Grouper



Jag hittade en bild på en ful fisk. En sån här mötte jag flera gånger i Koh Taos vatten.

Working

Jobb i förrgår, jobb igår, jobb idag, jobb imorron, jobb i övermorron sen ledighet i 2 dagar :)

Gårdagen

Igår var en väldigt bra dag. Det gick bra på jobbet. Hade mycket att göra hela dagen. Micka kom in till mig :) Så roligt att träffa henne igen efter 6 veckor. Vi gick och åt sallad på Coffeehouse by George på min lunch. Sen gick tiden ganska snabbt fram till kl 19. Då åkte jag och Linn hem till Micka och åt tacos och till efterrätt fick vi kladdkaka med glass och jordgubbar. Gissa om vi var mätta sen, usch vad vi åt haha.

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Blir heldag idag med. Sen ska jag umgås med Maggi :)

26 juli

God morgon!

Idag blir det att jobba hela dagen, 9.45-19.10. Hade gärna legat kvar i min säng hela dagen. Vädret suger idag så det är skönt när man ska jobba hela dagen. Men känner mig dock inte super pigg. Hade feber igår kväll men känner mig bättre nu efter två Ipren.

Efter jobbet sen ska jag träffa Micka och Linn :D Micka har kommit hem nu efter 6 veckor i Spanien. Ska bli så roligt o träffa henne o krama om henne. Det blir tacos och massa skit snack.

Grattis till Martin som fyller 21 år idag :D

Göteborg

Har haft en jätte bra helg i Göteborg.

Det började med att jag åkte ner till Alingsås, till J i torsdags efter jobbet. Han kom och hämtade mig på stationen och så åkte vi hem och lagade mat och kollade på Bert, den sista oskulden. Sen i fredags hade vi en jätte fin dag i Göteborg med shopping och mys i kungsparken. På kvällen sen mötte jag upp Fanny och Evelina på station :D Så kul och träffa dem igen. Det var ett halv år sen sist. Sen åkte vi hem till Johan och då var det bara att börja tagga för utgång. En as rolig kväll med massor av dans och kladdkaka som fyllekäk.

Dag 2 var vi lite sega och det tog ett bra tag innan vi lyckades resa oss från soffan. Det blev lite shopping och lunch/middag på Subway. Sen blev det utgång. Inte lika taggad idag efter som vi var rätt sega men det var roligt iaf även om det inte blev lika sent. Sen somnade vi till Vänner i soffan.

På tågresan hem idag hade jag sällskap av Emelie som jag sprang på i Göteborg. Kul att man lyckas springa på varandra även när man befinner sig i en annan stad.

En jätte bra helg med fantastiska människor. Vi måste ses igen snart! Tack för en jätte bra helg :D


Mys i kungsparken i Göteborg



Tja Fanny :D

Det blev shots


Ny


Köpte denna i helgen när jag var i Göteborg. Jackan är från Monki och jag är as nöjd :)

Reunion


Vi blir långt ifrån alla, tyvärr men det ska bli jäkla roligt ändå :D

22 juli

Igår var vi hemma hos Jossan och grillade. Jätte mysigt. En perfekt kväll. Mina bästa vänner och god mat. Vi hade lite problem med grillen men tillslut hade vi mat på bordet. Sen hade Jossan lagat jätte god hallonpaj till efterrätt. Vi blev kvar till 12 tiden sen åkte vi hem. Jag var tvungen att packa.

Nu är jag färdigpackad och dem ringde från jobbet och fråga om jag kan komma in tidigare för Pernilla är sjuk. Skulle ha börjat kl 12 men nu ska jag försöka åka in till 10.30. Slutar kl 18 idag och jag åker med tåget till J kl 18.09 så måste gå några minuter tidgare från jobbet.

Sen blir det Göteborg på fredag :D Reunion med dykgänget :D

Home

I förmiddags kom jag hem från Alingsås, kom med 11.51 tåget och började jobba kl 12.00 så blev att gå direkt till jobbet. Var sjukt trött även om jag sov mycket på tåget. Hade jätte svårt att sova i natt. Vet inte varför. Det var kallt och varmt varannat och så höll Mr B på att böka runt. Vi gick ändå och la oss vid halv 12 så borde varit ganska pigg men icke.

