inköp


igår blev det ny kamera :) blev en canon ixus 80 is i färgen caramel. är nöjd och jag hoppas att det fungerar lika bra som min gamla har gjort.

lördag

idag på jobbet gick det bra. började med att stå och larma och galga och det är rätt skönt när man är trött. sen efter lunchen gick jag ut i butiken och stog en hel del i kassan. 9.45-16, gick segt i början men sen rullade det på.

snart ska jag ta tag i mitt hår och färga bort min utväxt. sen ska jag bara ta det lungt ikväll. är så trött. måste packa det sista inför imorron också. ska bli skönt att komma iväg nu. är riktigt trött på västerås just nu!!

bye for long


fredag

kvällen började med mysig middag hemma hos linn. micka, joel, lisa, ida, julia, sarah och jag. jätte trevligt och god mat. tyvärr blev det inga bilder för ingen hade kamera med sig. min nya kamera låg på laddning.

sen tog vi oss ner mot stan. tyvärr blev det massa tjafs och krångel så det blev inte som vi planerat. men vi slutade iaf på gecco bar. första gången jag var där. reggae musik och mysig stämning. Governor andy var dj :) men jag bestämde mig för att åka hem kl 1. fick ändrade tider på jobbet så började 9.45 och då ville jag hinna sova lite. klokt av mig ^^

take me back



tänkte bara säga att jag inte tackar nej till en thailand-resa just nu

fredag

helg igen :) ska strax ner på stan med michaela. studiebidraget kom idag och måste köpa nått att ha på mig ikväll så det är perfa med lite extra pengar. måste börja hushålla mer med mina pengar nu. den här månaden kommer pengarna bara rusa iväg känns det som. göteborg, dublin och sen är det sportlov och då måste man alltid vara redo med pengar :P

dagen

dagen har varit helt okej. blev ingen kamera dock men ska åka och köpa en imorron :) efter att jag kom hem från praktiken har jag inte gjort så mycket. packat lite till göteborg och läst lite tidningar sen har jag bara kollat på tv. det har faktiskt varit skönt att bara ta det lugnt för jag är så himla trött. har sovit dåligt hela veckan så imorron är jag ledig. då blir det sovmorron :D sen blir det stan med micka. måste köpa present till linn som fyller 18 år idag :D Grattis!!

imorron blir det kalas för henne på kvällen. liten utgång till silk på 90-tals party. men jag ska hem tidigt! jobbar 11-15 på lördag och jag vill vara i toppform.

nu ropar tidningen cosmopolitan på mig,   ciao


nästa vecka:
söndag-onsdag - göteborg
fredag-söndag - dublin

at work

igår var trevligt. åkte hem till sofie efter praktiken. vi eller snarare jag körde wii fit för första gången. det var kul, speciellt kul var det att åka slalom :D haha.

imorse tittade vi ut och då hade det kommit en hel del snö. så det var kallt ute. tåget var några minuter försenat så jag kom nyss till praktiken för när jag kom till centralen gick inte min buss förrens efter en kvart.

idag har jag fått ett eget rum haha. en av pappas jobbarkompisar är ledig idag så jag fick ta hennes rum. det känns väldigt vuxet. idag kommer min lärare erik på besök. får se vad han tycker om min praktikplats :P

det blir nog att köpa en ny kamera idag också :D eftersom min är trasig. pappa tog bilen imorse så vi ska åka ut till hälla på lunchen och kika och förhoppningsvis kommer jag tillbaka med en sprillans ny kamera :D helst en canon ixus 870


uttråkad

jag vill gå hem. är riktigt uttråkad nu. har gjort min uppgifter. skolarbetet är jag alldeles för trött för att ta tag i. så nu vill jag bara hem. eller iaf gå härifrån.

