Monday morning



Idag väckte jag J med att ha dukat fram frukost och bakat scones :) Idag ska vi åka ner på stan och julklappsshoppa lite grann. Ikväll blir det El classico med Sofia och Fredric. Hörs sen.

Light



Nu sitter ljusstaken uppe i mitt fönster. Den här ljusstaken har jag haft varje jul så länge jag minns.

Tre timmar kvar tills jag får kasta mig i J's famn. Läängtar! <3

Första advent


Bilder: alltihemmet.se

Julkänsla.

Elephant



Glad första advent på er :) Nu sticker jag till jobbet.

Saturday



Nu ska jag ut och stöka, nejdå det ska jag inte alls. Det blir en städad kväll med mat och kanske ett glas vin.

Working saturday

Nu blir det jobb, idag blir det jobb på Stadium. Hörs sen!

Vote

http://mythos-beach.apollo.se/nrHKB

Det går att rösta en gång per dag :)

Mall Cop



Jag och Micka har precis sett bästa filmen haha. Paul Blart: Mall Cop (Snuten i varuhuset).

Today


Idag åkte nya blusen på. Är jätte nöjd :)

Målade naglarna för första gången på evigheter men det höll bara några minuter innan jag lyckades skava bort färg. Köpte även hem en ring från Kappahl.

MINUS

:O :O Såg nu, det är - 9.8 grader. FYY! Jag vill inte gå ut nu.

Friday



God morgon! Idag är det fredag. Jag vet många som är extra glada idag. Börjar jobba kl 12 idag men vaknade tidigt så har plockat lite här hemma. Fan vad jag är sugen på att flytta! Känner att det är dags nu, men jag får vänta lite till. Måste bestämma mig vad jag vill göra framöver också. Men först blir det en resa i vår :)

Idag, imorron, söndag.. sen kommer J :) Dem här 3 veckorna har varit jobbigare än vanligt, men det där går väl upp och ner.

Just det, bilden som jag ville att ni skulle rösta på är tagen i Thailand på Koh Tao. Min favorit ö :)

Natti


bild: alltihemmet

Nej nu ska jag gå mot sängen. Börjar kl 12 imorron men skönt att gå upp i tid och hinna med grejer på morgonen. Imorron är det fredag och min jobbvecka började idag. Äh, det gör inte så mycket, måste spara spara!

Syndat

Idag har jag syndat. Skulle inte köpa några kläder men jag kunde inte låta bli.. :P Hittade två jätte fina blusar på jobbet sen gick jag in på Monki när jag hade slutat och där blev det ett köp till.



Kapphal, en blus från barnavdelningen 199 kr

En transparant blus från Kappahl 349 kr

Monki, Tröja med sammet på sidan, 200 kr

King bed



Jag har fastnat för en låt från Rihannas nya album.

California King Bed

101125

LÖNING!

Äntligen får man lite pengar på kontot. Fick mer än jag trodde vilket alltid är positvit. Det lönar sig att jobba helg :) Nu ska jag strax sticka till bussen. Jobbar på Kappahl idag. Jag hoppas på mycket folk :) Hörs sen!

1 month to Christmas

Sofia kom hit och vi satte igång att baka pepparkakor :) Jätte mysigt. Igår var det en månad kvar till Julafton. Sjukt va tiden går fort.


Sofia

Mythos



http://mythos-beach.apollo.se/nrHKB


Rösta på mitt bidrag till att få åka till Mythos Beach på Rhodos och vara gästrecensent under en vecka.

Rösta Rösta Rösta :)

101124

Dagen innan löning. Är luspank så det är tur att man får lite pengar imorron. Är ledig idag med så idag ska jag umgås med Sofia. Får se vad vi ska hitta på. Hon ville sova ut iaf. Nu ska jag äta en toast och titta på ett avsnitt av How i met your mother.

