nollning

här kommer lite bilder från torsdagens nollning för våra entreprenörs ettor och tvåor. eftersom vi inte har nollning på vår skol bestämde vi, årets treor att införa det och då fick tvåorna också nollas.


några av nollorna

ett av uppdragen var att gå på led efter en person i två minuter och göra precis som den personen

ta sig över dammen

hemma

hejsan.
ganska tungt att gå upp imorse till tåget. skulle ta tåget kl 12. gick upp kvart i 11 och hade sovit 5 ½ timme. hann precis ner för att hämta ut biljetten och hoppa på tåget. linn följde snällt med mig till stationen :) och fyra timmar senare var man tillbaka i västerås.

så nu är jag hemma igen. ganska trist. det var skönt att va där borta och att träffa alla :) igår blev det förfest i johannas lägenhet. det  var jag, linn, johanna, anders, elina och mathias. sen tog vi oss vidare mot avenyn.


igår kväll

fredag

hej västerås!
nu sitter jag här i göteborg i linn & martins lägenhet. riktigt mysig :) senare kommer johanna, anders och jocke hit för lite förfest innan det blir utgång. fint väder är det här också :) allt är super!      

tågresan gick bra. dock hade jag en snarkande tant brevid mig, haha. fyra timmar tog resan ner men gick hyffsat snabbt. lite segt mot slutet.

nej nu ska vi fixa oss.    talk to you soon, ciao

Göteborg

imorgon tar jag tåget till göteborg. ska bli jätte roligt att träffa linn och alla där nere. känns som att det var evigheter sen. också väldigt skönt att komma ifrån vår lilla stad. åker runt tio är väl framme runt kl 2. skön tid att komma fram. lagom, då hinner man gå en sväng på stan också :)

talk to you soon, good night

trötter

godkväll eller kalispera som man skulle ha sagt i grekland. idag är jag sjukt trött. det blev utgång igår men kom inte hem allt för sent, däremot somnade vi runt halv 5. upp halv 9 för att pallra sig till skolan. vi hade lite mys med film i klassrummet, the love guru. sen körde vi nollning på entreprenörs ettorna och tvåorna. rikigt roligt! treorna rules! kommer lite bilder från det sen :)

självklart eftersom jag var som tröttast ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in. jag tackade ja eftersom det bara var 16-19 men jäkligt jobbigt när man är så trött. alla gick tidigare och vi brukar vara 3-4 som stänger butiken minst. nu idag var vi bara två. alla försvann iväg tidigare. kändes ganska stressigt.

igår


onsdag

onsdag idag. helgen närmar sig och det blir göteborg för min del :) vilken dag det blir är inte bestämt men ser framemot det jätte mycket. saknar dig linnis! johanna flyttar ner på torsdag, ska bli roligt att träffa henne också :) se hur dom bor där nere. frågan är om vi får plats i linn och martins lilla etta :P men som linn sa, finns det hjärterum finns det stjärterum. <3

kort skoldag idag. lite mentorsamtal och livkunskap (vad det nu är?). sen slutar vi! utgång ikväll? är riktigt sugen iaf. får se om jag får med mig några stycken ut :)

mobil

ett impulsköp, en ny mobil. jag tog med mig pappa ut till elgiganten och kom hem med en röd liten sak :) bytte även till comviq kompis abonnemang, lite vuxenpoäng ;P ingen speciell telefon. enkel men lite snyggare och lite bättre än den samsung jag har nu. har ju haft den snart 3 år så kände att det var dags. men tack brorsan för den mobilen, den har hållit länge.


fast en röd


skolstart


chinos köpte jag igår från gina tricot, 199 kr. tyckte det var ett bra pris.
tröja från weekday

idag började skolan, kl 9. vår handledare kom in och vi fick berätta lite om vad vi hade gjort i sommar sen fick vi vårt schema. ganska bra schema, jag är iaf ledig fredag eftermiddag, super skönt! sen fick vi planera en gemensam aktivitet för alla entreprenörer. ska bli jätte roligt :D hihi. vi slutade vid lunch så jag, emilia och sofie gick till choy's garden och åt lunch. sofie åkte hem och jag o emilia gick en vända på stan. shoppade två par örhängen och underkläder.   

shoppingen igår

igår blev det en vända på stan med kristin och sen kom jossan ner och joinade oss. jag och kristin är ju som alla säger rätt lika. igår när jag hoppade på bussen ner till stan sitter kristin där i randig tröja, japp och det var väl vad jag också hade satt på mig. så där trippar vi runt på stan båda i randig tröja och ser i vanliga fall ganska lika ut. folk lär ju trott att vi var lite knäppa :P haha

efter en stund kommer jossan ner och joinar oss som för övrigt klarade halkan :) (Grattis!) gissa vad hon hade på sig? hihi randig tröja. jag köpte en ljusblå skjorta som jag ganska snabbt bytte om till :P kanske inte så intresant information men vi tyckte det var lika komiskt att vi var randiga trion på stan.

