CLEAN



Idag tog vi tag i städningen här i lägenheten. Såg hemskt ut här, så nu känns det skönt att det är rent. J städade under sängen, haha.

Vi fick en ny granne igår och tänkte att vi skulle säga hej och välkomna honom till huset. En rätt ung kille som va super trevlig. Skönt om man kommer bra överens med sina grannar.

OKTOBER 31

Sista dagen på oktober månad. Tänk va fort tiden går. Någon som börjat köpa julklappar än?

Igår eftermiddag vinkade jag av Sofia när hon hoppade på tåget hem igen. Saknar henne redan. Det var så roligt att ha henne här en helg. Vi har haft jätte roligt :) Vi får planera in en till helg snart igen!

På kvällen igår orkade varken jag eller J laga mat så vi köpte mat från ett ställe och tittade på
Människans Planet på SVT. Det är riktigt bra. Det är BBC som har gjort det. Det är 8 delar och igår visade de del 7. Ett avsnitt kvar :) Efter Människans Planet satte vi på Pretty Woman. Åh va den är bra!!

Lägenhet ser hemsk ut så idag blir det att städa rejält. Undrar bara om jag kan få liv i J innan kl 12.

SATURDAY

Utgång. Två dagars.



EN FREDAG KVÄLL


ME AND MY BEST FRIEND


JUST ME


FRIDAY NIGHT

Sitter och dricker vin och kikar på Idol med Sofia. Idag åkte vi in till Göteborg och skulle shoppa men det vart bara ett linne för min del. Nu ikväll har vi lagat tacos. Nu ska vi kika klart Idol sen blir det utgång.

Ha en trevlig fredag kväll :)

OKTOBER 28

God morgon! Nu ska jag snart åka till stationen och hämta Sofia! Det ska bli så roligt att ha henne här några dagar. Saknat henne massor!

Hoppas ni får en trevlig fredag

CLARINS



Det här serumet kom i brevlådan idag. Beställd från Parfym.se.

SUSHI



Idag har jag testat att äta sushi för första gången. Det var helt okej faktiskt. Har länge tänkt att jag ska testa och så idag vart det äntligen av. Vi satte oss vid fönstret och tittade på människorna som gick förbi utanför. Sen vart det en cappuccino på Espresso House. Nu är vi hemma igen och J sitter och spelar Fifa 12. Vad är det med killar och tv-spel?

Hoppas ni har haft en trevlig torsdag.

VISIT



Imorgon kommer min kära, underbara vän Sofia hit och hälsar på mig! :) Längtar så mycket efter henne! <3

OKTOBER 27



God morgon. Jag sa ju att jag skulle vara uppe och hoppa redan vid kl 8. Har jätte ont i ryggen idag. Vi skulle egentligen behöva köpa en ny madrass till sängen men det får nog vänta. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ikväll har centrum kvällsöppet till kl 21 så vi kanske ska ta oss en vända i stan senare ikväll :)

Jag vill boka resor nu! Jag är redan trött på vintervädret och vintern har inte ens börjat.

22.17

Det vart en del kaffe idag så jag känner mig både trött och pigg just nu. J är ledig imorron så vi ska mysa kvar i sängen hela morgonen har vi sagt fast om jag känner mig själv rätt kommer jag hoppa upp redan kl 8, pigg och redo för äventyr :)

Har precis kollat på Runaway Bride. Hur fint bröllop har de inte på slutet? :)

MUSIC


GÖTEBORG

Idag har jag och Sandra varit i Göteborg. Sandra är tillsammans med en av J's kompisar och har precis flyttat hit från Gotland så vi har bott här ungefär lika länge.

Det var jätte skönt att komma till storstaden lite grann. Det vart lite shopping idag. Jag köpte ett par jeans på Weekday, ett par vaxade jeans och en tröja på Zara och så ett linne inne på Monki. Jätte nöjd med mina inköp idag :)

Just det, en sjuk sak idag. Mitt i Göteborg stöter jag på Andreas som jag träffade på Bali i våras. Så roligt! :) Älskar att bara springa på folk sådär helt oväntat :)


Bakom mig ser ni min älskade tavla som vi har i vardagsrummet :)

OKTOBER 25

Idag betydde pengar på kontot men inte så mycket mer. J slutade tidigare idag så vi gick ner en sväng på stan och tog en kaffe och gick in på Resia och hämtade lite kataloger. Är så sugen på att resa nu! Sen har vi storhandlat inför veckan.

