bloggen

idag har jag gjort om min blogg :) har typ suttit med det hela dagen och ändå blev det inte så stor skillnad men lite grann iaf :)
har bytt stilmall så själva inläggen ligger nu till höger istället för vänster och sen har jag bytt bakgrund och nu finns det en headerbild. har bytt lite typsnitt oxå mm :)

om två timmar börjar dansen, ska bli kul men vet inte om jag kommer orka att dansa. har ingen feber iaf, det är ju ett gott tecken :P sen väntar inventeringen och fest? får se hur jag mår efter dansen.

fredag

fredag, för en vecka sen satt vi på bussen på väg til flygplatsen i antyla och hade vart på den bästa resan någonsin :) jag saknar! vill hemskt gärna spola tillbaka tiden och göra om allt igen :D

idag är jag även hemma från skolan. var det igår oxå. jag kommer aldrig bli frisk om jag inte vilar mig. hade tänkt att ha en vilo helg, men det kommer upp saker hela tiden som jag vill göra.

idag: först idag blir det slapp här hemma, kanske kikar lite på step up :) sen 16.45 drar ragga/dancehall igång :D ska dit och kika iaf, kanske är med lite hihi ^^ sen kl 18 ska vi vara på ica maxi med innebandylaget och inventera till kl 22, jätte kul :P haha inte. sen bjöd jossa hem mig till henne, skulle bli lite partaj. men vette fan hur jag ska göra med det :/ vill jätte gärna ut men min förkylning blir inte direkt bättre av det. plus att jag vill börja komma igång med innebandyn och dansen och skolan och det kommer jag aldrig kunna göra om jag inte blir frisk snart.


image271

skor

image269

dem högst upp till höger och längst ner till vänster är från wedins och de andra två kommer från topshop.

dem bruna från topshop är to die for :D vill ha dem! <3

shopping

lite shoppande blev det ju på stan :)





cheap monday jeans, 400 kr
lila stickad mössa, indiska 79,50 kr
trekvartsärmad satinjacka, MQ 399 kr

dagens outfit

idag blev det en trip ner på stan med miriam innan skolan :)

image264


lång väst: reafynd, 49 kr från lindex
vit t-shirt: gina tricot
leggings: gina tricot
min kära skinnjacka: jc
senapsgul axelremsväska: indiska
skor: stadium
keps: från H&M

godmorgon

nu är klockan halv nio och jag vaknade för ca tre timmar sen... kan inte sova. ingen feber för tillfället men hade lite i morse när jag vakna. har tagit en värktablett och druckit te. te är nog bästa hjälpmedlet när man har ont i halsen :) grönt citron te for life! haha :)
har gympa idag på morgonen men är ju sjuk så jag börjar inte förens kl 13, as skönt ;D

saknar alanya som tusan idag. känner verkligen att jag inte vill vara kvar i den här stan. jag längtar tills jag går ut skolan och får åka iväg. då ska jag flytta utomlands och jobba :)

hejsålänge

gårdagens outfit

image263

svarta stuprörsjeans: carlings
vitt ribbat linne: cubus
grön kofta: indiska
mössa: indiska
pärlörhängen: gina tricot
skor: wedins
väska: mammas gamla

skolan

idag är det skola igen. jag har feber, ont i halsen, hosta och är fruktansvärt snuvig. orkar inte med allt detta just nu. kunde inte sova i natt, jag tror att jag somnade kl 3 och gick upp kl 7.15.

nu har vi matte, segt! fattar typ ingenting. y=kx+m? haha. jag förstår väl när jag tänker till men just nu orkar jag verkligen inte tänka till. äcklig mat skulle det oxå vara idag (blä)

innebandyträning ikväll, men kan inte vara med. imororn har vi idrott, innebandy såklart och jag kan inte vara med. det känns som att jag aldrig kommer att bli frisk. just nu suger det verkligen att vara sjuk.

nej nu måste jag försöka förstå lite x-y*m blabla.. :P haha. hörs senare!

