Happy New Year!



Gott nytt år!

Nyår ska firas med vänner och vin och mousserande :)

2010

Mitt 2010 har varit bra, men eftersom 2009 var så jädrans grymt hade 2010 mycket att leva upp till. Året började med att jag stack iväg till underbara Asien den 19 januari.


Avskedsfest innan jag åkte iväg i 4 ½ månad.


Min avskedsfest med mina bästa tjejer


Resan började i underbara Thailand. Full moon party, dykning plus att vi träffade så mycket underbara människor.


Full moon party!

Dykgänget på underbara Koh Tao

Fina Phi Phi Island. Hade det så bra på den ön.


Efter Thailand åkte vi ner till Malaysia.


På väg till Perhentian Islands med Simon och Pontus.

Jag och Carro


Dykningen var helt fantastisk på Perhentian Islands. Vi testade att dyka vid ett vrak. Bland det häftigaste jag gjort.

Perhentian Islands.

Vi besökte nationalparken Taman Negara och blev målade som dem.


Bali


Vi kom till Bali och jag träffade kärleken.

Vi åkte nästan direkt till Gili från Bali och där firade vi Fanny's 20 års dag. En väldigt rolig och speciell kväll

Gili :)


Vi gick upp på berget på Gili och tittade på solnedgången.

Vi testade på rafting :)

Många festkvällar på Bali och många härlig människor <3 Gora!

Surfning blev det en dag också :) Skit roligt!

Hann festa en kväll med Jocke o co från Västerås innan vi åkte vidare till Vietnam.


Vietnam


Vietnam <3
Halong Bay


Kambodja



Angkor Wat.

:)


Laos



Badade i en blå lagun i Laos

Vi var till några vattenfall i Laos. Väldigt vackert.


Thailand



Tillbaka i Thailand. På Koh Chang hyrde vi moppe.

Jag ramlade och gjorde mig väldigt illa.

Älskade Koh Tao i två veckor innan vi åkte hem till Sverige

Tatuering sista kvällen.

En helt underbar resa!




Linn tog studenten


Jag fyllde 20 år


Jag firade min 20 års dag med nära och kära.



Jag sprang ner för en vägg :D


Midsommar

Midsommar firades hemma hos Eriks föräldrar på landet i en ombyggd lada.





Peace & Love 2010





Sofia flyttade



Inflyttningsfest

Det blev många kvällar hos Sofia


Västkusten



Liseberg

Min kärlek!




Vi firade Korske och Martin i Korskes stuga.


Grekland med Emelie
Jag och Emelie tyckte att vi förtjänade en semester efter allt slit den här sommaren så vi tog en sista minuten-resa till Samos i Grekland och njöt av sol, bad, god mat och glass :)




Kristin bjöd på maskerad tills sin födelsedag och Jönssonligan tackar aldrig nej till fest haha.

MSE



Jossan flyttade också. Inflyttningsförfest med bästa tjejerna!


London
Jag och J åkte till London i några dagar i oktober.


Oxford Circus

Picadilly Circus

Camden

<3


Mad Men-festen
Linn, Johanna och Clara ordnade som vanligt med maskerad runt Halloween när dem alla tre fyller år. Årets tema var Mad Men.

Grabbarna var stiliga





Vi bakade pepparkakor

J tog med mig till Liseberg :)

Victoria's



Dags o kika på Victoria's secret fashion show :)

Work

Idag ska jag testa och jobba. Har varit sjuk i 2-3 dagar nu så får se hur det går. Jag känner mig inte fullt 100 % men kommer bli tokig av att vara hemma en dag till. Dem här två dagarna jag har varit hemma har jag iaf haft sällskap av J även om jag inte har varit så roligt sällskap åt honom. Sovit och ätit och tittat på tv och sovit lite till. Tur att jag fick How I met your mother-boxen i julklapp av Camilla och Fredrik :)

Kan ni fatta att det är nyårsafton på fredag? Jag är fortfarande inne på att det är november haha.

