Inköp


- I Uppsala inhandlade jag ett enkelt rött linne från Monki som är lite djupare i ryggen, kan vara bra och ha och jag behöver lite färg i min garderob.
- Sen köpte jag en jätte mysig skjorta från Gina Tricot.
- Jag köpte också ett par perfekta jeans på Weekday, det är så skönt att köpa jeans för 400 kr.
- Det sista jag köpte var en prickig blus från H&M, och den är jag helt kär i.

eleven hours

Idag har jag nog haft en av mina längsta arbetsdagar hittills. Började 9.45 och fick gå hem 21.10. Det har varit många timmar men det har ändå gått fort. Men när en arbetsdag egentligen var slut var det bara att kila över till nästa butik i 2 ½ timme till. Nu är jag hemma och är helt slut men det känns bra efter en dag som den här. Imorron har jag sovmorron och börjar inte förrens kl 12, vilket är super skönt eftersom det blev rätt sent idag.

Ska snart krypa ner i sängen och kika på lite serier med lite ostbågar som jag tycker att jag förtjänar.


London, 18 okt. Can't wait <3

En onsdag

Mitt i veckan.
Idag har det varit en jätte bra dag :) Trevliga och glada kunder hela dagen och nya super söta arbetskamrater och så en träff med Emilia och Sofie och sen myskväll med favvo Maggi.

Nu taggar jag inför en låång dag imorron. Blir dubbel jobb. 9.45-21.00 totalt.


En vecka på Kos hade inte jag tackat nej till

Uppsala

Jag åkte till Linn i Uppsala. Ville se hennes lägenhet och umgås lite och så passade jag på att shoppa lite och äta lunch med Pontus. Så himla roligt att se honom igen. Det var verkligen länge sen. Måste träffas oftare. Det blev bara en natt i Uppsala den här gången för Linn tentaplugga men jag åker nog dit snart igen. Tack Linnis :) <3


Jag lagade middag åt mig och Linn. Till det blev det vin

Här fick jag sova. Men jag ville inte sova själv så Linn fick sova med mig


PONTUS! Jag var och åt lunch med Pontus. Åh det var så roligt att ses igen, sist var på Bali i mars.

Tack Uppsala för en bra dag.

Måndag

Det blev lunch med Maggi och J på stan i Igor, på ett ställe som heter Nancy's. För min del blev det färsk pasta med kyckling och pestosås. Sen gick vi en stund och stan och jag och J avslutade med Ben & Jerry glass innan vi åkte hem och sen åkte vi åt varsitt håll. Han hem och jag till Uppsala till Linn.



Camilla 25


Grattis Camilla

<3

Middag

Vi vann klubbor

Sunday

God morgon

Igår hade vi en jätte trevlig kväll på Camillas 25 års fest. Det bjöds på fördrink, middag, trevligt sällskap och roliga frågelekar :) Tyvärr var jag väldigt trött, satt fortfarande i efter jobbveckan och så börjar jag känna mig lite förkyld. Så jag och J åkte hem när dem andra stack ut på krogen. Tack Camilla för en jätte fin kväll :) Hoppas ni hade roligt sen!

J ligger fortfarande och sover. Jag tänkte sätta igång och baka chokladmuffins, får se om det blir uppskattat. Senare idag tänkte vi köpa hem grekiskt och bara mysa hela dagen.

Dagen innan

Idag är det dagen innan löning och vi hade det lugnt på jobbet. Men tror att dem flesta människor befann sig i nya Igor gallerian som hade öppning idag.

Jobbade 9.45-18.00 idag, det var alldeles lagom. Det var så lugnt när vi gick hem så hade nog blivit rätt uttråkad sista timmen även om det alltid finns nått att hitta på.

Ikväll kommer J :) Ska hämta honom på stationen vid 22. Längtar.

Såg på mitt konto att jag ska få över 13 000 kr i lön. Känns ju rätt okej :) Men jag är sugen på en ny dator, eftersom min är seg och har noll batteritid, eller nej nu överdriver jag. Den har faktiskt 4 minuter. En Macbook vill jag ha. Sitter och funderar om jag ska köpa en den här månaden eller spara lite och köpa nästa. hmm.. Men måste ju spara till London också.

Igor



Idag var det smygpremiär på nya gallerian i Västerås, Igor. Väldigt mycket folk var det som kom för att inviga gallerian. Jätte jätte fint. Är glad att det blir en av mina arbetsplatser :) Hade kameran med mig men glömde bort den så snodde två stycken bilder från vlt's hemsida. Visar tyvärr mest bara folk. Men i bakgrunden på andra bilden ser man min nya arbetsplats. Alla butiker är så fina. En av butikerna är Monki. Är så lyckligt att Monki äntligen har öppnat här i Västerås. En kofta fick följa med mig hem därifrån :)


Camilla



22 september.