Det gick iaf ganska bra och jobba idag. Mycket mycket att göra hela dagen. Men sista timmen märke jag hur slut jag var. Ska gå och lägga mig i tid idag. Börjar 9.45 imorron och jobbar fram till kl 18.

Alingsås / Göteborg

Åh vilken fantastiskt helg det har varit. Fick gå lite tidgare från jobbet för att hinna med tåget som gick kl 18.09 i fredags. 3 timmar och 20 minuter på ett svettigt tåg senare var jag framme i Alingsås. J kom och mötte mig på stationen sen gick vi och satte oss med Andreas och Rutan och tog några öl. Efter det blev det discobowling på ett ställe som heter Stures. Vem tror ni vann? JAG :D haha. J vart as sur :P Han är en dålig förlorare. Sen blev det en liten sväng förbi donken innan vi gick hem och la oss.

Lördag kl 11 åkte vi in till Göteborg och shoppade lite innan vi gick till Liseberg. Det blev lite shopping på Monki och Weekday :) På Liseberg hann vi inte vara så länge. Vi åkte Lisebergs banan och åt Burger King innna vi mötte upp Fredrik, Camilla, Erik och Michaela. Då tog vi Lisebergs banan igen, sen Flum Ride, Sagoslottet och så avsluta vi med Kanonen. Så jävla rolig. Tyvärr hann vi inte åka mer. Det tog ett tag och köa till allt och vi var tvugna och åka i hyffsad tid. Kl 20 skulle vi vara i Töllsjö på middag hos J´s föräldrar. Jag var lite nervös när vi åkte dit men det släppte fort. Dem var så trevliga och lättsamma :) Jag hann få en liten guidetur i Töllsjö på vägen dit också. Vi spenderade natten i Töllsjö. Jätte mysigt hus har dem där ute.

Idag skulle J ta med mig till hans favorit ställe och vägrade säga vart det var. Jag var så nyfiken! Det visade sig att vi skulle åka ut i Göteborgs Skärgård :) Åh det var så mysigt. Härligt väder, glass och picknick på klipporna vid vattnet. Kunde inte ha varit varit bättre!


Fredag


Min nya favorit. Mr B :)


Lördag


Liseberg


Fredrik

Flum Ride

Blöta

Glass :)

Förväntansfull vid Ballerinahjulet. Vann dock inte


Söndag




Ute i Töllsjö

Roadtrip. Fortfarande ovetanandes vart vi skulle

En helt fantastisk dag i skärgården! <3

Bye



Nu blir det jobb sen Alingsås och Göteborg! Hejdå :)

16 juli

God morgon. Vaknade mycket tidigare än jag behövde. Är färdigpackad nu iaf så kl 18.09 går tåget ikväll. Jag åker direkt efter jobbet. Väderprognonsen har ändrats lite. Det ska regna i Alingsås imorron. Vi ska iförsig vara i Göteborg hela dagen men ändå, trist om det blir regn.

Nej nu ska jag gå ut och gå.


Grattis Pontus som fyller 20 år idag :D

Packa

Nu är jag helt slut efter en hel dags jobb. Vi byggde om hela junioravdelningen idag, det tog nästan hela dagen så är helt slut nu. Efter jobbet åkte jag och Linus till Hemdals och åt. Kebab med bröd blev det för mig. Inte så gott som jag trodde faktiskt, har inte ätit kebab sen jag kom hem från resan.

Men nu är jag hemma och sitter och klurar vad jag ska ha med mig när jag åker till Alingsås/Göteborg i helgen. Det ska bli fint väder och vi ska gå på Liseberg på lördag :) Christian och Thomas (gamla jobbarkompisar) kom in idag på jobbet, dem skulle också till Göteborg i helgen så vi ska träffa dem på Liseberg. Skit roligt :) Sen är ju Fredrik, Camilla, Michaela och Erik där så dem ska vi också träffa. Sen vill jag hinna springa in på Monki och Weekday också när vi är i Göteborg :)

På lördag kväll sen ska vi åka ut och träffa J´s föräldrar. Är lite nervös för det. Hoppas dem gillar mig. Och sen på söndag ska vi åka till nått ställe som han vägrar säga vart det är. Det ska bli en överraskning och jag håller på att bli tokig för att han inte säger haha.


Göteborg

15 juli

God morgon!

