helgen i uppsala

helgen vart jäkligt lyckad. är grymt nöjd. jag och sofia tog bussen till uppsala i fredags. fick städa lägenheten eftersom bror min hade bott där i två veckor utan hans flickvän, ja då såg det ut som det gjorde. sen gick vi och handlade inför kvällen. sprang på min kusin, kristina inne på ica. jätte kul att se henne :)

vi köpte färdig mat som man värmer i micron, sen efter maten var det bara att sätta igång med drickandet. och så dusch & fix. kl 21 var både jag och sofia hyggligt fulla, haha. det blev firman och lite gratis dricka. sen vidare. lyckad kväll, mindre lyckad efterfest.



lördag drog jag och sofia ner en sväng på stan för lite shopping innan vi åkte hem för att möta upp maggi. det blev massa kul. sen blev det juggo-träff haha. gratis shots. gratis inträde. champange. störd svart-taxi. sofia käka & däcka. för mig och mägz blev det ben&jerry kl 5. sen sängen



söndag. stääda. shopping på stan. hittade massa fint. en super fin klänning från H&M trend, ett par grå klackar, en grå kavaj oxå från H&M, en väska från monki, en gul kort jacka från monki. sen blev det att kolla på umeå i innebandy. synd att dom förlora. en pinsam tystnad och kina buffé innan vi åkte hem till västerås igen.



thanks for a great weekend my ladies!


here we come

en timme kvar i skolan sen lunch och en sväng på stan sen drar vi till uppsala. taggatagga!


vagabond


dessa vill jag ha. kan ingen köpa dom till mig?

pluggplugg

godkväll.
det blev att plugga matte i ca 2½ timme. det räcker med matte, mer orkar man inte. gjorde 7 tal men då var det a,b,c,d-uppgifter. men ganska dåligt ändå. ligger fortfarande typ 80 tal efter haha :P och matteprov på tisdag, yes. kommer nog få ta ett IG i den här kursen :S ska försöka kämpa. har faktiskt pluggat matte 3 dagar denna vecka eller en dag förra veckan oxå.

nu ska jag sova hade jag tänkt. får se om det går utan tvn inatt oxå :P sov inte ett dugg bättre igår natt. vaknade kl 4 och kunde inte somna om. tagga inför morgondagen! massa kul.    godnatt


wayne's & pack

efter skolan idag blev det lunch på wayne's med michaela :) käkade pastasallad. efter maten bestämde vi oss för att ta en promenad hem i det fina höstvädret :) jag gillar verkligen hösten när det är så här fint väder. älskar när löven på träden börjar ändra färg, det är så fint.

imorgon bär det av till uppsala för utgång, mys och innebandy. och jag håller på att packar inför helgen men då kommer frågan, va tusan ska man ha på sig?... ska få låna en klänning av k men frågan är om jag kommer i den med tanke på att hon är mindre än mig. får klura på det där. snart är det dags att räkna matte. så länge packar jag. och taggar inför en helg med massa kul med the best of the best, soffi & maggi.    ciao


kärlek


köpte dem här i måndags :)
skinnstövlar från wedins, 1195 kr
bra med varuhusrabatt

en vecka


lite sent ute (en vecka sen)
en bild på kavajen jag köpte i sthlm på topshop
under har jag en tröja som jag också köpte i sthlm på monki


torsdag

slutar om en halvtimme, då blir det fika med michaela :) mys. sen måste jag plugga matte.    ciao

skänk ris

www.freerice.com

gossip girl

såå bra!
jag och mirre tog oss en promenad när jag hade kommit hem från dansen (som var riktigt rolig). sen laddade vi upp med popcorn och te inför ett nytt avsnitt av gossip girl :)

imorron är det onsdag och det står naturkunskap på schemat, slutar tolv. måste däremot plugga matte efter skolan. suck! måste komma ifatt nu.