Idag fyller Camilla 25 år. Grattis Grattis! Vi har varit hemma hos Camillas föräldrar på födelsadagsmiddag. Jätte god mat och jätte trevligt. Hoppas verkligen att du har haft en underbar dag :)

Love



I wanna go back!

Måndag måndag

Idag har det varit en typisk måndag. Man har inte riktigt kommit igång efter att ha varit ledig, men nu börjas det igen. Dekoratörerna har varit och jobbat hela helgen. Det är super fint i butiken nu, skönt att det ser ut som en butik nu och inte bara ett ställe där vi hängt av kläder.

Jobbar hela veckan nu, men är ledig i helgen :) J kommer på torsdagkväll! och Fredrik kommer hem imorron eller på onsdag. Åh det ska bli så roligt att träffa båda :) Sen på fredag blir det familjemiddag och på lördag blir det fest :D Blir nog en super bra vecka!

Ingen vinnare

Ingen vann valet igår. Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Sverigedemokraterna kommer att ha vågmästarroll. Jag är lite orolig för vad som kommer att hända nu. Jag hoppas att Fredrik Reinfeldt håller vad han har lovat och inte ingår ett samarbete med SD. Det sjuka tycker jag är att SD fick fler röster än Vänsterpartiet och Kristdemokraterna. Hoppas att ni verkligen tänkte till igår, Sverige!

London



London bokat den 18-21 oktober!

Saturday

Somnade typ kl 23 igår, tror jag iaf. Somnade ifrån både datorn och tvn och sov till kl 9. Jätte skönt att få lite extra timmar sömn. Imorron ska jag sova tills jag vaknar. Nu har jag ätit frukost. Pappa sa att han kunde skjutsa mig till jobbet, men det var efter att jag gick upp så nu är jag klar och behöver inte åka förens om 40 min.


slut

Shit jag är helt slut. Vilken vecka det har varit. Så skönt att det är helg även om jag jobbar imorron med. Jag är trött, det värker i axlar och rygg och jag känner mig helt vimsig. Har inte koll på nått känns det som haha. Kollar på klockan 3 gånger och vet fortfarande inte vad klockan är efter 1 minut. Har svårt att göra två saker samtidigt. Hoppas det blir bättre imorron när jag får lite sovmorron.

Ikväll blir det tacos hemma hos Maggi. Har längtat efter en lugn och skön kväll när man inte behöver stressa i säng för att man ska få ett visst antal timmar sömn.

Friday

God morgon.
Idag är det fredag, äntligen :P Nej, det har varit en bra vecka fast en tuff en. Men det ska bli skönt med helg även om jag jobbar imorron med, men då är det bara 11-16. SOVMORRON :D haha. Kommer säkert vakna strax efter kl 6 iaf. Eftersom vi har jobbat så bra hela veckan så ska vi få gå hem kl 15 idag :D Jippi.



Dilemma

Working 8 to 6



God morgon.
Sitter här och äter frukost och dricker kaffe. Är jätte trött idag, blev inte så jätte många timmar sömn inatt. Somnade nog halv 1 och går upp 06.15. Hade gärna legat kvar i sängen nån timme till. Idag blir det dag 4 med dessa arbetstider. Idag ska vi ge järnet så vi hinner klart till imorron, så kanske vi skulle få gå hem tidigare imorron :) Nu ska jag hälla i mig resten av kaffet. Bye bye


15 september

God morgon.
Nu har halva september gått och det märks att det är höst. Vädret är sjukt trist. Regn och grått. Nu ska jag fixa lite sen ska jag gå iväg till bussen.

Rose



Jag fick en fin ros av pappa igår. Den är från vår trädgård, visst är den fin? Den fick stå i mitt fönster brevid bilden på Fredrik, mig och pappa från min student.

Maskerad hos K

I lördags var det maskerad hemma hos Kristin som fyllt 21 år (Grattis). Vi började kvällen hemma hos Sofia med lite vin och ombyte. Jönssonligan ;)

Vi hade en jätte trevlig kväll med massa härliga människor. Kul att alla hade gått all-in. Grannen vann bästa utklädnad. Grymt bra tyckte jag haha. Sjukt lik ju.

Tack för en suverän kväll Kristin :D Hoppas du hade det lika bra som vi andra!


