God natt

Har haft en bra dag idag. Först stan med maggi, jos och k. Det blev Choy's till lunch och fika på Coffehouse by George och sen åkte jag och maggi hem till Sofia och hade myskväll med skräpmat och Idol :)

Mycket mat och mycket kul :)

Jobb hela dagen imorron.


Slö

Usch va slö man blir om dagarna när man inte har något att göra. Idag t ex. har jag inte gjort någonting alls. Jag vaknade 12.30 gick upp och åt frukost och satt vi datorn, kollade på några serier. Sen vid kl 15 kom Linn över och så lagade jag lunch åt oss och sen gick vi och la oss i sängen och jag somnade till och vaknade över 1 timme senare. Liv? Nej. Det sjuka är att jag fortfarande är trött. Jag sover hela dagarna och sen gör jag ingenting och är fortfarande trött. Vart tar all energi vägen? Jag vill bara ut och göra saker.


Love it


Kommer inte ihåg vart jag hitta bilderna

Jag vill också bo bland de gula taxibilarna..

Flytt



Vi fick lägenheten.. Flytt nästa vecka kanske?

Clothes



Jag vill fylla ut min garderob. Fick med mig en ny väska hem från Gina tricot i lördags iaf. Men vill köpa skor, tröjor och jackor!

the weekend

Helgen startade med förfest hos Martin. Tiden sprang iväg och helt plötsligt var vi tvungna att gå ner mot stan. Kön till Pluto var enormt lång men vi behövde inte köa så länge. As mycket folk men det var roligt :) Bra musik och så sprang jag på Carin som jag inte har träffat på evigheter. Hela kvällen var bra!

Dagen efter blev det Spicy och sen en låång myskväll hos Maggi. Känns som jag har bott hos Maggi senaste veckorna :P Men nu är jag hemma iaf.

Imorron ska jag försöka gå ut och gå och sen fixa lite smått här hemma.

Utgång


bild: från Kos haha. fulla och glada

Ikväll blir det utgång!! Jag är trött som satan i benen och huvudet men det skiter man i för det är fredag och ut ska vi :D

Shoppa



JAG VILL SHOPPA! Imorron kommer lönen men jag måste spara lite av den plus att det blir utgång imorron så måste ha lite pengar dit och mobilräkningen måste betalas. suck. Jag vill vinna på lotto.


torsdag



Åh vilken dag det har varit. Den har gått super snabbt och timmarna bara sprang fram på jobbet. Lunchade med Kristin på Coffehouse by George. Är dock lite trött nu. Har ont i mina knän och lite träningsverk i benen efter igår haha :P man är ju så tränad nu för tiden :P

Nu har jag kikat på Idol. Har blivit ett Idol-fan. Förra året var jag verkligen anti Idol men jag har fått mina favoriter :) Erik och Calle är bäst! Så duktiga :)

Work

Now im leaving for work. Hoppas på den bra dag :)

En bra onsdag

Vaknade imorse vid halv 12 ungefär. Man sover alldeles för länge på dagarna nu. Sen gick jag och Maggi upp och åt frukost och sen la vi oss i sängen igen och kollade på The Rachel Zoe Project säsong 2 som har kommit nu :) Sen när Maggi åkte iväg gick jag och Linn ut och motionera i spåret, blev ingen löpningen men vi promenera i bra takt i 6-7 km. Så nu känner jag mig duktig :) Sen har jag delat ut några tack-kort och så städat lite här hemma.

Idag fick jag mitt skattekort till Norge också. Mitt nya personnummer är 620690. Weird men men. Jag fick också hem min lönespec. 2 300 kr ungefär kommer att komma in på kontot på fredag. Det var mer än jag hade hoppats på så det är ju bra :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga ut lite kläder på tradera. Sen blir det Idol med Linn :)

Lägenhet

Jocke är en pärla som ska gå på visningen åt oss imorgon :) Thank you!


Gårdagen

Igår var jag ner på stan och klippte mig och det blev bra. Inte så stor skillnad men lite kortare och fräschare. Jag fick en liten tillsägelse att jag inte får vänta ett år nu innan jag klipper mig nästa gång, woops :P Sen fråga hon också om jag kunde ställa upp som hårmodell någon gång. Skulle vara roligt så vi får se om det blir något.