nu ska jag försöka ha en tv fri kväll eller natt. har alltid tvn på när jag somnar och vaknar med att den fortfarande är på. tror inte att det är så bra för sömnen. ska även försöka dra ner på datoranvändandet, får se hur det går med det med tanke på att vi använder datorer i nästan allt skolarbete :P

  godnatt


skolan

matte matte matte

har räknat ut att jag ligger ca 100 tal efter. kul va? och vi har prov nästa vecka. men jag får kämpa på. nu är det iaf företagsekonomi och där ligger jag också efter. härligt typ en månad i skolan och man ligger efter så här mycket.

sen idag blir det dans :D roligt som alltid! och ikväll sen blir det nya gossip girl med mirre, te och gossip girl på tisdagar :)     ciao

thailand nästa?


thailand 2008

ny vecka

måndag och en ny vecka börjar. idag börjar jag kl 1. näthandel är det som står på schemat, ganska segt :/ men men. i veckan händer inget speciellt. skolan och dans imorron. i helgen däremot, då åker vi till uppsala :) ska bli grymt kul. jag och sofia åker upp fredag och maggan kommer upp på lördag efter henne jobb. vi har fredriks lägenhet för oss själva hela helgen :) på söndag kommer peppe från umeå, som vi träffa i alanya förra året. han har match i uppsala så vi ska gå och kolla på den.


alanya 07

helgen

i fredags blev det tacos med sofia och maggi :) sen köpte vi godis och åkte hem till maggan. mys där!

igår blev det jobb 11-15, gick jätte bra. kul när det är mycket att göra. hade kunder i kassan nästan hela tiden. roligt :) efter jobbet gick jag och sofia och käkade för att sen åka hem till mig och gjorde hembakad pizza :) lite nyttigare iaf. sen åkte vi med brorsan på förfest. sen blev det strike och tabazco :) tabazco var super mysigt. jag och sofia tog taxi hem hit och vi sov till kl 14 idag, riktigt skönt att sova ut :D     ciao

mamma


samhällskunskap

ganska intressant men just nu en lååång genomgång.

Kreta


i miss it

 :)

header



dagen


nya skjortan från monki
skor från H&M

skola idag. började nio och slutade kl tolv :) naturkunskap var det idag. vår lärare hade en låång genomgång. ganska segt. nu sitter jag iaf här hemma vid datorn och ska väl plugga lite eller kanske om jag orkar. gör även om min header lite, kommer se ungefär likadan ut. några nya bilder bara. ville förnya lite :)


dance & car

jag klarade mig igenom mattelektionen, dock utan ett enda tal gjort men men. får skylla mig själv. men det är svårt :( efter skolan var det iaf dans. jag var tveksam först om jag skulle gå eftersom jag är så förkyld. men det var grymt roligt. första gången med den nya gruppen nu. förra veckan var jag sjuk. men fan va roligt det var. grymt snygg dans :D Kat Deluna! vi är nio stycken för tillfället. skönt att ha så mycket plats och dansa på, plus att alla i gruppen känner varandra så bra nu. vi har dansat tillsammans ganska länge. ja jäkligt lyckat iaf :)

sen efter dansen tog jag bussen hem och slängde i mig några mackor och en glass. det blev ett greek-avsnitt och sen hoppade jag in i duschen. sen ut med bilen :) jätte roligt. har inte övningskört på hela sommaren men det sitter kvar. vi åkte till kristin för att hämta hem min kamera (efterlängtad) och min nya halsduk som jag inte ens har hunnit använda. efter det blev det en liten vända i västerås.

nu ska jag kika på nya gossip girl,    ciao


in school

företagsekonomi B nu och matte C sen. jag vill hem. jag vill blir frisk. jag vill inte ha matte.


stockholm

studiedag idag. blev stockholm för mig, sofie och emilia. vår födelsedagspresent till sofie. tåg och lunch bjöd vi på. sprang på min faster inne på Zara också :) shoppade lite grann. hittade en super fin kavaj på topshop och en tröja. sen köpte jag ett par klackar på H&M. och tre tröjor från monki, en från weekday, och ett par örhängen. tror det var allt :) trevlig dag!


