Elin

det är fredag och nu ska jag ner och ta nåra öl med grabbarna från jobbet :) trevligt värre. puss

det är elins dag idag :) hihi

yesterday


tobbe jocke och carl på tabazco

en bra kväll :) skönt att gå ut och göra saker även om man jobbar hela dagarna. puss

workwork


min favorit pryl systemkameran. min oranga klocka.

dagen gick ganska snabbt idag. hade en jobbarkompis som det blev lite för mycket för igår så proppade i han resorb och ibumentin och då klarade han sig igenom dagen iaf :)

1 vecka kvar till barcelona. åh va jag längtar, ska bli för skönt att åka iväg. vill packa väskan idag och åka!

denna morgon

jag är grymt trött i kroppen. vill bara ligga hemma i sängen och inte röra mig ur fläcken. tyvärr går inte det, jobbar 9.45-18 idag. jag förstår inte hur jag kan vara så slut i kroppen.

gårkvällen var iaf riktigt trevlig. jocke & oskar är två pärlor. alltid lika roligt att umgås med alla :)




usch vad besviken jag blir på mig själv ibland. jag måste sluta göra så mot mig själv.

the future

Kalmar? Asien? Göteborg? London?

Just nu ska jag iaf ner på stan och ta en öl med trevliga grabbar och tjejer.


Härlig dag

sov ut riktigt ordentligt idag :) vaknade runt kl 10, pigg och glad. kollade på ett avsnitt av the Rachel Zoe project i sängen och sen kom Linn över och vi la oss ute i solen. vi käkade lite lunch i skuggan och kollade på lägenheter i göteborg. stora planer på gång. eller iaf önskningar. vi får se. intresseanmälan på en lägenhet.


Din sko


äkta skinn. 599 kr

Ledig

yesyesyes! imorgon har jag min lediga dag efter att ha jobbat 14 dagar i streck. fyfan va skönt det ska bli. jag ska ligga i sängen fram till kl 12 och sedan äta en riktigt god frukost och bara ta det lugnt. sen kanske jag ska följa med linn ut med deras båt :) mysmys.

barcelona om 9 dagar!

new

igår tog jag på mig mina nya converse som jag köpte på rean på jobbet :) det kom bara in ett par vita och ett par svarta låga converse. båda i strl 35 :) gissa om jag blev glad och sedan visade det sig att dem skulle vara med på rean. perfekt. min nya klocka från grand sand har suttit på min arm flera gånger gånger sen den kom hem i brevlådan.


sovmorgon

imorgon har jag sovmorgon :) jag börjar inte förens kl 13. så skönt, jag ska ta det lugnt hela morgonen och göra sånt jag inte har orkat. typ städa lite. gå en stund på stan och shoppa innan jobbet. tusan va skönt det ska bli.

kvällen har varit jätte bra. jag och sofia åkte hem till henne efter jobbet och lagade lite mat. blev en flaska vin till det och så lite chips till kvällens Beck film. Satt i Sofias uterum och hade det bra :) du är bra!

good night.

Grattis!



Idag fyller Martin 20 år :) GrattisGrattis!

och grattis till Miriams lillasyster Mikaela som fyller 18 år!

Sunday

jobb idag som vanligt men nu har jag bara 2 dagar kvar med jobb innan jag får en helt ledig dag :)

jobb idag mellan 11-16 sen gick vi till Spicy och åt efter. riktigt gott, var super länge sen man käkade spicy. säkert 2-3 månader sen så det satt fint i kistan efter en dags jobb :)

när jag kom hem kom jag på att the Rachel Zoe project började kl 18.10. jag somnade ju förra veckan jag skulle titta.


helgen

Fredag

Min brorsa kom hem i fredags över helgen från London. det var jätte roligt att se honom igen. första grillade vi hemma och sen följde jag med honom & camilla hem till en av hans kompisar för lite dricka innan vi gick vidare till Bill & Bob :) eftersom jag skulle jobba dan efter vart det en lugn kväll, så när min brorsa o hans vänner gick vidare mot Blue moon stannade jag kvar med nåra jobbarkompisar som också var där. en jätte bra kväll :)





