GOTT NYTT ÅR!



Hoppas ni får en underbar kväll!

NEW YEARS EVE



Köpte ett jätte fint nagellack som jag ska ha ikväll.

Nyårsafton firar vi hemma hos Alex och Sandra med god mat och en del alkohol. Gott nytt år på er!

FRIENDS



En bild från Juldagen. Jag och världens bästa Kristin.

DECEMBER 30

Årets näst sista dag och jag ska strax åka och jobba. Så här på morgonen önskar jag att jag slapp sminka mig, äta frukost och dricka kaffe men kan inte gå hemifrån utan något av sakerna. Hoppas det blir en bra dag idag.

DECEMBER 29



Nu sitter jag och J på tåget hem från Västerås och har bara 30 minuter kvar på resan. Det går så mycket fortare när man har sällskap. Det har varit fruktansvärt bra dagar hemma i Västerås över julen. Jag har hunnit med mycket fast ändå inte tillräckligt. Jag önskar att jag kunde ha träffat mina vänner ännu mera. Saknar dem så mycket. Men Kristin och Jossan kommer ner och hälsar på mig snart, vilket gör mig glad och så åker jag hem igen i februari.

Det ska bli väldigt skönt att komma hem till lägenheten. Ska försöka hinna packa upp lite ikväll sen får jag ta resten imorgon kväll. Jag ska in till Göteborg och jobba imorgon, 10-19 så jag blir borta hela dagen. Jag längtar faktiskt till en dag när jag inte har något planerat. Det har varit fullt upp hela december men det lugnar sig nu i januari så då kommer jag säkert springa på väggarna igen. Men nu ser jag framemot att komma hem och sen fira nyårsafton och starta ett nytt år med nya möjligheter.

MAGDALENA



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SNYGGING!

DECEMBER 28

Ursäkta för dålig uppdatering men sen jag har kommit hem har jag haft fullt upp. Har jobbat, umgåtts med vännerna och familjen. J kom i måndags och imorron åker vi tillbaka. Första gången vi ska åka tillsammans ner. Skönt att äntligen ha sällskap!

Ikväll har vi bokat bord på Indigo och ska gå och äta tapas med Kristin och Jossan. Efter middagen åker vi hem till Maggi och dricker vin, hon fyller nämligen år idag!

Hoppas ni mår bra!

MERRY CHRISTMAS



God Jul!

DAN FÖRE DAN

God morgon!

Uppe med tuppen som vanligt denna vecka. Har fått ca 5 timmar sömn och längtar redan tills klockan slår 18 då jag ska åka hem till Västerås med tåget. Kom hem jätte sent igår och gick upp kl 06 nu och ska strax åka iväg till stationen och åka till sista arbetspasset innan Jul.

Hoppas ni får en fin dag! :)

DECEMBER 22



God morgon!

Oj, såg att det var 5 dagar sen jag skrev nått. Jag lever men jobbar mycket. Imorron kommer jag hem :D Wiee! Tar tåget från Göteborg 18.02 och då är jag hemma runt kl 22. Ska bli så roligt att komma hem och träffa alla. Speciellt min bror som jag inte träffat sen han åkte till Peking. Men nu måste jag hälla i mig sista kaffet innan jag ska åka och jobba. Idag ska det vara öppet till kl 22 vilket betyder 10-22 arbetsdag för mig. Förhoppingsvis får jag gå lite tidigare.

Har ni köpt alla julklappar? Har ni klätt granen?

Jag har klätt granen här i lägenheten och har en julklapp kvar men har ingen aning om vad jag ska köpa! TIPS!!