ska sluta typ halv iaf. ta bussen ner till centralen och hoppa på tåget till sura, hem till sofie :)


back at the office

nu är jag tillbaka på pappas praktik. jag försöker undvika kärringen som vill slänga på mig allt hennes arbete. så jag sitter på pappas kontor och jobbar lite med projektarbetet. det är roligt att sitta och fixa lite med det. det ska bli så roligt. ser verkligen framemot det :)

back to work,    ciao

tisdag

yes, jag fick stanna hemma från praktiken idag. pappa skulle inte vara där för han hade möte i sthlm och jag ville inte vara ensam hem kärringen på hans jobb som ger mig alla hennes skit uppgifter. så då fick jag vara hemma :)

igår kväll var jätte trevlig och mysig. tack alla för att ni kom och stöddade oss. <3

nu har jag kommit hem från dansen och tryckt i mig ett äpple. ska strax in i duschen. sen måste jag koka pasta till matlådan imorron.

fick ett jätte gulligt sms idag som verkligen piggade upp mig! ibland uppskattar man dem där små hälsningarna :)

imorron efter praktiken ska jag hem till sofie (som jag inte har träffat på föör länge)    yeey :)

nej nu måste jag duscha,    ciao


mamma



idag hade varit din dag. jag saknar dig

ny vecka

nya tag. idag är det praktik på pappas jobb. synd  bara att jag håller på att dör av uttråkning. arkivera massor av gamla journaler är ju inte direkt drömjobbet. usch va tråkigt. nu har jag lunch och sitter med datorn på pappas kontor. tittar på sista minuten-resor. vill åka!

keep on working

pics

här kommer lite bilder från gårdagen


matlagning

mys middag

ett hade sofia slagit in och ett hade twilfit gjort. gissa vilket? haha


bokat

jippi. älskar att boka grejer. den här gången är det tågresa till göteborg på söndag. det är en vecka kvar visserligen men det ska bli kul att komma ner till linn och komma bort härifrån.    wei :)


magdalena & josefin

ikväll har vi firat magga & jossan som har fyllt år. det blev middag. det var jätte gott, tyvärr fick jag inte ner särskilt mycket mat eftersom jag mådde ganska dåligt. nu är jag hemma och ska sova. imorron blir det jobb 11-16.   godnatt

skäms

ibland går allt bara snett. men jag skäms som fan. vill aldrig mer bli så. skärpning på hög nivå.

sköt dig!

bra dag

åh jag har haft en så bra dag idag :)

okej väckningen imorse var väl inte den bästa men men. mötet med Silk gick as bra. Vi spikade ett datum och fick massa bra tips och råd. Sedan gick jag och Carin en vända på stan och skulle höra med dem butikerna vi ville ha med på visningen om dem var intresserade och vi fick med 3 butiker idag och ja, jag ser verkligen framemot modevisningen nu :D hur kul som helst!

sedan blev det gränden och sen hem till magdalena en stund innan pappa kom och hämta mig. en super bra dag.

dagarna framöver består av jobb jobb jobb. imorron blir det 9.45-18. sen utgång, rockparty ska vi på ;P haha. lördag 9-16 och söndag 11-16. men det känns skönt att man har jobbat kvar iaf. det är så många som blir av med sina jobb nu på grund av låg konjukturen.

nu blir det sängen,    godnatt

tidig väckning

fick ett tidigt telefonsamtal imorse, alldeles för tidigt. det var kristin & maggi som tyckte om att ringa och väcka en.

nu är jag iaf vaken, ska börja fixa mig lite. sen blir det ner på stan. träffa maggi, jossan och k sen blir det möte med silk.

nagelmodell

tvi fick jag när jag trodde att jag skulle ha hela eftermiddagen i lugn och ro. nagelförlägningen tog mycket längre tid än jag hade trott. klockan 10 började kristin med ena handen. 2 ½ timme fick hon sitta med handen. sen fick jag en liten rast och sen började sanna på min andra hand i 2 ½ timme. totalt var jag nog där i 6 timmar. det var deras examens prov så nu är dom utbildade till nagelteraupet.