OKTOBER 23

I söndags hade vi J's familj över på lite fika och firande av J. Efter lite kakor och tårta gick vi en sväng i stan. De har en ljusutställning utomhus i stan. Väldigt mysigt när det är belyst på vissa ställen i stan.

Bilderna blev inte alls bra.


SUPRISEPARTY

I lördags hade jag ordnat med lite hjälp från en av J's vänner en överraskningsfest för honom. Man fyller ju bra 25 år en gång så jag tyckte vi skulle fira det. Det blev middag och bowling på ett ställe som heter Stures och sen gick vi ut och dansade.


TONIGHT...



Ikväll kan jag inte berätta vad vi ska göra för J vet inte om det än. Men jag berättar imorron :)

STRANDBADEN

Nu är vi hemma från Falkenberg. Vi har haft det jätte mysigt. Skönt att komma iväg en sväng och göra något annat. Det blev middag på ett ställe som heter Ruby Red igår kväll och sen idag tog vi en sväng i stan innan vi åkte hem annars har vi mest myst på hotellet.


FALKENBERG



Nu åker vi mot Falkenberg :)

BREAKFAST IN BED


25 ÅR



Idag fyller min älskling hela 25 år. Det ska vi fira genom att åka till Falkenberg och bo på hotell :) Min present till honom. Äta god mat, bada och mysa. Grattis!

AWAKE?

Kan inte sova! Jag har varit vaken i typ 45 minuter nu. Vill så gärna sova lite till...

TAKE ME TO


Paris


FOOD & WINE

Nu kommer snart J hem och då ska vi äta mat och sen blir det nog ett glas vin och en bra film. Mannen med järnmasken kanske eller favoriten Hitta Nemo :)

MICHAELA



Grattis på födelsedagen min fina vän! :)

<3

OKTOBER 20


OKTOBER 19



Idag känner jag mig lite piggare men har fortfarande jätte ont i halsen. Får dricka massa te idag. Jag har vikt tvätt nu på förmiddagen. Hur tråkigt är det inte att para ihop strumpor? Fy! Och det bara regnar och regnar.. Trist, men bra väder att vara sjuk.

Ser ni kanien i högra hörnet på bilden? Tror ni att J tror på mig om jag säger att kanien tog ett jätte hopp ut genom fönstret? :P Haha!

OKTOBER 18

Idag har både jag och J känt oss lite hängiga och sega plus att det har spöregnat hela dagen. Det vart en sväng till affären för att köpa lite bakgrejer. Vi har nämligen bakat chokladmuffins och macarons idag :) J fyller år på fredag och på söndag kommer hans familj hit och då tänkte vi bjuda på lite fika. Annars har dagen bestått av att tvätta, laga mat och kika på serier. Lagade köttfärsbiffar med gorgonzola och till det vart det blomkålsmos. Vart jätte gott :)


OKTOBER 17



Igår innan vi åkte hem från Borås tog vi en sväng förbi El-giganten där J's bror jobbar. Vi köpte dammsugare, mikrovågsugn och lite annat grejs. Nu har vi allt till lägenheten. Bara lite små saker kvar men det är saker vi klarar oss utan ett tag. J's förra dammsugare har varit trasig ett bra tag, vill inte ens skriva hur länge den har varit ur funktion så ni kan ju tänka er att det rassla som tusan igår när vi tog en sväng med dammsugaren i lägenheten.

Idag vaknade jag och hade jätte ont i halsen och J kände sig också dålig så idag har varit en riktig slappar dag. Vi tog en promenad in till stan och gick och fönster shoppa lite och drack kaffe. J tog mig till min nya favorit affär här i stan. Hur mysig som helst, en inredningsbutik med massa fina saker :)

Idag längtar jag hem lite grann :( Saknar alla vänner där hemma och jobbarkompisarna. Önskar jag kunde ta med mig alla hit ner!

