EN SAKNAD



Saknar dig. Saknar dig. Ibland extremt mycket som just nu.

GOOD



Haft en bra dag idag. Mötte upp Sandra och Alex på stan och vi gick och kikade på julklappar. De hittade nästan alla sina medans jag nästan hittade en, haha. Nu kommer snart J hem då ska vi åka över till Alex och Sandra och käka middag och dricka lite vin. Sandra har nämligen fått jobb idag, vilket måste firas :)

Hoppas er dag har varit bra och att ni får en bra kväll.

NOVEMBER 30



Så, då har vi landat på den här månadens sista dag. Tänk att det är December i morgon. Jag har inte fått någon julkänsla än men det kanske är för att snön inte dykt upp. Ett vitt December tack!

Jag ska försöka få till julkänslan lite grann idag för jag ska möta upp Sandra och vi ska gå och kika på julklappar. Hoppas jag hittar något bra till J. Han blir nog svårast att hitta något till. Något tips?

Hoppas ni får en bra dag!

GREEN



Ja tack!

NOVEMBER 29



Idag har både jag och J varit lediga. Det vart först tvätt och sen gick vi ner på stan i regnet. Vi tog en kaffe på mitt favorit café och så julhandlade vi lite. Köpte bla. present till Fredrik och Camilla.

Några från tidningen kom fram och ville ställa "Dagens fråga" till J. H&M ska öppna här hösten 2012 och de ville veta hur folk kände inför öppningen.

APARTMENT



En liten del av lägenheten.

NOVEMBER 28



God morgon. Idag är vädret mycket bättre. Inget regn och det ser rätt vindstilla ut, iallafall om man jämför med igår. Jag ska snart gå till tåget och åka till Göteborg och jobba. J är ledig idag. Vi jobbar verkligen om varandra. Varje gång jag har jobbat har han varit ledig. Vore skönt om vi kunde gå upp samtidigt någon gång :P


ADEVENTSMYS

Nu har vi tänt det första ljuset och värmt lite glögg. Och så har vi Milan matchen på, haha. Riktigt adventsmys. Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll, ska in till Göteborg och jobba imorron.

Snöar det hos er? Här spöregnar det bara och blåser som sjutton.


WISHLIST



Lite som jag önskar mig av tomten :)

Pengar till resor. Vita tallrikar från märket Mateus. Presentkort på Indiska. Neulash. Ett laptop fodral från P.A.P Sweden. Säsong 5 & 6 av "How I met you mother". Kandelaber

TEA



Mina koppar från Indiska. Älskar dem!!

ADVENT

Första advent idag. Tänk va fort tiden går. Det är snart december och mindre än en månad kvar till Julafton. Har ni börjat köpa några julklappar? Jag ska börja lite nästa vecka tänkte jag :)

Hur är vädret hos er? Det spöregnar tyvärr här. Ingen direkt julkänsla har man fått än men det kommer säkert så fort första snön lägger sig. J jobbar idag men när han kommer hem ska vi ha lite adventsmys. Tänkte gå till Ica och köpa lite glögg.

MONEYBOX



Säg Hej till vår Sparbössa/Eric Amarillo, haha.

CHAIR



Visst blev de fina? :) Mörkbruna innan.

DONE

Nu har jag städat klart och sitter och tittar på reprisen av Idol som jag missade igår. Skönt att Molly åkte ut. Hejar på Amanda och Moa nu!

NOVEMBER 26

God morgon eller god förmiddag.

Vaknade jätte pigg kl 9 och nu ska jag äta äggmacka innan jag tar tag i städningen. Jag har skjutit upp det lite för länge nu. Det behövs en rejäl städning nu. Har redan tagit disken men det är lite till att göra. Vad ska ni göra idag?

MOA


NOVEMBER 25

God morgon!
Vill bara börja med att berätta att jag hade en så hemsk dröm i natt! Jag drömde att jag tappade tänder när jag var hos tandläkaren och jag var så arg och skrek på tandläkarna. Usch va hemskt. Då är det fantastiskt skönt att vakna och inse att allt bara var en dröm.

Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe. Idag ska jag åka och jobba i Göteborg :) Jag börjar kl 11.30 men måste åka med tåget kl 10.03. Det är löning idag, så jag hoppas det kommer vara mycket folk hela dagen :)


NOVEMBER 24



Saknar er där hemma idag! Vännerna, pappa, jobbarkompisarna.

J är ledig idag och jag fick veta i tisdags att min kamera är klar att hämtas. Som jag längtat! Så vi ska ta en tur och hämta den och kanske ta en sväng in på Ikea men det är tufft med ekonomin nu så jag får spara in på allt. Hoppas ni mår bra! :)

BREAKING DAWN



Ikväll blir det bio med Sandra och några andra. Breaking Dawn. Tror att den kommer vara riktigt bra. Jag har kollat på Eclipse idag bara för att uppdatera mig lite.

NOVEMBER 23



Snacka om tråkig dag. Jag har varit så trött att jag verkligen inte har orkat göra någonting och vädret har bara varit grått och tråkigt, fast lika bra det kanske. Jag blir alltid så trött när vintern börjar komma och det blir mörkt ute vid tre, fyra tiden på dagen. Kanske vore bra med lite snö som lyser upp. Men på söndag är det första advent då kommer det vara fina ljusstakar i fönstrena som lyser upp lite grann.

LUNCH BEAT

Igår åkte jag in till Göteborg och Hanna drog med mig på något som heter Lunch Beat. Mellan klockan 12 och 13 var det en DJ som spelade och folk kom dit på lunchen och dansa! Hur roligt som helst. Snacka om att liva upp en tråkig tisdag! Blanade åldarar var det som dansade för fullt under 1 timme. Hanna's pappa var med oss en stund innan han skulle på ett kundmöte haha. Skit kul grej! Det är en gång i månaden och nästa event blir den 15:e december.

Det hölls på Magasinsgatan på ett café, Da Matteo Panetteria. Är ni i Göteborg den 15:e december, kila dit :)

Min kamera hade inge batteri så det är två stycken bilder tagna med mobilen. Två stycken tog jag från Hanna's kompis Melinda.



GÖTEBORG

Nu ska jag åka in till Göteborg och möta underbara Hanna som vi träffade i Thailand i våras. Har inte sett henne på ett halv år typ. En mini reunion :)

HORSE RIDING

Igår eftermiddag åkte vi ut till J's föräldrars kompisar som har hästar och jag red för första gången på en stor häst. När jag var liten red jag på små ponnysar men det är inte riktigt samma sak. Det var spännade. Vill gärna rida igen nu när jag har testat.


SATURDAY NIGHT



I lördags var vi och firade J's lag som vann serien i år. Det var jätte roligt. Det var både äldre och så vi lite yngre som intog dansgolvet med bugg och grejer haha :) Först var det middag och prisutdelning till grabbarna som var så duktiga i år.

ÅRSFEST

Hej. Vi ska åka ut där J är uppväxt. Det är årsfest ikväll och hans fotbollslag ska firas eftersom de vann serien i år. Ska bli jätte kul. Vi sover kvar där och imorron ska vi rida. Hoppas ni får en trevlig helg!

MOVIE NIGHT

Igår kom Sandra hit och vi lagade lax med pesto och hade filmkväll. Det vart 3 filmer under kvällen. Först ut var 27 dresses, sen Notting Hill (favorit) och sist vart det King Kong som jag inte har sett på flera flera år. Det blev rätt sent igår och gör att man sover längre idag. Vaknade för en halv timme sen. Nu ska jag äta frukost/brunch/lunch.


16



16 månader idag <3

NOVEMBER 17

Idag sov jag inte lika länge som igår men ändå länge för att vara jag. 11.30 vaknade jag och gick upp. Dagen har inte alls bestått av mycket. Vi har varit iväg och slängt massa trasiga grejer, kartonger och plast. Vi eller jag försöker källsortera men det är så svårt att ha typ 5 olika för varje material. Vart ska man ställa allt?

