LOVLOVLOV

äntligen! ska bli så skönt med lov, slippa tänka på skolan en hel vecka eller iaf några dagar sedan måste man börja plugga inför matteprovet på tisdag efter lovet :P men jag kanske får skylla mig själv, man fick välja om man ville göra provet innan lovet eller efter, hehe.

idag öppnade nya affären New Yorker. det var mycket folk och mycket hög musik. lite fina grejer hade dom, men det var iaf bra priser. köpte en tröja och ett halsband :) Jag, sofia och maggi gick och käka på Tex Mex :) hur gott som helst. Ni som inte har varit där borde gå dit och käka (rekomenderar starkt).

Nu har jag nästan nyss kommit hem eller för ungefär en timme sen. Det betyder att jag har varit på stan i 6 timmar. Det kan förklara min huvudvärk för tillfället :P Nu ska jag iaf ta det lugnt fram till typ kl 12, 1 när det är dax för åka och kika på innebandy :) Cityrats, ska tydligen va nån cup av nått slag :P kul med innebandy på natten iaf :D

Imorron är det match som gäller, kl 18.15. Lite sent men skönt att ta det lite lugnt på dagen iaf. Sedan på kvällen hoppas jag att vi ska göra nått roligt :D Sista kvällen sofia kan gå ut och parta på ett tag. Soffan ska nämligen operera knät, läskigt! usch, jag tycker synd om dig sofia!<3

Idag bytte vi iaf grejer som vi ska sälja i 100-lapps projektet i skolan :) inna sålde vi SPA-korgar. Har sålt ca 10 st. Vi tar dock fortfarande beställningar, 150 kr för en korg.
Men nu ska vi iaf sälja Morfars Makaläst Mumsiga Kexchoklad ;) 1 burk för 50 kr, 16 st / per burk. Så det är bra klipp ;) Om ni vill köpa så vet ni vart jag finns, eller inte.
i miss you. and i don't think you know how much...

21.56

idag har jag vart på handledarkurs på axelssons trafikskola. sjukt tråkigt. 3 timmar med massa prat som man inte orkar lyssna på. under första timmen höll jag på eller jag somnade kanske 5 gånger. och kaffe kunde dom inte ens bjuda på, 5 kr kostade kaffe och så betalar vi 300 kr per person för kursen. usch va dåligt! aldrig mer! nu är det iaf över så nu ska jag bara skicka in papprerna och sen ut på vägen ;) se upp haha :P


alla hjärtans dag

<3 ..

är det meningen att man ska känna sig mer uppskattad idag? jag känner mig inte mer älskad eller någonting sånt bara för att det är den 14 februari och alla hjärtans dag. jag fick ros av sofie, oskar och av mamma <3 tack :)

sökt sommarjobb idag, hoppas jag får ett bara. vill så gärna komma iväg på en resa med tjejerna.

hade inget mer att säga idag. ciao

13 feb, dagen före dagen

imorron = alla hjärtans dag, jaha vad betyder det då. joo, man får vara ensam för man har ju självklart ingen att träffa. ge en ros till mamma och kanske få en present av mamma. se lyckliga par gå hand i hand på stan. kära par. jaha? det känns ju jätte roligt. det ska ändå vara den mest romantiska dagen på året.. men inte. om man hade någon kanske man skulle tycka det också..

livet rullar vidare. idag har jag vart i skolan efter all sjukdom, var och dansade ikväll oxå. det är så roligt! :D kände att jag inte var fullt frisk, jag försökte att ta det lite lugnt med det gick inte så bra :P haha

ikväll tänkte jag bara slappa, duscha nu efter dansen. sen kanske kolla på step up :D love it! eller så blir det väl tv.. tragiskt liv? svar: JA!

11 feb

hejsan.
är sjuk :( har haft hög feber och hosta, men det börjar bli bättre nu. men det blir ingen skola imorron, kanske på tisdag.

i lördags åkte jag, mamma och pappa till stockholm (jag med feber, men jag skulle iväg dit) till ett informationsmöte om high school year. jag blev inte mycket klokare men men :P det var ändå kul att höra vad hon hade att säga. det var jag och sju stycken till som var på mötet. alla skulle till usa, england eller australien, utom jag :P
på kvällen sen gjort jag tacopaj för mig själv (mamma och pappa skulle bort) och så kollade jag på pretty women :) alltid lika bra!

idag har jag sån otrolig längtan utomlands. längtar efter värmen, dofterna, miljön, maten, upplevelsen och människorna. allting är så mycket bättre utomlands, varför? det tycker jag är väldigt konstigt. aja det blir väl inte förens i sommar man kommer iväg..

hejdå

6 februari

Grattis fredrik :)
idag fyller min kära bror 21 år, börjar bli gammal och grå :P
har varit och köpt present till honom idag efter skolan. sen ska vi fira honom på torsdag tror jag :)

sälen 15 mars :D
fall out boy 20 mars
grekland i juni?
alanya i juli :D
urf 07, 7-9 aug