PEACE & LOVE 2010

NU DRAR JAG PÅ PEACE & LOVE. SES I BORLÄNGE ELLER PÅ SÖNDAG!! :D

29 juni

Idag gick jag på Systemet för första gången. Det var lite spännande men jag kände mig väldigt vilsen. Efter det åkte jag och J ut till Vad och solade. Inget bad, det var svin kallt i vattnet. Vi var där i några timmar sen fick vi nog så då åkte vi hem och packade lite inför imorron eller jag packade.

På kvällen sen åkte vi hem till Sofia för att grilla hamburgare och kolla på Spanien-Portugal. Det blev god mat och en trevlig kväll. Att Spanien vann gjorde inte saken sämre :)


Fotboll och hamburgare

Fredric åt hamburgare och chips. En ny variant som snart kommer börja serveras på resturanger.

28 juni

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt av Maggis larm. Hon gick upp och duschade och jag låg kvar i sängen och drog mig. Hon skulle börja jobba kl 11 så då åkte vi ner på stan. Jag skulle fixa lite grejer, köpa tält, byta en present och köpa lite andra små grejer. Jag gick in på jobbet och då hade Anton lunch så han ville ha sällskap så vi gick till Cornetto och käkade. Det blev pastasallad för min del. Sen åkte jag hem och då blev det jätte jätte fint väder så Linn kom över, så låg vi på tomten och solade i några timmar.

Kl 18 åkte jag ner på stan igen för att möta upp Maggi och Sofia. Vi gick en liten vända på stan innan dem stängde och sen gick vi till Spicy. Alltid trevligt även om det blev ganska kort idag. Jag var tvungen att gå vid kl 20 för att hämta J från stationen. Saknat honom!


Favoriter!

En dag i solen

Idag har jag haft en jätte bra dag. Helt fantastiskt väder. Jag, Anton och Jocke kom till björnön vid 12 tiden, men det var så mycket mygg och broms där så vi åkte vidare till Framnäs. Där låg vi i flera timmar och hade det bra. Käkade macka med skinkost. Anton käkade potatissallad med rostadlök, usch :P Vi njöt av det fina vädret och kollade på när grabbarna tog upp hela gräsplanen för att spela fotboll. Sen åkte vi in till Löga vid 4 och mötte upp Korske, Maggi och Jossan. Där blev det första isglassen för sommaren :)



Hahah en fågel sket på Jossan!

27 juni

Underbart väder idag :) Nu ska vi sticka och bada eller sola mest. Bada kommer jag nog inte göra, kommer frysa ihjäl om jag ska bada i Mälaren. Ska bli skönt iaf och lägga sig och sola lite. Har packat ner strandtennis om vi blir lite rastlösa. Ha en underbar dag för det tänker jag ha :)

26 juni

Vaknade upp idag inte alls bakis. Tog "Bakis" igår innan jag somna så det är nog den som hade gjort sitt jobb. Sofia hade lämnat sin bil här igår så jag åkte med den hem till henne. Lite annorlunda och köra en annan bil men det gick ändå bra. Hemma hos Sofia blev det lite pizza sen gick vi till Ica och handlade lite mat inför kvällen. Grill med gänget. Maggi kom hem idag brun o fin, så vi får några dagar tillsammans innan jag sticker iväg på Peace&Love.

Jag, Maggi, Sofia, Jossan, Jocke och Korske hade en jätte trevlig kväll här hemma med grillning och lite rosé och öl för grabbarna. Älskar såna här kvällar. Underbart väder, underbart sällskap och bara sitta och snacka och ha det allmänt trevligt!

Imorron blir det att sola och bada. Jag och Jocke ska sticka iväg ganska tidigt till Löga och lägga oss. Sen kommer resten ramla in när dem vill eller har vaknat.




Mina fina tjejer!