Dagen

Åkte hem till Maggi idag och så hämtade jag upp Jossan på vägen. Vi bakade scones till lunch och drack te. Super gott och så lätt att göra. Sen gjorde vi inte så mycket mer, kikade på tv men det var mysigt ändå :) Det var så hemskt väder ute idag så vi ville inte gå utanför dörren. Lika bra att stanna inne när man kan :P



Vi bakade scones

Jos

Lanvin



Idag släpps den omtalade kollektionen med Lanvin för H&M. Skulle gissa att det är kaos på H&M butikerna. Jag är lite sugen på den gula klänningen men den kostar lite över vad jag har råd att lägga ut på en klänning just nu.

Seven wishes



(Pengar till resan eller presentkort på Forex,
How I met your mother-boxen (säsong 1-5), Bordstabletter från H&M Home, Vattenkokare, Skor från Nilson, Ett linne från Monki, Ljusstake från Chilli)

Ungefär såhär ser min önskelista ut. Mest grejer som jag kommer få användning av i framtiden.

Reboot

Ny vecka, ny start.

Den här veckan blir lugn första halvan och mycket andra halvan. Är ledig nu måndag, tisdag och onsdag (än så länge) sen jobbar jag torsdag, fredag, lördag och söndag. Det är löning på torsdag så det blir nog en hel del att göra. Men det är bara roligt :)

Nu kommer Kristin snart hit. Vi ska baka kladdkaka och mysa. Sen kommer nog Jossan också över. Det snöar idag igen. Hur ska man överleva vintern? Gå i ide som björnarna fram till 8 feb? Ja tack!

Trevlig söndag

Idag vaknade hemma hos Maggi efter en lugn kväll igår med indisk mat, film och godis i soffan. När vi gick upp hade Maggis syster bakat scones. Super gott :) En perfekt start på dagen. Sen åkte Maggi iväg till jobbet och Fredrik och Camilla kom och hämtade upp mig. Fredrik var på besök över helgen. Vi åkte hem hit och umgicks och tog igen lite tid sen lagade vi lunch. Till lunch blev det salladsbuffé. Pestpasta, kycklig och massa tillbehör. Mums :) Nu har Fredrik åkt till arlanda för att ta flyget tillbaka till Köpenhamn. Nästa gång han kommer hem blir till jul. Väldigt skönt att ha honom hemma den här julen. Förra julen var han i Indonesien, det var skit tråkigt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Är själv hemma ikväll med men det är bara skönt.


Visst ser det gott ut? Perfekt till lunch och enkelt

Saturday



God morgon!


Vaknade för ca en timme sen när Linn smög hem till sig. Ska strax hoppa in i duschen. Jag tycker egentligen inte om att duscha på morgonen för det är alltid kallt när man kommer ut.

Det snöar ute nu. Jätte mysigt om man kunde få stanna kvar hemma, men att traska iväg i oplogad snö till bussen sen om någon timme kommer inte vara lika mysigt. Idag jobbar jag på Kappahl, 12-17 sen efter jobbet ska jag åka hem till Maggi :)

Myskväll

Jag jobbade bara till kl 18 idag. Trodde att det var idag jag skulle ha jobbat till kl 19 men det är nästa fredag. Handlade med lite mat från coop innan jag tog bussen hem. Sen kom Linn över och vi lagade fajitas. Det blev faktiskt gott. Måste jag göra flera gånger :)

Miriam kom över precis lagom till Idol. Till Idol blev det mina två favoriter ahlgrens bilar och ostbågar :) Efter Idol kikade vi på Spider Man 3 som gick på tv. Hade bara sett 1:an och 2:an. Men den va bra.

Båda jag och Linn är själva hemma inatt så hon sover här. God natt!



FRIDAY

Idag är det fredag! När jag vaknade imorse kändes det mer som söndag. Idag ska jag jobba på Kappahl, kl 12-19. Sen efter jobbet kommer Linn och Miriam och hämtar upp så ska vi laga mat och mysa ikväll. Har verkligen inte råd att gå ut och festa, även om jag är jäkligt sugen.

