watches

Klocka: Chalk Dynamite WhiteKlocka: Magna-O
Grand Sand

Dessa två snyggingar borde dunsa ner i brevlådan om några dagar.

talking


My new talking watch.
Bought it in Linköping at a store called Gräs.

host host

jag var väl lite väl optimisktisk när jag trodde att jag skulle slippa en förkylning nu efter studenten och efter Peace & Love. idag hostar jag och har ont i halsen. febern kommer väl lagom till London. just det en liten rolig grej, elin i min klass åker till London samtidigt, samma plan oxå:)

kl 12 idag blir det work. hoppas det går lika bra som det gjorde igår men känner mig fortfarande helt ovan med att stå på jobbet istället för att ligga i ett tält :P vill tillbaka till peace & love!!

Slagsmålsklubben





så klockren låt. och vilket jävla drag det var i Borlänge när dem spelade på Peace & Love. 

Livet händer nu!

kan livet bli bättre?

Studenten 09, Midsommar, min födelsedag, och Peace & Love. nu är det 3 dagar med jobb sen sticker jag iväg till London över helgen.


remember every moment

Peace & Love

Shit, nu är jag hemma. igår runt kl 14 var jag hemma somnade direkt efter den väldigt efterlängtade duschen. vaknade nyss :P

Jag har haft så sjukt roligt! går knappt att beskriva med ord hur roligt jag har haft. allt har verkligen varit perfekt. ville stanna en vecka till. peace & love 2010?


första dagen. njuter av livet!

gömmer oss från solen ett tag

Peace & Love festival 09


nu börjas det ;D see you on sunday!

Födelsedag

Min dag spenderades i Vasaparken med några av min favorit tjejer :) Vi åt lunch och mös i solen. snacka om härligt väder. är sommaren äntligen här nu? Vi får väl hoppas det.




Lite senare på kvällen fick jag lite gäster så det blev tårta och kakor :) jag fick världens finaste fotoablum av Sofia & Magdalena. tack så jätte mycket! <3
efter det började jag, sofia, micka och linn spela kubb och efter spelade vi alias :D haha. massor av popcorn blev det också. tack kristin för den fina skålen ;P den blev ingvigd.


19


Idag blir jag 19 år!

Mitt födelsedagskalas

i lördags firade jag min födelsedag genom att bjuda in mina vänner på lite mat, tårta och dricka :) Jag hade jätte roligt. det var faktiskt en av dem bästa kvällarna jag har haft. Vädret var med mig och jag hoppas att alla hade det lika bra som jag hade :) förutom den total misslyckad tårtan så var allt nästan perfekt :P



Miriam & Linn

Michaela

Jocke :)

Helle :)

världens mest misslyckade tårta :( :P

det ska tydligen vara jag på kortet :P haha, tack linn :)

Fick fina ballonger av Lina & Honken

Ballongleken? haha

Jag & Linn. ser ut som nyår :P

Sofie :)

Skål :)

alla bilderna är tagna med min systemkamera som jag fick i studentpresent av pappa

Midsommar :)

Kvällen började super med att vädret var på topp :) Vi satte oss utomhus men sen blev vädret sämre så då flyttade vi in. Blev grillat med färskpotatis, precis som det ska vara på midsommar :)

Hade en jätte trevlig kväll. träffade många jätte trevliga och härliga människor. Det blev hemfärd runt kl 2 när båda värdarna däckade :P då var det dags att röra på sig, haha.    tack för en jätte trevlig kväll :)



Ute, innan vi flyttade in

Malin dök också upp lite senare :)

Härlig frilla :D

Värden, Calle

Sötisar :)

haha, undra om evelina upptäckte klistermärket på ryggen sen :P

Linköping

Här kommer bilderna från Linköping


Blev middag och sen myskväll i lägenheten


Fredric åkte till jobbet och jag och sofia käkade frukost ute i solen på Subway


Eftersom det var så fint väder blev det lunch utomhus också, på Barista

Utgång!