Idag blir det att jobba hel dag. Skulle egentligen va ledig, sen tog jag Cattis tid så jag skulle jobba 12-18 och nu blev Pernilla sjuk så tog hennes tid istället, så jobbar 9.45-19.10. Hoppas det finns mycket att göra idag, tiden går så snabbt då.

Ikväll sen ska jag träffa Linus, har inte träffat honom på evigheter.

Ha en trevlig dag i solen :)

Antagen!

Jag blev antagen till högskolan i Kalmar. Redo?

13 juli

Idag har jag och J varit och solat och badat med Sofia, Fredric och Lisa. Vi åkte ut till Vad och hade det jätte mysigt. Jag tog mitt första dopp i Sverige i år. Sen grillade vi hamburgare på engångsgrill och spelade kort. En jätte lyckad badutflykt.

Sen när vi kom hem var det inte lång tid innan vi åkte ner till stationen och jag sa hejdå till J som tog tåget hem kl 18.09. Den här gången var det inte lika jobbigt att säga hejdå eftersom jag ska åka ner dit på fredag efter jobbet. Men det är klart att det känns tomt och nu när hans telefon är borta blir det inte lika lätt att höras.

Sen åkte jag och pappa ut till Erikslund, till Elgiganten och jag bytte min brödrost som jag fick i födelsedagspresent av Camilla och Fredrik. Jag tyckte den var lite stor så jag bytte till en lite mindre modell. Sen tog jag bilen hem till Maggi och hade myskväll med film :)

Imorron blir det jobb, 12-18.


Sofia gjorde en super hamburgare med allt på.

Vi spelade kort

Vad

VM-final

Igår var det VM-final och den kollade vi på hemma hos Sofia. Det blev grillat och några drinkar (fast inte för mig, jag körde) sen var det en väldigt spännande VM-final med sjukt många gula kort. Rekord, förra rekordet var 6 gula kort under en match, det var uppe i det dubbla nu. Men Spanien tog hem guldet tillslut :D HEJA SPANIEN!

Trevlig kväll, men det kan väl inte bli annat med det sällskapet :)


Grillat är godast

Det var nervöst i soffan

10 juli

Igår åkte vi och badade med Sofia och Fredric. Vi åkte till Framnäs och låg där några timmar. Det blev inget bad för mig och Sofia med Fredric och J hoppade i. Jag vände när jag kände hur kallt vattnet var.

På kvällen sen hade Sofia inflyttningsfest. Jätte trevligt med lekar och härlig stämning. Tyvärr började jag må jätte dåligt nästan direkt. Drack ett glas vin sen började jag må illa och fick huvudvärk. Så jag åkte hem när dem andra åkte ner mot stan. Idag mår jag mycket bättre, vet inte vad det var för nått igår.

Ikväll blir det VM-finalen hemma hos Sofia :)


Framnäs




Sofia öppnar paket

Vi lekte lekar

Det bjöds på shots



Ännu mer lekar

Tack för en bra kväll hjärtat!

Lördag

God morgon världen.

Somnade till Ice Age 3 igår och vaknade vid 8 tiden imorse, jag som ville sova ganska länge idag. Det är lite lättare att somna nu när J är här. Brukar oftast sova bättre när någon ligger brevid mig. Kanske för att jag känner mig tryggare, vet inte.

Nu ska jag gå och göra i ordning våra pastasallader som vi ska ha med oss när vi ska åka och bada idag med Sofia och Fredric.

Suprise



J överraskade med att komma hit idag. Jag hade precis kommit till jobbet på morgonen när jag fick ett sms att han satt på tåget hit. Jag gillar överraskningar :)

Igår efter jobbet åkte jag hem till Maggi och så sov jag över där. Jag försov mig imorse, vaknade halv 9 och började kl 9. Så jag stressade ner och så körde jag fel på vägen ner så det blev en omväg. Typiskt. Men jag kom bara några minuter försent. Det var en riktigt bra jobbdag. Hann få mycket gjort så nu ligger vi bra till. Byggde om en massa i butiken, så det var roligt att jobba idag, sen var det väldigt skönt att få gå hem tidigt, kl 13.

Imorron blir det sol och bad, sen inflyttningsfest på kvällen.

Älskling


Älskade Koh Tao. Längtar tillbaka!