Nu kommer iallafall Sandra. Vi ska laga mat och ha myskväll :)

VERSACE FOR H&M



Idag släpps Versace's kollektion för H&M. En del fina grejer enligt bilderna.

LITE OM MIG

Tänkte bara berätta en liten onödig fakta om mig själv. Ni som känner mig vet hur beroende jag har varit av försvarets hudsalva i evigheter. Har bestämt mig för att sluta använda det och har inte använt det sen i lördags kväll och jag har inte ersatt det med något annat. Visst är det bra? Känner mig duktig iallafall :)

NOVEMBER 16

God morgon! Ja, jag har precis vaknat. Man har somnat rätt sent de senaste dagarna, så är ganska trött och det blir att man sover lite längre än man brukar. Igår kväll var vi hem till Sandra och Alex och lagade tacos och kollade på England-Sverige som slutade 1-0. En jätte bra kväll även om vi hade matkoma allihopa haha.

Idag ska jag och Sandra åka till Vinden. Det är en secondhand butik som bara har öppet onsdagar och lördagar. På eftermiddagen ska jag och J åka ut till hans föräldrar och måla stolarna, förhoppningsvis en sista gång.


TIN TIN


DINNER AND A MOVIE

Igår hade vi en super trevlig kväll med Alex och Sandra. Det blev middag på Viktoria och sen Tin Tin i 3D. Sen åkte vi hem till Alex och Sandra och drack vin och öl. En perfekt måndags kväll :)


Alex och Sandra

Lax med pesto och palsternackspuré

Vi var snygga i våra 3D-brillor

NOVEMBER 15



God morgon!

MOT GÖTEBORG



Nu åker vi in till Göteborg. Kommer nog bli en riktigt bra kväll :) Hoppas ni får en trevlig kväll!

NOVEMBER 14

God morgon! Ja, god morgon. Vi har precis gått upp. Sitter och dricker en kopp kaffe i sängen och väntar på att äggen ska bli färdig kokta. Ikväll ska vi åka in till Göteborg med Sandra och Alex. Vi ska äta middag och gå på Tin Tin i 3D :) Ska bli jätte roligt. Kul att hitta på något en måndag som iallafall är så tråkiga.


Nyvaken tjej.

HOME

Nu är jag hemma. När jag kom från tåget väntade min man i kavaj, skjorta och slips. Han hade lagat middag och tänt massa ljus. Jätte romantiskt. Jag har nog världens finaste pojkvän. <3

Nu ska vi åka och storhandla inför kommande vecka. Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har haft :)


FAR



Idag är det fars dag. Min far är dock inte hemma så kan inte fira honom, tyvärr.

Jag ska åka ner till stationen och ta tåget hem om ca 1 timme. Ställde klockan på väckning över 1 timme innan jag ska åka och jag är redan packad och klar så nu sitter jag här :P Camilla är så snäll som ska skjutsa mig till stationen. Jobbigt att behöva ta bussen med packning och speciellt nu när det är så förbaskat kallt ute.

Hade en roligt kväll igår som började med förfest hos Jossan med Matilda och Sofia och en flaska vin. Sen vart det taxi ner till bmb. Känner mig sjukt trött idag men riktigt nöjd efter dagarna här hemma. Jag har hunnit umgås med mina vänner, träffat arbetskamraterna, jobbat och en utgång :) Jag har så fina vänner<3

ZERO

Det är nollgradigt ute. Jag kommer frysa ihjäl. Har bara skinnjackan med mig :/

NOVEMBER 12

Efter jobbet igår åkte jag driekt hem till Maggi och så lagade vi tacos. Ja, tredje kvällen sen jag kom hem till Västerås jag äter tacos. Plus att jag hade tacos i matlåda igår och idag till frukost, kan ni gissa vad det vart? Japp, tacos! Nu tror jag inte att det blir tacos på några dagar. Men det är ju så gott!