Glad Midsommar


Trevlig midsommar :)
Väderprognosen säger att det ska bli regn, men just nu ser det ganska fint ut. Vi får se helt enkelt. Blir middag på klockartorpet idag, kommer bli super mysigt :)

Im back

Hejsan. Nu är jag hemma igen från en trevlig tripp till Linköping. Blev myskväll, shopping, utekväll och mer shopping i regnet. Vi åt spanskt, subway, grekiskt, italienskt, och mexikanskt :P haha vi har testat allt i matväg. Nu ska jag packa upp väskan och sen gå mot sängen. är jätte trött.


Linköping

Idag sticker jag och Sofia till Linköping. Vi kommer bo hos hennes b-friend och medans han jobbar ska vi gå på stan och shoppa och utforska Linköping :) Blir nog jätte mysiga dagar. Vi kommer nog hem på torsdag kväll.

Jag önskar bara att min huvudvärk kunde gå över. Hade jätte ont i går, sen var den borta imorse men nu börjar den komma tillbaka. kl 16 ska jag gå och ta sista sprutan så jag är vaccinerad mot hepatit B. Sen drar vi till Linköping

Peace&Love



Festival om 1 vecka!

Studentpresent



En av mina studentpresenter. As häftigt!!!

Studenten 2009, 12 juni

Min student var helt underbar :D har aldrig haft en bättre dag i hela mitt liv! Flaket var det bästa jag har gjort i hela mitt liv. och mottagningen var super bra. massa unerbara människor, god mat och super fina presenter. Helt klart den bästa dagen!

Jag laddar upp mera bilder snart! måste få in alla bilder bara :)


Jag & Elin efter utspringet.


Flaket!!!

Smycka vagnen. 11 juni

Utsmyckning av vagnen :) en super bra dag. allting blev jätte fint och vädret var på topp. efteråt blev det grill hemma hos Camilla. Sista tiden med klassen



Studenten 2009

Imorgon!

idag har vi klätt och smyckat vår vagn. den blev super fin :) och vilket härligt väder vi har haft, dessvärre blir det regn imorron. när jag kom hem hade pappa ställt upp björkar men det dög såklart inte så jag fick börja fixa och dona här hemma oxå. nu har jag fixat min naglar lite grann och ska krypa ner i sängen. 

Dagen imorron:
Vakna kl 5.00
Champange frukost kl 7.00
Skolan kl 9.30
Utspring kl 11.30
Vagn kl 12-13
Studentmottagning kl 14.30
Varda med klassen kl 18.30


New Phone

Glömde visa mina nya telefon. Ingen speciell men jag är inte så mycket för det senaste inom telefonin. Den ska gå att ringa med och skicka sms. det duger för min del. Hade helst velat haft i svart och rosa men den var slut. det här var den sista och jag var ju tvungen att ha en telefon på en gång. 1397 kr var ju inte så farligt för luren.


En Nokia 5310 Xpressmusic


Imorgon gäller det!


Shit jag kan inte fatta att det redan är torsdag
. idag är dagen som vi har pratat om så länge. Dagen vi ska klä vår fina vagn. tänk att imorron tar jag studenten. det är helt ofattbart, vart tog tiden vägen?

jag sitter och uppdaterar väderprognosen hela tiden men det förändras inte, ca 12 grader och regn hela dagen :( men men sånt är livet. tyvärr kan man inte styra vädret.
kl 12 ska klassen mötas upp och åka hem till Camilla. Vi ska ut i skogen och hugga björk så det blir nog gummistövlar på. sen ska vi smycka vår vagn och skriva på våra lakan. En liten skämt grej om skolans slogan. John Bauer, Upptäck Uppnå. haha ni får se senare vad det kommer stå ;P

jag känner mig lite stressad. det känns som jag har så mycket kvar att fixa men det har jag inte. allting är klart. pappa springer runt här hemma och fixar och fixar. Förhoppningsvis kommer alla imorron som jag har bjudit :) ca 60 personer hoppas jag dyker upp. hehe, jag har alltid velat ha en stor studentmottagning.    :)

