light a candle


Happy Halloween


Trubbel i Paradiset



Bion igår var jätte bra :) Skönt att göra något annat än sitta hemma, och skönt att bara ta det lugnt och inte gå ut. Blev en riktig myskväll, sen åkte vi hem till mig och sov. Trubbel i Paradiset hade biopremiär igår, men det var inget speciellt för det. Jag har för mig att det brukar vara något speciellt när det är en premiär.

Im off

Nu är det movietime med Magdalena :) Trubbel i Paradiset. Tror den kommer vara jätte bra. Sen blir det nog en öl på tabazco.

Ciao

Fall


bild: jag

Jag fick sluta kl 14 idag. Hann med allt som skulle göras idag, vilket känns super skönt. Emma kom förbi, hon har varit i Portugal i 7 månader och jobbat. Hon kom hem igår och kom förbi jobbet för att hälsa på alla :) När jag hade slutat hade Pernilla lunch, så hon, jag och Emma gick till Spicy och åt lunch.

Underbart höstväder idag. Synd bara att nästan alla löven har ramlat av nu. Men jag tog upp kameran iaf och tog några bilder.

Morgon


bild: fashiontoast

God morgon. Klockan har inte ringt än men här sitter jag och är jätte pigg. Somnade vid tolv igår så borde inte vara så pigg, har inte ens sovit sju timmar.

Idag blir det att kämpa vidare på jobbet. Vi har så mycket att göra nu att vi knappt hinner klart. Igår blev vi klara vid kl 17, och ska egentligen vara klara innan lunch. Sjukt mycket.

Ikväll blir det kanske bio :) eller kanske någon annat. Min brorsa var sugen på att styra ihop nått, länge sen vi festa tillsammans.

Tomorrow

Fredag imorron. Jag börjar kl 9 och slutar kl 12. Men får nog jobbar kvar längre, säkert till kl 17. Vi skulle ju ha åkt till Linköping i helgen men vi ställde in för att det blev lite krångel, sen är det ingen som har råd riktigt. Vi är fattiga personer :P Jag hoppas det blir en bra helg ändå :)


Alla helgons dag på lördag <3 Saknar dig!

Ryanair

Endast ett handbagage per passagerare tillåts (exklusive spädbarn).

Haha, jag läste lite fel på Ryanair's hemsida. Jag fattade som att dem mena att spädbarn inte räknas som handbagage. Det var lite roligt iaf :)


London, 6 nov

working time

God morgon. Då var det dags att sticka till jobbet. 9-19.10 jobbar jag idag.

Igår var super trevligt. Vi körde lite fel på hemvägen bara, 3 mil åt Göteborg. Hade dock inte tackat nej till att hamna där :) Fick med mig en tjocktröja hem från Monki annars höll jag shoppingen i styr.

Roadtrip



Idag blir det en liten roadtrip med Kristin och Magdalena :) Vi styr oss mot Eskilstuna och Tuna Park. Har inte så mycket pengar men kul att gå runt och titta och göra något annat än att sitta och uggla hemma.

dagen

Idag blev det 5 km promenad med Linn :) Efteråt bestämde vi oss för att gå hem till mig och laga lite mat. Grekisk sallad och sen pasta med kyckling.

Dem ringde från jobbet också, så jag fick hoppa in och jobba 3 timmar mellan 15-18. Det gick bra, 3 timmar går ganska snabbt.

Imorron ska jag försöka gå ut en sväng på förmiddagen och sen läsa lite i teoriboken. Får se om jag orkar, har haft ont i huvudet hela eftermiddagen idag. Hoppas att det går över. Ipren hjälper inte :/


Höstväder

Åh god morgon. Idag är det sånt där härligt höstväder som jag bara älskar :)

Jag och Linn ska gå ut på en promenad nu. Ska bara slänga i mig något i magen,    ciao

Work

Så nu ska jag snart sticka iväg ner till jobbet och jobba i fyra timmar. Jag hoppas att jag inte får mer ont i huvudet, men nu har jag tagit en ipren iaf som dem sa att jag skulle göra. Vi får se. Jag är helt slut, vill bara lägga mig och sova. Jag sov 10 timmar inatt, sen två timmar mellan 13 och 15. Trötter Elin idag. 