SEVEN DAYS



En vecka kvar till Julafton idag. Har ni köpt alla julklappar? Jag har en julklapp kvar att köpa. Skönt att snart vara klar. Jag vill klä granen och göra julgodis och pyssla lite. Kommer inte hinna något alls eftersom jag kommer hem på kvällen den 23:e. Får försöka fixa lite här nere men jobbigt att släpa med allt på tåget hem. Julklappar, julgodis och packning. Dessutom åker jag direkt från Göteborg vilket betyder att jag måste släpa allt till jobbet på morgonen först. Jaja, ett senare problem. Nu ska jag strax kila iväg till tåget. Varför är det alltid tjugo gånger jobbigare att gå upp en lördag än tex. en fredag? Samma sak egentligen.

Hoppas ni får en riktigt fin lördag. Har ni fått någon snö än?

DECEMBER 16

God morgon!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe innan jag ska åka till jobbet. Ska ta ett tidigare tåg för Femmanhuset i Nordstan har morgonöppet och många butiker har 20 % rabatt idag. Så jag var och la undan en grej som jag tänkte köpa nu på morgonen. Idag blir det kanske en lång dag eller troligtvis. Kl 10-22, det känns lite tufft men det går nog. Får tänka på att det är pengar och att det bara är nu i december det kommer vara så sena kvällar.

Hoppas ni får en fin fredag!

DECEMBER 15



God morgon!

Idag känner jag mig mycket piggare. Fick gå lite tidigare från jobbet igår och idag ska jag börja kl 10 istället för kl 9. Vilket är skönt. Idag längtar jag hem lite grann. Saknar familjen och kompisarna! Det vart ju så konstigt eftersom jag skulle åkt hem förra helgen. Men jag var tvungen att jobba så fick ställa in resan. Sen har jag bokat om mitt tåg nu över jul, så nu kommer jag hem vid 22 tiden den 23:e istället för dagen innan.

Hoppas ni får en fin torsdag!

DECEMBER 14

Tio dagar kvar till Julafton. Vädret ser bra ut idag så jag håller tummarna för att det kommer vara mycket folk på Liseberg idag. Fast mest av allt önskar jag att jag kunde vara hemma och sova. Är så fruktansvärt trött, ändå har jag sovit ca 9 timmar. Men sova, det får jag göra en annan dag. Efter jul någon gång kanske :P

Hoppas ni får en trevlig onsdag!


Understället på!

LUCIA



Idag fick vi uppvaktning av självaste Lucia här i lägenheten. J's mor kom och lussade för oss. En jätte mysig morgon. Nu ska jag åka till Liseberg och jobba. Det ska tydligen bli storm idag men jag hoppas det kommer lite folk iallafall.

Hoppas ni får en trevlig Lucia!

DECEMBER 12



God morgon!

Idag är jag inte världens piggaste tjej men försöker hälla i mig en stor kopp kaffe innan jag ska åka och jobba. Jobbar 09-18 men är borta mellan ca 07-19.45. Restiden börjar bli lite jobbig. Blir jätte tidiga morgonar eller sena kvällar. I lördags kom jag hem vid 23.30 ungefär.

Idag är det en speciell dag och jag önskar jag kunde vara hemma med min familj. Fredrik kom hem från Peking igår och jag önskar jag kunde ge honom en bamsekram. Ikväll kommer jag tända extra många ljus i lägenheten, hoppas ni gör detsamma.


MOM




4 år <3

TREDJE ADVENT

Idag välkomnar vi tredje advent. Satan i gatan va tiden går fort. Jag försöker fortfarande vara ute i "god tid" med julklapparna så jag har det klart men det är snart kört för snart är julafton här. Jag har stora problem med att köpa julklappar i år. Har ingen fantasi alls :/ Några tips?

Idag ska jag jobba på Liseberg. Det är jätte fint väder så det kommer nog bli en kanon dag, plus att vi har Rolf Berg hos oss idag. Han kommer sitta och signera sina tomtar. Hoppas det drar mycket folk! Jag ska nog köpa en tomte själv, har spanat i en som jag tycker är fin. Dem är väldigt fina eftersom de är handmålade. Roligt att få den signerad också :)



DECEMBER 10



God morgon!

