Middag

Snart kommer tjejerna över och vi ska ha en hel kväll, äta gott, dricka vin och umgås. Ska bli så kul att ha alla över fast jag saknar Michaela, Linn och Miriam! Nästa gång får ni ta och komma!

Ha en trevlig fredag kväll!

FRIDAY 30

Today is the end... of september. Nu på morgonen har jag legat och dragit mig länge i sängen och njutit av att ha en ledig dag efter mycket jobb i flera veckor. Vi har inga direkta planer för idag. J åker hem ikväll kl 18 och kl 19 kommer tjejerna över på middag. Alla kunde inte, men vi blir några stycken iallafall. Svårt att planera in något när några av dem har flyttat till andra städer.

Vänner <3

THURSDAY 29

Idag hade jag en kort dag på jobbet. Jobbade bara mellan 13 och 18, sen kom J ner och vi gick en sväng på stan. Det vart ett halsband, en skjorta och en jacka. Woops, jag som inte skulle köpa mer jackor nu :P Får försöka sälja några på tradera. Efter lite shopping satte vi oss på Sportbaren. Jag har aldrig varit där men tänkte kolla om de hade bra mat och om de hade någon bra match igång. Maten var okej, kanske inte riktigt värd priset men ölen var god.

Nu ska vi krypa ner i sängen och kika på någon film eller serie. Imorgon är jag ledig. Ska bli skönt att inte behöva gå upp till något.

God natt



LOVE


WEDNESDAY 28

Shit vad dagen har gått snabbt. Jag hade massor att göra på jobbet, så det var riktigt roligt idag, även om jag var lite trött. Men imorgon får jag iallafall sovmorgon. Jag börjar kl 13 och jobbar bara 5 timmar. Nu har jag varit och hämtat pappa på centralen och om ca 2 timmar ska jag åka ner och hämta J :)

Imorgon efter jobbet ska vi gå på stan och mysa för stan har kvällsöppet till kl 21.00 imorgon. Kom och shoppa :) Stötta stan lite nu när Erikslund har öppnat.

Nu blir det mat.

Tuesday 27

Idag har jag jobbat 10-18 sen mötte jag upp Sofia. Vi gick och åt en sväng på stan innan vi åkte till solarieöarna. Men nu blir det nog ingen solning på ett tag. Brukar bara sola någon gång ibland men man måste vara lite försiktig med huden. Nu när K har blivit hudexpert har man börjat få sig några tankeställare.

Nu sitter jag ny-duschad och torkar håret lite. Borde krypa ner i sängen för jag sov så dåligt igår natt men känner mig inte trött. Jag borde städa lite, men orkar inte..

Tänk att september snart är slut och vi stiger in i oktober. Helt otroligt vad den här månaden har gått snabbt. Imorgon kommer J hit! :)

26 september



God morgon. Upp och hoppa och jobba. Idag behöver jag inte vara svartklädd så jag vart blå istället :)

Idag är det måndag, vilket betyder att det är en ny vecka och dessutom en Kristin, Elin och Josefin-dag :) Måndag har under länge varit vår dag, hehe. Ikväll efter jobbet blir det middag och mys. Kommer sakna måndags-mys!

24 september

God morgon.

Jag känner mig lite trött idag. Men jag kanske piggnar till efter en kopp kaffe och lite frukost. Sitter och lyssnar på lite musik och funderar på vad jag ska sätta på kroppen idag. Svart är det som gäller idag med och imorgon.

Friday night

Härligt fredag kväll. Kom hem för ungefär 1 timme sen från jobbet och nu står jag och lagar mat. Orkar inte med något annat ikväll. Blir slappt framför tvn och ladda inför imorgon med jobb. Tur att det är roligt att gå till jobbet :)

Avicii


FRIDAY

God morgon världen!

Super härligt väder idag, solen skiner för fulla muggar :) Jag älskar att vakna på morgonen och solen skiner, man blir så mycket gladare då. Idag ska jag jobba hela dagen och det ska bli så roligt. Lön för många idag så förhoppningsvis blir det jätte mycket folk :) Sitter och dricker te och funderar på vad jag ska äta till frukost. Matlådan är redan fixad och likaså dagens klädsel som idag också ska vara svart. Tänkte att jag ska åka lite tidigare idag för att hinna springa in på Make Up Store som har 20 % t.o.m. 25 september.

