packning

jag säger alltid att jag älskar att packa. jag tycker det är så mysigt att veta att man ska snart ska åka iväg och planera vad man ska ha på sig osv. men jag nu ogillar jag verkligen att packa. får inte plats med nått, jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha med mig. skit också. allting tar alldeles för stor plats. alkohol och skor tar upp halva väskan ju.

aja det ska bli grymt skönt att komma iväg även om jag och sofia kommer dö av kyla. hörde idag att det är -24 grader i sälen och vi ska ännu högre upp. shit va kallt det kommer vara. jag fryser här hemma och här är det -6 grader.

imorron går bussen 05.45 från västerås och flyget från arlanda går 08.15. måste gå upp om några timmar och är inte det minsta trött :/

ska väl hoppa in i duschen snart också.    ciao västerås, hello norrland

lördag

godmorgon. idag är det lördag. har tappat bort veckodagarna helt på senaste tiden. lördag är det iaf och jag ska snart åka till jobbet. stadium blir det idag. igår var det cubus. jag hoppas att det blir en del folk idag så att det finns att göra. vi har 25 % på alla jackor och skor på Stadium så folk kommer väl och shoppar kan jag tänka mig.

efter jobbet blir det solning med soffis. sedan middag with the family. sista middagen tillsammans tror jag innan fredrik åker till dublin. han åker den 2 jan. vilket betyder att vi måste säga hejdå till varandra redan på måndag eftersom jag åker till hemavan. men men, hälsa på honom i dublin ska jag iaf :)

sedan blir det utgång! nu ska jag åka till jobbet,   ciao


hemavan

japp, då har jag och sofia bokat resa till hemavan över nyår. sjukt (som dom säger där uppe) va roligt det ska bli :D norrland here we come!

ska bli så skönt att slippa västerås på nyår. på tisdag drar vi och är borta 3 dagar.


15.42

gud va skönt det är att bara ta det lugnt. idag har jag varit ute och gått med micka i 1 ½ timme, super skönt. var jätte härligt väder ute. sen kom jag hem och har städat lite. har inte orkat gjort det de senaste veckorna. har varit så trött efter allt jobb. men nu ser det lite finare ut, kanske :P sen har jag ätit lite julmat och lite julgodis ^^
nu hoppas jag att sofia kan komma hit snart, börjar få lite tråkigt :P

juldagen

godmorgon.
gårdagen var helt okej med kändes inte alls som julafton. fick massa flytta hemifrån-grejer. så nu är jag redo. fick även pengar, en liten jacka som jag ska ha på nyår, en bok, en klocka fick jag från cubus. och lite annat. men mest pengar och flytta hemifrån-grejer.

julen hemma hos farmor & farfar var trevlig men det kändes tomt eftersom hälften av släkten befinner sig i sydafrika och dem andra åkte innan kalle. så det var bara vi och farmor & farfar som kollade på kalle. eller snarare jag och farmor. gubbarna satt och sov haha :P det är precis som vanligt :D

idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av att jag är ledig. sen ikväll ska jag träffa sofia, vi ska planera nyår. får se vad det blir. lutar mot fjällen, sthlm eller uppsala. eller i värsta fall blir vi kvar här i västerås.

nu kallar tvn :)    ciao

GOD JUL

vaknade upp för en stund sen. gick ut i hallen och såg att tomten hade varit till mig inatt. ett enormt påskägg hade stått på trappen :D haha. (tack linus) sen tittade jag ut genom fönstret och såg att det snöar! blir lite av en vit jul. sen sa pappa att han hade pratat med min ena faster och min kusiner skulle komma en stund till farmor & farfar. nu känns allt plötsligt mycket bättre än igår!  GOD JUL!

julafton

ja, imorron är det den stora dagen, julafton. har jobbat arslet av mig de senaste dagarna. ska bli skönt med lite ledighet. idag blev det dubbla jobb och det vill jag helst inte göra om, grymt jobbigt att jobba 10 timmar i julstressen. nu ikväll har vi klätt granen, jag gjorde klart det sista julgodiset och sedan träffade jag mirre och linn för lite glögg och julklappasbyte :) mys!

nu ska jag sova, riktigt ordentligt. vill vara utvilad imorron. runt tolv imorron åker vi till sthlm för att fira jul hos farmor & farfar. sen öppnar vi paket här hemma på kvällen.     GOD JUL!


jag saknar dig, hatar att du inte är med oss


julhälsning

åh idag fick jag ett julkort från vår kära niklas, direkt från USA :) sjukt vad tiden går fort, redan gått ett halv år sen han åkte. GOD JUL BÄVER!

