hellu

sitter i skolan och har rast. strax är det matteprov som gäller sen lite jobb med UF innan det blir bussen till uppsala. typiskt valborg väder måste jag bara få lägga till. verkligen typsikt att det är dåligt väder idag, kommer säkert regna lite senare också. men men bara att tacka och ta emot.   take care

uppsala

image698
uppsala. imorron drar jag o tjejerna till uppsala för att fira valborg. eller fira och fira, gör man verkligen det? dit ska vi iaf. först matteprov i geometri sen bussen till uppsala. packat o klart. nu blir det sängen. ha en kul valborg.    take care


jag vill ha sommarlov

sitter nu i skolan och spyr på allt arbete. orkar verkligen inte. har matteprov imorron och kan ingenting. nästa vecka har vi nationella mässan. sen torsdag & fredag nationella proven och på måndagen efter har vi muntliga i svenska och jag har inte ens börjat plus att vår lektion går bort på grund av nationella mässan. jag vill bara ha lov. ingenting att bry sig om förutom vad man ska hitta på på kvällen. åh lov.

28 april

image696
när jag kom hem efter skolan kom micka förbi. sen tog vi oss en promenad i det fina vädret. solnedgång och trevligt sällskap, kan det bli bättre? :) vi tog en sväng förbi ica och fick med oss våra två vänner hem, ben & jerry ^^ lite tv och bj innan jag satt mig vid datorn för att spendera den sista stunden innan jag går och lägger mig.      godnatt

elin

image695
this is me.

shopping

idag har det inte varit speciellt mycket sol men fortfarande varmt, ca 13 grader här i västerås. vi hade nationella prov idag i engelska. efter det hade vi ledigt, så jag slutade halv 11. jag gick en stund på stan och hittade lite fina saker som fick följa med hem :) sen blev det lunch med kristin. trevligt men blev lite krångel innan vi kunde sätta oss ner och äta :P
image694
gulklänning från gina tricot som jag tänkte ha på valborg, har inte riktigt bestämt vilka skor jag ska ha till.
blommig tröja från cubus
klänning med blommor från gina tricot


god kväll

hehe vaknade nyss. råkade somna om en stund mitt på dagen. jag är så trött att jag inte orkar göra någonting, har bara legat i sängen och slöat. fast skönt har det varit.

fest

image693
efter marängsvishen hemma hos kajsa åkte jag till malmaberg för att träffa micka som var på fest. tjejerna var trötta så de orkade inte följa med. det blev sen en promenad ner på stan och en mindre rolig fest innan jag & micka satte oss på bussen med massor av konstiga människor och åkte hem. trevligt så länge det varade.      take care

grillpremiär


image692
Grillpremiär.
grillning hos josefin med sandra, lina, kajsa och manda. kyckling, klyftpotatis, sallad och grillad majs. super gott. sen åkte vi hem till kajsa och vi gjorde marängsvish. jätte trevligt :)

25 april

image691
på rasten tog vi oss en tripp till mcdonalds och köpte glass :) solen sken och underbart väder.

utomlands

image690
thailand. jag vill åka dit nu. solen. maten. människorna.
stranden. dyka. rida elefant. drinkarna. jetski. shoppingen.
havet. take me there now

ny header

ny header

profilbild

155538-687


lördag

god morgon. eller får man säga god morgon när klockan är över 10? :P aja, fortfarande morgon här. sitter och kollar på sex and the city-avsnitt i sängen. ska strax kika på nya gossip girl.

igår jobbade jag efter skolan. och sen när jag skulle hem missade jag precis bussen, och fick sitta cirka 40 min. det blev middag hemma hos linn med michaela och lisa :) riktigt trevligt. borde göras oftare.

nu blir det glass & gossip girl. xoxo

Vår08

image682
kofta monki, skinnjacka h&m, sjal indiska, solbrillor wedins accent, skor wedins

SYTYCD

So You Think You Can Dance

grymt bra. heja daniel och junior.

24 april

sitter hemma o kollar lite på tv, har precis ätit lite glass :) fick min lönespec idag! ska få över 3000 kr, ska lägga undan ca 2800 kr till i sommar. har ganska mycket jag vill göra i sommar.     take care


dagen

image681
hej.
idag hoppade jag över gymnastiken och tog lite sovmorgon. blev frukost till det nya desperate housewives avsnittet, och glass efteråt :) nu sitter jag här i skolan och har företagsekonomi men vår lärare är på kurs så hon är ej här, det känns ganska ovärt att vara här. jag vill ut i solen och mysa. helgen närmar sig. blir jobb på fredag efter skolan. sedan får jag se vad jag hittar på.  bye, see you.

TVkväll

image680
Frusna män söker kärlek 20.00 på kanal5.
så otroligt roligt. jag älskar dialekten. tre grabbar från norrland som söker kärleken haha. komiskt!