Visst är den smart? Jag fick kapa av mitt försvarets lite grann, men nu passar det i mitt halsband :)


Vänner<3

Midsommarafton

Igår var det midsommar och det kunde inte ha varit bättre. Toppen väder, god mat, god dricka och framförallt jätte trevligt sällskap. Jag, Sofia, Fredric och Jossan åkte ut till Pasta till Erik kl 16. Satt ute i solen och njöt av det vackra vädret och drack lite vin. Precis som det ska vara på midsommar. Vid 19 tiden drog vi igång grillen. Det fanns riktiga grillar men vi körde på engångsgrillen ändå. Det blev hamburgare med bröd och potatissallad. Riktigt gott.

Sen började festen :) vid 3 tiden gav vi upp och beställde en taxi. Då hade vi hållit igång i 11 timmar och vi tyckte det räckte. Tack för en grymt bra midsommar! Och speciellt tack till Erik som bjöd hem alla och ordnade allt så bra.

Här kommer lite bilder



M



Saknar dig!

1960.01.26-2007.12.12

Midsommar, 25 juni

God morgon.

Nu ska jag strax gå ut och gå. Är väl tillbaka om ca 45 min. Sen blir det dusch, lunch och välja kläder och packa allt som vi ska ha med oss. Kl 15 kommer Sofia och Fredric hit, då ska vi ut och plocka blommor till midsommarkransar sen bär det av till Romfartuna.

Glad midsommar allihopa :)



24

Idag vaknade jag innan klockan ringde och var ganska pigg men kände mig rätt hängig. Kändes som jag hade feber men det gick över efter en ipren. Jobbdagen blev förlängd till kl 19. Skulle ha gått hem kl 18 men Emelie skulla åka iväg och frågade om jag ville byta och eftersom jag inte hade nått bättre för mig sa jag ja. Måste ju tänka på pengarna också. 50 % OB efter kl 18 också. På lunchen gick jag och Emelie och köpte glass och satte oss ute i solen. Där på bänken låg en påse från Boomerang med en tröja o kvitto i, så vi gjorde en god gärning och gick tillbaka till Boomerang och lämnade in den. Hon blev jätte glad för hon visste vem kunden var. Så, då var dagens goda gärning utförd.

Efter jobbet gick jag och mötte upp Linn så gick vi och solade sen tog jag en promenad hem. Tog ca 60 min att gå från djäkneberget. Det var så fint väder så det var jätte skönt att gå. Ska försöka gå ut och gå så ofta jag kan nu, hålla igång lite.

Imorron är det midsommar och vi har laddat upp. Vi ska åka ut till Romfartuna där det blir fest i en lada. Innan blir det grill (hamburgare) och kanske lite kubb :) Ska bli jätte roligt. Har köpt myggspray så ska fan inte bli myggbiten. Hatar myggorna! Men vad man ska sätta på sig vette tusan. Klänning? Shorts? hmm.. Får klura imorron för nu är jag trött så ska hoppa in i duschen sen sova.


Sol

Jobbdagen avklarad :) Gick jätte bra idag. Byggde om bikniväggen på både vuxet och junior så jag hade att göra hela eftermiddagen. Tiden går så fort när man har något att göra och då är det riktigt roligt att jobba. Jag fick jätte fina blommor av min arbetskamrater för att jag fyllde år igår :) Jätte fina solrosor.






Solrosorna är från Stadium, dem andra blommorna är från mina grannar och från Sofia :)


23 juni

God morgon.

Har sovit jätte oroligt inatt. Vaknade kl 2, 4, 5, 6 och trodde att jag hade försovit mig till jobbet. Men nu är jag uppe i tid till jobbet iaf. Vi får se hur det går att jobba idag, är riktigt trött men det borde nog gå bra. Saknar asien!

Hade en jätte bra födelsedag igår :) Efter att vi fikat åkte jag med Sofia hem till henne och kikade på hennes nya lägenhet. Sjukt snygg! Vi satte oss ute på hennes balkong (som jag har en känsla av att vi kommer sitta många kvällar framöver) och så tog vi ett glas vin eller två :) Jätte mysigt och trevligt. Tack för en bra födelsedag :)

Love

Mina nya kamera :)