Monday morning


bild: style.com

God morgon.


Vaknade för en timme sen ungefär. Jag har fortfarande ont i huvudet och även i nacken och vädret suger så min plan att gå ut och gå känns inte så lockande längre.

Ikväll ska jag jobba, 17-21. Vi har extra öppet ikväll eftersom Skrapan fyller 20 år. Hoppas det blir lite folk :) och att huvudvärken går över. Jag ringde till sjukvårdsupplysningen igår och det enda dem sa att jag skulle göra var att ta en ipren.

19.32

Klockan är 19.32 och det känns som att klockan är 11 på kvällen. Sommartiden hade varit en timme mer men det känns som det borde vara flera timmar mer. Idag blev det mörkt redan vid kl 17, vilket är riktigt trist. Nu börjar mörkret komma.


London 6 nov, längtar!

Tea time

Nej nu ska jag springa över till Linn och dricka te med henne och Miriam och snacka skit. Vänner är viktigast! <3

Erik

Jag kollade precis på Idol reprisen. Erik är ju underbar. Hoppas han vinner, han är så duktig.



Jewellery

Jag inhandlade en ny ring och ett armband igår :) Jätte nöjd.


Ring, H&M 49,50 kr

Armband, Kappahl 79,50 kr

Lördag kväll

Det var en bra dag igår bortsett från huvudvärken från hjärnskakningen kvällen innan. Jag mötte upp Kristin på stan så köpte vi med mat och godis hem till hennes pojkvän och satt och mös hela eftermiddagen :) sen åkte vi ut en sväng till Hälla och sen hem en snabbis för att duscha och byta om. Sen åkte vi tilllbaka till Martin och började dricka. Jag var lite orolig för mitt huvud så jag fick bara ner ett halvt glas vin.

Modevisningen på å var bra. Istället har ju tyvärr bara killkläder, men det var en bra visningen med lite tema döden. Alla modeller såg ut som att dem precis hade klivit upp ur graven.


pga, blåtira fick Kristin låna min mammas glasögon som jag har bytt glas i. Hon var snygg i dem

Friday with Hoffmaestro

Fredagen började med en snabb förfest hemma hos Sofia. Sen taxi ner till Silk för att kika på Hoffmaestro. Två olyckor inträffade under kvällen som gjorde att både jag och Kristin gjorde illa oss. En blåtira och en hjärnskakning. Men allt som allt var det en rolig kväll.


Idag mår jag väl sådär, har rejält ont i huvudet. Hjärnskakning känns ju inte allt för roligt. Men ikväll blir det rätt lugnt med modevisning på å :)


Hoff

Nu kör vi! HOFFMAESTRO!

Kristin!

Grattis till körkortet! :D

Hoffmaestro


bild: rockphoto


Ikväll kommer Hoffmaestro till Silk och vi kommer såklart att vara där och resten av Västerås. Sjukt trångt, men sjukt roligt :D

Övningsköra

Musik: Slagsmålsklubben - Övningsköra

Jag sitter här och är skit nervös inför min första körlektion som är kl 13. Första gången jag kommer att köra en annan bil och med någon annan än pappa. Usch och fy och blä. Börjar bli helt skakis i händerna.

Efter körlektionen blir det lunch med Sofia :)


Personalfest

Igår var det personalfest. Skrapan fyller 20 år så alla butiker i Skrapan var på Coffehouse by George och åt och drack :) Det var trevligt. Sen gick ungefär hälften av oss från jobbet vidare till Skybar.



Personalfest

Så då var det dags att åka. Ska bli trevligt, vi får se hur kvällen ser ut sen. Jag försöker styra upp att alla ska gå till Skybar efter, får se om några är på. Nej nu ska vi åka förbi trötter Anton och hämta upp honom.


Good luck tomorrow :)

Collector

Alla dem som känner mig vet att jag har ett ganska stort arkiv med bilder, eller ett väldigt stort arkiv. Har iaf precis suttit och kollat igenom lite gamla bilder på bilddagboken.se. Det roliga där är att man har skrivit en liten bildkommentar till nästan alla bilder. Det är sånt som man inte kommer ihåg idag.

Shit jag kollade precis hur stor plats alla mina bilder tar på hårddisken där jag har allt sparat. Ni kan aldrig gissa? 56 700 bilder och 73 GB. What?