Sex and the City 22.00 på TV3, dubbelavnsitt
Älska Sex and the City :D finns det mer att säga? :P :D

monki

image679
åh jag vill ha! måste till monki och shoppaloss

dagens

image678
så här såg jag ut idag.
nya jeansen från cheap monday
t-shirt, cheap monday
sjal, H&M

23 april

image677
underbart väder. köpte ett par nya skor, satt ute på altanen och åt lunch medans jag lekte med datorn. hade premiär för mina fötter i gräset. och är så sugen på att få sommarlov och åka utomlands.   bye.

gårdagen

image676
glass i stora lass. det blev glass denna soliga dag också. först lunch på cornetto bar, lasange för min del. micka valde wraps. sen var vi ju såklart tvugna att köpa glass o äta i solen :) <3        -take care,

21 april

image675
blev glass och med micka i solen i måndags efter skolan :)

nationella prov

I dag har jag Nationella Proven i Svenska B. Jag tror att man sitter och oroar sig helt i onödan. Men jag är ändå lite orolig. 9-15 ska vi sitta och så har vi lunch emellan. Efter idag är det bara 5 Nationella prov kvar. Engelska, Svenska och Matte. Matte är jag mest orolig över, känns som att den kommer att gå åt helvete. men vi får se.

super fint väder idag också :) nu ska jag snart traska iväg till bussen. ja, jag vet att jag är slö som inte cyklar men ska börja snart :P take care!


photoshop

image674
jag lär mig photoshop, fint va? :)

är våren här för att stanna?

image670
bild: face hunter

solen skiner och himlen är blå :)
idag har jag en av mina nya klänningar på mig och känner mig riktigt somrig. jag vill ut och mysa i solen inte sitta i skolan o ha webbdesign.

igår satt jag och kristin och diskuterade vårt projekt i trean, ser verkligen framemot att börja jobba med det om det blir av. måste prata med min far lite mer och sedan med mina lärare och se vad de säger. vill inte avslöja för mycket än, :P take care in the sun

en gårdagens

image669
randig tröja
, stadium
jeans, H&M
sjal från thailand
skinnjacka, H&M
solbrillor från wedins accent


shopping

image668
jeans, cheap monday
randig tröja, stadium
klänning, indiska


söndag

image659 image656 image661 
bilderna är från 06 & 07

underbart väder med mycket sol :) jag och micka tog en tripp ner på stan. var så sugen på att shoppa :) blev två par jeans, båda från cheap monday sen en klänning till galamiddagen och så ska jag kanske ha den på valborg oxå. köpte oxå en ny ögonfransböjare och en parfym, paris hilton - can can.
efter shoppingen lunchade vi ute i solen på waynes, på deras uteservering, underbart :)

nu sitter jag hemma och väntar på att miriam ska knacka på och vi ska hämta upp linn för att gå en sväng i det fina vädret :) skulle egentligen behöva plugga lite eller mycket. men det får vänta en stund. take care!

två vänner :)

image666
mina två nya vänner, Ben & Jerry ^^


lördag

image663
work today.
blev jobba idag. VIP-dagar på stadium, alla medlemmar får ta 3 par skor o betala för 2. super bra ju för de med stora familjer osv. sen 20 % på valfri vara.

efter jobbet när jag kom hem fick jag pappa att åka ner o köpa hem spicy till mig, var så hungrig, jag hade inte ätit sen frukost eller jo två bananer.

senare på kvällen kom k, jos, ronny o tobbe hem till mig o vi åkte o köpte godis o lite sånt. för min del blev det ben&jerry vanilla toffe crunch :) super god! blev ett försök med alias men killarna var för dåliga så de gav upp :P sen kollade vi på film, the eye. jag blundade typ halva även fast den inte var så läskig men hade hört att den skulle vara i klass med the ring men det var den inte. men det var en trevlig kväll iaf. bye!


stockholm

image654
stockholm idag för att hälsa på släkten. farmor fyller år :) ska ta tåget upp efter skolan. det blir nog en tripp förbi monki & weekday för jag måste inhandla en kavaj och sen en klänning till galamiddagen i sthlm :) see you.

gårdagen

image653image651
nya solo-tidningen kom hem till mig igår :) så jag gjorde en hallon smoothie och satte mig i sängen i läste :) sen kollade jag på So you think you can dance. synd att Philip åkte ut, jag tyckte han var bra. Daniel Koivuen (min gamla danslärare) och Junior är iaf kvar :) heja!

face hunter

image649image647

face hunter

image646
me like her dress

Creative Kitchen UF


image644
Creative Kitchen, mitt UF-företag har tagit sig vidare till den Nationella UF-mässan i sthlm den 5-6 maj. Vi kommer då att tävla bland de bästa UF-företagen i hela Sverige. good luck to us.

bo på hotell och gå på galamiddag är vad som väntar oss :)


H&M

image640
dessa hänger nu i garderoben o väntar på att få komma ut :) 198 kr styck på H&M.

thailand

image638image637

är jag inte cool? det tycker iaf jag :D

ska jag?

image635

sommar08

image634
nu längtar jag tills det blir sommar och man får åka på festival.
Peace&Love08 | Uppsala Reggaefestival08

dagens

image617
t-shirt H&M
kofta från monki

vinter utanför fönstret
. jag vill ha vår och sommar inte mera snö. ska strax kila iväg till skolan, företagsekonomi står på schemat och har precis skolkat från matten (inte bra jag vet).    adios

borta

image632
utväxten är nu borta, :)

april

image631

två månader kvar tills skolan är slut.
men innan dess, tre matteprov, nationella proven i engelska, svenska och matte. skulle vilja spola fram de här två månaderna

solbrillor

image630
köpte dessa igår :)

summertime

image613

drar till sälen

image629
imorgon eftermiddag åker jag till sälen igen men denna gång med pappa, fredrik o hans flickvän camilla :) stannar tills på söndag så det blir två dagar med skidåkning, blir dags att inviga dom nya pjäxorna dessutom :)

Peace&Love

image628