Nu blir det frulle.

Black and Purple



Idag är det svart klädsel som gäller. Sen ska vi ha lila sjalar till. Man tycker att det borde kännas lätt att klä sig när det är svart men som vanligt är kläderna alltid ett problem. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag åka ner på stan och hämta upp Anton och Anton innan vi åker ut till Erikslund.

Thursday

Jag var uppe och hoppade redan kl 8 idag för jag är fortfarande inställd på att börja jobba kl 8 men idag börjar jag inte förens kl 12. Jag är sjukt taggad inför idag, ska bli så roligt!

Erikslund



Efter några timmar på stan med Josefin, mötte jag upp Sofia för en lunch/middag på Vivaldi innan vi åkte ut till Erikslund. Vi satte oss på Ikeas café en stund innan vi började shoppingen på VIP-kvällen. Grymma öppningserbjudanden. Cubus har 40 % på alla kläder. Carlings 30 %. Köpte ett par boots med snörning på Din sko för 199 kr. Drack juice på The naked juice bar. Kommer nog bli stammis där, jätte gott :) Jätte fint har det blivit! Glöm inte bort City bara, tråkigt om det skulle dö ut.

Grand opening

Idag är jag ledig :) Fast J ringde och väckte mig strax efter kl 7 imorse, han trodde att jag skulle till jobbet så jag har varit vaken sen dess. Nu ska jag ner på stan och möta upp Josefin och sen ska vi gå och hälsa på K på hennes nya jobb som öppnar idag :)

Ikväll ska vi på VIP-kväll ute på Erikslund!

Tuesday

God morgon!
Idag blir en lite lugnare dag än vad det har varit tidigare. Ska bli skönt att inte stressa så mycket.

Idag längtar jag jätte mycket efter att få åka tillbaka till asien. Vakna upp på morgonen och det enda du behöver göra är att gå till stranden. Underbart!


38

Måndag och en ny vecka ligger framför oss :) Den här veckan kommer att bli rolig. Nyöppning ute på Erikslund och jobb hela helgen. Det ska bli så roligt med öppningen! :)

Desert Flower



Jag, Maggi och Sofia hade myskväll igår och hyrde en film, Desert Flower. Riktigt rikgtigt bra. Se den!

Kulturnatta



Ikväll blir det middag med några tjejer sen utgång med Soffisen :) Två dagars!

Kajens



Idag vart jag för ovanlighetens skull väckt av min kära pojkvän vid 11 tiden. Mådde hyffsat bra efter gårdagen som vart en lång men väldigt rolig kväll. Mycket dans! :)

Det var super härligt väder ute så Maggi lyckades få med mig ner till hamnen, där vi satt på Kajens fik i solen i några timmar.

Friday

Åh idag är det fredag vilket betyder att det är helg snart, och jag är ledig :) Idag ska vi få sluta kl 16 eller kanske tidigare om vi ligger bra till, fast det gör vi redan. Ska bli skönt att få sova lite längre imorgon men haha jag somna 8, halv 9 igår :P var nog lite trött hehe.

Oj nu måste jag rusa.

Trött

Efter 10 timmars jobb och 432 backar som vi har packat upp är det väl rätt okej att vara trött. Har tagit en lång dusch och nu tänkte jag krypa ner i sängen och kika på en film. Men jag älskar att jobba så här. Det är så roligt att det händer saker och att man har mycket att göra, dessutom går dagarna super fort.

Sov gott

13 september

God morgon. Idag känner jag mig lite trött, hoppas jag piggnar till nu efter en kopp kaffe. Vi håller på att packar upp ute på Erikslund så det är ganska mycket att göra. Idag får vi ny leverans med varor så det kommer definitivt finns saker att göra. 22 september öppnar det! Måste borsta tänderna nu sen tar jag bilen ut. Lite lyx att ta bil till jobbet.

En låt.