Några bilder från arkivet.



bild: Skolavslutning 2006, sista dagen med högstadieklassen

bild: Midsommar 2006

bild: Peace&Love 2007, Camp Asia haha, nästan iaf

bild: Alanya 2007, En av dem bästa resorna.

bild: Thailand 2008, Koh Samui

bild: Peace&Love 2008, Camp Rulla Ärta


Thursday

Det blev en runda i spåret. Det är alltid skönt när man kommer tillbaka, man är stolt över att man tog sig ut. Först tänkte jag bara gå 5 km, men sen efter halva vägen började jag springa.

Nu sitter jag och bläddrar i nya Solo och försöker klura ut vad jag ska ha på mig ikväll på personalfesten :)

Kjol



bild1: Carin Wester kjol
bild2: Anywho gjorde en egen variant

God morgon

Hej och Hej. Vaknade jätte tidigt idag, kl 9 av mig själv. Känns iaf rätt tidigt. Jag känner att jag måste ta mig ut i spåret idag men vädret är så förbannat tråkigt idag. Kan inte solen titta fram lite grann?

Starbucks



Första Starbucks öpnnar i Sverige efter nyår på Arlanda. Det var faktiskt på tiden.

tiger


Girlfriends



Är hemma efter en väldigt låång dag på jobbet. Jag började kl 9 och dagen kändes som den var tre dagar lång. Det fanns inte speciellt mycket att göra och inte så mycket kunder. Tråkigt att jobba när det inte händer något. Imorron har jag inget jobb planerat med det är personalfest på kvällen :) Skrapan firar 20 år, så det blir middag. Ska bli jätte roligt att umgås med alla utanför jobbet och se alla i någon annan färg än orange.

Emelie bokade resa till London nu. Så vi blir fler från jobbet som åker iväg den 6 nov :) Kommer bli super roligt. Bra att jag får en tjej med mig också, så jag slipper stå ut med grabbarna ensam.

Snart är det Greys Anatomy så ska kika på det. Jag är jätte sötsugen, men ska försöka hålla mig borta från sötsaker :P

Time


bild: jag

God morgon! Dags att åka till jobbet snart. Sitter och dricker en kopp te och hör hur Maggi andas när hon sover. Hon tänkte överraska mig igår med att komma till jobbet när jag slutade, lyckades sådär :P Men hon följde iaf med mig hem. Det blev Desperate Housewives, te och popcorn :) Jag somnade nästan direkt när vi la oss för att sova. Tror att Maggi var vaken ett tag och kollade på The Rachel Zoe Project. Idag jobbar jag 9-19.10. Måste försöka övningsköra lite ikväll också.

Jobbjobb



Idag var jag uppe tidigt och nere på stan redan kl 9. Hann med en tur till körskolan och hämtade ut mina teoriböcker innan dem ringde från jobbet så fick jag hoppa in och jobba för Sara som var sjuk. Det blev en lunch med Maggi, Kristin och Sandra. Dagen gick ganska snabbt, fick stå i kassan hela dagen vilket var rätt roligt :) Fick jobbtid imorron också, då börjar jag redan kl 9 så får åka ner samma tid som idag.

Torsdag är det personalfest :)
Fredag har jag min första körlektion. Bra tijming där med personalfesten dagen före, men jag ska inte dricka speciellt mycket. Nystart på mitt liv. Skärpning på allt.

Paradise



Nu ska jag sova och drömma mig bort lite. Jag vill åka nu nu nu.

tea



Nu kommer snart Linn och Michaela över så ska vi dricka te och umgås :) Imorron ska jag upp jätte tidigt. Måste ner på stan kl 9 redan.

Lugn måndag


bild: knight cat

Idag har jag gjort absolut ingenting. Har bara legat i sängen hela dagen och kollat på The Rachel Zoe Project och lite andra program på tv också. Ätit resterna från Spicyn igår :) Så skönt att ha en riktig slappar dag


Blog Awards 2009


bild: Veckorevyn

Igår var det Blog Awards 2009. Jag kikade in på Veckorevyns hemsida för att se vilka som vann och lite bilder på alla bloggare som var där. Hittade den här bilden på Hanna och John (
hannaojohn), dem är så fina tillsammans. John var riktigt stilig. Men han klär sig alltid bra.