Kalas

Ikväll var det kalas hemma hos Maggi :) Det bjöds på riktigt god mat, men det får man alltid hemma hos familjen Bajic. Sen efterrätt och sen efterrätt igen haha. Ja, så nu är jag propp mätt. Vi hade det jätte trevligt och mysigt. Vi pratade om att det kommer dröja till i juli innan vi allihopa ses igen. Det känns väldigt konstigt. Men tiden går väl fortare än man tror.



Sofia

Ida

Alexandra & Jelena

Födelsedagsbarnet

Efterrätt nr 1


Efterrätt nr 2

Magdalena



Grattis på 20 års dagen min fina vän!

Min juldag



Igår var en bra dag. Jag sov länge, eller jag vaknade ganska tidigt men sen somnade jag om igen och vaknade en stund innan jag skulle åka ner och hämta J på stationen. Vi åt lite jullunch innan vi hade julklappsbyte :)

På kvällen sen gick vi ner till några familjevänner och åt och hade det trevligt. Eva har skaffat hund. Sötaste hunden. En sån vill jag ha. Kan inte tomten komma en gång till?

Day after




Juldagen.
Dagen efter julafton. Jag tycker att julafton gick väldigt fort. Hade en jätte mysig dag med familj och släkt. Ingen knäck dock :( Jag som längtar efter knäck varje år, men jag orkar själv inte göra någon så jag hoppas att det bjuds på annat håll. Håller tummarna för att jag får lite knäck idag :)

Jag fick fina julklappar igår. Jag fick How I met your mother-boxar, säson 1, 2 och 3, sen fick jag en vattenkokare, tofflor, en minneskortläsare och pengar till resan :) Så nu är reskassan klar. Men jag hoppas jag får några fler paket idag när J kommer. Hihi.

Christmas

God Jul :)

Jag önskar er alla en fantastisk jul. Min julkänsla har fortfarande inte dykt upp. Tycker att det börjar bli dags nu.

Dem flesta julklapparna ligger under granen. Jag har sett ett till mig som ser lite intressant ut :) Nu ska jag sminka klart mig, byta om och äta lite julfrukost sen åker vi och hämtar Fredrik, åker till mammas grav och sen åker vi mot Stockholm till farmor & farfar.

God god jul!


dan före dan före...

Idag kör vi tomtenatta nr 2. Öppet till kl 21 och dem flesta har fått lön. Kom in och handla sista julklapparna :)

Nästan 24 minus grader utomhus. SJUUKT kallt. Kan det bli 8 februari snart. Längtar så!

A




Längtar till värmen och brun hud.

Dream


<3

Sitter bara och drömmer mig bort lite grann innan jag ska ta bussen till jobbet. Maggi, va säger du om Kos?

Tomtenatta

Igår efter jobbet mötte jag upp med tjejerna och vi hade vårt julklappsbyte hemma hos jossan. Blev spicy till middag innan vi spänt skulle byta julklappar. Det var jätte spännande för ingen visste vem som skulle få av vem. Det var iaf Sofia som hade köpt till mig :) Jag fick en grå velourmysdress. Perkeft, jag ville ha en ny :)

Ikväll är det tomtenatta på stan vilket betyder att det är öppet till kl 21. Kom och julhandla för jag vet att vissa har fått lön idag. Jag har fått en lön idag och den andra lönen kommer imorron :) 3 dagar till julafton. Skynda er som inte har köpt några julklappar (FREDRIK).

101219

5 dagar till julafton. Vart är julkänslan?