10 september

Nu är jag tillbaka här. Jag hoppas att ni har följt våra dagar i Paris på min reseblogg :) Jag är fortfarande kvar nere hos J, jag åker tillbaka imorron. Jobbar hela nästa vecka, så får se om jag hinner med något annat vettigt. Nu ska jag försöka väcka J, jag är sugen på frukost.

Packning pågår...

Nu håller jag på att packar ner det sista innan jag ska ta tåget ner till J. Imorron drar vi till Paris :) Ska bli så underbart. Men som vanligt (ni som känner mig vet) att jag är totalt värdelös på att packa. Jag älskar och hatar det samtidigt för jag tar alltid alltid med mig för mycket. Jag blir tokig, men jag kan inte ta bort något heller. Nu väger väskan 10,6 kg, den får väga 15 kg så det är ju lugnt men vill kunna shoppa lite plus att J ska lägga ner lite grejer i väskan. Jaja, vi får se, nu ger jag upp iallafall. Jag får väl packa om väskan när jag kommer fram till J.

Jag slutar blogga här nu och går över till min
reseblogg. Gå jätte gärna in där och följ oss i Paris!

Fredrik



Idag åker min storebror till Kina, Peking för att plugga en termin. Han kommer tillbaka i januari. Jag kommer att sakna honom. Men efter det här får han ta och hålla sig hemma. Hare så bra Fredrik!

Sunday morning



God morgon. Vaknade rätt tidigt idag och hoppade in i duschen direkt för att sen sitta och äta frukost riktigt länge. Nu ska jag snart åka till jobbet. Får skjuts av pappa idag. Efter jobbet sen är det bara hem och packa det sista innan jag tar tåget ner till J. Imorron åker vi till Paris! :)

Wine



Igår var jag hemma hos Sofia och vin. Sen åkte vi ner på stan, mötte upp Micka och satte oss och tog en öl på Å. Trevlig kväll :)

Tidning



Igår kunde ni hitta en liten bild på mig i VLT, på Span delen. Frågan var: "Vad ska du göra i helgen?"

Min fredag

Shit vad det har varit en lång dag idag. Gick upp ca 03.30 och tog tåget ner till Göteborg kl 05.10 och tog tåget hem igen kl 14.02. Så största delen av dagen har jag spenderat på ett tåg. Tur att jag tog datorn med mig.

Nu har vi haft avskedsmiddag för min bror som flyttar till Peking fram till januari. Sen har vi kollat på fotboll, tyvärr vart det ju inte resultatet vi alla hoppades på. Nu ska jag krypa ner i sängen, jag är helt slut men det är väl okej när man har varit vaken i 18 timmar. God natt!

Good night

God natt på er. Klockan är inte så mycket men jag ska upp väldigt väldigt tidigt imorron så måste hinna sova lite, så god natt!

Young Blood


My last



Jag har verkligen vant mig vid att ha kort hår. Trodde det skulle kännas jätte konstigt men känns naturligt och skönt. Idag känns det som att det är fredag, men det är det inte riktigt än. Idag jobbar jag 12-19 men måste ner lite innan och växla pengar till Paris och så måste jag köpa ett par nya hörlurar. Dem jag köpte i Bangkok höll inte riktigt så länge och J ville ha tillbaka sina så måste skaffa ett par egna nu :P

Just det, jag har köpt "Mitt val - Kvinna" som är ett kosttillskott för kvinnor som innehåller järn och folsyra. Jag får i mig för lite järn så jag tänkte jag kunde testa det här. Det är tredje dagen jag äter dem, jag undrar om jag kommer att känna någon skillnad. Någon som har testat det?


September



Oj, kan ni fatta. Nu är hela sommaren slut och framför oss ligger flera, flera månader med höst och vinter. Fast september måste ju vara den vackraste månaden på hela håret. Löven börjar ändra färg och lägger sig över marken som ett täcke. Väldigt fint! Vi får hoppas att solen tittar fram mycket under september :)

En sak till!



Hur gott vore inte det här just nu? Ge mig!

Late

Nu har jag varit hemma i ungefär en halv timme efter inventeringen, har tvättat bort sminket och hoppat i lite mjukiskläder. Sitter o skypar lite med J men jag känner att sängen kallar. Jag är helt slut i kroppen. Det är verkligen skönt att jag börjar kl 12 imorron. God natt!