Nu sitter jag och häller i mig en kopp kaffe och funderar på framtiden. Flytta, jobba, plugga, jobba utomlands, resa? Resa ska jag ju göra men resten.. Behöver ju inte betsämma mig idag men skulle va skönt om jag kunde fram till vad jag vill göra.

101118

God morgon.

Sitter här med en hallon smoothie som blir min frukost idag. Idag är jag ledig, än så länge. Funderar på att åka ut till Ikea. Skulle vilja köpa fotoramar och en ny lampa. Jag får se, har egentligen inte tillräckligt med pengar till det. Får fundera lite till.


4



4 months today <3

920619


2 år

Innebandy


YES!

Ikväll har jag tränat innebany (Korpen) för första gången på kanske 2 ½ år. Jag är helt slut men det var riktigt roligt. Har saknat det även om jag inte har konditionen kvar och så jag orkade inte allt för mycket. Var lite vilsen i början men ska försöka gå fler gånger så kommer man väl in i det mer.

Är stolt över att jag gick. Kom hem efter jobbet och var helt slut. Stressig dag på jobbet. Men nu är i efterhand är det så skönt. Det är en så härlig känsla efter att man har tränat. Nu skakar benen och träningsvärken imorron kommer inte vara kul. Har inte tränat ordentligt på säkert 1 år. Men det kommer vara värt det :)

101117

Det blev jobb idag med. Kanske får en ledig dag imorron annars siktar jag på söndag :)

Ikväll blir det roligt hihi. Berättar mer sen :)

101116

Hej hallå hejsan.

Dem ringde från jobbet idag så jag ska sticka dit och jobba några timmar. Helt okej faktiskt även om jag var inställd på en ledig dag. Brukar tänka, ringer dem inte före kl tio är man ledig. Så hade planerat att gå ut och gå i det fina vädret och städa lite grann men men. Ska bli skönt o jobba lite också. Får se om jag är ledig imorron då. Får hoppas på fint väder då :)

Kista

Idag har vi varit i Kista. Härlig galleria med många bra butiker och inte speciellt mycket folk heller. Ett tips för er som vill shoppa men inte vill trängas bland folket på Drottninggatan i Stockholm. Vi åkte inställda på att köpa julklappar, iaf jag. Jag lyckades hålla mig till det ganska bra. Jag köpte ett plagg till mig själv och ett fordal till mobilen och en pocketbok. Jag letade efter julklappar men hittade inte så mycket. Kom iaf hem med två julklappar. Så en person är klar inför julafton och så har jag köpt en julklapp till men den personen ska få lite mer också.

Tack för en mysig dag :)


Road



Nu sticker jag, Kristin och Jossan iväg på en liten roadtrip. Blir inte så långt men kul och skönt att få komma iväg en sväng :) Vi åker till Kista för att handla julklappar. Vi ska vara ute i god tid i år :) Kommer säkert inte hitta nått men kan ju kika lite iaf.

Trevlig start på en ny vecka :)


Little me


Tur att man har mer hår på huvudet nu iaf.. :P

Saturday night out

Igår kväll blev det utgång.

Efter jobbet åkte jag direkt hem till Maggi efter att ha fått jobba över lite grann. Vi köpte pizza. Ja, vi synda. Sen blev det ett glas vin innan vi tog bussen ner på stan hem till Jossan. Vi var där ett tag, drack vin, dem drack vodka. Retro haha. Vid halv 12 tiden gick vi 70 meter till Blue moon :) Skönt att Jossan har så nära. Sen dansa vi tills klockan nästan var två :)



Ursäkta kavliten på bilderna. Måste verkligen köpa en ny kamera :/

After work

I fredags var jag ledig. Spenderade stor del av min dag till att umgås med J, via en webbcam. Vill man så går det :P Sen åkte jag hem till Emelie där även Emma var. Sen blev det After work med jobbet. Vi blev dock inte så många. Flera som hoppade av i sista minuten, men vi blev fyra pary-glada tjejer iaf :) Vi kom till Blue moon väldigt tidigt, vi var där redan vid kl 18 och vi hann med taco-buffén. Sen strax efter kl 24 kände vi att det var dags att röra sig, speciellt för min del eftersom jag skulle upp till jobbet dagen efter.