Onsdag kvällen

Planet var såklart försenat så vi fick vänta ännu längre med att hälsa på Bäver. Klockan 22 klev han innanför dörren och då kom vi framspringandes och skrikandes. Det var så roligt att se honom. Han har inte förändrats och det känns inte som att det var så länge sen vi sågs sist, även om det var över 10 månader sen. Det enda som jag tänkte på var att hur annorlunda det hade varit om han hade varit hemma och aldrig åkt. Bävers föräldrar bjöd på lite mat och champange och öl med tema amerikanskt. Efter maten och så tog vi oss ut och satte oss på Pictures. Det var trevligt men jag var ganska trött så jag hoppade över efterfesten. Välkommen hem Beavaboy! skönt att ha dig hemma igen.



Welcome home!

Du är så snygg Emilia ;) haha

Kanon kul

Bäver



idag är det nästan 10 månader sen vi sa hejdå till Bäver som skulle till USA som utbytesstudent. Och idag kommer HAN HEM. kvällen ska firas med överraskningsfest för honom :D ska bli super roligt. Sen ska han få ha sin krogdebut eftersom han fyllde 18 år efter att han hade åkt över till det stora landet. nu ska jag sticka till Emilia och dricka lite innan. see you.

Maskeradfesten

Det var en grymt rolig kväll igår. alla var fulla och glada :) synd bara att vissa i klassen bangade. Hade varit rolig om fler hade följt med.

Startade med förfest hemma hos Emilia med våra låtar som vi ska ha på flaket. Shit va roligt vi ska ha, i spöregn. Men vi kör ändå. Det var iaf en jätte bra kväll igår bortsett från telefonen.

nu ska min snälla bror hämta mig och köra mig till Media Markt så jag får köpa en ny telefon. donken på vägen såklart :)



Fan

Min mobil gick sönder i gårkväll. skit oxå och alla min nummer är sparade på telefonen och inte på SIM kortet. tusan oxå, nu hade jag behövt basota haha :P

jag är hungrig oxå. ingen som kan skjutsa mig till Media Markt och stanna till vid donken på vägen? haha


Maskeradfesten

Halsen värker. Men skit i det. Jag får bli sjuk på lördag istället. Sjukdomarna börjar komma nu. Halva min klass har ont i halsen och är förkylda.

Just nu sitter jag och lyssnar på musiken som vi ska ha på vagnen, det kommer bli grymt! ska snart hoppa i min utklädnads dräkt och åka till emilia. Nu kör vi ikväll! Fan va roligt vi ska ha sista tiden nu :D
 
För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten. FYFAN VA VI ÄR BRA!


min kusins student 2008 (Stockholm)

Studentmiddag & Mösspåtagning

gårdagens bilder från Haraska palatset med middag och mösspåtagning :D det var så roligt att se alla i sina mössar. alla var jätte fina :) kommer bli sentimental på fredag.


Våra underbara lärare

Våra braiga lärare



Efter middagen begav vi oss till Billan & Bobban



Kommer saknar alla!

Tisdag

3 dagar kvar..

det ser inte ljust ut för oss när det gäller vädret på fredag :(

igår var det studentmiddag på Haraska Palatset. det var trevligt. tyvärr var maten ingen höjdare. vi sjöng en sång vi hade skrivit till våra entreprenörslärare :) efter middagen begav sig nästan alla till Bill & Bob för några drinkar/öl. det var jätte roligt. kändes kul att sitta samlade allihopa.

nu ska jag med bussen till skolan. prata slutbetyg med rektorn och planering inför fredag :D

4 dagar

Måndag är det idag. Jag ska snart åka ner till skolan och lämna in min dator för ghostning. Dem måste rensa hela datorn innan vi får dem :) sen är han min. Medans ska jag och micka gå på stan, vi måste hitta en varsin kavaj för enligt SMHI ska det bli 13 grader och regn på fredag, kul jul. Fast enligt VLT ska det blir 15/20 grader och lite regn. bara det är varmare än 13 grader. vi får se helt enkelt och göra det bästa av situationen.


