tårar

en tår längs kinden..

2330

klockan är 23.30 och jag har precis kollat på en avsnitt av traveler. det är så grymt bra, ska nog kika på ett till innan jag går och lägger mig. imorron, onsdag och torsdag har vi resursdagar i skolan vilket innebär att man får jobba med de uppgifter och de ämnen man ligger efter i. jag har dock bara ett prov i matte som måste göra och en apu-uppgift. så imorron blir det hemma-plugg för min del :) och en lång sovmorgon blir det absolut!

träningen idag var jobbig. fys i 40 min och efter det var man rätt slut och då hade vi fortfarande mer än halva träningen kvar. men det känns riktigt skönt nu efteråt.

traveler kallar, bye!

måndag

goddag, var in till stadium idag och så fick jag lite jobb-tider :) så nu är det klart, det blir jobb i jul. hade behövet pengar innan jul men det hinner jag ju inte få. förstår inte hur jag ska klara mig på studiebidraget, och det är ju snart dags att börja köpa julklappar.

sitter i skolan nu, vi har webbdesign och det är såå tråkigt! vår lärare är okunnig och dålig på att lära ut och jag önskar varje måndag eftermiddag att hon är sjuk! träning ikväll, bye!

söndag

idag var det söndag. och en söndag är väl lika med typ ingenting. vaknade halv 11 tror jag det var. segade framför datorn tills det var dax att sticka iväg och kolla på min match. 7-0 blev resultatet.

nu har jag även sagt ifrån storvreta. skulle vara as kul att åka med. men jag är hellre hemma och jobbar. jobb = med pengar. och pengar = sälen, peace&love och utomlandsx2. i need the cash

lugg

vaknade imorse och kände att jag ville göra något annorlunda direkt! så det fick bli en lugg

image490

fest

image491
gårdagens kväll spenderades i sofias systers etta på gidde.
dem inbjudna var såklart jag själv, sofia, sofie, jessi, kristin, lina och helena :) lite senare droppade även linn in :) maggi & ida tittade även förbi en liten stund. drinks och "jag-har-aldrig" blev det för hela bunten. massor av dans och skratt :D en riktigt lyckad kväll.

slutet mot kvällen blev dock mindre rolig. jessi skulle köpa hamburgare den en litet gatukök på gidde. då börjar massa killar bråka, eller killar och killar. några var väl ganska unga och några var äldre. det var så illa att jag ringde till polisen så att de fick komma. några av killarna hann tyvärr åka innan dem hann komma. usch, fattar inte hur man kan sparka nån som ligger ner på marken!

sen tog vi en taxi hem. sofie skulle sova kvar hos mig. jag började kika på en film, sofie somnade direkt och själv somna man väl halv 6 och vaknade halv 11.. drygt är ganska trött nu.


en månad

idag är det en månad var till julafton :)

önskelistan: (mycket viktig)
- skinnkjolen på monki för 900 kr
- Pengar (såklart)
- en ny foundation, kanebo
- fina underkläder

och ja, mer kommer det. har bara inte riktigt kommit på allt :P

myskväll

ikväll blev det myskväll med linn & miriam eftersom teatern som vi skulle ha gått på med skolan blev inställd i sista sekunden. te och prat om allt blev det istället :) de gick hem halv 1 och jag ska upp kl 7.20 imorron. och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. är inge trött.

imorron är det fredag och jag lär dricka kaffe imorronbitti :P dans är det som gäller, sen får vi se. är riktigt partysugen men vi får se hur det blir med den saken..

image487image488

lugg

image486
linn har klippt lugg. gillar det!

dagens outfit

image485
senapsgultröja: lindex
skinnjacka: jc
tights: gina tricot
skor: vagabond
väska: monki
halsduk: gina tricot

god kväll

hemma från träning nu. har ätit macka och druckit te med pappa som snällt kom och hämtade 22.50 från träningen när jag var färdig duschad. man borde väl gå och lägga sig nu men är fortfarande uppe i varv. en riktigt rolig träning var det iaf :) handboll på gympan imorron, ombytta och klara 10.00 vilket betyder SOVMORGON :D jippii. nej nu blir det sängen, good night eller iaf om en stund!

tourist bag

image484
den lilla svarta väskan från monki som jag köpte i måndags.

nice

image482
riktigt snyggt!

träning idag, 20.15 till 22.30. nu kommer linn, ska umgås lite med henne :) bye!

kärlek

image481
kärlek till
jocke, till joakim berg i glitter byxor och kent.