Grannen

Benjamin Button och en smurf vid namn Lina :)

The red queen

Mimmi

Tingeling

Karlsson på taket

Harry vill ha ÖL

Man in Black


Vanheden

Dynamit Harry

Jönssonligan :D


No drinking and flying haha

Captain Jack Sparrow


Dag 2

Idag är det andra dagen. Har rätt ont i ryggen idag, blev en del lyft igår. Vi fick 561 lådor till butiken igår, ganska mycket. Idag kommer det iaf inga, så det blir bara galga idag. Blir nog lite skonsammare mot ryggen. Härligt gäng är vi iaf :)

Impuls

Igår åkte jag och Sofia och fixade det sista med våra outfits inför maskeraden ikväll. Sen åkte vi ner på stan och åt en sen lunch på Vivaldi sen fick vi ett ryck och stack hem till mig och jag duschade och fixa mig sen åkte vi hem till Sofia där hon duscha och fixa sig medans jag satt på hennes balkong med ett glas vin och njöt. Sen blev det after work :D Var så jävla taggad. Det blev en tidig kväll eftersom Sofia skulle upp o jobba men eftersom vi började tidigt blev det en lång kväll ändå :)

SEM



Do you remeber this? :)

Sommar?



Vart tog sommaren vägen? Jag minns mest några grillkvällar, men var det inte mer än så?

Gårdagen

Igår var det jätte roligt på jobbet. Jag fick jobba med Madde som är merchandiser och det behövdes byggas om nästan överallt i butiekn. Jag byggde om hela streetavdelningen kille, bytte på skyltdockor och fixade borden. Sen även på Race Marine Tjej. Det var verkligen jätte roligt att jobba igår. Fler sånna här dagar tack :)

Sen på kvällen tittade Fredric och Sofia över och vi kikade på landskampen mellan Sverige och San Marino och slutet på Idol. Älskar uttagningarna :D haha.

7 sep

Det är september redan. Tiden går så fort. Vart tog sommaren vägen? Idag är det kallt men soler skiner. J ligger kvar i min varma säng och jag ska upp till jobbet. 9.45-18 idag. Hoppas det är mycket folk idag.

Grown ups



Haha så jävla bra film :D Var och såg den i söndags med J, Micka och Linn. Jag var väl den som hade roligast haha.

Grekland Samos

Jag och Emelie bestämde oss för att ta ledigt från jobbet och sticka på en resa tillsammnas. Vi tog en sista minuten-resa till Samos. Dem fick helt enkelt klara sig utan oss på jobbet. Det blev en super härlig vecka med mycket sol och bad. Precis vad man behövde efter en stressig sommar på jobbet. Veckan gick i lagom takt och vi tog det lugnt och slappade. Mycket glass men det var ju faktiskt semester :)

Här kommer veckans bilder :)


Välkommen till Grekland

Stor och liten :)


Dag 1


Utsikten från vår balkong :)

Lunch på balkongen

Glassen svettades också

In mot Phythagorian för att äta middag

Efterlängtad Gyros :)


Dag 2


Frappe på morgonen

Vi spelade tre i rad


Det blev gyros ikväll igen


Dag 3


Glass :)

Åh, så gott. Tortelini ala creme

Emelie åt pizza

Sen blev det glass glass glass :) ja, vi åt glass varje dag haha

Kinder glass

Pistach

Körsbär

Lite ung kanske?


Dag 4


Dagens molnrapport

Grekisksallad


Cribs. Vår kyl

Butterfly


Captain Jainnis och hans två getter


Dag 5


God morgon, idag ska vi åka båt

Hahah, så jävla bra! kul att gubben kom med också

Phytagorian, hamnen


Vår egna strand, dit vi åkte sen för att grilla och sola och bada

Föst fick vi åka till en sandstrand och vara i ca 2 timmar. Helt underbart.

Åh, jag vill åka tillbaka!

Dem var helt själva på den lilla stranden

Idag blev det choklad och lime :)




Dag 6


Stranden

En vit mini spider

En sån vill jag med ha


Sista kvällen firade vi med en varsinn stor glass såklart :)


Dag 7, sista dagen


Sista dagen, vi skulle åka på kvällen men vi låg nästan hela dagen på stranden


Sista middagen blev hamburgare

Vårt lilla gäng på hotellet. Alla 40 + och vi. Men vi hade trevliga samtal med dem :)



Tack Emelie för en underbar resa :)

Back

Jag är tillbaka nu från min resa till Samos. Har haft det helt underbart. Kom hem natten till söndag och hade J väntandes i min säng.

Maggi är hemma nu också. Känns underbart att hon är tillbaka. Då är allt som det ska vara förutom att Linn har flyttat till Uppsala och Fredrik till Köpenhamn.

Tänkte lägga upp lite bilder nu från Grekland :)