elinstravel.blogg.se

elinstravel.blogg.se


Imorron!



Imorron är det äntligen dags för mig att åka :D Kommer bli en underbar resa!!

Följ mig på min reseblogg
http://elinstravel.blogg.se

2



Shit två dagar kvar tills jag åker! Packningen ligger uppdukad på vardagsrums bordet. Känner mig lite seg från igår, var vaken i 22 timmar innan jag gick jag la mig imorse kl 6. Så har väl sovit 6 timmar sen. Så jag orkar inte riktigt ta tag i packningen men det är väl dags nu :P

Carrrro!! Vi åker snart! :D :D


Avskedsfest



Åh va jag hade en bra kväll igår. Alla mina nära och kära kom. Det var en super bra kväll och jag fick till och med presenter. Fick en jätte rolig resdagbok som jag ska ha med mig. Sen fick jag en jätte söt adresslapp som jag ska ha på min ryggsäck. Och så fick jag ett sykit, jätte smart :) Tack så mycket allihopa! Ni är underbara. Kommer sakna er!

three

Woho! Idag är det bara 3 dagar kvar! Det närmar sig med stora kliv. Igår kom Maggi hem :D Känns skönt att hon är hemma nu efter en månad. Har saknat henne för mycket!

Ikväll blir det kalasdags. Middag med Sofia, Maggi, Kristin & Jossan. Två födelsedagsbarn :) Maggi & Jossan. Jossan som fyller 20 år imorron. Så efter tolv då jävlar ;) Sen kommer det massa kompisar och så är det avskedsfest för mig :D

Ska bli super roligt att träffa alla ikväll. Kommer en hel mix av folk. Mina tjejer, några från klassen, jobbarkompisar och ja det kommer bli jätte roligt o se alla :D Min brorsa är väl en av dem som kommer saknas. Han flyger ju hem från Indonesien samma dag som jag flyger ner till Thailand. Men vi får ses i sommar istället :P haha

4

Nu är det endast fyra dagar kvar tills jag åker iväg i 4 ½ månad :D Ska bli underbart!

Igår träffade jag Carro och sen när jag hade lämnat av henne var det lite konstigt att säga, nästa gång vi ses är på arlanda :D haha.

En mindre rolig grej är att min dator krasha igår :( Så jävla trist. Så är datorlös nu. Tur att jag åker iväg. Tur i oturen. Men hade några filer på den som jag inte hann spara så det är alltid tråkigt att förlora såna grejer. Pappa har nu formaterat om min hårddisk men den saknar nå program för att få internet att fungera så under tiden sitter jag med pappas bärbara dator. Jag tror att jag ska satsa på att köpa en ny dator när jag kommer hem. Om jag har några pengar kvar.

En annan super rolig sak är att jag snart ska åka och hämta Maggi :D Hon kommer hem om typ en halv timme! Ska bli så roligt att träffa henne, var en månad sen sist nu! <3

5



5 dagar kvar!

bmb



Haha hittade en vacker bild på Blue moon bars hemsida. Bilden är från i lördags. En riktigt rolig kväll!

Wednesday


bild: jag, maggi & jossan

Dagen på jobbet gick riktigt snabbt idag vilket var super skönt. Min sista jobbdag så jag bjöd på muffins som jag bakade igår. Kladdkake muffins. De blev jätte goda om jag får säger det själv :)

Just nu är jag lite töntigt glad för fick ett sms från min favorit Maggis. Hon kommer hem på fredag ska bli så roligt att träffa henne. Måste få en ordentlig Maggi dos innan jag åker iväg. Och på lördag ska vi ha middag här hemma och fira Maggi & Jossan sen blir det min avskedsfest :) Allt ska bli så roligt nu :D Längtar till allt!


6



6 dagar kvar! Idag jobbar jag troligtvis min sista dag om dem inte sätter in mig imorron eller på fredag men jag är inte så sugen på att jobba mer nu. Vill mesta umgås med kompisarna sista tiden nu.

Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska åka. Alla frågar om jag har resfeber men det har jag inte, inte än iaf. Jag har verkligen längtat efter att få göra den här resan i flera år nu och nu blir det äntligen av :D Happy girl

one week



One week, seven days! Snart åker vi!!

Har köpt det mesta nu som jag ska ha med mig på min resa. Så det börjar kännas tryggt. Idag har jag också varit och klippt mig så mer och mer blir av checkat på listan.

Onsdag: Jobb mellan 12-19
Torsdag: Träffa Carro och sen middag med Michaela och Linn på kvällen
Fredag: Maggi kommer hem. Fira Maggi & Jossan
Lördag: Avskedsfest
Söndag: Bakis + bio?
Måndag: Packa packa packa
Tisdag: ÅKEEER!!!

8



8 dagar kvar tills jag åker och 4 dagar kvar tills Maggi kommer hem till oss :D

Packlista

Shit va jag kommer på små grejer hela tiden som jag måste köpa. Nu ska jag sticka iväg till apoteket med ett recept på en salva mot mina hemska myggbett som jag alltid får. Sen måste jag köpa massvis med andra grejer. har en hel lista.