350 kr för biljett och köade i 3 timmar i kylan. jag funderade seriöst på om det verkligen var värt det. men när joakim, sami och de andra bandmedlemmarna i kent kom ut och började köra första låten. då tog jag tillbaka allt jag precis hade tänkt. det var GRYMT!

jag är lite smått kär i jocke berg. när han kom ut på scen iklätt en grå kavaj/jacka och såg bättre ut än någonsin, <3 synd bara att han börjar närma sig 40 år...

tre stora favoriter,   kungen är död   vinternoll2   mannen med den vita hatten

bilder från konserten kommer snart. bilden på jocke berg är lånad från rockfoto.

sthlm

image480
linn sågs på t-centralen i huvudstaden.

jag och michaela gick en liten vända på stan, och jag inhandlade en grå mössa och en liten tourist bag från monki. michaela köpte super snygga stuprör från monki. jag hittade en underbar skinnkjol, från monki. satt perfekt men kostade 900 kr. och känner att min ekonomi inte räcker till.
sen tog vi tunnelbanan till globen.. och började köa i kylan.

2007

image479
mitt liv: tröttheten och det är första dagen efter praktik-perioden
lektion till 12, lunch och sen kent. resursdagar nästa vecka. bra,
har mycket att ta igen. matteprov, engelska, svenskauppgift och
apu-arbetet. känns inte så lockande. trodde jag hade mindre att
göra men icke. denna vecka får jag reda på om jag ska jobba nått.

impuls

image478
impuls:
kent

kent konsert med michaela imorgon, globen annexet. see you there, good night!


drömmar

vad hände med alla våra drömmar? när man var liten hade man ju alltid drömmar och förväntningar på vad man ville och skulle göra när man blev stor. när försvann det?

dagens outfit

image476
övningskörde med pappa sedan blev det en tripp till ikea för att kika på garderob :)
mössa från indiska och halsduk från åhlens

en lördag kväll

image475
en fika med flickorna på cornetto. kaffe och tjejsnack!


waiting

image473
waiting on the world to change. we keep on waiting, waiting on the world to change

fika på stan. bye!

Svergie eller världen?

"Sverige eller världen, vad väljer du?" så lyder EF:s slogan.
Det bästa året i ditt liv.
Brasilien hösten 08? USA 08? Nya Zeeland 08?

visst att gå om ett år kanske inte är någon höjdare. men just nu känns det bara som att jag väljer mellan Brasilien eller USA, STS eller Explorica... frågan om jag vill åka existerar inte.
image472

hm

image471
     beställda

sista dagen

image470
skrev en skylt innan jag gick.

nu var praktik-perioden slut. kan inte fatta hur fort det har gått. var iaf en rolig dag, mycket folk. fick ett presentkort på 300 kr och då köpte jag ett par snygga nike byxor som jag tänkte ha till dansen. provade dem dock inte och när jag kom hem satt dem för tajt. inge kul att dansa i halv tajta brallor, så får byta dem i veckan.

jaha, denna fredag kväll då? jadu, inte den blekaste. sitter bara och gör ingenting. har kollat på ett avsnitt av gossip girl, sjukt bra. får se vad det blir av ikväll. bye!

näst sista dagen

dagen idag gick segt, nästan inga kunder alls. nya personal-tröjor fick vi, röda med långa ärmar för tjejerna. killarna får fortsätta att springa runt i kortärmat. sorgligt att det är sista dagen imorron, känner mig inte så sugen på att börja gå till skolan. min chef sa idag att jag kanske inte kommer att få jobba så mycket i jul, han vet inte hur mycket personal dem kommer att ha. skit säger jag! hade sett framemot att få jobba tillsammans med alla igen.

alldeles för mycket kaffe blev det idag, två koppar latte. är helt skakis nu. känner mig typ nervös. det var dock bra, var hur pigg som helst. typ skuttade runt haha.

nu är det snart dax för träning, känner jag mig taggad? svar: nej

jag har nu bakat en tårta tills imorron. den ska bli orange :P

just nu

jag är just nu lite seg på att uppdatera min blogg. har mycket pågång just nu känns det som. praktik varje dag, och jag sover så dåligt och då blir jag såklart väldigt trött på praktiken. men nu är det sista veckan på stadium. kan inte förstå hur fort det har gått men måste iaf berätta att jag har fått jobb till julen :) mycket glad över det. tänk att det redan har gått fem veckor sen jag började...

jag och miriam har blivit besatta av desperate housewives. vi har kollat varje kväll sen i söndags. desperate housewives + te :) och ikväll blev det självklart ett avsnitt.

ikväll har jag också bakat muffins som jag ska ta med och bjuda på, på fredag, min sista dag på praktiken. ska även baka en stor tårta :) vill helst få den orange, men vi får se hur det går :P

känner mig fortfarande lite krasslig i halsen, vilket är drygt. har även varit och vaccinerat mig mot livmoderscancer i veckan! svinont gjorde det enligt mig, kanske spännde mig eller nått. ont gjorde det iaf. nästa spruta äger rum i mitten av januari och jag ser inte framemot det :P

ca 6 veckor kvar till jul :) här kommer min önskelista ^^

önskelista:
en resa till en varmt klimat, gärna typ imorron
en snygg klänning till nyår
en svin rolig nyårsafton
ett super bra 2008!!