dagens outfit

image262

svarta stuprörsjeans: carlings
svart oversize t-shirt: gina tricot
senapsgul sjal: H&M
senapsgul väska: indiska
skor: wedins


jacka

nu när det börjar bli kallt blir jag väldigt sugen på att köpa en ny jacka. jag vill ha alla dem här jackorna :) svårt att välja när de finns så många fina!

image261

Svart parkas: H&M 598 kr
Brun skinnjacka: H&M 498 kr
Svart ulljacka: H&M 598 kr
Grå parkas: Monki ca 700 kr

skor :)

  


svarta skor: stadium, 299 kr
stövlar: don donna, skocity, ord. pris 900 kr, rea pris 199 kr

första skoldagen & feber

image260



idag var det första skoldagen efter sommarlovet. de andra har redan gått en halv vecka i skolan men eftersom jag var i Alanya blev det första dagen idag.
jag bikade till skolan, tog exakt 20 min. när jag var framme och hoppade av cykeln då knöt det sig i magen. usch skolan, 10 månader kvar till nästa sommarlov, buhuu :(

första lektionen blev engelska. vi skulle svara på fyra frågor och sen skicka in dem. sen skulle vi gå till biblioteket och låna en engelsk-bok. jahapp det var den lektionen. min dator blev dock cp och jag var tvungen att lämna in den, så hade ingen dator på hela dagen. på min skola blir man faktiskt lite handikappad när man inte har någon dator. (datanörd, jag vet :P)

sen blev det lunch och vi skulle få pyttipanna (blää) så jag och sofie gick o luncha med magga på spicy hot, much better ^^

sen var det webbdesign. där gjorde vi inte heller särskilt mycket. och sen fick vi gå. jag hade feber hela dagen i skolan så pappa kom och hämtade mig sen. så jag slapp cyklingen hem iaf, tack papi :)

UF
imorron drar UF igång eller det skulle komma en tjej och gå igenom hela UF-året med oss. det ska faktiskt bli spännande men jag är lite orolig för min mentor sa att hela affärsidéen ska vara inne och klar innan parktiken som är v.41 och det är ju snart :/

jag hoppas iaf att jag mår bättre imorron så jag orkar gå imorron, slutar 12 iaf. det är mycket skönt. jag tar nog bussen imorron till skolan, kommer dö på cykeln annars. imorron drar även dansen igång. hiphop imorron :D läskig vi har en ny lärare igen och han verkar as grym för han har tydligen dansat i Fergies musikvideos mm :P hoppas jag mår bättre så att jag kan vara med lite grann, drygt annars. då kommer man så mycke efter.

nej nu ska jag nog börja dra mig mot sängen. godnatt

dagens outfit

image256

vitt ribbat linne: cubus
jeans: wrangler, stadium
skinnjacka: jc
skor: converse, stadium
väska: turkiet

shopping

idag var jag och sofia en sväng ner på stan och skulle shoppa lite. hitta lite grejer som fick följa med mig hem ^^
har även hittat ett par vinterskor på rean på skocity, don donna för 199 kr. gos, dem ska köpas imorron. och även ett par skor på stadium för 299 kr som även dem ska få följa med mig hem imorron ^^


     

väskan: är iofs från turkiet
sjalen: är oxå från turkiet
grått ribbat linne: indiska, 79 kr
vitt ribbat linne: cubus, 99 kr
grön klänning: indiska, 249 kr
pärlörhängen: gina tricot, 49 kr


im home

nu är jag hemma igen. inte ett dugg skönt. saknar allt där nere. saknar värmen (även fast man blev jävligt trött på den ibland), människorna, partyt, umeå-killarna (nu kör vi bara), saknar att ligga hela dagen på en luftmadrass i poolen :D åh alanya07 <3

det kommer bilder och mer om alanya-resan sen.

ciao

hejdå, nu sticker jag! vi hörs om en vecka.