Nu ska jag strax gå till tåget och åka in till Göteborg. Idag ska jag jobba på Liseberg. Hoppas att det blir mycket folk :) Enligt yr.no ska det regna fram till kl 18 men jag hoppas att de har fel. Jag kanske åker hem imorgon om jag inte ska jobba, vet inte än. Men jag stannar nog bara till måndag kväll, tyvärr. Jag måste vara redo om de ringer från något av jobben. Kommer hem den 22:a nästa gång. Saknar er! Längtar efter bamsekramar av mina vänner och min kära bror som kommer hem imorgon :)

DECEMBER 9

Gud vilket tråkigt väder. Det bara regnar och blåser. Jag ska tyvärr inte jobba idag pga det dåliga vädret. Är nog inte så många som går på Liseberg när det är storm ute. Synd, var sugen på att jobba. Vad ska jag nu göra idag/ikväll? Hoppas vädret blir bättre till imorgon för då ska jag också jobba.

Första natten utan J i lägenheten gick bra. Jag sov på soffan för att ha sällskap av tvn under natten. Somnade gott efter en bra arbetsdag :)

DECEMBER 8



God morgon.

Idag är jag uppe med tuppen och ska strax ta tåget till Göteborg och sen buss vidare till Kungälv för att jobba. Ska bli spännande :) Är lite piggare idag än vad jag var igår men kommer nog somna direkt när jag kommer hem ikväll. Första natten utan J i lägenheten, vi får se hur det går. Passande nog har vi idag bott tillsammans i 2 månader. Det känns som det borde vara mer. Var det bara 2 månader sen jag flytta ner?

Längtar fruktansvärt mycket till värmen idag. Hur skönt skulle det inte vara att vakna och gå ner och lägga sig och sola på stranden? Ja, tack!

Hoppas ni får en fin dag!

ONE TWO


DECEMBER 7



Shit vad jag är trött idag! Skulle bara vilja gå och lägga mig igen. Känner mig jätte hängig, vill verkligen inte bli sjuk nu. Får hälla i mig C-vitamin och massor av te.

Imorron åker J till Sälen över helgen. Kommer sakna honom, speciellt den här helgen.

KVÄLL

Nu är jag hemkommen från en super bra dag. Har jobbat på Liseberg från kl 15 till 21 och har fått fler tider. Så tyvärr kanske jag inte kan åka hem till helgen som jag tänkt nu. Får se hur jag gör. Det har iallafall varit jätte roligt att jobba idag :)

Sen har jag och J bokat tåg upp till Västerås 9-12 februari. Jag vet att det är lång tid kvar men det är 50 % rabatt idag till Västerås så vi tänkte att vi skulle passa på. Gissa vad vi betala? 110 kr/pers tur och retur. Sjukt bra pris!!

Hoppas ni har haft en bra dag och kväll. Nu ska jag äta och så ska vi titta på nya How I met your mother sen blir det sängen.

TRUE COLORS



LISEBERG


Bilden är tagen förra året när jag och J var på Jul på Liseberg

Idag på eftermiddagen ska jag in till Göteborg, Liseberg för att jobba. Äntligen har jag köpt periodkort så jag kan åka hur mycket jag vill till Göteborg.

DECMEBER 6

God morgon!

Vaknade för över en timme sen av J's hemska väckarklocka. Hoppade upp ur sängen för att jag blev så rädd, och sen kunde jag inte somna om. Har tänt ljus och ska titta ifatt julkalendern om en stund. Det ligger snö på marken nu, inte så mycket som jag trodde men det är lite vitt här iallafall.