fest i sala

image468
igår blev det fest i sala. så vi drog dit och festade lite grann, och roligt hade vi :)
vi var framme runt halv nio och började då med drickandet. vid halv ett var alla hyffsat döda och sega. jag somnade kl halv 4 med fem andra personer i en soffa med min jacka som täcke. gosigt haha. kl. 7 kommer josefin och väcker oss och är as pigg. jag somnar sedan om och sover till klockan 9. på vägen hem stannade vi till och åt dagen-efter-käk på mcdonalds. fy.



november

idag var jag hemma från praktiken. kände mig inte pigg för att stå i en affär i sju timmar... gick på en liten promenad till konsum med linn & miriam, så köpte jag solo och glass ^^ och det snöade, och snöade och snöade. tror inte att den här snön kommer ligga kvar så mycket längre än den förra men det är fint att titta på. imorgon blir det praktik igen. godnatt!


sjuk

jaha då var det dax för mig att bli sjuk, alla i min omgivning har eller är sjuka så kanske inte så konstigt. gick hem från praktiken idag, kände mig inte allt för pigg med feber o ont i halsen.
nu ska jag tare lugnt och kika på tv i sängen :) blir nog ingen praktik imorron, bättre att vila upp så att jag är pigg på torsdag istället.

image459

slut

nu är lovet över, tillbaka till vardagen... har fortfarande två veckor kvar av min praktik på stadium vilket är skönt för jag orkar inte med skolan just nu. det ska bli roligt att komma tillbaka till stadium men jag skulle gärna ha några dagar extra lov. träningar mån, ons, tors och fre denna vecka. allting går tillbaka till det vanliga. det är bara tisdag som jag inte har någon hiphop, där är det fortfarande lov. nu borde jag sov, annars kommer jag aldrig orka gå upp imorron..        godnatt!


howie day - collide en låt att värma sig med i höstmörkret, tröttnar aldrig!

dagens outfit

övningskörde med pappa idag. cirkus 2 timmar, det gick bra :) men se upp om ni ser mig på vägen! :P

image458

t-shirten köpte jag i veckan på H&M (herravdelningen)
sjalen
är mammas

sommartema

på kvällen nu skulle vi träffas hemma hos jessi för att bestämma resmål för sommaren 2008. festa, umgås och så var det sommartema som gällde. parasoll-drinkar o hawaii blommor runt halsarna.

tillslut efter mycket omröstning och lite argumnet från olika håll och kanter bestämde vi oss för att sommaren 2008 bär det av till ayia napa! vi blir cirkus 10 party brudar som sticker iväg mot slutet av sommaren.

eftersom natten till idag resulterade i 3 timmars sömn var jag helt slut så jag och sofia som fortfarande är sjuk åkte hem tidigt. tack för en rolig helg och godnatt! övningsköra tomorrow.

image455image456

dagens outfit

image454

dagens bestod av en vit t-shirt från H&M (maggis)
svart väst från jc
knästrumpor, lindex

stövlar från din sko


3 nov

den nya snön som kom i natt varade ju inte så länge. den låg kvar längre i uppsala än i västerås iaf. hade riktigt trevligt igår. blev verkligen en lång dag :) nästan ingen sömn. tog bussen 11.45 från uppsala och var hemma i västerås ca 13.15. bara att sticka hem för att duscha och sedan ner på stan för att fika med magne som var hemma från linköping :) fullspäckat schema.


uppsala

image447

det blev en trip till uppsala igår :) det blev fika, biljard, bortspolad och snö. jag hade en riktigt trevlig dag. på morgonen gick jag först ut och sprang, skönt att ha det gjort. sen fixade jag mig och åt lunch med mamma innan jag kilade ner till bussen som tog mig till 804:an som skulle ta mig vidare till uppsala. har lärt mig att åhlens har två ingångar i uppsala, det kan ju vara bra att veta. jag och arre spelade biljard. det var riktigt roligt. kul att göra något lite annorlunda. sen kikade vi på bortspolad som var as rolig :D satt och garva hela filmen! sen runt midnatt kom den första snön... jag gick sedan och la mig runt halv 3, och somnade halv 5, 5 och vaknade ca kl 8. så inte särskilt mycket sömn. sen satte jag mig på bussen tillbaka till v-ås.


party

vi hade hyrt en lokal och för att ha det riktigt trevligt med 20 andra tjejer ;) riktigt roligt var det. hade fixat bål och köpte spindelnät som vi hängde på väggen. lite halloween inspirerat.

blev premiär for the new shoes. klarade iaf 3 ½ timme att gå i dem ;P

image433
jag för kvällen.