trötthet

det blev inte Stockholm igår, vi var alldeles för trötta så vi åkte idag istället. dock försov jag mig och vaknade 5 min innan vi skulle åka. det var tur att det var så fint väder så jag hoppade över smink och drog på mig jeans shorts och en vit t-shirt. jag var jätte trött men jag hittade på två jätte fina klänningar så nu är det bara problemet med vilken jag ska ha på mig. jag trodde att det skulle bli mer shopping än vad det blev. köpte ett linne på Monki och en bh på Urban Outfitters, mer än så blev det inte.

tänkte ladda upp bilder från Elbafesten imorron när jag har lite mer ork.

Stockholm


Imorgon blir det huvudstaden för mig och Michaela. Jag kommer väl inte vara alltför pigg efter Elbafesten ikväll. Men jag måste hitta en klänning jag kan ha på mig på studentkvällen. Gärna i någon stark färg :) Vi får se vad vi hittar.

Godmorgon

ledig idag och såklart vaknar jag kl 7. det är väl typiskt :P genom persienerna skiner solen. va lycklig man blir när det är sommarväder och man är ledig :)

idag är det inte så mycket som står på schemat. ska ner till skolan och kolla på media elevernas fotoutställning. där bland är bilderna där jag var med och styla kläder. det ska bli spännande och se hur bilderna blev :)



sen blir det fix och sen vidare till Carro i min klass för förfest och sen är det studentfest, Elbafesten :D det kommer bli galet. massor av studenter som är fast på en ön och firar att dem om 2 veckor tar studenten!


det ska bli kanon väder dem närmaste dagarna. vi får hoppas att det håller i sig.

Härmapa


jag härmade Elin. inte alls lika snyggt men gjorde ett försök iaf
outfit för morgon dagens studentfest eller ska jag kö på klänning? hmm..

Elin Kling


Grymt snyggt!

sick


picture:
knight cat

usch, jag blir inte piggare. jag vill bara ligga i sängen och inte röra på mig. få mig frisk till på fredag! borde plugga men har ingen ork i kroppen eller för att tänka.

Studentfotografering

idag var jag och tog studentfoton :) det var jätte roligt. hade en jätte gullig fotograf. jag trodde att det skulle kännas obekvämt och pinsamt men fotografen annie var så himla gullig så det gick jätte bra. nu hoppas jag bara att bilderna blev bra :)

idag har det typ varit storm ute. man har ju nästan blåst bort :P



17 dagar kvar..

Thuesday

va härligt väder det har varit idag :) iaf tills det börja regna :P haha. efter skolan mötte jag upp sofia, maggan o jos vid stan och så satt vi och njöt i solen på en parkbänk. när det börja komma lite regn från himlen blev det sol på djäkne solen istället :P

imorron ska jag ta studentfoton. jag som hatar att vara med på bilder. vi får se hur det går att stå ensam framför kameran. jag är inte direk fotogenisk.

kan min feber försvinna. jag har ont i hela kroppen, blää


school

befinner mig i skolan nu. imorse vaknade jag med feber och hade ont i hela min kropp. tryckte i mig två ibumetin och traskade iväg till bussen. nu känns det bättre för utom att jag har hosta och ont i halsen. fan att man ska bli sjuk nu nära det är så nära till studenten. sista veckan i skolan kan man säga, nästa vecka sätts betygen. så det gäller ju nu och då blir jag sjuk. sen är det elbafesten på fredag, inte heller kul att känna sig halvt sjuk. majs, va irriterad jag blir. får knarka c-vitamin nu.

strax ska jag iväg och lunch med Camilla :)


Duktig

idag har jag varit jätte duktig. satt ute hela dagen och pluggade. jag gjorde klart två uppsatser och blev halv färdig med en :) sen har jag färgat håret eller utväxten. riktigt nyttig dag.

the simple days

just nu sitter jag ute på terassen och pluggar i solen :) hur skönt som helst. vädret är på topp idag förutom att det blåser en aning.

jag har grymt mycket plugg den här veckan. nu är det verkligen slutklämmen innan studenten. tiden har gått så fort. man hinner knappt fatta att det är sista året man kommer gå på gymnasiet nu. sen är man fri och kan göra vad man vill, eller kanske inte..