idag var jag på stan med erik, käkade spicy (efterlängtat) sen blev det jobb, 15.30-19. fanns en hel del att göra. är riktigt trött nu. fick ta camillas tid imorron också, så först blir det jobb på stadium 9-15 och efter det behövde cubus hjälp så börjar jobba kvart över 3 till 19. det är kul att få jobba lite där också :) även om det kanske blir jobbigt. kommer vara helt slut på julafton :P

ikväll så gjorde jag och fredrik julgodis också, eller det var väl mest jag :P haha. jag kan inte fatta att det är julafton på onsdag, tiden går så jäkla snabbt. och jag har fortfarande ingen julkänsla.    jag saknar dig

sovmorgon

idag fick jag äntligen sova ut :) så skönt. börjar inte jobba förens kl 16. ska ner på stan en stund innan och köpa dem sista julklapparna och något till mig själv tror jag :)

söndag

julen närmar sig, det känns det verkligen inte som. maggi har nu åkt till bosinen och kommer hem om 3 veckor. idag blir det jobb igen, 11-19. jag hoppas att dagen går fort. för igår var jag grymt trött i slutet av dagen.

take care,


lördag

hejsan. jobb jobb jobb har det varit för mig de senaste dagarna. idag blir det 12-19, det är extra öppet i helgen eftersom det är så nära jul. alla ska väl ut och julshoppa. jag klagar inte, grymt bra betalt.

igår blev det lugnt och vi kollade på film :)

thailand

jag vill åka!


onsdag

en vecka kvar till dagen alla (nästan iaf) ser framemot, julafton.

har ni någon julkänsla? det har inte jag iaf. det brukar ju vara mer juligt på stan och runt om. här hemma har vi inte ens tänt ljus för första, andra eller tredje advent. känslan kanske kommer.. 

idag var det min sista dag som praktikant på Cubus. jag fick sluta redan vid kl. 15 idag :) vilket jag tyckte var jätte bra för jag skulle köpa nårgra julklappar. jag fick två stycken julklappar av Cubus, och jag fick inte öppna förens på julafton. får väl försöka hålla det nu :P
imorron ska jag dit och bjuda på lite fika innan jag måste gå till stadium och jobba, 12-20.

jag lyckades köpa julklapp till pappa och till sofia idag :) bara farmor & farfar kvar nu. fredrik och camilla har jag redan köpt till. eller jag ska köpa något mer till camilla. känns skönt att ha det mesta gjort nu inför helgen. ska jobba så mycket nu att jag knappt kommer hinna.

hittade också en jätte söt liten jacka på Sisters som jag ska ha över min klänning på nyår, så jag la undan den och sen fick pappa ordet om att han skulle hämta ut den och ge mig den i julklapp :)


godkväll

dagen har bestått av praktik, lunch med micka som nu är hemma från spanien efter 7 veckor. :O kan inte fatta hur fort det har gått. riktigt kul att se dig iaf :) och höra om dina små äventyr ;) sen blev det stan med sofia & hanna. och sen gick jag och sofia och solade. kräfta = sofia hihi.

imorron ska jag gå till polisen och fixa nytt pass. mitt går ut i sommar, så måste skaffa ett nytt.

jag vill ut och resa nu. kom studenten!

godnatt

rea rea

det är rea på Cubus. partykampanj. halv priset på massor av fest kläder. finns en hel del fint. kanske inte allt i min smak men säkert fint på andra. skynda dit innan alla storlekar tar slut. rean startade idag. hurry!

sunday

jobb idag och sen dansuppvisning. usch va dåligt det gick på dansen. aja finns inget att göra åt det nu. det blir nog sängen tidigt ikväll, är grymt trött.



thailand?

tea

sitter här o dricker te med sofia. mysgos. ville bara säga det :)


after work

shit vilken dag. hur mycket folk som helst. men kul, det är alltid roligt när det finns mycket att göra. jag gillar stressen på nått sätt. hade riktigt hög budget idag, vet inte om vi klarade ända fram men riktigt bra gick det. nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar :) sen skulle sofia komma förbi :)

jag börjar få lite panik över att jag inte har köpt en enda julklapp, bad person? får försöka köpa några i veckan, mellan praktiken och allt jobb. nästa helg blir inte kul kan jag säga. lördag jobbar jag 12-19 och söndag 11-18. men bra med pengar blir det iaf. jag måste iförsig vänta med att köpa julklappar tills lönen kommer, har inte så mycket på kontot just nu :P   ciao

lördag

godmorgon. idag är jag grymt trött. vet inte varför, jag gick och la mig vid 11 igår och gick upp halv 10. jaja. idag blir det jobb på stadium 11-16. sen ska jag hem och ta det lugnt, hoppa i min velour dress och mysa :)

nu ska jag äta frukost.   ciao

just det, lucia idag. och Grattis Jossa på 18 års dagen. Och Gordana (maggis mamma) som också fyller år!)

mamma!