image249

snart

Nu har jag packat klart helt. nu är det bara att stänga igen och dra :D


image248

två

nu är det endast två timmar kvar till incheckning! jag är hel spänd. packningen är iaf klar. några små grejer kvar bara. sen är det bara att försöka få igen resväskan. jag fick även reda på att min resväska är väldigt liten så det är inte jag som har packat för mycket, eller jo det kanske jag oxå har haha :P men väskan är iaf mindre än normalt. haha. har även handlat nudlar och pastasås nu, köpte oxå platsglas. bra att ha när vi inte orkar diska :P
åhh jag vill åka nu, nu nu nu!

nej men titta nu har det börjat regna oxå :P tur att vi åker. ska bli så skönt att komma till solen nu :D


idag idag idag :)

ikväll åker vi brudar! kan ni fatta det? det kan iaf inte jag. helt sjukt. det vi har snackat om i över ett år händer äntligen. ska bli sjukt kul, speciellt med er babes.

ni andra som blir kvar får ha det så roligt i skolan och i regnet hihi ^^ (man måste ju få vara lite skadeglad) thihi




* Valborg 06 * Nyår 06/07 * Valborg 07 * Studenten 07 * Midsommar 07 * Fest * Östra holmen

packning på gång

nu har jag börjat packa. jag har självklart lagt fram för mycket. jag har fyra klänningar och sex shorts. och då är det ju sex kvällar som vi kommer gå ut haha :P lyckat elin! varför är det alltid så att man packar ner alldeles för mycket? mina packningar misslyckas alltid. tar alltid med sånt som man man säger att man kanske kommer använda och så gör man aldrig det, suck! sen kan man ju låna av varandra oxå. men det tänker man ju inte så mycket på nu. man vill ju ha med sig mycket så att man har lite val möjlighet :P men jag får försöka plocka bort några plagg, man ska ju få plats med andra grejer oxå.



min lilla sofie blir 17 år :)

GRATTIS SOFIE :)

image214


06.31

god morgon! nu har jag snart varit vaken i en och en halv timme :/ kan inte somna om. känner mig febrig igen, och har väldigt ont i halsen. har börjat få hosta oxå. usch, jag orkar inte vara sjuk nu. jag kan bli det sen men inte nu!

idag är det iaf dax för packning. om någon timme ska jag börja lägga fram grejerna. åh just det. jag hade en jätte konstig dröm precis innan jag vaknade. jag drömde att jag hade glömt att packa. fast jag skulle inte åka med s&m utan jag skulle åka med mickas familj :P haha men sen åkte vi hem för att packa ner det sista och det var hur mycket som helst som jag hade glömt sen missade jag planet tror jag :P eller jag vaknade när jag var på väg tillbaka till flygplasten igen, haha. jag brukar alltid drömma om grejer som ska hända fast annorlunda.





imorron åker vi :D


image212


alanya 2 dagar

nu är det bara 2 dagar tills vi drar till alanya :D det ska bli så roligt! otroligt skönt att äntligen få komma ner till värmen igen! ospec, lite scary kanske men vi hoppas på det bästa. vårat plan lyfter 20.30 från västerås flygplats. faktiskt skönt att åka från västerås fast det är samtidigt väldigt mysigt att flyga från arlanda men men. i turkiet landar vi sen kl 01.20 turkisk tid. transfern därifrån tar sen ca 2 timmar till alanya.

tjejer! nu är det äntligen nära. det som vi har snackat om i mer än ett år. nu ska vi njuta! ta vara på varenda sekund för sen har vi bara skolan att se framemot och det är ju ingen höjdare dirket.

idag var jag, soffan och maggi nere på stan för att växla in pengar. 2311,5 kr blev 430 turkiska lira. sen passade jag på att köpa en klänning oxå ^^ jag funderar på att börja packa lite ikväll oxå. jag har plockat fram resväskan men just nu står den bara där tom. jag borde kanske packa lite ikväll. men jag måste vila oxå, har legat i feber idag och om jag är sjuk till alanya kommer jag slå något hårt i huvudet på mig själv. haha.