Igår hade vi en super bra kväll som startade hemma hos Kristin med glögg och julmys och vin. Vi lekte lite med sminket eller mest Kristin som var proffset :) Sen drog vi till Bmb och snälla Natalie fixade in oss på VIP. Det var så kul att va ute, var så länge sen sist. För länge sen. Var dock lite seg idag på jobbet. Jag var hungrig och hade velat sova ca 5 timmar till. Var så otroligt skönt att få komma hem sen. Nu har jag duschat och ska krypa ner i sängen tidigt ikväll :)


Igår

101218

God morgon. Idag hade jag gärna börjat dagen med lite sovmorron. Somnade ganska sent igår, så jag fick inte så många timmars sömn. Idag jobbar jag till kl 17 sen ska vi hem till Kristin ikväll :)

Idag firar jag och J 5 månader :)

seven

Idag är det bara en vecka kvar till julafton, 7 dagar. Det är ju ingenting. Har ni köpt alla julklappar än? Jag är faktiskt klar :) Första året på länge jag är klar i tid. Nu blir det jobb till kl 19 sen ska jag träffa Maggi :)

13-15

God kväll.

Det gick bra att jobba idag trots att jag var trött. På något konstigt vis gick tiden fortare än vad den borde ha gjort. Helt plötsligt var klockan 5 och då var det bara en timme kvar. Camilla kom och mötte upp mig och så åkte vi tillsammans hem hit och slängde i oss lite mat innan vi började med julgodiset. Lite julmusik och vi var i rätt stämning, eller jag har svårt att hitta julkänslan i år. Känns fortfarande som att det är november. Jag kan verkligen inte fatta att det bara är 8 dagar kvar till julafton. Tiden går nästan för fort fram.

Jag tänkte iaf lägga upp bilderna från mina dagar med J, mest från Liseberg :)



Home

Nu är jag hemma i Västerås igen. Längtar redan tillbaka till J. Men nu ska jag sticka och jobba. Är sjukt trött, gick upp kl 5.30 imorse och tog tåget hem kl 6.30 och nu blir det jobb till kl 18. Sen ska jag och Camilla göra julgodis. Hörs sen.

101215

Här nere hos J har jag det super bra. Igår hade vi en helt fantastiskt bra dag. Vi vaknade ganska sent sen åkte vi ut till Töllsjö till J's föräldrar där han hade en liten överraskning åt mig. Han sa bara att jag skulle klä mig varmt. Det visade sig att han vi skulle ut och åka snöskoter :) Jag har aldrig åkt det men jag har alltid velat åka. Så vi hoppade på och gav oss ut i snön. Tog med oss lite varm choklad och lussebullar utan saffran. Varken jag eller J's mamma gillar saffran så hon brukar baka utan saffran och det passade mig perfekt :) Sen fick även jag testköra snöskotern. As roligt hihi. Efter middagen sen bakade vi lite julgodis och jag fick testa att göra struvor (?). Haha jag har aldrig hört talas om det. Har ni? Det var gott iaf. Sen spelade vi ett spel som J's föräldrar fick av mig i julklapp, Vagabond.

När vi skulle åka hem till lägenheten sen kom det en älg utspringandes framför bilen. Det var så vi hann sakta in men lite läskigt ändå. Har aldrig sett en älg i det vilda på så nära håll. Efter en stunds åkande till kom det ut tre stycken stora älgar från skogen precis brevid bilen. Sjukt att se fyra älgar på en kväll.

Ikväll blir det Liseberg :) imorron åker jag tillbaka hem till Västerås.

Lucia

Glad Lucia på er.

Jag är vaken men trött. Ska käka lite frukost nu sen skjutsar pappa ner mig till stationen. Kollade tåget från Stockholm. Det avgick bara en minut försent och det borde inte bli några förseningar på vägen hit. Nu vill jag bara sätta mig på tåget och komma fram till J. Längtar.


Ready

Nu har jag packat färdigt, ska bara packa ner lite små grejer men det gör jag imorron innan jag åker till stationen. Imorron bitti tar jag tåget till J. Jag är ledig nu i tre dagar så vi ska bara mysa tillsammans i tre dagar. Sen jobbar jag varje dag fram till julafton. 8.10 imorron går tåget och jag hoppas verkligen att det inte blir nå förseningar men med SJ och snön vet man ju aldrig.