hade en hemsk dröm i natt om studenten. det var dåligt väder och bara jätte konstigt. håll tummarna för fint väder den 12 juni!



the simple days. alanya 2007

tiden rinner iväg

shit idag är det bara 19 dagar kvar till Studenten, mindre än 3 veckor kvar. tiden går så himla fort. jag vill faktiskt stanna upp tiden lite, känns om man inte riktigt hinner med. det var ju nyss 3 månader kvar.

den här veckan kommer att vara hemsk. har bara massa plugg och allting ska vara klart och inlämnat på fredag, möjligtvis på måndag men om jag känner mig själv rätt brukar inte helgerna vara en tid man ägnar åt att plugga :P nu måste jag plugga.

söndags mat

kom hem halv 6 imorse och somnade inte förens halv 7 så idag sov jag till 16.30. känner mig rätt utvilad nu :P haha. det blev en cykeltur för att möta kristin sen, vi käkade på näckrosen. kebab för henne och pizza för min del, men ångrar mig nu. är as mätt och mår illa :P


långhelg

shit vilken lång helg det har varit. mycket alkohol, jobb och umgåtts med mycket trevligt folk :)

i onsdags började vi med förfest hemma hos mig med trevliga människor och charader haha. Sen blev det Pluto, det var roligt. det var många som hade samma tanke som oss och var ute och friade att vi hade långhelg. Carin var med oss och det var super roligt, det måste bli fler gånger :)


Lina ville inte vara med på bild

Charader

Torsdag var en bakisdag. låg nästan hela dagen i sängen :P

Fredag var ganska lugn. jobb hela dagen fram till kl 18 sen blev det Blue moon bar och därefter badmodevisning på Silk som mer var en strippshow enligt mig, lite väl porrigt. Sen gick vi vidare till Bill & Bob och avslutade där :)

Lördag började hos Ludde med lite förfest. därefter körde Lina ner oss på stan och så blev det Bill & Bob. trevlig kväll och trevlig efterfest :) sen blev det en promenad hem haha. 1 ½ timme tror jag det tog, halv 6 på morgonen var man hemma :P


ingen bättre plats än under bordet haha

Baksmälla

usch, man mår som man förtjänar idag. men det var en riktigt bra kväll igår :)

Snooze

hehe, låg kvar i sängen imorse och snoozade i 40 min :P var så trött. hann nästan i tid till skolan, bara 10 min försenad :P

nu är det att kämpa i skolan sista nu. nästa vecka ska allt vara klart.

25

jag hoppade över mattelektionen iaf :P hehe. blev bara så. jag följde med kristin hem till sin b-friend där vi kolla på nya gossip girl och käkade spicy :) sen blev det en liten tripp till hälla.

är hemma nu och är grymt trött. funderar på att gå och lägga mig på en gång. måste ta en dusch först bara.

imorron blir det utgång :D ledig på torsdag. sen är det jobb fredag & lördag. men får iaf torsdag ledigt :)


just det, 25 dagar kvar till Studenten!


gårdagen



igår åkte jag ner på stan och mötte upp Sofia för en pratstund över lite mat. Hon har ju varit borta hela helgen från oss. det blev Vivaldi och sen gick vi en liten shoppingrunda. Fastnade på Cubus som firade 30 år och hade därför 30%. Dem skulle ha det hela veckan. jag köpte två bh:ar för 210 kr.

efter stan åkte jag vidare hem till maggan, vi hade myskväll med Pretty Woman och 90120.

nu är man i skolan och har ingen lärare, känns rätt ovärt att vara här men måste gå på mattelektionen på eftermiddagen. måste ta närvaro sen ska jag sitta och jobba med annat. fick tydligen en varning för hög frånvaro, woops :P haha. 3 mattelektioner i rad :P

måndag

ungefär en halvtimme innan jag skulle åka iväg till skolan fick jag reda på att vi inte hade någon lektion idag för att vår lärare är borta. jag visste ju det men hade glömt bort det :P men tur att jag hann få reda på det innan iaf.

försöker resa ut min garderob o så. är trött på alla mina kläder och skor. lägger upp lite gammalt på tradera, kanske man kan tjäna någon slant på det och så får någon annan bättre användning för det än jag.



