Bouncy ball



Älskar den här reklamen. Det är så sjukt häftigt det dem har gjort.

Bowling


Bilder: lånade av Sofia

I lördags körde vi bowling på Strike. Det var riktigt roligt, även om jag total sög haha. låg på typ 38 poäng när alla närmade sig 100 poäng.

Vi böjade med att dricka lite vin och tagga lite hemma hos Sofia, sen tog vi oss ner till Strike och satte igång. Efter Strike blev det å2, det var roligt. Riktigt mycket folk. Efteråt blev det efterfest hemma hos Sofia med Anton, Acke och Adrian. Hade as roligt :D Vi spelade party Alias och drack ännu mer. Till slut var jag så trött att jag somnade. Hade bara blivit 3 timmars sömn dagen innan plus att jag hade jobbat hela dagen. Dem hade försökt väcka mig men jag hade inte gett någon respons på det haha.

Fredag


I-lands problem


What to wear?

Thai



Ville bara restas lite :) 19 januari

Halkan



Precis som alla har sagt var halkan jätte rolig. Läskigt att sladda men det är bra att veta hur det känns. Det kommer vara riktigt läskigt att få sladd i verkligeheten bara. Att sitta i bilen som snurra upp och ner var jätte läskigt. Usch, trodde att bältet skulle släppa och jag skulle bryta nacken. Men jag överlevde. Nu är det bara köra så mycket som möjligt innan uppkörningen. ca 2-2 ½ vecka kvar :)


Uppe med tuppen

God morgon. Så här tidigt har jag inte varit uppe på riktigt länge. Sist var nog på studenten, när man skulle upp till hampagne-frukosten.

Nu ska jag snart åka ner till körskolan och sen åka iväg till Eskilstuna där halkan kommer att vara. Börjar bli lite nervös nu.

Övningskör

Nu har jag varit ute med pappa och övningskört i nästan 1 ½ timme. Det gick bra men det är roligare att köra om man har ett mål med körningen. Att man ska någon speciell stans eller nått. Att bara köra runt i stan är lite segt. Imorron är det halkan som gäller, är väldigt nervös inför det men jag hoppas att det går bra iaf :)

Duktig

Idag har jag varit duktig. Läste ca 60 sidor i teoriboken, så nu har jag bara ett sista kapitel kvar i boken. Sen var jag på teorilektion, tråååkigt. Men det är nyttigt att lära sig. Gjorde även ett prov på datorn på körskolan och fick 57 rätt, så det är ju framsteg iaf. Det var mycket lättar på körskolan än det jag har hemma. Sen mötte jag upp Sofia och så gick vi och tränade. Det var väldigt jobbigt. Min kondition är katastrof just nu. Måste komma igång tills jag åker nu.

Milk with coffee



Dricker mitt kaffe med väldigt mycket mjölk. Det är godare och man kan dricka det direkt för det blir svalt. Idag måste jag läsa teori, har inte läst på några dagar nu. Ikväll är det teorilektion på körskolan. Lektionen ska handla om bilen och det är så fruktansvärt tråkigt, fy. Om motorn och bromsarna osv. Det tog ett bra tag för mig att läsa ut det kapitlet.

Min träningsvärk idag är väl inte lika farlig som jag trodde. Men det känns verkligen i armar och rygg idag och handlederna har jag också träningsvärk i. Trodde det skulle känns mer i ben och mage. Ikväll ska jag och Sofia iaf gå på ett medelpass, det kommer nog bli jobbigt att göra armvävningar :P

Espresso house



Jag och Kristin var och provade nya fiket som har öppnat, Espresso House. Jag tycker att det var jätte mysigt där inne. Beställde en Islatte och den var jätte god så ett stort plus till dem! :)

Boxning

Jag och Emelie var på Ki Box 75 idag på Friskis & Svettis. Jag köpte ett 3 månaders kort där nu. Man måste ju komma i lite form inför Asien. Beach 2010 närmar sig för min del. Boxnings passet var iaf sjukt jobbigt. Bland det jobbigaste jag gjort på sista tiden. Har inte tränat riktigt på jag vet inte hur länge och mina armmuskler exiterar inte ens haha. Plus att det var 75 minuter istället för 60 min som vanliga pass brukar vara. Men nästa vecka ska vi gå igen, förhoppningsvis går det bättre då :)


Lilla uppkörningen

Igår hade jag lilla uppkörningen och fy så nervös jag var. Fatta då på den riktiga uppkörningen. Jag tyckte iaf att det gick jätte dåligt, jag var nervös och glömde bort grejer. Men han sa att han tyckte att jag körde jätte bra och att var jag godkänd så det känns ju super bra :) Jag har en dubbel lektion till innan uppkörningen och sen en enkel lektion precis innan. Så vi får se :) Jag måste köra massor med pappa nu innan. Halkan på fredag. Är nervös inför den också!