Förra helgen, 9 okt

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från förra helgens förfest hemma hos Martin utan Martin :)



Helena, Sofie och Donna

Josefin

Magdalena

Jag, Magdalena och Josefin

Kristin & Jag

Puss på Michaela


Nyktert

Gårkvällen var jätte bra. Vi startade hemma hos Sofia med att spela spel. Party Alias och Galen panna. Haha, Galen panna var jätte roligt. Man sätter fast ett kort i pannan med ett hårband så att alla andra utom en själv ser. Jag hade Katten Gustav på mitt kort och jag fick ledtrådarna orange, tycker om lasange och tjock. Jag hade inte den blekaste vem det var haha. As roligt spel.

Sen bestämde vi oss för att ta oss ner på stan. Det slutade iaf att vi gick in VIP på Blue Moon :) Hade jätte roligt fast jag inte drack en droppe alkohol på hela kvällen. En alkoholfri helg! Stolt över mig själv.


Saturday


bild: förra fredagen på förfest

Ikväll blir det tjejkväll igen hemma hos Sofia. Spel och massa annat blir det :) Nu ska jag en snabbis till Linn och dricka te.

Kvällen


Middag

Jossan

Mys i soffan till Idol

Kvällen var perfekt. God mat och goda vänner :) och sen Idol till det med favorit Jihde som är rolig bara för att han är han, haha. Eddie och Erik var helt klart bäst ikväll! Bra att Camilla åkte ut. Dem andra förtjänar mer att vara där.

Imorron blir det jobb 11-15 och sen på kvällen blir det hem till Sofia på en till tjejkväll :)

Good Night

Tjejkväll


bild: från 2006 kanske? nej, det var nog 2007.

Ikväll har jag bjudit hem tjejerna på middag och idolkväll :) Ska bli jätte trevligt! Pappa ska bort så då passar jag på så har vi huset för oss själva.

Colorful


bild: the city

Usch vilket tråkigt väder det är idag. Man vill inte ens sätta foten utanför dörren idag. Små regn, grått och allmänt tråkigt. Ville bara lägga upp en bild med lite färg och solnedgången i bakgrunden. Man kan ju drömma sig bort lite grann.

Myskväll

Linn och Miriam kom över, så vi har suttit och pratat och druckit te i flera timmar. Älskar vår grann-trio :)

London


bild: jag

Yes, då var en London-resa bokat :) 6 nov!

I want


bild: style.com

Måål

Jag klarade mig igenom hela spåret. Med min kondition är det typ ett mirakel :P haha. Men fem kilometer klarade jag iaf :)

Spåret



God eftermiddag alla pigga och glada. Har legat och segat hela dagen i sängen med bra filmer men nu ska jag ta mig ut i spåret och springa några kilometer. Wish me luck

My new idol



Hittade den här videon på Matt som åker runt och dansar i 42 länder. Härlig kille!

Anders Svensson nr 8


Sverige-Albanien, 4-1

Fyfan vilket snyggt mål! Har sagt det hela tiden, han är grym. Han har alltid varit min favorit. Heja Anders!

Alfapet



Kristin bilda ord man inte fick :P

Vilken mysig dag det har varit. Vi bakade kladdkaka och spelade Alfapet.

Lunch



Det blev grekisksallad till lunch. Det är så gott. Nu kom Kristin hit så får se vad vi ska hitta på.

How much is to much?


Elements of Love

Idag har jag bytt lakan i sängen, tvättat och diskat. Jag känner mig alltid så duktig när jag har gjort lite hushållsarbete. Har även ändrat lite små saker här på bloggen. Det kommer en ny header snart också.

Slinga



Sofia kom över och så hjälpte jag henne att slinga håret. Så snygg i den där mössan ;) Te och popcorn blev det till Desperate Housewives. En standard hemma hos mig :)

Fall



Åh vad jag älskar hösten. Speciellt dagar som idag när solen skiner. Jag hatar visserligen regnet och kylan men få saker slår ju en solig höst-dag. Om det är fint väder imorron måste jag ut och fota.

