. vi har valt ut musik, och vi är riktigt nöjda med den. åh det ska bli så roligt. hoppas verkligen att ingenting går fel idag. nu ska jag traska iväg till bussen,   ciao

så här ser jag ut idag, med min nya blus från vila och mina nya väska från h&m