1 år idag. saknar dig mamma!

shopping

japp, det blev en del shopping på cubus idag :) en velour mysis dress, 149 kr/del. men jag köpte min för 210 kr :) sen två tröjor och ett par jätte söta sockor som jag ska ha i sälen ^^

sen åkte jag och sofia och sola. alltid lika skönt. nu sitter jag i min nya mysis dress och ska läsa nya vecko revyn jag köpte idag, med elin kling på framsidan.

talk to you soon,

10 dec

idag gick jag sluta lite tidigare från praktiken :) så skönt. nu är jag hemma och ska ta det lugnt hela kvällen. njuta av att ta det lugnt. igår var det fotografering på dansen och sista lektionen för terminen. på söndag har vi avslutning. mc-gäng ;) haha.

imorron är det 30 % på Cubus. kommer nog bli en del att göra.


vänner är viktiga, kom ihåg det!


hoho

förlåt för dålig uppdatering. har haft mycket för mig de senaste dagarna. ska väl börja med att berätta att jag har fått jobb på cubus :) är så glad för det. kommer vara kvar på stadium också men kul att variera sig. jobbade första gången igår, det gick bra men det var ganska lite folk och inte speciellt mycket att göra. menmen så är det att stå i butik, det är jag ju van vid. lite segt nu bara när jag fortfarande har två veckor kvar som praktikant.

helgen var grymt rolig. jag och sofia hade så himla kul! pluto i fredags med linn & malin men dom tappade vi bort inom den första kvarten vi var där. vi blev såklart med på vimmel fast vi sa innan att vi skulle undvika kameran, haha. typsikt!

lördag var det jobb som gällde, 11-15. gick faktiskt bra även om jag var ganska trött i början. sen blev det utgång på kvällen fast jag sa att jag skulle ta det lugnt. denna gång var det blue moon bar som gällde. hade riktigt kul. samma sak här, jag och sofia tappade bort resten :P

söndag var det jobb på cubus, 12-16. sen bjöd sofia mig på hemlagad middag :)

tack för en jätte bra helg sofia! you're the best


trötter

usch va trött jag är nu. ställde klockan på kvart i sju. snoozade till halv åtta innan jag tog mig upp. åkte till skolan och skrev prov i naturkunskap. det gick väl sådär, hade kanske kunnat göra bättre. men men skönt att ha det överstökat iaf. sen var det praktik som gällde. vid elva var jag svin hungrig, men gick inte på lunch förens efter kl 1. blev spicy. efter praktiken vid 5 gick jag till jobbet. satt där en timme innan det var dags för julklappskväll. 30 %. blev ett par skidbrallor för min del. skönt ha få det nytt iaf. lyckades hitta ett par som satt bra. alla är så långa i benen. okej jag ska erkänna, det var från junior avdelningen. men vad ska man göra om man är kort?

nu ska jag sova. ska bli så underbart skönt :)    godnatt


undisar

tipsar. byggde ju om underklädesväggen idag på cubus. massa fina underkläder :) ska shoppa lite julklappar till mig själv tror jag ^^

stöd



stöd du med, genom ett klick

tisdag

dagen gick fort idag. det var en till praktikant idag så vi fick i uppdrag att bygga om underklädes väggen. drygt var det kan jag säga. det tog nästan hela dagen för det skulle stämma överrens med ett schema som alla cubus butiker i hela sverige hade fått. det blev bra till sista iaf :)

sen var det dans, kuul :) och nu är det mindre kul för jag måste plugga, ska gå till skolan imorron innan praktiken och skriva naturkunskapsprovet som jag inte har gjort än :/ good luck to me.    ciao

kvällspromenad

snart ska jag och mirre ut på en kvällspromenad. ska bli skönt att komma ut en stund och röra lite på fläsket.

imorron är det dans, ska bli jätte kul. snart dags för uppvisning ju. nästsista gången imorron :O sen är det fotografering nästa gång och sen är det uppvisning. hoppas att det blir lyckat iaf :)

first day

Cubus. Första dagen på Cubus idag. det gick jätte bra. det var 3 stycken som jobbade idag och alla var jätte trevliga. tiden gick jätte fort, hade saker att göra hela tiden. fick mest packa upp varor, larma och galga men det gör mig inte så mycket. jag fick stå ute i butiken och göra det, vilket gör att man samtidigt är tillgänlig för kunderna. fast det var lite jobbigt när man fick frågor från kunderna och man inte kunde besvara dom. jag kan ju fortfarande inte sortimentet. annars trivs jag jätte bra efter första dagen. katja (butikschefen) sa att jag skulle få göra roligare saker senare iaf, som att klä skyltdockor och sånt :) det ser jag framemot. känns som att det kommer blir 3 bra veckor.

lunchade med linus idag. han är nu hemma från skellefteå och sundsvall. han har varit bort i 3 veckor och på söndag åker han igen. skönt att bara försvinna iväg några veckor och jobba och sen komma hem.

nu ska jag försöka plugga lite. fick bra nyheter inför projektarbetet idag iaf :)    ciao


H&M Home

fick hem en katalog, H&M Home Spring 2009. kul att H&M har börjat med inredning :) spännande och se hur det kommer att gå.