20

Idag blir jag 20 år. Jag blev väckt redan 06.30 av pappa med frukost på sängen och så fick jag en present, en rosa digitalkamera :) Nu har jag bakat tårta och paj till ikväll. Det är jätte fint väder, men jag är så trött så orkar inte riktigt röra mig ut. Men kanske ska ta en promenad i det fina vädret. Tråkigt att alla jobbar idag. Ikväll kommer det lite folk över och fikar men först blir det födelsedagsmiddag med pappa, fredrik och camilla :)



Vertical Run

Nu har jag sprungit på väggen :D Så jäkla roligt! 25 meter



21 juni

God morgon. Ja, jag vaknade nyss. Somnade kl 03 inatt. Det ser ut att vara fint väder idag så jag funderar på om jag ska ta cykeln och åka och sola. Sen ska jag träffa Sofie, har inte umgåtts riktigt med henne på evigheter. Kl 18 sen ska jag göra mitt Vertical Run. Gå ner för en byggnad. Hakon Hotell, 25 meter högt. Kommer nog va jäkligt läskigt när jag står där högst upp på taket.

Imorron blir jag 20 år. Har lite åldersnoja. Varför bli äldre? 20? Systemet? Äh jag behöver inte gå på Systemet. 19 är en bra ålder fast det har jag tyckt varje år sen jag var typ 16 år, behöver inte bli äldre. Imorron kväll ska jag ha lite kalas och bjuda på tårta :) På dagen hoppas jag på en liten dagsutflykt med Linn. Är lite sugen på Uppsala eller något :) Kan inte fatta att jag redan fyller år. Tiden går så fort.

Shoes


Köpte dessa när jag var i Stockholm, från Bianco

20 juni

Söndag idag.

Igår vaknade vi vid 10 tiden och gick upp och åt frukost med Camilla & Fredrik som blev kvar över natten. Vid kl 14 skjutsade jag ner J till stationen och han hoppade på tåget. Känns tomt här hemma nu..

När jag kom hem sen kom Linn över och vi åt lite mat som var kvar från festen. Sen satte vi oss och kollade på vigseln mellan Victoria och Daniel. Jag tyckte det var ganska utdraget och prästen snackade om massa konstiga grejer men dem var fina och såg glada ut iaf :)

Sen på kvällen åkte jag, Sofia och Fredric iväg till brandstationen där Ida hade 20 års fest. Jätte trevligt med mat, tipspromenad och lekar :) Var jätte trött till en början och tänkte att jag skulle åka hem tidigt, men jag började piggna till sen och blev kvar till efter kl 2. Det blir ju lätt så ibland, hehe. Super trevlig kväll iaf. Grattis igen Ida!

18 juni, Min 20 års fest!

Åh hade en så bra kväll i fredags. Jätte trevligt sällskap och god dricka :) Fick mycket fina presenter, bla. 7 flaskor med vitt vin, rosévin, rött vin och mouserande vin, presentkort på Forex, underkläder och lite flytta hemifrån-grejer. Hoppas att alla hade lika trevligt som jag. Tack för en underbar kväll.



17 juni

Idag har jag jobbat min första dag på 5 månader. Började ganska lugnt med en jobbdag på 7 timmar, 9.45-17.00. Sen kom J och hämtade mig från jobbet så stack vi ut till Hälla och köpte lite grejer inför morgondagen. Det har verkligen varit härligt väder idag, synd att jag har stått inomhus hela dagen. Fick njuta lite av vädret när vi byggde upp partytältet på tomten. Sen har vi eller jag bakat tårtbotten.

Imorron kommer det bli en del att fixa inför kvällen. Ska baka två pajer, göra klart tårtan och laga mat och städa. J är mest ivägen haha. I köket är han inget vidare.


Grattis Carin!


16 juni, 2010, Stockholm

Idag åkte jag och J till Stockholm med 09.53 tåget så vi var framme vid 11 tiden. Vi började med drottninggatan och tog oss runt lite i butikerna. Blev lunch på en jätte mysig uteservering på drottninggatan. Jag åt pasta med kyckling, soltorkade tomater, pesto och parmesanost som var jätte gott.