Sen kikade jag och Linn lite runt i butiker innan vi mötte upp Maggi. Det är plågsamt att gå i butiker nu när man inte har några pengar att handla för. Vi var in på MQ och jag hittade min drömväska för tillfället. FYFAN va snygg den var. Jag är förälskad. Tyvärr kostar den 899 kr och det är alldeles för mycket för min ekonomi just nu iaf om vi ska kunna spara till Thailand i vinter.

Sen tog vi oss vidare och mötte upp Josefin & Kristin för att fika på Waynes och prata om flytten till Oslo.

På kvällen sen umgicks jag med Maggan. Vi lagade mat och kollade på Idol och film och serier. Sen blev det en rätt sen tripp till Konsum för att köpa lite godis :) Vi blev så sugna.


City



Nu ska jag ner på stan och klippa håret sen gå lite och köpa present till Camilla. Sen blir det fika med tjejerna :)   ciao


Flyttflyttflytt



Nu vill jag iväg. Jag vill flytta på mig. Känns som man bara är kvar och stampar och stampar. Dags att ta tag i saker. Nästa vecka ska jag inte vara kvar här.

vardag


cobrasnake

Vilken nyttig dag jag har haft eller nyttig och nyttig men jag har fått väldigt mycket gjort idag. Jag har skrivit på alla tack-korten från min student (ja, jag vet att jag är seg på att skicka iväg). Sen har jag rensat ut och städat min garderob så har en hög med kläder som jag ska lägga upp på tradera. Jag har tvättat, väldigt ovanligt för mig. Sen har jag bokat klipptid så imorgon kl 14 blir mitt hår några centimeter kortare. Har inte klippt håret sen i början av juni förra året, så det är på tiden.

pics från sthlm fifty fifty kryssningen

Här kommer dem bilderna från Linns kamera som blev på kryssningen. Inte så många men vi orkade inte släpa med oss våra kameror. Men se och njut sen kommer det väl upp massa bilder från Hoffmaestros uppträdande på deras hemsida och där är vi nog med på några :P



Black



Det är söndag och jag är trött. Jobbade 3 timmar idag och fick betalt för 6 timmar. Inte helt fel med 100 % OB. Nu sitter jag lite framför datorn och fördriver tid. Kl 19 kommer Fredrik & Camilla hit på middag.

Jag är sugen på att flytta nu. Måste försöka hinna hitta en snygg höstjacka innan jag åker. Det är bättre att shoppa i Sverige innan flytten.

lördag

Jag försökte gå och lägga mig tidigt igår eftersom jag var ganska sliten från kryssningen men jag kunde inte somna förens halv 2 ungefär. Kl 9 imorse ringde dem från jobbet och undrade vart jag var. Hade fått en ny tid utan att jag hade blivit informerad så lite missförstånd men dem klarade sig så jag började som vanligt kl 11 och sen gick jag en timme längre så slutade kl 16. Det gick jätte bra att jobba idag. Bara trevliga kunder och söta barn eftersom jag var på Junioravdelning idag :)

Jag kollade på Dirty Dancing igår som gick på SVT1. Fan va bra den här! Har alltid älskat den men nu känns den nästan ännu bättre. Patrick Swayse <3

Sitter i handduk och undrar om tagget finns i mig. Camilla fyller 24 år på tisdag och ska ha lite förfest ikväll. Men jag vet inte om jag pallar riktigt.. får se om jag hittar tagget.


Kryssning

Shit vilken natt vi hade på båten. Stod länst fram på Hoffmaestro därav mitt stora blåmärke på armbågen. Satt på VIP-delen med Hoffmaestro, Maskinen och Afasi & Filthy i stort sett hela natten. Herbert och Frej är ju för snygga ;D en del alkohol blev det också. Vi var fyra stycken som delade på 4 vinare, 1 L Apple Sourz och 2x6-pack Smirnoff Ice på bara några timmar.

Vissa fick en flaska champange över sig och fick Filthys autograf på bröstet medans andra gick på däcken och vissa gick och la sig halv 9 på morgonen. Skön kväll :D


Bag in Bag



Dagen efter



det här är alla bilder som blev okej från min kamera men mer bilder kommer från Linns

Galaxy kryssning + Hoffmaestro

Känner mig lite sliten från gårdagen som blev en utgång med Sofia och Maggi. Men ikväll kör vi igen och då är det kryssning som gäller med Hoffmaestro, Afasi & Filthy och Maskinen :D kommer nog bli grymt bra!