Imorgon åker jag tillbaka och det ska faktiskt bli skönt att komma hem igen. Jag längtar efter J och lägenheten. Men innan jag åker hem ska det bli en utgång :)

NOVEMBER 11

Sitter här med min kopp kaffe och allt känns precis som vanligt. Ska snart gå till bussen och åka till jobbet. Konstigt att man kan vara borta och sen när man kommer tillbaka är allt sig likt. Klart jag saknar Västerås och längtar hem ibland men det är också skönt att ha tagit steget härifrån. Jag saknar mina vänner hela tiden där borta men jag vet ju att de finns där för mig en tågresa bort :) Har varit så kul att umgås med dem nu när jag är hemma. Imorron ska jag träffa Maggi också :) Saknar den tösen som tusan!

Idag ska jag jobba mellan 12 och 20. Hoppas jag hinner hem och se lite av Idol :)

Ha en trevlig fredag!


111111

2011-11-11
11/11-11
11-11-11
Elfte november tvåtusenelva

OPEN BACK



Off to work :)

WHY DO YOU ALWAYS MISS THE OLD TIMES?



NOVEMBER 10

God morgon!
Idag ska jag och jobba ute på Erikslund. Ska bli jätte roligt. Det är klubbdagar idag och det betyder 30 % på ett helt köp för medlemmar så vi får hoppas att det blir lite rusning :)

Sen ska jag träffa Kristin och Josefin :)

NEW YEARS



Borde man börja planera inför nyårsafton? Har ni bestämt vad ni ska göra?

FIKA

Nu har jag kommit hem från stan efter en mysig fika med Linn. Så skönt att bara sitta och prata över en kopp kaffe :) Nu väntar jag på att Sofia ska sluta jobba kl 18, då ska jag åka hem till henne och äta tacos. Alltid tacos med Sofia! :)

Synd att inte alla kompisarna är hemma nu när jag är hemma. Linn missade jag precis innan hon åkte tillbaka till Stockholm och Micka och Miriam skulle komma hem nästa helg. Alla får väl ses över julen när alla kommer hem. Saknar alla!

NOVEMBER 9


VÄSSAN

God morgon.
Vaknade nyss här hemma i min gamla säng. Saknat den lite grann men det känns lite tomt utan J. Somnade rätt sent igår, runt 2 tiden. Först var jag med Kristin och åt på Gränden och sen åkte vi hem hit och köpte med oss en påse ostbågar. Sen kom Jossan hit också :) Har verkligen saknat mina vänner!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. De flesta jobbar idag. Ska träffa Linn när hon slutar kl 15 för en fika iallafall :)

NOVEMBER 8

Idag ska jag ta tåget hem till Västerås. Det var en månad sen jag flyttade nu så ska bli kul och komma hem och träffa pappa, vännerna och arbetskamraterna. Det kommer bli lite svårt att sova ensam bara. Jag och J har vant oss vid att sova brevid varandra så det blir lite tomt. Men jag åker ju tillbaka snart igen.


NOVEMBER 7

Usch vilken tråkig dag det har varit och nu är det redan mörkt ute och redan kväller. Man kanske ska ta en kvällspromenad i mörkret. Få lite frisk luft. Va trist det är när det blir mörkt så tidigt. Hur ska jag orka med vintern? Vill bara packa väskan och sätta mig på ett plan till ett varmare land.

CHAIR

Idag målade vi stolarna. Här har ni dem när vi har grundmålat dem. Nu är de lite mer vita men vi ska måla ett lager till. Sista bilden är på mina två favorit pojkar :)


NOVEMVER 6

Idag vart det 20 månader sen jag och J träffades för första gången. Jag vet, lite töntigt att vi håller räkningen på sånt. Men jag gillar det :) Det blir som att dagen blir bättre på grund av det. Dock har jag nog vaknat på fel sida idag. Känner mig inte alls speciellt pigg eller glad. Vi ska åka ut till J's föräldrar nu och måla stolarna. Hoppas mitt humör blir bättre.

Hoppas ni får en trevlig söndag.