Lördag

Jag bjöd över anton & christian från jobbet, vi satt ute på altanen och drack några öl innan vi stack iväg hem till linus som hade lite folk över :)


1960-2007



when you left, a part of me left with you. a part of me is missing. i am missing you!

home sweet home



fan vad jag uppskattar tiden när jag är hemma nu när jag jobbar varje dag. idag gick tiden väldigt snabbt. lunchade med kristin på vivaldi :) tog igen lite förlorad tid, har inte pratat med henne på väldigt länge.

efter lunchen kom vår chef in på jobbet. han har semester men vill checka upp lite med oss, vilket jag tycker var super skönt. han är alltid så lugn och fick min stress att försvinna lite. har inte alls hunnit med allt som ska hinnas med, men o andra sidan har jag 6 avdelningar som jag ska fixa rean på. just nu är det ingen ordinarie som jobbar, vi får klara oss själva och dem lämnade oss den värsta veckan av alla. rea rea rea. nya varor. ombygnader osv. galet, tur att det inte är så mycket kunder så vi hinner med lite grann.

magdalena och sofia tittade in en stund också :) maggi lämnar ju oss imorron och åker till juggo i en månad :( glad för hennes skull för jag vet hur mycket hon har längtat men blir lite tomt. bye sugar!

nu ska jag lägga mig i sängen och kika på tv,   ciao

Roses are white


foto: jag


denna dag börjar jag kl 9 på jobbet. blir en lika tuff dag idag som igår. all rea börjar imorron det betyder att allt ska vara klart idag plus en hel del annat. har en del press på mig att hinna klart.
 
imorron kommer lönen. fick min lönespec igår, haha :P så dålig lön var det länge sen jag fick. men jobbade bara typ 3 dagar i juni så det är väl inte så konstigt.

nu ska jag slänga i mig en macka innan jag ska åka till jobbet,   ciao

helt slut

shit idag var en tuff dag. har varit hur mycket som helst med all sommar-rea. och att jobba 9-19 är inte det roligaste kan jag säga. somnade nästan en stund på soffan under min lunchrast.

det kommer bli riktigt skönt om 15 dagar när jag och linn får packa våra resväskor och sätta oss på planet ner till Barcelona. 10 dagar med att bara njuta. nedräkningen har startat


plan ahead



jag gillar inte tanken att man snart måste bestämma hur ens framtid kommer att se ut...

nu ska jag iaf åka till jobbet, får skjuts av pappa. jobbar 9-19 idag,   ciao

Time for work



Nu börjar det bli dags att åka till jobbet. Dagen består av jobb 9-18 sen ikväll ska jag försöka gå och lägga mig rätt tidigt och kanske städa upp lite i mitt rum, det behövs. Garderoben skulle också behöva en omgång.   ciao

¨Cheap Monday

Michaela och Linn kom över på kvällen och vi hade jätte trevligt :) blev glass, popcorn och te. blev lite för sent för min del men hade det så mysigt ute på altanen med filtar och infravärme och en kopp te och lite reggaemusik :)

puss & kram

i wanna go to London again!

Saturday

Jag kom hem från jobbet helt död runt kl 17 och efter en timme sådär kom Sofia & Magdalena och plinga på dörren. Jag sa att jag ville powernapa i 5 min och att dem skulle väcka mig. 1 ½ timme senare väcker dem mig och då har jag 4 missade samtal på mobilen och jag har inte hört det alls :P haha. Jocke kom förbi hemma hos mig. Det blev några glas vin på min altan och såklart popcorn :) lite tequila rose och några fishermans shottar och så melon och körsbär från trädet på tomten. Fredric kom och joinade oss med. det blev en tidig kväll, var helt slut. så kvällen slutade med att vi gjorde korv med potatissallad och kollade på sex and the city i min säng innan vi somnade. grymt skönt!