GQ


Robert Pattinson

Lilla uppkörningen

Idag har jag lilla uppkörningen. Är ganska nervös. Vet inte om jag känner mig redo riktigt än. Jag överlever väl iaf. Har hört att körskoleläraren jag ska köra med är jätte bra så det går nog bra.

Nu ska jag stoppa nått i magen, så jag kan koncentrera mig.

Asien


Countdown

New Moon



Igår var jag, Linn, Rosanna och Marika på New Moon. Min födelsdagspresent från Linn. Den var jätte bra iaf! Nu längtar man verkligen tills nästa film kommer. Tror trean kommer ut i sommar. Fast Edward var inte med lika mycket i New Moon som i Twilight. Nu är man lite mer förtjust i Jacob (Taylor Lautner) istället.

Idol at bajic

Ikväll blev det Idolkväll med Maggan, en halv kebabrulle utan lök och en chipspåse :) Kärlek i Idol. Tror Reza åker ut ikväll. Erik är iaf min kärlek i Idol :)

Have a good evening!

Roses are..


bild: jag

Körlektionen idag gick jätte bra. Dem senaste gångerna har det inte riktigt gått som jag velat men idag gick det bra, så nu känns det mycket bättre. På måndag har jag lilla uppkörningen. Blir som en uppkörning med en annan körlärare och så ska vi kolla vad jag behöver träna mer på innan uppkörningen.

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem. Vi ska åka till Elgiganten eller Siba och titta på en extern hårddisk, så att jag kan fixa back up på mina 57 000 bilder jag har. Försöker att plocka undan massa grejer på mitt rum. Har så jäkla mycket skit som bara ligger. Helst skulle jag vilja flytta och bara ta med det jag behöver och vill ha och lämna resten :P Men så blir det väl inte än på ett tag iaf.

Weekend



Äntligen är det fredag. Som jag har längtat. Sista körlektionen idag. Jag tycker att det är jätte roligt att köra, men 80 min varje dag har varit lite drygt. Men nästa vecka har jag bara en lektion.

Ikväll har jag inte direkt några planer. Ta det lugnt och kika på Idol. Carro skulle ha kommit i helgen men hon skulle åka bort, så vi får ses nästa helg istället. Jag är lite sugen på att gå ut ikväll, men vi får se. Helgen innan löning kanske inte är så spännande.

Nu ska jag borsta tänderna och sen kila iväg till bussen.

two months

Ville bara säga att jag åker till Thailand om 2 månader idag :) hihi


days go by


Maggi hade gjort eget handsmycke.

Körlektionen igår gick rätt dåligt, men jag satte 45 graders parkeringen som jag inte har fått till på ett tag. Så det känns jätte skönt. Efter körlektionen mötte jag upp Maggi, vi gick till Cornetto och jag käkade lite lunch.

Min teorilektion var inställd så jag och Maggi åkte hem hit och mös hela kvällen. Var tvungen att läsa teori, så jag läste i teoriboken och Maggi läste Cosmopolitan. Det kändes lite orättvist haha. Sen blev det the city, the hills och Greys :)


After tuesday, before thursday


God morgon.

Sitter här vid datorn och äter frukost. Yoghurt och flingor och te :) Frukost ska vara dagens viktigaste mål, har aldrig riktigt förstått det menmen. Kl 10.55 idag börjar min körlektion, hoppas den går bättre än igår. Sen ska jag träffa Maggi och ta en fika/lunch. Sen runt kl 17 drar min teorilektion igång.

Man blir verkligen taggad till att gå ut när man ser att solen skiner utanför fönstret. Eller inte

Bedtime


bild: Emma Elwin (
emsedge)

Nu är jag helt slut. Har läst ca 80 sidor i teoriboken och gjort några testprov. Det andra provet jag gjorde gick jag iaf 43 rätt på. Så det var går ju iaf framåt haha. Vill bara lägga mig nu och sova i 3 dagar. Körlektion imorron, på torsdag och fredag. Jag längtar verkligen till helgen nu. På fredag kommer Carro hit förhoppningsvis och då blir det utgång :) Sen på lördag ska jag och Linn gå på New Moon. Det är min födelsedagspresent, tar ut den liten sent men det fanns ingen bra film innan så vi bestämde oss för att vänta på New Moon.