Bild: rockphoto


Stan

Nu åker jag ner på stan för att luncha med Sofie och Bäver :) sen ska jag träffa Sofia! Äntligen måste jag säga, har inte sett henne på evigheter!

ciao

god kväll

Vilken skön dag jag har haft. Jag sov till halv 1 och sen har jag legat i sängen framför tvn hela dagen :) Har letat lite lägenheter i Oslo. Hittade en grymt fin, hoppas att den finns kvar.

Imorron kommer bli en bra dag. Hoppas på fint väder :) Jag ska försöka övningsköra lite med pappa och så måste jag packa lite. Åker på kryssning på torsdag. Ska bli super roligt. Hoffmaestro, Maskinen och Afasi & Filthy, 24 timmar till Åbo.



Ska vi bo här? Hoppas de!


Patrick Swayse

Dirty Dancing Patrick Swayse har gått bort..

<3


Oslo-resan


Maggi

Vasse, Maggis pappa

Jocke

Vid gränsen

uppe på holmenkollen. härlig utsikt :)


Jobbsökande

Jobbsökande

Oslo-sambos :)

nu är vi tillbaka

Så nu är vi tillbaka efter vår lilla tripp till Oslo. Känns som vi satt i en bil eller en buss mer än halva resan. Vi sprang runt hela dagen på stan och sökte jobb. Vi får se om det ger något resultat. Vi har iaf fixat skattekort och är på jakt efter lägenhet nu.

Imorse kl 5 var vi tillbaka i Västerås. Bussresan gick super snabbt, vi sova i stort sett hela resan. Sen kom min snälla pappa och hämtade oss vid stationen.

Vaknade nyss så ska försöka vi i mig lite frulle sen ska jag gå på lägenhetsjakt på internet.

hei from Oslo

Hei som man stavar här i Norge.

Bilresan hit gick snabbt. Vi sov större delen av resan. Maggis pappa har sen visat oss runt i Oslo så det känns som vi har sett det mesta viktiga.

Nu har vi suttit och skrivit klart Maggis personliga brev och snart ska vi krypa ner i sängen och kolla på I am legend och äta lite chips :)

Imorron blir det att söka jobb, massa massa jobb. Önska oss lycka till. Ciao

Oslo



Igår blev en väldigt lugn dag. Maggi kom hit senare på kvällen och vi jobbade lite på våra CVn. Idag sticker hon och jag till Norge för att söka lite arbete. Är tillbaka imorron kväll förhoppningsvis med lite bättre förståelse för norska och med ett jobb på gång. Blir en trevlig bilresa med Vasse och Jocke som följer med också :)

Ciao

Kristin 20 år

Igår firade vi Kristin :D Många glada ansikten och några blev mos också. Maggi var först med att smälla in i glasdörren, Kristin kom tätt efter med en andra plats. Haha.

Efter förfesten hos Kristin drog vi oss ner mot Pluto. Det var asian power igår på Pluto, grymt mycket utbytesstudenter. Sen blev det donken och jag, maggi, jocke och martin tog sista bussen hem till Jocke för en efterfest på hans rum haha. Öl och Raki (?) var det som bjöds.


Grattis K. Tack för en bra kväll :)

dagens



Nu ska jag gå iväg till bussen. Ska ner en sväng på stan och äta lunch med Fredrik och sen möta upp Maggi och Jossan för att köpa present till Kristin.   Ciao

IDOL


Calle Kristiansson

Jag brukar inte vara ett jätte fan av Idol men jag kommer verkligen att heja på den här killen. och vilket grymt låt val!

Watching eye


en souvenir från greece

Nytt

Det blev ett par nya jeans och ett par trosor som fick följa med mig hem igår från stan



Ring Ring


Ring, H&M

Tillbaka till vardagen. Jag är redan uttråkad av att vara hemma i Sverige. Det är ganska fint väder idag, så det är ett plus.

Kristin fyllde 20 år i söndags så hon ska firas imorron :) Så jag och Maggi måste ner på stan och fixa present till henne. Imorron kör vi igen ;)

KOS

Hemkommen från Kos inatt. Är riktigt trött och sliten. Det blev mer festande än vi hade räknat med och väldigt mycket för lite sömn :P Har haft en grym resa!

Vår Kos-låt! Fan va grymt. Älskar dig Märta


Grekland


För jag och Magdalena åker en sista minuten till Grekland idag :D