Friday

Fredagskvällen startade hemma hos mig med några drinkar och ett glass rött. Därefter skilldes vi åt, linn åkte ner på stan och jag & magdalena åkte hem till Emil som hade lite folk hos sig :) det var en riktigt bra kväll. trevlig människor och per stog för underhållningen när han försökte ragga upp vår maggan, hahah.


Tequila Rose

Magdalena

Linn

Skål

Körde spelet när den som trycker sist får en elstöt. haha

John

en rolig sak som trummade :)

Per (Emil i lönneberga)

Pers raggningsförsök på Maggi, vilket resulterade i asgarv.

tack för en bra kväll. somnade väl kl 4 och skulle börja jobba kl 9. men det gick fint, var lite trött bara.

Hej



hejhejhej hemskt mycket hej.


hemma från jobbet efter ännu en dag. idag gick dagen super snabbt och jag slutade kl 18 vilket var super skönt :) Linus kom in på besök idag på jobbet. har inte träffat den grabben på hundra år känns det som, iaf inte på flera månader. han är hemma en vecka så får se man om hinner se han nå mer innan han sticker iväg igen.

har sagt hejdå till Linn & Miriam över telefon. dem satt på båten, ska på kryssning till Riga, kommer hem på fredag så mina grannar är borta nu i några dagar :(

men idag har jag bjudit över mina andra nästa "grannar" Linn & Michaela, dem ska komma och äta glass ute på altanen :) mys. Man måste se till att njuta av sommaren även om man jobbar hela dagarna.

nu ska jag ladda upp bilderna från helgen :)



ibland hör man från personer man inte trodde...


utvilad

igår när jag kom hem från jobbet började jag laga lite mat så jag kunde ha till matlåda idag. sen la jag mig i sängen med en macka och skulle kolla på The Rachel Zoe project. Jag tror jag hann se 5 min innan jag somnade haha :P var nog rejält trött. vaknade en liten stund runt kl 22 och sen vid 02 för att gå på toa annars sov jag hela natten fram till halv 8. nu är jag riktigt utvilad. sova mer än 12 timmar har jag nästan aldrig gjort :P

nej nu blir det jobb idag igen, 9-18. sen ska jag lägga upp bilderna från helgen.   ciao

God morgon

trött är jag, men upp ska jag. börjar jobba idag kl 11. rätt segt, eftersom det blir en väldigt lugn dag idag. skönt att det är dubbelt betalt och bara 5 timmar :) nu ska jag sminka klart mig sen ska jag väcka maggan som sova här i natt. nu vill jag ha lite frukost i magen.     Ciao

Friday


Bild: hårbandet från London som kanske förgyller min panna ikväll

idag var den enda dagen på ca 2 veckor som jag skulle ha haft sovmorron. började kl 15 (lyxtid) men såklart fick man inte sova ut, utan jag blev väckt halv 6 imorse och lyckades bara somna om en halvtimme runt kl 10. vilken härlig sovmorron :P aja sånt är livet. får försöka sova ut på söndag när vi öppnar sent.

imorron, lördag börjar jag kl 9 men det ska inte hindra mig från att ha lite trevligt ikväll :) blir hemmafest. ska bli super kul att träffa alla som man inte har sett på flera veckor nu. maggan är på väg över. så vi ska fixa oss lite sen blir det några drinkar ut på altanen innan vi ska bika iväg :)


Gårkvällen



Onsdagkvällen var bra, riktigt mysig. Jag och Linn satte oss på Tabazco och tog oss ett glas vin och lite desert. Magdalena kom ner och joinade upp med oss. Jätte trevligt att kunna sitta med lite vin och vänner utomhus på en mysig uteservering. puss

drink

det blir en drink nere på stan :) ha en bra kväll för det ska jag ha!

