Im off!



Hejdå Sverige! Nu sticker jag! Vi hörs här igen om två månader :)

Klicka på bilden för att komma direkt till min reseblogg. Puss & kram

TODAY

SHIT, idag åker jag :D

Allting är nästan klart här hemma, ska städa lite innan jag åker och packa ner det sista men annars är jag klar :) Vägt väskan gjorde jag igår, tung som vanligt. Jag fattar inte att min väska allting väger så mycket, suck.

Jag har bokat flyg till både Kristin i Malaga och till Maggi i Milano :) Jag är bara hemma några dagar från Asien innan jag åker ner till Kristin en vecka. Skönt!

Nu ska jag äta lite ostbågar och kika på nya How I met your mother och nya Gossip girl, sen hoppa in i duschen. Hörs snart.

Pack


Pack pack pack.

http://overseas.blogg.se - Ni följer väl med mig? :)

Countdown



Imorgon åker vi :D :D

Fredrik 25 år

Igår var vi och firade min bror :) Det var verkligen jätte roligt. Middagen på Di Spagna var perfekt. Dem hade dukat upp borden som ett T och allt gick jätte snabbt och smidigt med beställningar och betalning. Stort plus för det. Tyvärr var min maträtt inte som jag hade hoppats, den var inte alls lika god som när jag åt den sist.

Efter middagen gick vi hem till Camilla och Fredrik och förfestade. Allt var jätte lyckat. Många glada och trevliga personer :) Sen styrde vi vår väg mot Bmb för andra kvällen i rad. Det var jätte mycket folk men det var roligt. Där mötte vi upp Sofia. Skönt när man känner många som är där för då gör det inget om man tappar bort varandra för då hittar man strax någon man känner :)

Tack Fredrik för en super bra kväll!





Countdown



2 dagar kvar :)

LÖRDAG

Nu ska vi ut och fira min storebror som blir hela 25 år imorgon. Det blir middag, förfest och utgång :) Hörs imorron.

My friday

Igår hade vi middag och lite förfest här hemma :) Sista med tjejerna innan jag åker, eller iallafall dem tjejerna som är fortfarande är hemma och kunde komma. När vi hade mättat magarna med kyckling och klyftpotatis och ananaspaj till efterrätt tog vi taxi ner till Bmb. Riktigt skoj var det :)



Countdown



3 dagar kvar :)

110203

Vår Alla Hjärtans-dag började med en tripp till Hälla och sen ner på stan. Jag behövde fixa några små grejer. Så nu har jag köpt minnekort och resetandborste. Istället för lunch blev det en Brownie Sundae på Ben & Jerry's. Vi delade men det blev lite för mycket ändå, sjukt god men kanske inte att rekommendera istället för lunch :P

På kvällen sen hade vi bokat bord på Ruffino. Jag åt super god oxfilépasta med soltorkade tomter, mums :) J's lasange var inte jätte god, han ville hellre ha min :) Efter middagen blev det bio och jag fick bestämma film för en gångs skull. Jag valde Love and other drugs, har velat se den länge och den var jätte bra, det tyckte till och med J även fast han var lite skeptisk till en början.


Vår Brownie Sundae :) Två kulor glass, brownies, chokladsås och grädde

Jag tog italienskt öl, Birra Moretti

Penne Del Padrone. Oxfilé, soltorkade tomater och kronärtskockor



Countdown



4 dagar kvar :)

My Valentine



Idag ska jag och J fira Alla Hjärtans dag för på den riktiga (14/2) befinner jag mig i Thailand. Kärlek<3

Elin Kling for H&M



Idag släpps Elin Klings kollektion för H&M. Jag skulle vilja ha dessa plagg :) Mycket snyggt!

Countdown



5 dagar kvar :)

Ready set...



Dessa två böcker köpte jag på Akademibokhandeln idag. Båda var på rea, 39 kr/st. Nu ska jag bara köpa ett minneskort sen har jag köpt klart allt, sen ska allt bara ner i väskan. Packningen är alltid rolig tills man inser att man har tagit fram för mycket, då är det bara att plocka bort. Än så länge är det roligt men vi får väl se på tisdag hur kul jag tycker att det är, haha.

Wednesday

God morgon.

Titta ut, det är jätte fint väder idag. Om en stund ska jag åka till Tandläkaren, känns som det var en evighet sen jag var där. Första besöket när jag måste betala. Det är så sjukt dyrt att gå till tandläkaren. Tur att man har hunnit få ett sånt där bidrag som man får varje år i juli, så blir 300 kr billigare.

Efter Tandläkaren ska jag luncha med Anton och gå en sväng på stan, måste köpa några böcker att ta med på resan. Sen ska jag träffa Sofia. Vi ska gå ut och gå, tar med kameran :)



Countdown



6 dagar kvar! :)

Money Money Money



Idag har jag varit och växlat pengar och köpt massa saker som jag ska ha med mig på min resa. Mest toalettartiklar och mediciner.

Dollar och Baht

http://overseas.blogg.se - Ni följer väl med :)

UNICEF



Jag fick ett fint armband av J i julklapp som jag har glömt att visa. Det är från UNICEF, pärlorna är från Sydafrika. Extra fint eftersom det går till en bra sak.

One week



Om en vecka åker jag iväg :)

http://overseas.blogg.se - Följ mig via min reseblogg.