Det blev inte så jätte mycket shopping. Köpte en tröja på rean på Weekday, 75 kr och ett randigt linne för 200 kr. En randig tröja på Monki, också på rean, 75 kr. Ett par khaki färgade shorts på H&M för 149 kr. Sista köpet blev ett par skit snygga bruna skor på Bianco för 550 kr. Så dagen blev inte jätte dyr vilket var skönt.

En underbar dag har det varit. Efter shoppingen tog vi oss till gamla stan och gick lite där sen satte vi oss och tog en öl och kollade på Spanien-Schweiz matchen. Jag var inte lika insatt på matchen som J :P Sen när vi kom tillbaka till Västerås köpte vi med oss mat hem. Jag kycklingsallad och J spicy. Snart ska vi kika på film och sen måste jag sova. Ska och jobba imorron. Hade gärna stannat hemma imorron också men måste ju början någon gång.


15 juni, 2010

Igår hade vi en jätte trevlig kväll. Det blev grill här hemma med J, Sofia och Fredric. Hade super trevligt med vin, öl, alias och trevligt sällskap, då kan ju inte kvällen gå fel :) Jag och J vann i alias. Grymt duktigt ;)

Igår på dagen åkte vi ner på stan och shoppade lite åt J. Sen gick han och klippte sig och så käkade vi lunch på Coffehouse by George. Gott med foccacia, har längtat efter den i asien.

Idag var jag ner på stan och klippte mig. Det blev lite kort men det växer ju så snabbt så det gör inget. Växlade in mina bath som jag hade kvar från Thailand så fick 280 kr. Något iaf :) Imorron ska vi åka till Stockholm och shoppa lite så det passar bra att jag har lite extra pengar. Sen har vi kollat på Johan Falk. J hade inte sett dem så nu är han fast haha :)


14 juni, 2010

God morgon :)

Det är alltid lika mysigt att vakna upp med någon brevid sig. Nu är jag iaf utvilad efter helgen. Ny vecka och en del planerat. Grill, Sthlm, jobb?, 20 års kalas x2 :)

Idag ska vi åka ner på stan och shoppa lite.

Har bokat mitt vertical run nu. Den 21 juni blir det. Ska bli riktigt roligt :)


13 juni, 2010

Söndag. Super fint väder idag så jag tar cykeln ner på stan. Såklart börjar det regna innan jag hinner åka hem. Så typiskt, bara för att jag tar cykel. Var iaf ner till Maggi på Lindex och köpte lite underkläder och sa hejdå till henne. Hon åker till Italien i 12 dagar imorron. Sen åkte jag och solade och så blev det en cykeltur hem i regnet. Längtar tillbaka till värmen nu!!

Helgen har varit bra men har känt mig väldigt trött. Jag har en känsla av att jag kommer bli sjuk snart men jag hoppas att jag klarar mig till på fredag iaf. Vi får se. Imorron blir det grill med J, Sofia och Fredric :)




vs.


Perhentian Islands, Malaysia

11 juni 2010, Linns student




I fredags tog Linn studenten. Niklas, Sarah och Mikaela också. Det var riktigt plågsamt och se dem. Jag vill också ta studenten. Det var så sjukt roligt. Man borde få ta studenten en gång per år :) Alla var iaf jätte fina och dem såg ut att ha en bra dag även fast vädret inte riktigt var med dem.

Runt halsen




Två nya halsband. Det första har jag köpt i Malaysia och ja den fungerar fortfarande :) Det andra halsbandet är en liten liten väska som jag köpte på Weekday i Göteborg.

12 juni, 2010

Hej!

Im back in business. Har kommit hem från min underbara resa. Jag hoppas att ni har följt mig på min reseblogg :) Nu kommer jag iaf att börja skriva här igen och med å ä ö som jag fortfarande är ovan att skriva med.

Det har gått 8 dagar sen jag landade hemma i Sverige. Det känns inte speciellt konstigt att vara hemma. Man har glömt bort en del saker, det är kul att träffa alla eftersom det var så länge sen sist, och det är fruktansvärt kallt. Usch jag fryser konstant och pappa har redan tröttnat på mitt tjat om att jag fryser men jag trodde inte att jag skulle ha vant mig vid värmen så mycket som jag tydligen har gjort.