Working nine to five (eller 9-7)


bild: Elbafesten

Shit, med idag inräknat kommer jag att jobba 14 dagar i streck här framöver. Det blir tufft. Jag saknar studenten! fan va roligt vi hade! Nu är det bara jobb, no play. Jag har ju fått njuta första delen av sommaren men det var så underbart så jag vill bara göra om allt. Vill göra om hela det här året. Det kommer bli svårt för 2010 att slå 2009, och ändå har bara halva året gått.

fan måste komma ut. ut och springa eller ner o ta en drink på stan?

Lazy day


bild:
knightcat

Idag har jag en ledig dag från jobbet. Sitter och kollar på Notting Hill i sängen och drömmer mig bort mot London igen :) Igår var jag in på studera.nu för att kika antagningsbeskedet. 3 reserv på programmet jag helst vill komma in på och så blev jag 15 reserv i Halmstad och antagen till Kalmar. Jag har alltid sagt att jag ska ta minst 1 år innan jag börjar plugga men nu när man har det framför sig. Ska man börja plugga redan i höst?

Då blir det inget Thailand och ingen frihet på yttligare 3 år. Jag väntar nog till nästa år att börja plugga.

Slagsmålsklubben


Foto: Peace&Love 09
Rockfoto.nu

Grym spelning!! Vill tillbaka

Lördag


God morgon! idag är det lördag och jobb står på schemat. 9.45-16.15.

igår fick jag mer tider på jobbet under juli, så kommer knappt vara ledig någon dag. men jag tackar ja till alla tider jag kan nu för i höst blir det nog svårare att få tider eftersom det kommer tillbaka ordinarie personal från mammaledighet och från att ha varit sjukskriven. jaja, sånt är livet. får kämpa hårt nu under juli iaf.


work work work

idag var det ännu en dag med jobb. en väldigt lång dag idag jämfört med igår. igår var det en riktig lyx tid, 13-18. idag var det hårdare, 9.45-19.10. och imorron börjar jag redan kl 9.00 men men jag tänker bara på pengarna jag får sen :) måste ju spara till så jag har till både barcelona och till thailand sen i januari :)

nu kom Linn hit, hon vågar inte sova ensam hemma :P och jag tackar inte nej till sällskap. sover tryggare när någon ligger brevid mig. godnatt


the english language.

Barcelona


Igår bokade jag och Linn resa till Barcelona :D det känns helt overkligt, jag har velat åka dit så länge. den 6 augusti åker vi och blir borta i 10 underbara dagar :)

Onsdag


New York, Weekday 150 kr

Idag börjas det. från och med idag jobbar jag nästan varje dag fram till den 2 augusti. känns sådär faktiskt, allas "sommarlov" börjar nu men mitt är precis slut. får se framemot augusti iaf. men har hunnit med grymt mycket roligt på den tiden jag har varit ledig. Studenten, min födelsedag, Peace & Love och London. Perfect.

Rose rose rose


Are you in love? What is love? i don't know anyway, is it a rose from a stranger?

King of Pop


We´re gonna remember you...

Twilight


Igår tittade vi på Twilight. Jag måste säga att den är riktigt bra och det gör ju inte saken sämre att Robert Pattison är grymt snygg i filmen. Mystisk och romantisk på samma gång. Längtar tills nästa film kommer ut.

Inköpen från London

London is a great city.


Shoes, Topshop £90

Kavaj, Warehouse £ 55

Converse, Schuh £ 32.99

Sunglasses, Topshop £15

Headband, Topshop £8

Två huvudstäder

Kom hem från London i söndags och tog en tripp till stockholm i igår med Magdalena :) hon hade fått lite extra pengar i plånboken och jag kunde inte säga nej till att spendera en dag i stockholm med henne :)


Tåget mot huvudstaden

Sandra gick en stund med oss :)

Mango <3 Hallon

London <3

Hey. Im home from London, kom hem idag runt kl 14. tänkte lägga upp lite av bilderna jag tog :) gud va London är underbart! verkligen en stad jag ska åka tillbaka till, as soon as possible.


Här vill jag bo!