LIGHTS



Igår gick vi till kyrkogården och tände ett ljus. <3

HANGOVER II



Har precis kikat på Hangover part II. Riktigt bra var den. Älskar båda filmerna :)

KVÄLL

Är hemma från Borås och vi har precis ätit en god middag som bestod av lax. Är jätte trött. Det får bli en lugn kväll ikväll med. Vi tar nog bara en sväng till kyrkogården sen..

Imorron ska vi ut och måla stolarna. Vi slipade och grundmålade dem i torsdags så nu ska vi måla dem vita. Längtar tills dem är klara så vi kan sitta i köket och äta igen.


Saknar dig!

MAMMA


Saknar dig idag, varje dag.

NOVEMBER 5

God morgon.
Lördag idag och jag ska ta bilen till Borås om ett tag. Jag ska nämligen jobba idag :) 12-16. Ska bli spännande, men det känns lite pirrigt just nu. Har vaknat i omgångar i natt och trott att jag har försovit mig, haha. Nu sitter jag här med min kopp kaffe och funderar på om jag ska byta kläder iallafall. Äh, strunt samma. Det får bli hel svart idag även om det känns lite tråkigt.


VIMMEL


Hittade en vimmelbild från förra helgen. Jag och Martin.

FAMILY


Saknar min bror.

NOVEMBER 4

Är tillbaka från Borås och sitter bara och segar. Börjar bli lite hungrig. Man kanske ska laga i ordning något även fast det är J's tur att laga mat idag. Ikväll blir det nog att kika på Idol med lite cashewnötter. Det blir en lugn kväll ikväll :)



BORÅS



Idag ska jag och Sandra åka till Borås. Konstigt att det redan är fredag. Veckorna går så fort även fast vissa dagar känns som en månad. Vi blir iallafall borta hela dagen. Ska bli skönt att åka bort idag.

Ha en trevlig fredag!

NOVEMBER 2

Jag går bakåt i tiden och berättar om gårdagen.

Igår hade jag en super bra dag. Jag mötte upp Sandra för att äta lunch. Det var så pass varmt att vi satt utomhus och åt. Sen gick vi en liten vända på stan innan vi satte oss på mitt nya favorit café. Det var jätte jätte mysigt! Kommer gå dit ofta. Även där satt vi utomhus och bara pratade och drack kaffe.


NOVEMBER 3

God morgon. Klockan är 7 och jag är klar vaken. Vi är ute hos J's föräldrar, har sovit här i natt. Önskar att klockan kunde bli mer så jag kan gå upp. J är ledig idag så vi ska fixa med stolarna vi köpte på blocket i somras. De ska bli vita men först måste de slipas.

KORS



Mitt nya favorit örhänge kommer från Ur&Penn. Nu ska jag möta upp Sandra för en lunch. Magen kurrar så ska bli gott med lite mat.

REPAIR


Igår lämnade jag in min älskling på lagning. Hoppas de kan hitta vad som är fel med honom. Längtar tills jag får tillbaka honom!


WISHLIST



Jag vet att det är 2 månader kvar till jul men önska sig kan man ju göra redan nu. Jag vill ha denna Ice Cream Makern från OBH Nordica. Härligt att kunna göra sin egen glass :) Glass i stora lass!

NOVEMBER 2



God morgon!

Ligger här i soffan och segar. Ska gå upp och göra lite frukost nu. Inget super väder idag tyvärr. Ska in till stan och luncha med Sandra om några timmar sen ikväll ska jag och J åka ut till hans föräldrar.

Ha en trevlig onsdag!

NOVEMBER 1

Idag välkomnar vi November månad.

Jag och J åkte till Ikea idag och köpte en ny bäddmadrass och lite annat smått och gott. Det vart t.ex en pall. Jag är ju så kort och behöver nå upp till saker ibland :P En lampa till fönstret vart det också. De hade erbjudande på den lampan så den kosta bara 99 kr.

Ikväll ska vi kolla på nya How I met your mother och Two and a half men :) Love it!

LINN



Idag fyller min underbara vän Linn 23 år! Grattis på födelsedagen Linn! :)