Greece


Jag vill åka nu!


26 dagar kvar till Studenten 2009..

God Morgon

klockan är snart 9 och jag vaknade av att jag drömde en jätte konstig dröm. den var lite läskig så var väl därför jag vaknade. nu är jag as trött men kan inte somna om :/

blä jag vill inte gå till skolan idag. kommer vara så tråkigt!

Söndag

dagen har varit seg och långsam. har mest legat i sängen framför tvn idag även fast det har varit så fint väder. hann inte träffa linn så mycket. bara 10 min innan hon åkte iväg. saknar henne redan, det var en alldeles för kort visit här hemma hos oss.

på kvällen nu skulle vi åka och spela minigolf. men vissa var väääligt sega så när vi kom till Djäkneberget hade dem såklart stängt. synd, jag var sugen på att klå några i minigolf ;) haha. satt en stund på Djäkneberget innan vi drog oss ner mot stan. blev en fika på cornetto bar innan vi åkte hemåt. fick iaf lite motion. cykla fram och tillbaka till stan. duktigt :)

imorron är det skola som gäller. ser inte framemot det. näthandel suger! får iaf lite sovmorgon.


Studenten 2009

27 dagar kvar... shit va tiden går snabbt.

the weekend

min helg har varit bra :) helgen började med förfest hos Linn som kom hem från Göteborg. sen blev det utgång tlll pluto. var kalasfull haha. hade roligt ändå. lördagen var jag bakis hela dagen och på kvällen var det kalas hos Miriam som fyllde 21 år förra helgen. det var trevligt och mysigt. sen kollade vi på Eurovision. Norge var väl dem som tog hem det. jag somnade innan det var klart. men Norge var bra :)

idag ska jag hinna träffa Linn innan hon åker tillbaka till Göteborg. Ska väl planera lite inför vår Grekland resa också :)


idag fyller Linus 23 år.    Congratz

Öluffa i Grekland


Jag och Linn bestämde idag att vi ska öluffa i Grekland i sommar :D kan det bli bättre? a dream come true

tips om vilka öar man ska besöka?

ännu en dag

mådde riktigt dåligt igår kväll. usch, va jag hatar att vara sjuk. men idag är det iaf lite bättre. men känns som jag fortfarande har feber. måste bli frisk till imorron. då kommer linn hem och så blir det utgång :)


30 dagar kvar till Student 2009


Onsdag

idag är det onsdag och mitt i veckan. jag tog mig till skolan idag även om jag mådde riktigt dåligt imorse. ska jobba på eftermiddagen också, så var tvungen att ta mig upp idag. nu sitter jag på religions lektion och diskuterar etik och moral. är det okej att ha sex utomhus?


det blev jeansskjorta idag. tyvärr är min outfit inte lika snygg som på bilden.

Notting Hill

blev hemma från skolan idag med. kände mig inte tillräckligt pigg idag. har legat i sängen och kollat på Notting Hill. det är verkligen en av mina favorit filmer. den är så himla bra!    love it

favorit film och favorit låt



start på veckan

ingen vidare start på min vecka. vaknade imorse och mådde inte alls bra så jag bestämde mig för att stanna hemma från school. det blev bättre sen iaf så jag följde med sofia & maggi och solade och sen hade vi lite mys hos maggan.

har fortfarande ont i hela kroppen, men tror att febern är borta. vi får se hur jag mår imorron. vet inte om jag är tillräckligt pigg för skola :/ we will see

Fredag, Lördag, Söndag & Sjuk

sitter här i min säng med feber och kollar på tv. skönt att få sova i sin egen säng inatt, med två täcken ^^ love it. vill inte va sjuk men vill gärna slippa skolan imorron, vi får se hur febern är imorron.

fredagen var rolig, väldig lång kväll. träffade mycket trevligt folk. somnade lite försent så fick bara 1 ½ timmes sömn innan jag var tvungen att gå upp och gå till jobbet. men var riktigt pigg ändå. gick super bra att jobba. det var igår ikväll som tröttheten kom ifatt mig. vi skulle ha pyjamasparty hos kristins b-friend, han var inte hemma. blev mys med godis innan maggi somnade kl 22 och jag kl 23 haha. inte så roligt sällskap :P

idag vaknade jag på den lilla soffan hos park och hade feber och nackspärr och ont i alla min leder. jag låg med fötterna utanför soffan och hade grymt ont i nacken. usch, kunde inte ha känt sig värre. vaknade kl 7 av mig själv och sen kvart i 11 gick jag iväg till jobbet.