  

fynd

hejsan.
i måndags var jag, jossan, kristin och magga och fyndade på en liten second hand affär i stan. jossan fyndade snyggaste jeansjackan för 25 kr. det är som hittat. kristin köpte två tröjor för 50 kr. och jag köpte en stickad tröja för 40 kr och ett par örhängen för 10 kr :)

 

uppsala reggaefestival

tält & regn = festival

Uppsala reggaefestival var i år lerigt, varmt, regnigt, fuktigt, dimmigt mm. ja typ alla klimat utom snö :P haha. jag hade väldigt roligt. vi kollade på massa bra band :) Gentleman var bäst! Anthony B kommer inte långt efter. missade några som jag gärna hade sett, men förhoppningsvis får man en andra chans någon gång i livet.

jag och niclas åkte i onsdags och kom hem i söndags. dricka alkohol fyra dagar i rad var det som gällde ;) på fredagen kom kristin, sofia, ronny och jimmy upp till oss :)

Uppsala är en mysig stad och jag tackar verkligen min bror för att han har lägenhet där. jag tror inte att jag hade överlevt utan den. tack bror!









* jag
* Brink
* jag på campingen
 * camp fisk
* guitarr :)
* haha piss-paus
* n&e :)
* jag fick vuxenband & brink fick barnband :P haha
* Anthony B
* Buju Banton
* Jah covenant band
* Condom Kingdom, Koba
* koba ludd gurra max
* me and soffan
* jag på ballen
* e&s
* me
* s&e på bussen
* festival-livet
* USCB Allstars
* linus jag brink
* linus & brink
* GENTLEMAN
* jimmy
* jimmy

home home home

god dag. nu är jag hemma från uppsala reggaefestival. det är verkligen skönt. roligt egentligen hur mycket man uppskattar allt bekvämt som man har hemma,
t ex rinnande vatten, säng, toalett, torrt, dusch, riktig mat.
de senaste dagarna har man levt med vattendunks vatten eller alkohol, liggunderlag och sovsäck (jag hade kudde men det hade inte niclas, så han sov med sina byxor som kudde), bajamajor eller sitta sig vid staketet (jag föredrog det sista), blött och lera, duschade i för sig i min brorsas lägenhet men ändå, skräpmat eller knäckebröd med skinkost. ja som sagt verkligen skönt att vara hemma.

uppsala var roligt :D peace&love var en gnutta bättre men hade fortfarande roligt och trevligt :) men på peace&love kan man träffa mer varierat av människor, det är nog det som gjorde det roligt, sen var det nog mer röj på peace&love. men urf är fortfarande en festival med härlig stämning och sjukt skön musik. väldigt synd att vädret inte blev bättre, men men. man får hålla tummarna för en riktigt stor sol nästa urf :)

jag tänkte skriva lite mer noggrant om mina upplevelser senare. orkar inte nu, vill bara säga att gentleman var grym! :D


Alanya, 5 days

image180

8 augusti

har nyss vaknat nu :P ville gärna sova till 10, men det ville inte min kropp. :P kollade smhi idag och de har ändrat vädret :D de ska bara regna idag på eftermiddagen, igår när jag kollade skulle det regna ons, tors, och fre så jag är nöjd ^^

färgade bort min utväxt igår oxå, blev faktiskt bra. det trodde jag inte. mitt hår ser mycket ljusare ut nu :P


nu ska jag äta frukost och fixa mig lite innan jag åker ner på stan med kristin :)

image172

uppsala reggaefestival

imorron åker jag till uppsala för att gå på uppsala reggaefestivalen :D jag var där förra året och då var det roligt. jag, miriam och linn bodde då på hotell och alla tre var sjuka. det var stora minus men men. jag hoppas att det blir roligare i år när man bor på campingen :) i år åker jag dit med brink, det ska bli roligt. vi ska bo i tält första natten och sedan ska vi nog bo i husvagn med hans bror och hans kompis, mysigt. as bra om det blir regn som de säger att det ska bli *suck*. på fredag kommer iaf sofia och kristin upp och joinar oss, det blir super roligt :D på fredag fyller även brink år :D då ska han firas rejält ;D hahah! imorron ska jag ner och köpa en liten present till honom ^^

just nu håller jag på att packar. brukar tycka att det är roligt att packa men nu känns det bara jobbigt. man vet ju inte hur vädret blir, då vet man inte vad man ska packa för kläder ju :/ sen tror jag att jag håller på att bli sjuk :( vill inte bli det nu. sen när jag kommer hem kommer det säkert vara värre och då kommer jag säkert inte hinna bli frisk till alanya, bajs! aja, man får se vad som händer. men alkohol, barbent och lite sömn kanske inte är det bästa när man håller på att bli sjuk. -ska iaf bli sjuk kul :D

alanya - 10 dagar!