Idag har varit en bra dag trots allt. <3

Nu ska jag försöka sova så att jag får gå upp snart. Godnatt!

Mom


3 år idag!

Jag saknar dig. Jag önskar att du var här.
<3

Saturday

God kväll.
Shit vilken dag det har varit. Till att börja med önskar jag att jag hade fått sovit typ 100 timmar längre än jag fick göra. Var väldigt trött imorse. På jobbet var det galet mycket folk och en gick hem för hon var dålig och jag kände att jag hade behövt åtminstone en dag till som sjukling innan jag börja jobba igen men jag klarade dagen tillslut. Är så skönt att jobbdagen äntligen är slut nu. Men det är en dag imorron också men då blir det bara 4 timmar. Sen får jag vara ledig i 3 dagar och då ska jag åker ner till J.

Ikväll ska jag göra nada. Äta ostbågar och kolla på en film. Gå och lägga mig tidigt för att förhoppningsvis vara piggare imorron.

Jag saknar dig! Jag saknar dig varje dag. Önskar du kunde vara hos oss <3

Thursday night

I torsdag bjöds det på pizza och bowling med Stadium-gänget :) Hade super trevligt. Vi startade kvällen med pizza från Ruffino i personalrummet. Jätte smarrigt. Sen traskade vi till Strike och körde dicobowling. Jag temade ihop mig med chefen och Sara och vårt lag vann såklart ;D Yeah. Sen stannade vi "unga" kvar och körde lite kareoke och tog nån öl. För mig blev en tidig kväll. Kände redan då att jag hade feber så jag åkte hem efter ett framträdande med "Summer of 69" med Anton, Adrian och Emelie. Adrian försökte köra solo för det mesta så det lät sådär haha.



Ingen kompis

Japp storlek 34 blev det för mig haha


Älska bilden

Stadium-gänget

APELSIIIN

Friday

Fredag fredag och jag är hemma för jag är sjuk. Det suger lite grann, eller ganska mycket. Har ingen lust att ha feber och värk i kroppen. Jag mår bättre nu än jag gjorde imorse iaf men det kanske beror på ibumetinen jag har tagit. Måste bli frisk till imorron för jag sa jag kunde jobba då. Hatar att sjukanmäla mig till jobbet. Har bara gjort det ca 3 gånger i mitt arbetsliv. Det var lättare till skolan :P

Idag har jag slagit in några av julklapparna jag köpte igår.



Till vem och vad är det i? :)

Christmas



Uppdaterat önskelistan lite.

- Pengar till resan/presentkort på forex
- En ny fin kamera :)
- How I met your mother-boxen (säsong 1-5)
- Ipod nano. Min börjar bli lite seg och sliten.
- Foundation från Kanebo
- Vattenkokare

101208



Idag är det onsdag. Mitt i veckan. Idag ska jag jobba mellan 12-18. När jag fick mina tider för december var jag lite orolig för att jag mest hade fått helger och inte så mycket i veckorna men behöver absolut inte oroa mig längre. Jag är ledig imorron och sen måndag, tisdag, onsdag för då åker jag ner till J. Sen jobbar jag resten fram till jul :)

Nu har jag hällt i mig en kopp kaffe och ska snart börja klä på mig. Det är kallt idag. 13 minus grader, usch. 2 månader kvar till värmen. Önskar att jag kunde skjuta fram tiden lite grann.

THAILAND



Idag är det 2 månader kvar! Längtar.