men man blir ganska rastlös att sitta som nagelmodell kan jag säga :P

sen åkte vi hem till kristin. jag, maggi och jossan. köpte med oss ben&jerry (s) på vägen och moffade i oss i sängen hemma hos k. half baked och strawberry cheesecake :)

ikväll ska jag försöka somna tidigt, är så trött. imorron är det möte med silk. hoppas det går bra. mer om det sen,    ciao

godmorgon

det är alldeles för tidigt för att ha varit vaken i mer är 2 timmar. tandläkar besökte gick bra. det såg jätte bra ut och inga hål :) om en liten stund ska jag kila iväg till bussen. ska till carlforska, där kristin ska göra nagelförlägning på mig. det blir nog bra.

resten av dagen blir lugn. ska försöka skriva klart min debattartikel till naturen bara. sen vill jag sova, är så sjukt trött nu,


igår pratade jag också med linn över skype. funkar super bra. i hennes hus i göteborg är det jätte dålig mottagning så man kan inte prata i mobilen. så det här är perfekt plus att det är gratis :) love skype


tisdag del 2

gud va skönt att den här dagen är över. har varit nervös över provet och så. men nu känns allt bättre. jag somnade runt 5 idag på eftermiddagen och sen vaknade jag tjugo i 8 av att pappa väckte mig och frågade om jag skulle hoppa över dansen. och nej det skulle jag inte så jag flög upp ur sängen och bytte om. hann gjorde jag iaf.

sen nu på kvällskvisten har jag pratat med bror min som befinner sig i dublin. vi pratade över skype. tycker det är häftigt det där att kunna prata över datorn, helt gratis :) sen har jag också pratat med linus, som förra veckan var i hässlöholm men nu är i umeå. han far runt som tusan nu. på torsdag skulle han vidare till sundsvall.

hoppas vädret är bättre imorron än idag. har verkligen varit skit idag. vill verkligen åka utomlands nu!
nu måste jag sova, ska upp tidigt till tandläkaren.    godnatt

tisdag

det är en sån lättnad när man har gjort ett prov. nu kan jag stryka psykologi från min att-göra-lista. imorron blir det ingen skola. ska till tandläkaren imorron 07.50 (alldeles för tidigt) sen efter det ska jag få nagelförlägning. blir spännande att se hur det kommer att bli. jag ska försöka plugga lite på eftermiddagen sen men får se om jag orkar.

kl 20 är det dags för dans. första lektionen för året. reggaeton är det som gäller i år :) lite annorlunda mot ragga/dancehall men ingen större skillnad. det är lite segt bara att det är så sent på kvällen.


pluggg

just nu sitter jag i skolan och pluggar psykologi. är klar med frågorna, nu ska jag bara få in dem i huvudet. jag är svin hungrig så nu vill jag ha mat. lunch kl 12. prov kl 13.    wish me luck

igår bestämdes det en göteborgs trip för min del, är så glad. ska bli super skönt att komma bort från vår lilla stad.    ciao


godkväll

hellu
idag har jag varit i skolan nästan hela dagen. fick lite grann gjort iaf. har gjort klart båda psykologi-uppgifterna. nu gäller bara provet imorron sen kan jag bocka av det på min lista. sen ska jag ta tag i företagsekonomin.

nästa vecka blir det praktik på pappas jobb, ska försöka hinna med lite plugg under tiden tänkte jag.

ikväll har jag och mirre varit och tränat. det är alltid en sån skön känsla efter att man har tränat. as skönt! nej nu ska jag väl plugga lite psykologi till slagsmålsklubbens musik :)

countdown

21 veckor kvar till studenten!

fredag

magdalena & jossan skulle firas. det blev förfest hos magga med tårta och "med andra ord". trevligt trevligt. här är bilderna från kvällen :)  Congratz!




sen blev det pluto

förvånad

jag är förvånad själv men jag har faktiskt pluggat idag. har pluggat psykologi. det är faktiskt roligt :) jämfört med näthandel. åh va jag hatar det! blä på det. jag ska kompletera mitt psykologi-prov på tisdag så jag måste plugga massa massa imorron.