nu ska jag sova,   godnatt

At bajic

har ni tittat ut? det är storm och regn, riktigt oväder. suck, jag vill ha sommar så att man kan sitta och mysa på uteserveringar. ikväll blir det lite alkohol och kanske utgång beroende på hur vi känner oss. befinner mig hos maggan nu så blir lite förfest här hemma. hon & jag haha, sen drar vi vidare. usch, vill inte gå ut i det här vädret just nu. både jag och magga jobbar imorron så blir inte en så vild kväll och ekonomin räcker inte till heller.

imorron fyller min kära papi år :) har inte köpt något än dock. kommer inte på något bra, plus att jag inte har så mycket pengar. grattis i förskott iaf

Studio

idag var jag egentligen ledig från skolan. men jag skulle styla en foto-grej så jag fick pallra mig upp vanlig tid och gå till skolan kl. 9. det gick jätte bra att styla. det blev fyra outfits. blev grymt nöjd med två av dem. carro i min klass hade sytt en kjol och ett jätte snyggt linne som vi hade med. det blev super bra. fler bilder kommer på måndag :)



Väder

konstigt väder har det varit idag. när jag gick till skolan imorse var det varmt och super härligt väder. men nu är det grått och regn :/ trist.

Studentmiddag

igår var det studentmiddag med klassen eller iaf några av dem. det var två tjejer i min klass som hade det som projektarbete att sätta ihop en studentmiddag. tyvärr blev vi bara åtta stycken men vi åtta hade jätte trevligt. maten var jätte god och så blev det några drinkar :)

kommer lite bilder sen :)

Åre

Åre var grymt. En tidig morgon för mig och Kristin och en låång tågresa men det var värt resan. Hade en riktigt grym helg. Det var roligt att komma upp och se hur jocke och dem har bott hela vintern. Lördagen hade jag och kristin vår bästa fylla och söndagen var det maskerad som var grymt rolig. alla gick all in :D tack för att ni gjorde min helg :)


Lördag


Tågresa. vi såg en del träd på vägen

Framme i Åre :)

Rysk Kristin



Söndag & Maskerad


jocke var duktig och lagade mat

smoking baby

Åre

bebisar

dirty nurses

Thin

Terrorister

Mini bakis & Bakis







Gruppbilderna får avsluta :)

hemma

nu är man tillbaka från Åre. det var en riktigt bra resa. men är lite sliten nu och känner att jag kommer bli förkyld. jag måste bara säga hemma bra men borta bäst! lägger upp lite bilder senare idag. nu är det dags för skola

billigt

nu är auktionen på tradera avslutad. Stockholm-Åre, 1 kr. inte så farligt :P

Åre nästa


vi bestämde oss för att åka till Åre imorron. så jag ska gå upp om 5 timmar. för att sen ta buss till centralen, tåg till sthlm, och tåg vidare till åre. tur att jag har trevligt sällskap :) kommer blir as roligt!

Åre


blir det åre imorron? skulle va grymt!


långsam dag

vaknade vid 12 idag. gick upp och började plocka och städa lite överallt. vi fick undan det mesta från igår, men det var lite grann kvar så nu är det städat. sen har jag legat i sängen, har varit alldeles för seg för att göra något vettigt.

grill ikväll?


Valborg i uppsala

jag och sofia åkte buss upp till Uppsala och mötte j & m som hade åkt tidigare. vi slängde i oss en hamburgare och började dricka. polisen tog magdalenas alkohol så hon var lite pissed, men det blev bra till slut. så vi körde cider i mcdonalds muggar hela dagen. lika bra! under cover-cider haha. det blev en riktigt bra dag, men kanon väder och bra sällskap. det var så härligt väder att jag bytte om till shorts

sen åkte vi hem och grillade här hemma. mysigt och riktigt god mat, sen blev det stohagen