101207



Jag ska och jobba nu och imorron med men på torsdag ska jag vara ledig. Då ska jag och Kristin shoppa sista julklapparna :) Ikväll efter jobbet ska jag träffa Carin :)

Time


Sometime you only have time. Mammas klocka

Nu ska jag börja dra mig mot bussen. Det blev jobb idag med, men får nog vara ledig imorron :) Måste köpa klart mina julklappar. Det blev några stycken igår på Stadiums julklappskväll för personalen men jag är inte klar än. Köpte med mig en ny skjorta med från jobbet igår. Ja, jag synda igen. Måste sluta!

nine


Idag är det 9 månader sen vi träffades för första gången <3

GB


Jag vill åka tillbaka till London!

Idag kommer Micka och Miriam hem från London! Är så avundsjuk, vill åka igen!! Take me there

Sunday

Och så var det söndag igen. Tiden går jätte fort, även fast jag trodde att det var söndag igår. Ligger en dag före. Laddar för en till dag med jobb, men imorron får jag nog vara ledig. Ska försöka handla klart alla julklappar. Orkar inte springa sen i julrushen plus att jag inte hinner då. Snöar gör det också idag men jag har tur som får skjuts av min snälla pappa.

Bjuder på en bild från Gili. 2 månader kvar!




Vote

http://mythos-beach.apollo.se/nrHKB

101204

God morgon skulle jag vilja säga men klockan är snart tolv så det får man väl inte längre. Idag är jag sjukt trött. Igår natt kunde jag inte sova, jag lyckades sova fyra timmar innan jag stack till jobbet för att jobba hela dagen. I natt var det nästan samma sak. Somnade sent men idag kunde jag sova längre men var fortfarande trött från igår natt. Men har hällt i mig lite kaffe nu så jag blir nog pigg snart.

Det ska bli roligt att jobba idag. Jag hoppas på mycket glada och shoppingsugna människor :)

101202

God morgon.

Nästan 19 minus grader utomhus. Känns inte jätte lockande att ta sig ut i den här kylan. Skulle egentligen varit ledig idag men dem ringde från jobbet igår så ska jobba kl 10-19 sen åker jag direkt hem till Maggi. Vi ska ha sleepover :)

22 dagar kvar till Julafton!

Winter

Idag på eftermiddagen tog vi en liten promenad. Jag tänkte att det kunde vara skönt med lite frisk luft men fy tusan va kallt det var. Tror det var 17 minus grader. Nu vill jag bara åka till värmen men jag får vänta 2 månader till.

Nu har J åkt hem. Saknar honom redan. Hans tåg var försenat, först en timme, sen en halv timme, sen inställt så att han fick åka med ett annat tåg med byte i Hallsberg. Han skulle ha åkt 18.09. Nu fick jag precis sms att han var i Hallsberg och skulle få vänta 45 min på nästa tåg. Hatar tågen på vintern.



J gjorde ett hjärta åt mig i snön

Kärlek <3

101201

December.

God morgon! Det är super tidigt, men jag vaknade och nu kan jag inte somna om. J sover fortfarande men han lovade att jag fick väcka honom tidigt men tidigt är inte förens kl 10 haha. Vi har haft två jätte mysiga dagar tillsammans. Ikväll åker J hem.. Tiden går så fort när vi ses. Men som tur är ses vi igen om ca 1 ½ vecka :)

Gingerbread

Igår åkte vi hem till Kristin och bakade pepparkakor. Det var jätte mysigt men jag gav upp min pepparkaksbakning efter att Herr Nilsson gick sönder. Men jag dekorerade pepparkaks hustaken iaf. Sen gjorde vi te/kaffe och spelade "Med andra ord" och nej jag och J vann inte. Och så blev det nya avsnittet av Gossip Girl. Super mysig dag.

På kvällen sen lagade jag och J middag och åt framför "The Truman Show" som vi lånade av Kristin och Martin. Den var riktigt bra :)


Jossan


J

Kristins pepparkakor blev finast och dem var dem enda som J inte råkade ha sönder som tur var haha.

J's Pippi Långstrump såg ut som Yoda

Mysmiddag framför tvn