Lördag & Söndag



Lördagen var långsam, jag låg i sängen större del av dagen och segade. sen på kvällen blev det mys med Linn & Miriam. Kikade på film och åt lite snacks.

Idag har jag varit riktigt effektiv. Vaknade kl 7 när Linn skulle gå upp sen kunde jag inte somna om så jag låg och kika på tv ett tag. Vid kl 10 åkte jag och pappa till Ikea och köpte galgar. Tog en sväng förbi affären och handlade lite studentmat till på fredag. Sen har jag rensat min garderob, åt lunch med familjen sen gick jag och Miriam en promenad ner till Önstaskolan och röstade i EU-valet. första gången jag fick rösta sen jag fyllde 18 år. sen tvingade jag med mig Linn O för att sola med mig :) som sagt effektiv dag.


EU-valet

idag är det dags att rösta. ni som är myndiga, gå och rösta!

Good bye

godmorgon. nu har jag varit uppe med linn och käkat frukost. hon sov här i natt och snart åker hon tillbaka till Göteborg. men om 5 dagar är hon tillbaka igen och då över hela sommaren :)

shit jag kan inte fatta att om 5 dagar tar jag studenten. jag börjar bli nervös. tiden bara springer fram och jag hinner inte med.

Gårkvällen

godmorgon godmorgon. vaknade upp och såg att det är lite blått på himlen idag iaf :) det gör mig glad, förhoppningsvis blir vädret bara bättre och bättre fram till nästa vecka :)

gårkvällen då, det var jätte roligt hemma hos Martin. först bjöds det på mat sen blev det tårta och därefter var det bara att börja köra :) det var roligt att umgås med folk man vanligtvis inte umgås med, hade jätte kul. körde nått ölspel som dem kalla armen haha.


Linn & Mirrre

Födelsedagsbarnet :) Grattis Martin!

Puss

Armen

Kanon kul

Fredag


Fredag igen och det blir fest ikväll. Ikväll ska Linns b-friend Martin firas som fyller 23 år. Congratz!


Utklädnad

Igår var det utklädnad som gällde :) vi sprang runt på stan och sen samlades alla studenter i Vasaparken. Riktigt roligt!



Vår enda kille

dem tre andra grabbarna suprised us med att komma utklädda till bävrar haha

Gaylord fick följa med till Vasaparken

MMmm I like it

Super Mario, vinnare av utklädnadsshowen på Carlforsska

en sumo, en baban, en toga/grek/romare/krigare/ceasar

Jesus satt på sitt kors

Fångar, vinnare av Rudbecks utklädnadsshow

tittt ut

avslutade med Calypsofesten på Silk och sen blev det Pluto

Slutet


Bild: 2006

Nu har jag gjort klart min sista uppgift i skolans historia eller iaf gymnasiets historia. Vilken lättnad. Man kommer säkert ångra sig i höst att man inte kämpade mera men nu är det som det är. Jag är bara så glad att jag är klar med allt och att det bara är en vecka kvar till Studenten. Fy, blir sentimetal bara av att tänka på det. Tänk nu efter 3 år på gymnasiet, 3 år på högstadiet, 3 år på mellan stadiet och 3 år på lågstadiet är det över. Slut.


Student



Och så finns det dem som har, bara 8 dagar kvar!

Godmorgon


Vilket härligt väder vi har, not. trist men en bra dag att vara bakis på.

Elba

Kvällen startade hos Carro med klassen innan vi tog oss ner på stan. Jag och Carin skulle med den senare båten ut till Elba så vi hann med en öl på Bill & Bob. Kvällen var bra, grymt härligt väder.


Carro

Carin and myself

Asia power

MMmm pizza

Elba

Student!



Vi har bara festen kvar!!


Joacim


Congratz! Jocke 20 år