Idag var jag och pappa iaf till körskolan och bokade min intensivkurs. Första lektionen startar på fredag nästa vecka, jag är redan nervös :P Sen körde jag hela vägen till Stockholm. Jag tycker att det gick jätte bra. Men vi får se hur det går. Men målet är iaf körkort detta år.

Besöket hos farmor & farfar var trevligt. Mycket mat som vanligt. Pannkaka, fika, Stek och potatis och sen en till fika. Proppmätt! Ett par vantar som farmor har stickat fick iaf följa med mig hem och en av farmors gamla kavajer :) Plockade precis bort axelvaddarna från den så nu ser den bättre ut.

Dagen


bild: style.com

Hej, God morgon. Sitter här och borstar tänderna och ska strax sticka iväg till körskolan och boka intensivkurs sen åker jag och pappa till Stockholm. See you tonight.


Ännu en måndag

Har varit ganska duktig idag iaf. Jag cyklade ut en sväng och delade ut som sista tack-korten som var här i närheten. Jag vet att jag är jätte seg haha. Det är ju för tusan oktober nu :P Sen svängde jag förbi Kristin en stund. Även om man inte gör speciellt mycket är det så mycket skönare att komma hemifrån och umgås med nån. Man blir så lat av att bara sitta hemma och dega.

Sen nu på kvälls kvisten har jag kört Zumba Fitness. Miriam tipsade om det. Det var faktiskt skoj och man blev svettig av att röra på sig sådär. Ska nog köra på det några dagar i veckan, tar bara 20 min. Sen blev det lite sit-ups efteråt så nu känner jag mig duktig.

Sitter här nu och försöker skapa en budget men alla mina pengar bara springer iväg. Vet inte ens vad man lägger pengarna på, typ mat och fika, buss osv. Riktigt tråkiga utgifter. Nu ska jag börja spara ordentligt, eller försöka iaf. Fast det kommer nog inte gå så bra med tanke på att Halloween närmar sig om 2-3 veckor plus en London-resa.

Imorron ska jag boka en intensivkurs på körskolan. Nu vill jag ha det där körkortet.


new week

Ny vecka, ny dag. Har inte alls mycket planerat under veckan. Imorron ska jag och pappa åka till stockholm och hälsa på farmor & farfar men annars har jag ingenting planerat.

Sitter och kikar lite på tv och undrar vad jag ska göra med dagen.

The weekend


bild: pluto

Hej. Nu ligger jag i sängen med en påsegodis och njuter av att jobbdagen är slut :) Det var en riktigt seg dag att jobba och sen när man skulle hem så spöregna det såklart. Suck, Sveriges väder är inte det bästa.

I fredags var det en riktigt grym utgång! Vi hade så jäkla roligt på dansgolvet. Sista utgången på ett tag. Måste spara pengar så då passade det ju bra att det var terasstängning på Pluto.

Igår blev det bara mys hemma hos Sofia med Maggi och Fredric. Vi kikade på matchen och spelade alias :) Perfekt lördag kväll.

Friday


bild: style.com

God morgon! Idag är det jobb som gäller. Kunde inte somna igår så blev bara 5 timmars sömn men jag får dricka en kopp kaffe när jag kommer till jobbet. 9.45-19.10 jobbar jag idag. Sen ikväll blir det utgång och så kommer varje fredags problem: Vad ska jag ha på mig?

God kväll


bild: fashiontoast

Dagen idag gick super snabbt på jobbet, vilket är super skönt. Vips så var klockan 3 och sen blev det snabbt 4 och då var det bara två timmar kvar.

Provade massa jackor men hittade ingen som föll mig i smaken. Vill ha mer en kappa tror jag. Vi får se om jag hittar nån. Ska nog kika lite i sthlm på tisdag när jag och pappa ska åka till sthlm för att hälsa på farmor & farfar.

Sen när jag kom hem från jobbet kom Mirre över och vi drack te, som vanligt :) Nej nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova. Blir jobb imorron också och sen utgång :)


tidigt


bild: style.com


Tidig morgon, iaf för min del. Det var nog länge sen jag gick upp kl 7 på morgonen. Sitter här helt klar och ska strax gå till bussen. Maggi ligger kvar och sover i min säng. Hade gärna bytt med henne just nu.

Igår blev det tacos, the hills, the city, greys anatomy, och sen the ugly truth. En riktig tv/film kväll :) i like.