nu ska jag hoppa in i duschen,    ciao

Elle


 ebba von sydow

söndag

hej sitter i sängen med datorn framför mig. jag börjar känna mig stressad inför den kommande veckan. har mycket på schemat men fortfarande ingen praktikplats. jag orkar inte leta heller. alla plater där man kan tänka sig att vara är upptagna. plus att jag restar i flera ämnen fortfarande. måste rycka tag i mig själv nu

gårdagen var iaf lugn. det gick bra att jobba. jag började kl 12 och det var väldigt lugnt så jag gick gå hem en halv timme tidigare, halv 3. skönt. kom hem och drack lite te. sen låg jag och slappade i sängen med datorn tills sofia kom och hämtade mig. vi åkte och köpte mat och åkte hem till henne. alltid trevlig soff!     ciao

the times


best of times! happy


love it


    hennes tatuering är fin

Grattis!


Josefin 19 år!

utgång

en förkyld elin ska snart hoppa in i duschen för att börja göra sig i ordning för utgång ikväll. får se hur det går. men nu jävlar ska vi fira maggi & jossan!

gårdagen

usch vilken dag det var igår. kände mig febrig i stort sett hela dagen. gick en promenad med micka på eftermiddagen och sen på kvällen åkte jag hem till maggi som har kommit hem från juggo. kristin & jossan var där. det blev te och alias :) det va trevligt. ser framemot friday

dreamjob!


drömjobbet.

australien i 6 månader. du får bo i en lyx villa. 140 000 kr i månaden för att vara ö-vakt. man ska fota, ,filma, föra blogg, dyka, snorkla. man ska utforska massa grejer och sen rappotera om det. ja helt sjuk! dem ansöker över hela världen. deras hemsida har haft 2000 besökare per sekund. check it out!
www.islandreefjob.com

gueensland, australia
the great barrier reef

 

förkylning nr 2

japp då var fökylning nr 2 här. vet inte om det bara är idag men jag känner mig lite febrig, har grym hosta och ont i hela kroppen. fan jag vill inte bli sjuk igen, hade ju precis blivit frisk eller nästan frisk iaf.

men jag har sovit dåligt de senaste dagarna. jag var och tränade i måndags och igår var vi och solade. kanske därför förkylningen kommer igen. jaja ska vila idag och gå och lägga mig tidigt ikväll så kanske jag mår bättre imorron. hoppas det!

pyssel & 2009

igår kväll tog jag alla tidningar som jag hade framme förutom dom allra nyaste numrena. jag klippte ut allt som föll mig i smaken. kläder, bilder, artiklar mm. ska försöka sätt ihop det till nått slags kollage av nå slag. det ska insperera och motivera mig. vet inte riktigt vad jag har för tanke med det. men jag vill att så fort jag tittar på det ska jag känna mig mer motiverad till att göra allt jag har sagt att jag ska göra 2009.


- Komma i form till studenten
- Spara pengar till resa!
- Ta studenten
- Ta körkort
- Komma in på högskola
- Kanske börja högskola
- Resa
- Resa
- Resa!!

godmorgon

japp det är morgon för mig. jag vaknade nyss. jag och micka skulle ha åkt och träna 11.30 men när jag vaknade tidigare var jag så trött så jag orkade inte ta mig upp ur sängen. kanske inte så konstigt med tanke på att jag somnade kl 5. vet inte vad det är med mig. jag måste somna tidigare.

idag blir det iaf ingen skola. känns ovärt att vara där men samtidigt jobbar man på bättre där än vad man gör här hemma. jag och micka ska om ett tag på en långpromenad. ska bli skönt att komma ut och få lite frisk luft. det är väldigt fint väder ute :)

ikväll blir det myskväll med tjejerna. looking forward!

countdown

22 veckor kvar till Student 2009!!