Teoriboken



Nu har jag suttit och läst och stirrat i teoriboken i över 3 timmar. Har även gjort ett spel på datorn, som är som det riktigt teoriprovet. Haha jag fick 26 rätt :P Pinsamt! Det är hälften från godkänt. Blir mycket pluggande nu framöver.

17 nov

Usch vilken dålig dag det har varit idag. Vaknade runt 9 med huvudvärk, så jag låg kvar i sängen till halv 12. 13.20 så började min körlektion så tog mig ner på stan i regnet. Första halvan av lektionen gick jätte bra, den andra halvan gick mindre bra. Sen är det så grått och tråkigt ute och det gjorde att mitt humör sjönk ännu mer. Sen tog jag bussen hem och gick hem i regent.. blä på det här vädret. En dag som denna är man glad att om 2 månader åker man till värmen, och man slipper bli deppig för att det blir mörkt vid kl 3.

Nu måste jag plugga teori, och jag min huvudvärk har fortfarande inte gått över.. It sucks att teori provet närmar sig och jag har läst ca 50 sidor i boken. Min plugg motivation försvann på gymnasiet.

Converse



Mitt senaste tillskott i samlingen blev ett par röda låga som jag köpte när jag var i London.

Sequin


Topshop

Köpte en svart tröja med paljetter på axlarna i Nottingham. Det var roligare att shoppa i Nottingham än i London, för i London är det så sjukt mycket folk. Samma butiker, mindre folk :)

six months



Idag åker Fredrik iväg till Indonesien i 8 veckor. Han kommer hem den 20 januari igen, och jag åker den 19 januari. Så vi kommer att åka om varandra. Så vi kommer inte att ses på ca 6 månader :( Känns jätte konstigt. Han missar ju julen och allt. Kommer verkligen vara tomt på julafton i år..


Asien



Idag mötte jag upp med Caroline på stan. Var jätte roligt att äntligen ses. Vi bestämde oss för att boka resan direkt, så den 19 januari åker vi till Thailand och börjar vår resa där.

Maskerad

Det var maskerad hemma hos Linn igår :) Födelsedagsfest för Linn, Johanna och Clara som alla har fyllt 21 år. Det var jätte roligt och alla var jätte bra utklädda. Blev rejäl hårdkörning hela kvällen.


Här kommer bilderna från gårkvällen :)


Idolkväll

Ikväll nu har det varit Idolkväll med tjejerna. Sofia hämtade först upp mig och sen hämtade vi upp Maggi. Vi åkte ut till Hälla och köpte present till Linn och sen åkte vi och sola. Sen köpte vi med mat hem till Sofia och så värmde vi upp i soffan inför Idol. Jossan tittade förbi och Kristin hann in en liten stund :)

Imorron är det jobb om gäller, 11-16. Sen ska jag fika med Caroline. På kvällen sen blir det maskerad! Captain Jack here i come.

London


Vårt fina hostel. Rummet ja det delade vi med fyra andra okända. Men va kan man förvänta sig för 220 kr för två nätter

Underground


Notting Hill





Pink Lady

Oxford Circus

Power nap

Picadilly Circus

Middag på en kina resturang

China town in London

Sen blev det utgång vid Oxford Circus.

Söndag


Big Ben

London Eye

Chelsea-Machester United. Chelsea's hemma arena. Spelarbussen kom när vi stod där



Måndag i Nottingham


Vi åt världens godaste efterrätt i Nottingham. Brownie längst ner, chokladglass, vaniljglass, krossad choklad som topping och oreos cookies och choklad sås. Så sjukt gott.

Emelie och Christian's roommate Laura from France.

London gänget. Anton, jag, Christian och Emelie :)

Friday 13th

Åh nu känns det som jag är utvilad. Var så trött igår efter två dubbla körlektioner att jag somnade redan vid kl 19. Vaknade upp vid kl 24, och somnade ungefär en timme senare igen. Vaknade nu vid kl 9 och var pigg :) Febern som kom krypandes känns som den har försvunnit igen. Men det vet man aldrig.

Idag måste jag kila ner på stan och köpa present till Linn. Hinner inte imorron, jobbar 11-16. Ikväll blir det Idolkväll med bästa tjejerna!