Sen ska jag hem till Sofia. Vi ska laga tacos sen ska jag höra om hon vill följa med och sola :) haha och jag som snart ska åka till värmen :P


Monday

God morgon :)

Ja jag kan faktiskt säga morgon för jag gick upp för bara en timme sen. Så otroligt skönt att få sova ut. Känns som det var evigheter sen sist. Nu ska jag iaf åka ner på stan och fixa massa ärenden. Har en liten lapp här hemma med grejer som jag måste köpa nu innan jag åker iväg.

Ikväll ska jag och Sofia ha sleepover :) Ska bli mysigt!

Nej nu ska jag åka.   Ciao

9



9 dagar kvar hemma i kalla Sverige. Sen får jag 4-5 månader i värmen :)

10



10 dagar kvar!

Idag är det lördag och jobb står på schemat, 11-15 så det blir en kort dag. Är ovanligt pigg idag, jag somnade ändå rätt sent igår men vaknade pigg halv 9. Kanske för att jag börjar bli van att gå upp tidigt nu.

Igår var det jätte mysigt. Jag och Kristin lagade god mat och umgicks. Sen åkte vi iväg och hyrde film och köpte godis. Vi hyrde på Public Enimes med Johnny Depp. Den var väl helt okej, men jag tror att man tyckte den var bra bara för att han var med.

Ta vara på varje stund du kan!

Friday

God morgon. Dags att kila iväg till bussen snart. Hoppas dagen går lika snabbt idag som den gjorde igår. Kan inte riktigt bestämma mig om jag vill ha jobbtider nästa vecka eller om jag vill vara ledig sista veckan. Men jag tar väl emot det jag får. Måste ju tänka på resebudgeten.

Jag fick ett sms från Maggan inatt. OMG DET ÄR SEX ON THE BEACH, SNACKA OM FLASHBACKS :D VI KÖR BARA!
Hahah :D KOS, så sjukt roligt!

Black eyed peas - Meet me halfway


12



Idag är det bara 12 dagar kvar :) Jag har jobbat hela dagen idag och det har gått super snabbt, så skönt när dagarna på jobbet går snabbt. Imorron börjar jag kl 8.30 så det blir rätt tufft att gå upp då men jag får gå hem kl 17 iaf :) Nu ska jag springa över till Miriam och träffa henne och Linn.

Min chef: När åker du nu igen?
Jag: Nästa tisdag
Min chef: Nu på tisdag?
Jag: Nej, nästa tisdag
Min chef: ja nu på tisdag
Jag: Nej nästa tisdag. Om 12 dagar!

Haha snacka om virrig :P

Alanya 2007



Fan va vi hade det bra tjejer! Resa i sommar?

13



13 kära dagar kvar här hemma i Sverige. Dem närmaste fyra dagarna kommer jag att jobba. Sen kommer jag väl få några tider nästa vecka. Sen åker jag ju. Känns som det är hundratals grejer jag måste ordna innan. Måste färga håret, klippa mig, köpa mitt reseapotek, säga hejdå till alla, packa mm. Kommer ju inte tillbaks förens i sommar..

Two times


two weeks



Endast två veckor kvar tills jag & Carro sticker iväg till underbara Asien :D

Ledig

Underbart det ska bli. Imorron är jag ledig, min första lediga dag på evigheter känns det som. Bortsett från julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen har jag jobbar varje dag den senaste månaden. Jag skulle egentligen varit ledig idag men dem frågade om jag kunde jobba och jag är inte i läge att tacka nej till tider nu när jag snart ska åka iväg.

Carro är här i Västerås så jag träffade henne idag efter jobbat. Vi gick och fikade på Espresso House och sen åkte vi hem hit och pratade och planerade lite inför resan. Idag är det bara 2 veckor kvar tills vi åker :)

15



Snart snart :)

Milton



Sofias familj köpte en liten vovve i julklapp till familjen. Så sööt! Är lite kär i lille Milton nu :)


17



17 dagar kvar!

18



Idag är det 18 dagar kvar!

Nytt år nya händelser



Gott Nytt År allihopa :) Nu är det 2010. Hoppa ni hade en grym nyårsafton.

Vi började med middag hemma hos Michaela med förrätt, pajer och choklad cup cakes till efterrätt. Sen tog vi oss ner på stan och jag, Linn och Micka tänkte fira tolvslaget på torget, men det var så sjukt kallt och bara yngre människor så vi bestämde oss för att ta bussen som gick 23.55 hem till Adrian vid oxbacken. Men vi fick tag i en taxi så vi hann fram till Adrian precis innan tolvslaget. Två minuter tillgodo till och med :P Bra kväll som slutade med att jag och Micka kom hem vid 5 tiden och satte på en film och moffa chips :P


2009

Det bästa från 2009!!

After work





Dublin





100 dagarsfesten





Studentkryssningen



Elbafesten


Utklädnasfesten




Studenten





Födelsedagsfest





Peace&Love




London




Barcelona



Linköping




Kos





Lite annat