 

back to school

ja då var man tillbaka i skolan. suck! sitter i klassrummet med micka. önskar att jag hade alla uppgifter och prov klara så jag slapp det här. men nej nu sitter man och skriver en debattartikel om miljön. orkar verkligen men mitt nyårslöfte var ju att ta tag i skolan så det är väl bara att pallra sig igenom det.    bye for long

god natt

nu är det dags för mig att försöka sova, ska upp till skolan imorrn så inga mer sena kvällar.

 
13/1 phuket, thailand - endast flyg   3 824:-       någon mer än jag som vill åka?

nytt år

ja nu jävlar! jag och mirre var till nyöppnade friskis idag och köpte träningskort. sen var vi på ett pass i nya lokalerna. riktigt fräscht. nu jävlar ska det tas tag i träning och skola. köpte kort för 6 månader så måste börja träna ordentligt nu. inge slarv och ingen lathet. inge godis och ska försöka äta ute mindre. japp vi får se hur det går!

dagen bestod av 2:a sprutan mot hepatit A och B. synd bara att man inte kommer iväg nånstans. sen var jag och hämta ut mitt pass. jag har tydligen blivit blondin :O :P sen blev det lunch på stan med kristin. gick även än vända och letade praktikplats. gick väl sådär, jag hoppas iaf. kom hem med en super fin jacka från h&m också :) hihi, pappa kommer bli tokig :P

ikväll kommer magdalena hem :) wie!

sovdags

jag är fortfarande vaken. ett tag sen gick miriam och linn hem. vi satt och drack te och pratade massa sista gången nu, för imorron åker linn tillbaka till göteborg. tråkigt, det har varit roligt att ha dig hemma ett tag :) men nu är det tillbaka till vardagen.

imorron ska jag ta andra sprutan med twinrix och hämta ut mitt pass. synd bara att man aldrig kom iväg på någon resa. om det inte är någon som vill följa med mig? är verkligen så sugen på att åka. det känns som att alla åker iväg och ändå sitter man här fast i västerås. imorron ska jag iaf försöka hitta en praktikplats och försöka få lite gjort i skolan. har en del uppgifter som jag måste få klara.

klockan är halv 2 men är inte alls trött så jag får väl kika en stund på tv så förhoppningsvis blir jag det snart.    godnatt


Festival




Peace&Love 09 säger jag bara!

morgon för mig

godmorgon! haha jag har nyss vaknat nu. känns dumt att sova så länge, men o andra sidan somnade jag halv 5 imorse.
igår lagade jag och sofia mat. entrecote, klyftpotatis och rödvinsås. sen kom micka förbi och vi skulle ta det ganska lugnt. ja precis tills vi bestämde oss för att gå ut och ta en drink. eller ja det blev förfest hos linda med singstar med några glas vin och sedan blev det några drinkar på konrad. haha. lugn kväll var det ja. hade iaf jätte roligt. schlagerbaren!

just nu sitter jag i sängen och orkar inte direkt ta mig upp. jag är hungrig. det skulle ju inte sitta fel med spicy. kan inte någon vara snäll och komma hit med lite spicy? då skulle jag bli glad :)


gårdagen

igår var det en shoppingtur på stan med kristin. sen lunchade vi med jossan. jag shoppade en väska, en stickad tröja, en randig tröja, en jeansskjorta, ett par nya leggings och trosor. så nu har det stillat mitt shoppingbehov lite grann :)

kl 15 började jag jobba, det var cubus som gällde. gick bra och sådär men hade väldigt ont i mina fötter. men jag får skylla mig själv.

på kvällen sen stressade jag iväg till johanna på förfest och sen vidare till viksäng på en till förfest och sen slutade vi på bil & bob. hade varit roligare att gå till pluto men men. på vägen hem stannade jag och linn till vid shell och köpte en fryst pizza som vi sen tillagade innan vi gick och la oss.

godmorgon fredag

fredag och helg. jag håller inte koll på veckodagarna längre, men nästa vecka drar det väl igång på riktigt. igår var det jobb på stadium och i eftermiddag blir det jobb på cubus. skönt att ha lite att göra iaf.