Imorron kommer Caroline :) Min resekompis till Asien, och på söndag ska vi boka flygbiljett. Ska bli så roligt!

På måndag, den 16 november åker min kära bror till Indonesien i 2 månader :( Han kommer hem den 19 januari, och det är runt det datumet vi kommer att åka. Om vi åker om varandra kommer jag inte att träffa honom på ca 6 månader.. Det suger och att inte ha han hemma över jul.

Nu ska jag iaf ta mig i kragen och ladda upp några av bilderna från London.


Thursday


bild: tagen i London. Lite för nära kanske? :P

God morgon.
Är sjukt trött idag, känner mig helt sliten i hela kroppen. Är nog på gång att bli sjuk. Min brorsa är jätte sjuk och Anton fick feber direkt när vi kom hem från London. Känns som att det är på gång för min del också. Så typiskt, har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Nästa vecka har jag körlektion varje dag och måste läsa teorin stenhårt.

Idag har jag två dubbel lektioner. Den första börjar vid 11 och nästa drar igång vid kl 15. Där emellan ska jag träffa Kristin om hon inte skulle ut på vägarna.

Favourite


bilder: jag

Nu när vi var i London åkte vi till Notting Hill som jag så länge har velat åka till :) Sist jag var i London hann jag inte åka dit men nu fick jag min dröm uppfylld, men nästa gång ska jag läsa på lite mer vart man ska gå för att se alla delarna som är med i filmen. Men vädret var kanon och Notting Hill var jätte fint.

Im back

Jag kom tillbaka från London igår kväll. Skönt att komma hem men samtidigt har det varit en bra resa. Gärna en till snart igen :) Men skönt att vara hemma och sova i sin egen säng och äta ordentlig mat. Vi har ätit mycke skräpmat och godis. Nu blir det ett försök till lite nyttigare liv en tag framöver.

Var trött igår så orkade inte ladda in bilderna på datorn och nu kl 11 ska jag åka till körskolan för en körlektion så jag tänkte göra det senare ikväll.


London


bilder: jag

Ikväll åker vi till en av mina favorit städer LONDON! Jag, Anton och Emelie tar 21.15 planet till London ikväll. Där kommer Christian möta upp oss. Thomas och hans flickvän är redan i London. Vi ska shoppa, dricka öl på engelska pubar och bara umgås. På söndag kväll åker vi vidare till Nottingham där Christian bor. Är tillbaka i Sverige på tisadag kväll. Den här resan kommer nog att bli en bra resa :) Men såklart har jag jätte svårt att packa. Kan aldrig bestämma mig vad jag ska ha med mig. HELP!

bokat

Var på körskolan igår och hade körlektion. Nu drar det igång med min intensivkurs. Måste läsa teori varje dag. Min körlärare berättade också att dem hade bokat både teorin och uppkörningen åt mig. Läskigt!

This is it

Det blev Michael Jackson filmen igår, This is it. Den var jätte bra. Så jäkla synd att han inte hann göra konserten han tränade för.


Michael Jackson <3

Movie

Det blir bio idag också. Det står mellan Michael Jackson och Zombieland. Jag vill se Michael Jackson, så jag ska fighta för att det blir den :)


Måndag

Har varit vaken sen kl 9. Linn sov här i natt efter att kika på en lite läskig film, vågar inte sova ensam efter att ha sett skräckisar. Vi såg Paranormal Activity, den var rätt läbbig men trodde den skulle va 100 ggr värre. Linns klocka ringde iaf kl 9 för hon skulle iväg, så jag har varit vaken sen dess. Har kikat på en film, duschat och läst på lite om alla vägmärken. Kommer aldrig klara teorin känns det som :( Sjukt mycket att ta in.

Nu ska snart Sofia och Maggi hämta upp mig så ska vi åka en liten sväng och hitta på nått. Senare på eftermiddagen ska jag och pappa övningsköra. Måste träna jätte mycket. Har körlektion imorron, med en ny lärare igen. Usch, jag är skit nervös.

Linn

Grattis Grattis!!

Nu blir det kalas hos Linn som fyller 21 år idag.


Hemmafest

Igår var det hemmafest på Åshagen. Det var roligt, kul att träffa så många man känner igen :) Sen kan man ju diskutera hur kvällen slutade. Det håller nog både jag och Maggi med om.. Men det var roligt så länge det varade :)