En onsdag

Jobb från 12-19. Jobbade över en timme för vi hade så ont om personal idag. Tog bussen hem, slängde i mig lite lasange och så på med joggingskorna för att ta en promenad till Sofia. Det tog 45 min dörr till dörr. Där hemma var Maggi och Jossan med en pizza framför sig. Vi kikade på semifinalen mellan Spanien och Tyskland. Heja Spanien!! Skit bra match. Trodde faktiskt Tyskland skulle vinna, men Spanien var grymma. As snyggt mål.

Eftersom jag fick jobba över idag så fick pappa åka utan mig till farmor & farfar. Vilket var lite tråkigt. Men han kom hem med farmors köttbullar och farfars bröd, så jag var nöjd ändå :)

Jag vill ut och resa igen. London och Grekland lockar mest för tillfället. September resa!

Imorron jobbar jag heldag. Blir nog tufft. Har inte jobbat full dag sen jag kom hem från resan. 9 timmar. Men det går nog bra. Vi har en hel del att göra så tiden går nog fort. Cykla till jobbet ska jag också göra. Sen är jag ledig fredag, lördag, söndag. Det ska bli super skönt. Älskar att vara ledig på helger.

7 juli

Strålande sol och jag ska snart gå iväg till bussen för att åka och jobba. Känns trist o jobba när det är så fint väder men jag kollade vädret till helgen och det ska bli jätte fint och då är jag ledig.

Igår åkte J hem. Det var jobbigt att se han åka. Så nu är det lite tomt här men vi ses om 1 1/2 vecka igen. Bra att ha nått att längta till iaf.

Ikväll efter jobbet ska jag och pappa åka till farmor & farfar i Sthlm en stund. Ska bli jätte roligt, har inte träffat dem sen i julas eftersom jag har varit bortrest. Hade egentligen tänkt att jag skulle gå ut och gå ikväll igen men får ta det imorron istället.

Nu ska jag byta om innan det är dags att gå till bussen.

Någon som är sugen på Grekland i september?

6 juli

God morgon. Dags att vakna och gå upp. Börjar kl 12 idag, så det har varit sovmorgon. Men man är lite seg ändå. Idag åker J hem. Precis som innan är det jobbigt att säga hejdå. Nästa gång är det min tur att åka ner till honom.

Nu ska vi äta frukost. Sen blir det jobb

4 dagar på Peace & Love

Nu är jag hemma efter 4 dagar på festivalen i Borlänge. Fjärde året på Peace & Love. Det började med att vi körde fel på vägen dit och vi fick köa i evigheter och gå långt men sen när vi väl satt där vid vårt tält med en cider i handen var allt bra igen. 4 dagar blev det på Peace & Love med trevligt sällskap, alkohol, roliga lekar och bra artister. Bäst var Hoffmaestro & Chraa, Robyn och Jay-Z. Vi såg även Kent, Mando Diao, Markus Krunegård, Familjen, Fibes Oh Fibes! och lite grann på The Ark.

Träffade jätte många som jag har träffat på min resa genom Asien. Det var jätte roligt att träffa alla igen och att man lyckades springa på alla flera gånger. Kärlek v

Här kommer en del bilder från årets Peace & Love.


På väg mot Borlänge

Vi fick köa en del för att komma in

Vi var tvungen att släcka vår engångsgrill så det blev rå korv med bröd.

Linda och Jossan

Våra grannar från Ljungby, Micke och Henrik

Tronen

Hahah skön skylt. Äta chips

Linda, Jossan och jag

Grym bränna Henrik hade hahah.


Pannalampa


God morgon!


Jossan matcha tältet med djurmönster


Jag träffa Lisa

Hoffmaestro & Chraa

Hoffmaestro & Chraa

Ölhatten

Hajballongen

Robyn!

LOVE!

Vi såg en stund på Kent!

Vi träffa Di Leva

Lekar

Jag träffa Hannes som jag träffade i Thailand


Solbränna. Ser du vad det står? :P

Familjen

Fibes, Oh Fibes!

Jimmy lyckades vi springa på. Så roligt, har inte träffat honom på evigheter

Oscar & Andreas från Täby

Jocke från Sundsvall. Träffade honom i Malaysia, Indonesien och i Kambodja.

Ett träd

Vi käkade på samma kina resturang som vi har käkat på i 3 år i rad, nu fjärde året

Rätt size

Hej Thomas

Snygg bränna jag fick på en dag


Träffade Dan-Erik från jobbet

Mando Diao


Markus Krunegård

Jay-Z

Jay-Z!!!

Tack för i år Peace & Love!!