Thailand


Child


Hihi, tänk när man knappt kunde gå. Nu ska man klara sig helt själv, jobba och försörja sig själv.

The weekend

I torsdags när jag kom ner till J, lagade han mat åt mig. Jätte gott blev det. Vi hade det mysigt i soffan och tittade på How i met your mother.

I fredags gick vi ut en promenad eftersom det var så fint väder, men satan va det blåste mycket. Jag ville bara gå tillbaka och krypa ner under täcket igen. På eftermiddagen sen åkte vi in till Borås och hälsade på hans mamma på hennes jobb och mötte upp med hans bror och så åkte vi till Elgiganten och köpte TV. Sen blev det film. Vi hyrde. J valde och det blev en jätte konstig film. Youth in revolt tror jag den hette. Jag somnade innan filmen var slut :P

På lördagen skulle vi åka till en second hand butik men den var stängd pga. alla helgons dag. Så vi tog en sväng ner på stan och fikade. Sen åkte J på Håkan Hellströms konsert i Göteborg så jag fick roa mig själv i lägenheten tills han kom hem.

Söndag gjorde vi nästan ingenting. Vi tog en sväng till ICA och köpte köttbullar, ligonsylt och gräddsås med potatismos till, mums :) Sen låg vi och sega i soffan innan det var dags för mig att åka hem.




Hann bara ta en bild på lägenheten med min kamera innan batteriet tog slut och mobilbateriet var också dött.

Apartment

Just nu sitter jag i J's lägenhet, ensam. Han stack iväg till Göteborg för att gå på Håkan Hellström konserten. Han har haft det bokat jätte länge men det här var enda helgen jag kunde komma ner annars skulle vi inte ses på en månad och det kändes lite väl länge. Men än så länge går det bra att vara själv. Ska laga lite mat och kika på Gossip girl och How i met you mother. Lägenheten är jätte fin iaf. Inte helt inredd ännu men jätte fin ändå :)

Köpte ett par skor idag. Ja, jag vet. Ännu ett par.. Men jag har letat efter ett par sånna och nu hittade jag ett par på Scorett för 400 kr och så hade jag en välkomstcheck på 100 kr så det blev bara 300 kr. Jag kunde inte motstå men nu är det slut shoppat på ett tag. Måste ju spara!

Alla helgon


Alla helgons dag. Mamma <3

Du är saknad!

8



Idag är det 8 månader sen vi träffades :)

Thai


Thailand!!

Nytt



Så nu har min mobil kommit och jag har börjat komma igång med den. Jag har även hämtat ut mitt nya körkort så nu slipper jag åka runt med passet. Tips, tappa aldrig bort plånboken och mobilen. Ni blir handikappade.

Uppsala

Jag och Sofia var lediga tillsammans idag med så vi bestämde oss för en roadtrip till Uppsala. Blev lite lite shopping i stan och en lunch på Waynes Coffe. När vi hade shoppat klart åkte vi hem till Linn i Flogsta på "födelsedagsfika". Hon fick presenter av mig eftersom jag inte hann ge henne dem innan hon åkte tillbaka till Uppsala. Sen var det en jobbig bilresa hem. Det spöregnade hela vägen. Var jätte svårt att se men vi överlevde. Jag gillar verkligen nya motorvägen. Går väldigt mycket fortare nu när den har öppnat.

Sen svängde vi in på ICA Maxi och köpte hårfärg och lite mat. Utväxten borta och mätt på bagel :)


Sockerkick?

At Sofia

I går var jag och Sofia lediga så vi åkte ut till Hälla och köpte matbord och stolar till henne. Blev jätte fint. Sen så fick ju jag och Maggi äran att sätta ihop möblerna också ;P haha. Sen lagade vi tacopaj och mös i soffan. <3