framme i sthlm

Jag och emilia

shopping :) fast några kassar var emilias :P


Patrik 1,5

jag, michaela och linn gick på bio igår :) Patrik 1,5, jag gillade den starkt.


lördag

blev jobb 11-15. hem och hoppa in duschen för att sen åka hem till jesper på förfest innan vi skulle möta upp alla från jobbet vid stirke nere på stan. bowling och mitt lag vann :) inte för att jag bidrog särskilt mycket men men :P sen blev jag alldeles för full och åkte hem. så nu pratar vi inte mer om den kvällen haha

fredag

riktigt trevlig kväll. sofie ringde och väckte mig kl 5. ja, jag hade somnat :P feber och hängig men in i duschen kom jag. sen kom brink och hämtade mig (Grattis till körkortet), vi åkte till jonas och spenderade en stund där och sen åkte vi hem till pontus. väldigt trevlig kväll. det var kul att träffa alla :)

nu har jag satt på ett avsnitt sex and the city. sen ska jag sova. imorron blir det jobb 11-15. och efter det blir det personalfest på strike. ska bli jätte roligt :)      goodnight

Bäver

GRATTIS!! idag fyller vår kära Bäver 18 år. tyvärr är han i USA och inte här för att fira med oss. hoppas iaf att du får en underbar födelsedag. We miss you!


Bäver

händelserna hittils

har varit ensam hemma sen i onsdags. sofia har bott hos mig i dom här dagarna, thanks darling! men har dock varit lite sjuk. mådde bättre i onsdags kväll och sofia fick med mig ut på krogen. hon & jag, första gången vi gick ut bara vi två. det var roligt, speciellt när sofia blev full som aldrig förr.

försov mig i torsdags, igår alltså. så hann inte till skolan. sofia var så bakis att hon sjukanmälde sig till skolan haha. igår kväll var det jag som blev riktigt sjuk. jätte förskyld. snuvig, ont i halsen, rejält hängig och feber inatt och imorse. men kände att jag var tvungen att gå till skolan. hade bara en lektion och slutade 12. men känner mig inte allt för pigg nu.

home alone

stannade hemma från skolan idag också. mår inte riktigt bra än. är ensam hemma till på fredag. känns lite ensamt. nu ska jag iaf kolla på Greek.


Greek

saknar


jag saknar!

gossip girl

igår ikväll kom miriam förbi en stund och vi kikade på nya gossip girl, it's soo good!

det är jätte skönt att ha en granne som man bara kan kila över till för en liten pratstund eller för ett gossip girl-avsnitt :) förra året hade vi desperare housewives-kväll varje måndag. och te är en självklarhet. nu när linn har flyttat är det du & jag kvar som får ha våra tekvällar.


sjukis

sjuk, gick hem från skolan och köpte med mig en stor godis påse hem. igår köpte jag cosmopolitan och fick en film på köpet, alla hans ex. vet ej om den är bra men ska kika på den nu.


Mamma Mia!

super bra film! underbar miljö, den utspelar sig i grekland, på en liten ö :)


a great day

idag har jag haft en toppen dag med sofia. vaknade halv två av att sofia ringde och väckte mig. hon kom och hämtade mig med lilla skodis, och vi tog en sväng förbi stan. hittade en jätte fin jacka till hösten som jag ska köpa imorron :) sen åkte vi hem till mig och bakade en kladdkaka som vi lät stå för länge i ugnen så att den blev torr, haha. sen blev det lite mat (sofias pastasås, me like), därefter movietime med popcorn :)

nu sitter jag i sängen och sofia har åkt hem. jag kollar på hitch som går på kanal 3. imorron börjar jag kl 1, skönt med sovmorgon :)


Grattis min böna!