Har bokat tåg hem över jul nu. Kommer hem 22:a och åker tillbaka den 29:e. Jag kunde använda mina SJ-prio poäng för ena vägen så jag betalade bara för hemresan som var billigast. Det lönar sig att vara medlem ibland. Idag är det 50 % rabatt på alla resor till Västerås mellan 1 januari och 15 februari och den 20:e december är det 50 % rabatt till Göteborg för er som vill komma och hälsa på mig i januari :)

Och till mina kära vänner så kommer jag hem till helgen med :) Ses då!

SNOW

Jag ser det snöar, jag ser det snöar :)

JIPPI! Äntligen lite vitt på marken.

DECEMBER 5



Nu ska jag ner på stan en sväng. Ska titta på lite julklappar sen ska jag hem till Sandra. Det är super härligt väder idag, så ska bli skönt att ta en liten promenad.

JULSTÖK

I Lördags efter jobbet åkte jag och J direkt ut till hans föräldrar för att ha lite julmys. Det var bak av julgodis och sällskapsspel och middag. J's bror och hans flickvän var också med. Vi hade det jätte mysigt med lite annorlunda julmusik och mjöl lite här och var. J bakade ett lite rangligt men jätte fin pepparkakshus. Vi blev kvar över natten och fortsatte på söndagen sen med att baka struvor och sen åkte vi förbi J's farmor som fyllt år innan jag var tvungen att åka och jobba på Liseberg. Har sålt fina tomtar på Jul på Liseberg.


DECEMBER 3



God morgon! Idag är jag uppe med tuppen. Jag ska snart gå till tåget och åka in till Göteborg och jobba. Det var lite tufft att gå upp nu på morgonen eftersom det var så varmt och skönt i sängen men jag blir väl piggare nu efter en kopp kaffe. Jag somnade tidigt igår, runt kl 22. Det var jätte skönt att gå och lägga sig i sängen och kika på en film och somna till den.

Efter jobbet ska jag och J åka ut till hans föräldrar och ha lite julmys. Baka julgodis och lite sånt :) Kommer bli jätte mysigt. Hoppas det blir lite julmat också. Vi sover kvar där i natt och sen imorgon ska jag göra en liten spännande grej men det berättar jag imorgon :)

Ha en fin lördag!

DECEMBER 2



Imorse var jag uppe med tuppen. Vaknade hur pigg som helst precis innan J's väckarklocka ringde för första gången. Då hoppade jag upp ur sängen och ut i soffan för då tänkte jag att vi kunde kika på julkalendern tillsammans med lite tända ljus innan han åkte iväg till jobbet. Ja, och så var det det också. Igår hade jag bilen till Borås och när jag kom hem igår kväll hade jag tydligen glömt att stänga av lyset! Japp smartskaft, hur märker man inte att lyset är på? Så J fick inte igång bilen imorse. Det spöregna men som tur var fick han skjuts med sin jobbarkompis. Nu har jag satt batteriet på laddning så jag kan hämta honom från jobbet sen. Konstigt att man har laddare till batteriet men inga startkablar?

I vilket fall så ska jag om ca en timme ta tåget in till Göteborg och möta Pappa som är på kurs. Det blir lunch innan han åker hem igen. Han ville väldigt gärna äta McDonalds så det får väl bli det :P

Hoppas ni får en fin fredag!

DECEMBER 1

God kväll!
Idag har jag varit och jobbat lite grann i Borås. Jag har räknat kunder utanför en butik. Kanske inte det roligaste jag gjort men man får tänka på pengarna. Varje krona räknas! :) Men kan säga att det var skönt att komma hem sen vid 19.30. Nu är jag sugen på lite popcorn och någon bra serie!

Imorgon ska jag in till Göteborg och träffa min kära far som är där på kurs :)

Just det, tittade ni på julkalendern idag? Det gjorde jag, verkar rätt bra :)

CEASAR



Det vart en jätte trevlig kväll igår med Ceasarsallad, vin och öl. Sen tog vi bussen hem. Har aldrig åkt buss här, de har två stycken stadslinjer. 1 och 2, haha!

Grattis Sandra till jobbet! :)