shoppade som sagt en ljusblå skjorta på H&M och en mörkblå t-shirt med knappar. ett par chinos, en tröja och ett par örhängen på gina trioct. en kofta från vero moda. och en super fin svart klänning från MQ med dragkedja på ryggen. den ska jag ha på mig i göteborg som jag åker ner dit i helgen. ska hälsa på linn som har flyttat. hon ska ha lite festligheter där nere :)


twins?


löning

dags att shoppa. jag ska åka ner på stan med kristin och spendera lönen :) behöver verkligen köpa lite nya kläder. har ingenting att ha på mig.      ciao

söndag och lön imorgon!

fan va skönt. när jag kom hem från grekland hade min lönespec kommit. kan säga att jag blev riktigt glad över att se summan :D ska åka ner på stan imorron och shoppa lite.    see you

Grekland



back from greece

hallå.
nu är jag hemma igen. kom hem vid halv 5 imorse. packade upp väskan och gick direkt o la mig. var jäkligt trött när klockan ringde tjugo i tio. dags att jobba. men det var bara 4 timmar som tur var :) det var jätte roligt idag, fick vara på hårt och jag hjälpte massor av kunder med skor. jätte roligt att pröva på något nytt. vissa kunder är så söta :D

jaja grekland var iaf jätte bra. varmt och skönt. 35 grader och helt molnfritt. vi hamnade på ett litet familjehotell inte så långt från centrum eller från straden. en bra resa iaf :) saknar det nu men där borta längatade jag hem till alla här hemma. vill åka igen! bilder från resan kommer :)

tisdag är det skolstart, suck.


soon

snart dags. ska försöka sova en liten stund innan vi åker. kl 3 blir avfärd härifrån.

blev te med linn och miriam, lite avsked. linn har hunnit flytta innan jag kommer hem. ganska sorgligt. 40 mil ifrån vår lilla gatan där vi bott nästan hela våra liv tillsammans. förhoppningsvis saknar hon oss så att hon kommer hem ofta. oj glömde nämna det, linn tog körkort idag :D hon hämtade upp mig och mirre med caben och så åkte vi ner till stan och lunchade.

nu ska jag sova en stund. ha så trevlig här hemma!    sovgott

packat & klart

nja nästan iaf. bara det sista som ska packas ner. som tandborste och lite sånt som man behöver innan man åker. är så förväntansfull nu. vill åka på en gång. vara framme nu!


Greece

Here I go again :D denna gång blir det verkligen en impuls-resa. bestämde för ca 2 timmar sen att vi ska åka. vi åker imorgon kl 06.50 till grekland. resmålet blir Kos/Kalymnos. något av dom. resan gick på 2300 kr med transfer och säkerhet att vi får dusch & wc på rummet. känns ganska bra att ha det :P det blir jag och linus som åker. ska bli jätte skönt att komma iväg till värmen. 30 grader där :) wiie im so happy! 


god morgon

har nästan nyss gått upp. blev en sleepover hos magga efter en trevlig kväll på gränden och sedan lite biljard och film hemma hos radde med axel. dags att åka till jobbet snart. börjar kl 12 idag så ingen tidig dag idag, skönt. slutar kl 18 sen. tycker om att gå hem kl 18 för sista timmen brukar vara ganska seg. inte så mycket folk då.

ute är det grått som vanligt, blä. sitter varje dag och kollar på sista minuten-resor. vill verkligen åka iväg nu. ska gå in och kika lite nu.     ciao

8


take me away


nu vill jag härifrån. det bara regnar och regnar. 2 veckor kvar till skolan börjar. fy, jag vill bort!

måndag morgon

hejsan.
måndag morgon. och jag vaknade tidigt. sofia blev väckt av telefonen, dom ringde från hennes jobb och hon var tvungen att åka iväg och jobba idag. vi hann iaf äta frukost. pappa hade köpt färska frallor till oss, thanks dad!

sen har jag samtalat med magdalena som nu har kommit hem. vi ska ta en tur ner på stan. i miss you! ikväll sen ska vi laga mat och sofia ska komma direkt från jobb till ett dukat bord med mat ;P nu ska jag byta om,    ciao

hemmakväll med sofia

hel dag snarare. solningen sen skulle vi och simma på kristiansborgs badet men dom hade stängt, det var bara gymmet öppet. vi tog en promenad istället. sen köpte vi tacos-grejer och åkte hem hit och lagade mat :) nu ligger vi och kollar på Sex and the City.   ciao


söndag

en helt vanlig slapp söndag. ska göra nudlar till frukost. blev så sugen. äter i sängen medans jag kollar ett SATC-avsnitt. kan det bli bättre?

hade en jätte konstig dröm i natt. den var både bra och dålig, vet inte riktigt. betyder drömmar nått? kan man lära sig något från sina drömmar?

foodtime,    ciao

Vår kära Magdalena

Hon kommer hem på måndag! JA! äntlingen tillbaka hos oss.