Idag fyller Kristin 19 år! Grattis! jag hoppas att du får en underbar dag :) <3


bilden är från min och kristins parga-resa 2007

utgång

pluto blev det igår. kristin hade bokat bord, dock satt vi inte vid bordet särskilt länge. upp och dansa. sjöng för kristin ca 5 gåner haha. min kamera är kvar hemma hos kristin så det kommer lite bilder från kvällen senare :)

ikväll ska jag på bio med min kära linn som är hemma över helgen. hoppas att mirre kan joina oss också :)

dagen



hemma från skolan nu. skönt att komma hem tidigt idag. köpte busskort innan jag åkte hem och fick med mig en påse bilar :) så nu har jag satt på ett avsnitt av sex and the city och snaskar lite bilar. kl 18 ikväll ska jag hem till k som ska ha kalas. sofia skulle titta förbi en sväng innan vi ska åka dit :)

schooltime

tjabba.
sitter på lektion nu, har precis haft rast. nu har vi psykologi. tror att det kommer bli en bra kurs, verkar intressant. slutar kl 12 idag, så skönt. ska hem och bara ta det lugnt. dom ringde från jobbet också, men jag pallar inte att jobba idag. plus att jag ska hem till k ikväll kl 18.

mitt hjärta



you like? me like!

last night

jag tillbringade gårkvällen med denna brud


Puss!


school + work

skolfoto idag. usch blev inge bra. fick iaf stå upp, det är jag glad för. gruppbilden blev ganska okej men porträttbilden blev inge bra alls. aja, sista skolfotot någonsin.

imorse kl 8 ringde dom från jobbet och ville att jag skulle komma in och jobba. slutar kl 12 idag men måste göra UF-presentationen så får gå och jobba kl 15 idag till 19. varför klagar man när man inte har något jobb, man har inga pengar och blablabla.. sen när man väl har ett jobb klagar man på det istället. jaja, ska iaf kämpa på med jobbet.

nu ska vi kika på film på samhällskunskapen,   ciao


tatuering

ja rubriken säger väl allt? ett hjärta på foten. visar bild imorron :) är nöjd! och det är väl bra eftersom den ska sitta där hela mitt liv. enkel och fin, precis som jag ville ha den.

bokade tiden i juni så har väntat ett tag nu. fanns ingen tidigare tid. men är glad att jag har fått göra den nu :)


chez amiz


hittade en bild på mig och anders från göteborgs trippen,
bilden är från chez amiz, lördagkväll

dans

hade första danslektionen idag, åh va roligt det var :D så skönt att komma igång igen. fast alla vi (7 st) som hade bytt ner oss för vi gillade inte vår förra lärares stil, ska få en egen grupp som har högre tempo än den vi går i nu. vi hoppade ner 3-4 steg och vi har redan gjort den dansen som dom ska göra så det blir skönt att få en egen grupp :)

skoldags

har glömt att visa min älskling

köpte den för några månader sen. i love it. adidas vintage teambag, 499 kr på Stadium
Fanns i svart också.

nu är det dags att rusa till bussen. skoldags med Matte C :/ sen blir det daaans :D    ciao


sovmorgon

börjar kl 1 imorron :D super skönt. dock har jag matte C, känner mig inte så sugen på det. sen ska jag och emilia jobba på vår presentation till UF-kick off:en som är den 10 september. jag och emilia ska insperara och berätta om vårt UF-år för de som ska starta UF-företag i år. är jäkligt nervös! verkade kul först innan jag kom på hur nervös jag kommer vara av att stå på scen, fy!

imorron kväll drar dansen igång :D så roligt!      can't wait

bild


en liten bild från den 23:e augusti, middag hemma hos michaela :)

resa?

är det någon som bara känner för att sticka iväg? önskar jag fick åka nu


michaela, jag vill att du och jag ska sitta på ett italienskt café i Rom


Götet

några av de få bilderna jag tog i helgen. fotosuget var inte med mig


skola

hellu.
nu sitter jag i skolan och har den första riktiga lektionen, näthandel A. ganska segt att veta att schemat har börjat nu. blir jobb sen vid kl 16 och jag jobbar fram till 19. suck, orkade egentligen inte. men fick veta att jag börjar kl 1 imorron, det är skönt iaf med sovmorgon.    ciao