nej nu ska jag ringa och väcka kristin. jag vill komma ner på stan hyffsat tidigt :)    ciao

jobb

hejsan.
torsdag idag och jobb på stadium. började kl 8 imorse. var riktigt trött första timmen men sen gick dagen jätte bra och fort. hade och göra hela dagen. det är skönt att sluta kl 17, då har man ändå lite kvar av dagen.

linn kom hem från thailand igår så hon kom inte till mig på jobbet när jag slutade. hon var inte ett dugg brun. fy! jag vill också åka! fick med mig henne in en snabbis på Vila också och jag gick därifrån med en kavaj och en sjal :) så det stillade mitt shoppingbehov en aning men inte riktigt förfyllt ännu :P haha. blir mer shopping imorron när jag ska ner på med kristin. long time no seen


mitt i veckan

sitter nu vid datorn. har precis installerat skype för att kunna prata med fredrik som befinner sig i dublin. men det fungerar inte att prata, haha :P

idag ringde dom från Stadium och Cubus. men kände mig inte allt för pigg för att jobba. men ska hoppa in och jobba på Stadium imorron. 8-17. usch vilken jobbig tid men skönt att sluta kl 17 iaf. ska gå en sväng på stan, är jätte shopping sugen! Hoppas att jag orkar med att jobba. det brukar vara jobbigt att komma igång efter att man varit sjuk.


svårt

jag har svårt att sova... är inge trött. igår var jag vaken tills halv sju på morgonen innan jag somnade.

fördriv av tid


att vara sjuk är tråkigt. jag har fördrivit min tid genom tv, tidningar och typ alla serier som finns känns det som. nya 90210 är jätte bra :) så nu är jag fast. jag har varit sjuk i två dar och är redan jätte uttråkad. och jag har läst alla tidningar som är bra. måste hitta på annat att göra nu, ska börja kolla på en ny serie. lipstick jungle, bra?

måndag

jag är fortfarande sjuk. mår lite bättre än igår iaf. igår var det riktigt illa. jag orkar inte ens tänka på att jag måste börja ta tag i allt snart. skolarbete, måste hitta praktikplats, osv. jag vill bara åka iväg. är så avundsjuk på några umeå-grabbar som skulle åka till thailand först och sen vidare i asien, 3 månader skulle dom va borta. jag vill också!

Nyår i Hemavan


sjuk

usch vad sjuk jag är. det var riktigt länge sen jag mådde så här dåligt. har inte kunnat sova på hela natten. jag har svettats och frusit i omgångar. har ont i hela kroppen och min hals skulle jag vilja hugga bort. usch! hoppas ni mår bra iaf.

idag när jag inte har nått bättre för mig än att vara sjuk så tänkte jag lägga upp bilder från min och sofias tripp till norrland :)

lördag

jobb idag 11-15. det gick väl okej men jag mådde inte på topp. jag förstod väl att jag skulle bli sjuk så småning om. jag har ändå varit på gång att bli sjuk i 3 månader men det har aldrig riktigt brytit ut. men vi har ju varit uppe i kylan och så där så det är väl inte så konstigt.

fick frågan om jag kunde jobba imorron och jag, dum som jag är tackade ja. aja. det går väl fort. får dubbelt betalt iaf. 11-16.

efter jobbet köpte jag med mig spicy och godis hem och käkade i sängen medans jag kollade på the City och the Hills. tycker the City var jätte bra. livet i New York är spännande :)

nu ska jag dricka lite te med linn och mirre.   ciao


hemma från hemavan

nu är jag hemma och sitter i min säng och kollar över kontot. det börjar eka på där. en riktigt rolig resa har vi varit med om. mer om trippen kommer sen. nu är jag så trött att jag måste sova. har sovit ca 15 timmar på 4 dygn. det känns lite för lite. imorron blir det jobb, får se hur det kommer gå. kommer nog att gå i sömnen på jobbet.    godnatt