fredag & utgång

igår blev det utgång. lite avsked för linn som snart lämnar oss för göteborg. sista utgången tillsammans på ett tag. ja, hon kommer komma hem lite då och då hoppas jag. sjukt att hon kommer vara så långt härifrån. igår blev det iaf förfest hemma hos henne. och vi var ett litet gäng på sju personer som tog taxi ner på stan och mot pluto. på pluto var det packat med folk och ovanligt bra musik. sköna klassiker :) det bjöds på rosévin och full var man. alla var väldigt dragna när det var dags att gå. dom gick före och jag stannade kvar med sofia. fyllekäk på saffets innan vi tog taxi hem.

somnade skönt och vaknade halv 11 imorse. jag och sofia tog oss ur sängen och åt lite. sen somnade vi om, haha och nästa gång vi vaknade var kl 16. ja och inte hjälpte det. är fortfarande lika trött och rätt sliten.

lite senare blev det iaf kräftskiva hemma hos våra familjevänner. riktigt trevligt som alltid. inga kräftor för min del dock. är inget fan av skaldjur. nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nya solo som kom igår tror jag :P   godnatt

Grattis brink!



utgång och jobb

igår var det jobb 8-15. gick bra med ryggen även om jag hade ont. sen efter jobbet gick jag förbi kristin på jobbet med glass. helena var redan där och höll lilla kristin sällskap så vi tre satt i affären tills det var dags att stänga. hem fort och duscha för att sedan åka till nylund på förfest, sen blev det utgång! var riktigt kul på krogen. det var så många man kände och det är alltid roligt. fyllekäk sen taxi hem. somna 03.10 och gick upp 07.00 för att åka till jobbet, fy vad trött jag var. blev piggare sen när jag väl kom till jobbet kl 8. sen gick det smidigt fram till kl 13 när jag slutade. skönt att sluta tidigt. men imorgon blir det lång dag, eller till kl 18.

tog en sväng förbi kristin på jobbet också innan jag fick skjuts hem. nu ligger jag i sängen och är riktigt sugen på en god macka, kanske ska gå och göra en.
    ciao


rise and shine

godmorgon i regnet. svensksommar. vaknade upp ganska tidigt idag. har legat och kollat på några SATC-avsnitt så här på morgonkvisten. senare ska jag ner och luncha med linn och miriam på stan.

idag åker vår kära vän niklas till det stora landet USA. det är en konstig känsla när man vet att man inte kommer träffa honom på nästan ett år. kommer sakna honom oerhört mycket! varje dag i skolan utom honom :( man kan följa honom på hans blogg
http://niklasusa.nbproduktion.se/ han har designat den själv. skit snygg! han är så duktig. bye beaver!

nu ska jag ta en dusch!   ciao


nybakat

åh, min far är bäst på att baka bröd. han har precis gjort limpor med solroskärnor i och uppe på. så gott! ibland får han för sig att göra lite konstiga grejer men oftast blir det väldigt gott :)

god dag

hallå.
sitter här på mitt rum som jag nu har städat. duktigt. bytt lakan, dammsugit, plockat undan kläder och massa papper. känns mycket bättre nu.

fan min rygg värker. har jobbat ett halvår och har redan fått arbetsskada.. :P dom ringde idag. ville att jag ska jobba men idag orkar jag inte. ska jobba 8-13 på onsdag och tordag. skön tid utom att gå upp tidigt men skönt att få gå hem tidigt :) nu ska jag kika på mitt bankkonto hur det mår efter göteborgs resan. spenderade för mycket pengar där borta. det bara flög iväg, usch. får så dåligt samvete efter. men har iaf sparat 1 600 kr från lönen, det är iaf skönt.

hemma bra men borta bäst.


Jag trivs bäst borta. frihet. jag älskar det!   take me away.

Göteborg!

i torsdags började resan. bilen ner mot götet och vi var nära att vara med om x-antal trafikolyckor. haha. väl nere satt vi upp tältet och öpnnade första cidern för att sen sätta igång att grilla korv. sedan utång!

fredag. vaknade kl 8. satt på mcdonalds kl 10 och väntade på att de skulle byta från frukost till vanlig mat. sen blev det sol & bad, eller ja i en timme ungefär. sen drog vi till liseberg. kanon bra! blev lisebergsbanan, kanonen och flumride! the best! vi hade VIP på ett ställe som hette keybar, men var mindre kul så vi drog vidare. slutade iaf med fyllekäk på donken. linda med hennes cheese naturell med extra ost.

lördag vaknar vi med regn. pallrar mig ur min varma sovsäck kl 1. vi tar oss ner på stan för att hitta ett ställe att äta på. det var inte det lättaste. kl 16 satte vi oss ner och åt på gamle port. på kvällen blev det förkrök vid tältet med spöregn och som vanligt alla getingar som verkade gilla cider lika mycket som vi. calleballe joinade oss innan vi alla åkte ner till avenyn och gamle port. vi splittrades lite och det slutade med att jag och linda var sist kvar och tog spårvagnen halv 6 på morgonen.

söndag. reeegn. svensksommar. bilresan hem gick iaf smidigt jämfört med nerpackningen av tältet som var genomblöt. sofia intygade att tältet var vattentätt. vi kan ju säga att det inte var det. men nu är jag hemma. riktigt kul helg.           thanks götet!


magdalena

vi saknar dig! jag saknar dig! kommer du hem snart? <3