Imorron är det terass stängning på Pluto, så det blir utgång. Är ledig på lördag, så skönt o vara ledig på en lördag :)


Miss thai


bilder: thailand 2008

Åh va jag saknar Thailand! Koh Tao och Lotus Bar. Jag vill verkligen åka.

Desperate


bild: jag

Jag har precis bakat muffins och Linn är på väg över. Ikväll är det säsongs premiär för Desperate Housewives så vi ska titta på det och äta muffins.

tuesday


bild: style.com

God morgon. Blev väckt av att pappa ringde så nu ligger jag i sängen och kikar lite på tv. Satte precis på MTV och hoppdes på att en låt skulle komma och det gjorde den också :) Jay Sean ft. Lil Wayne - Down.

Ikväll blir det träning med k för första gången på flera månader. Kommer vara helt slut imorron.


Shoe shoe


bild: style.com

Dem här skulle jag vilja ha.

Black and white


bild: kommer inte ihåg

Now everything is black and white...

CV och personligtbrev

Sitter och skriver lite på mitt CV och Personliga brev. Det är egentligen klart men sitter och fin slipar lite. Jag tycker det är svårt med mitt personliga brev för jag vet inte vad som är viktigt att ha med och vad som är onödigt. Det beror väl också på vart man söker jobb.


Good morning

Jätte fint väder utanför fönstret men jag ligger i sängen och kikar på tv. Jag har inte direkt någon ork att ta mig upp. Skulle behöva städa och plocka massa här hemma. Får väl pallra mig upp snart. Ingen som kan komma hit med en påse godis? :)

Like always

'
You keep disappoint me

Idol



Jag har ju gått och blivit ett riktigt Idol-fan jämfört med dem tidigare åren när jag har nästan avskytt att kolla på det. Jäkligt synd att Jon åkte ut. Hejade på honom, mycket kanske för att han är från Västerås och man vet vem han är. Tror iaf Erik, Calle och Tove kommer gå längst. Den är grymma alla tre.

Men jag förstår verkligen inte hur Camilla kunde gå vidare. Inget illa så men hon misshandlade låten hon sjöng igår. Hallelulja är en av dem finaste balladerna som finns och så gör hon om låten till en typ schlager-version. Tycker synd om låten.

long time

Det var ett tag sen nu. Jag har inte haft orken att skriva nått här.

Onsdags var det jobb hela dagen, sen blev det en liten impuls utgång på kvällen med Magdalena och Michaela. Men först Idol och sen Tabazco innan vi tog oss mot Pluto. Det var helt okej, inte så mycket folk som var ute. Hade trott att det skulle vara mer eftersom det var onsdag efter löning men folk jobbar väl. Jag och Michaela slutade iaf på efterfest hemma hos en av mina jobbarkompisar.


Grabbarna kröp ihop i sängen


Torsdag var det jobb som gällde, men jag hade lång sovmorron eftersom jag böjade kl 16. Vi hade lång-öppet på stan så alla gallerior stängde kl 21. Det var grymt med folk och riktigt roligt att jobba :)



Igår fredag lunchade jag med Emila och Bäver. Känns så konstigt att inte ses i skolan längre. Vi käkade på bredbar och satt kvar och pratade i ca 3 timmar. Sen bestämde vi oss för att köpa lite glass där och vi fick extra mycket glass :) tre kulor för priset av en. Gottis!


Choklad, annanas och jordgubb


Sen åkte jag hem duschade och åkte hem till Maggi. Jossan kom dit och vi tog några glas vin innan vi gick ut. Jag drack faktiskt bara två glas vin eftersom jag skulle jobba idag. Sen drog vi ner till Pluto.


Hittade en vimmelbild från igår.


Idag har det varit så sjukt roligt att jobba. Lite jobbigt att ta sig upp men det var det värt. Vi hade super mycket kunder i butiken och alla har varit glada och trevliga :) Fan va jag uppskattar mitt jobb! Ett väldigt stort plus är att vi krossade budget :) Vi gjorde 150 % av budgeten. Ikväll blir det nog en hemma/mys kväll för min del, jag är så trött just nu. Pappa är iväg och köper Spicy till mig, han är guld! Nu ska jag ta mig mot sängen och kika tv och massa serier.