Fredrik & Pappa

Shopping med Elin :)

Middag

Piccadilly Circus

TGI Friday, sen blev det Café de Paris

Hyde Park

Buckingham palace

London Eye

Big Ben

Turistbild

Han var riktigt duktig

Det var Pride Festival. as roligt att se

I heart London

Hello, kanske ar bra att inleda med nu nar man befinner sig i ett engelskt talande land.

det jag har sett hittils av London ar bara bra :) manniskorna ar vanliga och det finns sa mycket typiskt England som man trodde man bara sag pa film :P Efter en train ride pa ca 1 timme (som skulle ta 35 min) och tva tunnelbans byten var vi framme vid Lancaster gate, dar hotellet ligger. ett fint hotell, Royal Eagle. Dock ar rummet litet och dem har ingen AC pa rummet sa jag sitter nere i lobbyn dar dem har AC, och som tur var hade dem en dator. har val suttit har i lite mer an en timme. laste ut min tidning och sen hittade jag datorn, yes :)

vi mottes upp av fredrik har pa hotellet och vi var alla super hungriga sa vi gick pa jakt efter en bra restaurang. blev indiskt idag men ar faktiskt lite besviken. det var inte sa gott som nar jag at indiskt sist, sen tog det en evighet innan vi fick maten. efter middagen tog vi en svang i Hyde Park dar det var en konsert, sa det var en del manniskor dar :) sen var jag sa trott att jag ville till hotellet o sova. man blir sa trott nar man har flygit. men jag kunde iaf inte sova eftersom det ar sa varmt pa rummet. nu har det iaf kommit en jatte skur med regn sa ska testa o sova igen, hoppas det ar svalare nu. godnatt

imorron blir det shopping med Elin :)

2009


Peace&Love09

Jag satt precis och kollade igenom lite gamla bilder. eller gamla och gamla men från 2009. Fyfan va mycket roligt vi har gjort. det är ju helt galet. här kommer listan över höjdpunkterna i mitt 2009.

Startade året med
nyår uppe i Hemavan och Umeå
Dublin
Kryssning med Sofia till Riga
After work
Modevisningen
100 dagarsfesten
Studentkryssningen
Valborg
Åre Åre Åre
Elbafesten
Studentmiddagen
Utklädnaden
Bäver kom hem
Klä vagnen
Studenten
Födelsedag
Peace&Love

har haft the best time of my life!!!
och om ca 1 timme är jag på väg mot London


Packning



Nu är jag färdig packad. ser as tråkigt ut, men alla färgglada plagg ligger underst. Min nya systemkamera ska såklart med och men den får åka i den nya kameraväskan jag fick av pappa i födelsedagspresent.

Pink



Rosa kalender från Monki som vi fick när vi va där och shoppade i Linköping. Rosa solglasögon från gina tricot.

London baby


London Baby!

Imorron blir det England. Jag vill se Big Ben! alla fina telefonkiosker alla röda bussar. allt allt allt :) plus att träffa brorsan lite också haha :P Elin & jag ska kö utgång på fredag och så lite shopping tillsammans annars har jag och pappa planerat in en picknick som Fredriks jobb ordnar och såklart umgås med honom. Nu måste jag återgå till min packning, det går jätte dåligt att packa idag. har ingen aning om vad jag ska ha med mig. va har man på sig? va blir det för väder?


beach 09



Blev en ny bikini igår. Vi har ta 3 betala för 2 på jobbet så var ju nästan tvungen :P hehe. en väldigt färgglad sak. tänkte kan va fint om man får lite färg någon gång. kommer nog inte användas så många gånger men den kosta inte heller allt för mycket.

Womens right to shoes



dagen har bestått av jobb. från 9.45-17. sen var jag tvungen att cykla iväg till körskolan för att gå en alkoholkurs för 700 kr som dem har bestämt att alla måste gå innan man tar körkort. sjukt att dem kan ta betalt för något sådant, speciellt 700 kr. det var varmt men det gick ganska bra ändå. segt att sitta i 3 timmar bara.