image171

östra holmen

idag skulle jag, jossan, sofia, kristin och maggi åka ut till östra holmen och bada :) maggi skulle komma senare för hon slutade jobba kl 2. jossan försov sig och kom med nästa båt ut. våra båt blev full, 262 pers. så båten skulle komma tillbaka så fort den kunde. men när vi sitter och väntar får jag syn på max och dem skulle åka båt ut så vi hängde på dem :)

vi fick även syn på algblomningen i år. usch!




* alger, usch äckligt
* båt ut till östra holmen :)
* ja visst är det härligt att åka båt sofia :D
* max & emil
* östra holmen
* vi tre :) -10 dagar kvar nu babes! ;D
* fint :)



strömskär

idag åkte jag, kristin, maggi och jossan på en liten utflykt :) vi tog silvertärnan ut till strömskär för att bada och sola för att idag var det typ första dagen på flera veckor som det var fint väder här i tråkiga svergie.

det tog ca 40 min att komma ut till strömskär så vi roade oss med att spela neger och president :) hihi jag var president ^^

strömskär var mysigt. vi låg på en stor brygga och sen gick vi och köpte glass och roade oss med bla alias och alfapet och sen badade vi såklart :) mälaren har väl inget höjdar vatten men men det gick det oxå :P jätte mysig dag. vi kom ut runt 12 och åkte hem runt 19 :) sen gick vi till gränden och fikade och åt lite granna och då kom sofia och joinade oss oxå :)






* Jag på båten :)
* Framme
* jag tog det första doppet av oss, väldigt kallt
* sen badade magga & k
* strömskär hade en otroligt liten strand :P
* vi gick och köpte glass :)
* haha galna
* k & m
* m&e :)
* sista doppet/hoppet
* me and magga
* fint :)
* jag i väntan på båten
* vi<3
* jag&maggi :)
* k&e (parga minnen)
* gränden, sofia kom :D

en utekväll

vi började kvällen hemma hos sofia med att käka lite tacos eller snarare mycket haha :P jag sofie sofia och kristin var det som startade. vi förfestade lite. och sen kutade vi till bussen för att hinna, och vi hann faktiskt :) väldigt ovanligt :P haha. sen mötte vi upp maggan på stan och så tog vi bussen till bäckby. där var det fest, lite segt. de spelade mest efterfest-musik typ. så vi ville till nått annat ställe.

vi fick kuta till bussen ännu en gång för nu skulle vi till skallberget. denna buss missade vi dock. jag var en meter ifrån bussen och så åker den såklart. bussjävlar. men när vi står där kommer en bil förbi och så vi fick skjuts av nåra jätte schyssta killar som oxå skulle till skallberget men till en annan fest.

på skallberget var det trevligt. folk man kände :) vattenpipa ^^ sen gick vi hem till sofia och dog. käkade nudlar och chips. today är jag hur seg som helst. vi låg i solen en stund och jag och sofia kläcker ur oss: "Jag dör" haha. då säger sofie: "Ni dör ju hela tiden" hahahhaha, då dog jag ;P sen fick sofia mig att följa med och äta kebab, skulle inte äta nått men det slutade med att vi delade på en. onyttigt men men. sen gick vi tillbaka hem till sofia och somnade på soffan i typ två timmar. sen åkte jag hem och nu sitter jag här och segar.







* Soffan var glad :)
* jag och sofia taggar hemma hos henne
* Skål, kristin :)
* Jag
* Sofie :)
* Magga :)
* sofie and me at bäckby
* haha det var tråkigt så sofia dog ett tag
* vattenpipa ^^
* skallberget
* e&k
* e, m & k :)