FAREWELL PARTY

Lördags kvällen vart grymt lyckad. Vi åkte till Borås för att gå på Mika's avskedsfest innan han åker till australien i 7 månader. Många av de som var där träffade och umgicks vi med på Peace & Love så det var jätte roligt att träffa dem igen. Det var en lång kväll som slutade på ett uteställe i Borås som heter X & Y. Hade jätte roligt där, mycket dans :) Sen var det lite McDonalds innan vi tog en taxi hem till J's bror där vi sov.

Tack Mika för en jätte bra kväll!


J och Pontus matchade varandra



Värden för kvällen, Mika :)

BORÅS



Nu drar vi till Borås!! :)

ONE THING


One souvenir.

VISIT

Kristin, Martin och Robin var förbi en sväng här idag. De var på väg till Göteborg och så tittade de in hos oss :) Roligt med lite besök. Men nästa gång Kristin kommer hit får hon stanna lite längre :)

Nu har jag precis duschat och ska börja välja ut vad jag ska ha på mig ikväll.

Ha en trevlig lördag kväll :)

OKTOBER 15

God morgon.
Solen skiner och jag är super pigg. J ligger fortfarade kvar i sängen. Jag funderar på att ta en promenad in till Systembolaget nu på förmiddagen för ikväll ska vi in till Borås på avskedsfest för en kille som ska åka till Australien i 7 månader. Ska bli jätte roligt :) Jag tror jag tar mig en promenad nu. J märker nog inte att jag försvinner en stund :P

Filmen igår var jätte bra! Jag antar att boken är mycket bättre, det brukar vara så när de gör film av böcker så nu måste jag definitivt läsa boken! Och så vart vi båda sjukt sugna på att åka tillbaka till Paris eller annan del i Frankrike. Vi får se om vi kan smida några planer snart :)

Det är bara 8 grader utomhus så blir nog att inviga nya vinterjackan jag köpte på Carlings för någon vecka sen. Vi hörs sen.


ONE DAY


OKTOBER 14

Det vart sent igår. Vi kom hem sent från Ikea och så skulle vi börja sätta ihop soffan och greja så var super trött igår kväll. Idag har jag inte orkat ta tag i mycket. Idag har jag inte gjort mycket alls. Har bakat fröbrödet från LCHF-kokboken jag fick av Kristin, Josefin och Linn. Gjorde det tidigare också. Jätte gott :)

Ikväll ska vi åka in till Göteborg och gå på premiären av "En dag". Hoppas den är bra. Jag måste läsa boken också. Det ska iaf bli super mysigt :) Hörs sen!

OKTOBER 13

Hade det varit fredag hade det varit den riktiga otursdagen idag. Jag har precis varit ute och sprungit en runda. Försöker att komma igång med träningen nu. Om två timmar kommer J hem från jobbet, då ska vi åka till Ikea och köpa en ny soffa och lite andra grejer. Längtar verkligen efter att få ordning på alla grejer.
Åh va skönt det är att komma hem efter en joggingrunda och bara ta det lugnt. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Ni får se soffan sen :)

NIGHTY NIGHT



Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och läsa lite. God natt på er!

MUSIC





En så fin låt!

HELLO



Oj, såg nu! Va många ni var som klickade in här igår. Va roligt! :)

WHAT MAKES YOUR WORLD SPIN?


OKTOBER 12

God morgon eller god förmiddag.

Det är super härligt väder idag och jag sitter och dricker en kopp te. Ska snart ta på mig lite varma kläder och gå ut med min kamera och fota det härliga höstvädret. Först kanske jag ska ta tag i mina kläder. Hälften av mina kläder lever fortfarande i en flyttkartong. Kanske dags att göra något åt det. Annars har min grejer fått plats bra. Vinterjackan och några skor fick inte plats så de får bo i förrådet. Om ett tag när allt är i lite mer ordning ska ni få en rundtur i lägenheten. Imorgon ska vi åka och köpa en ny soffa och lite annat och på lördag ska vi fixa en mikro,
dammsugare och bredband. Finally! Jag sitter på J's dator och den är lite seg, vill ju ha min egen.

Ha en bra dag!

RUN

Idag har jag och J varit ute och sprungit. Det var jätte skönt för det var sånt härligt väder, fast det var rätt jobbigt också. Konditionen är inte okej just nu. Vi sprang upp till en sjö som ligger här borta. Jätte fint. Vi satt där en stund och pustade ut innan vi sprang tillbaka hem. Nu har vi tvättat och lagat mat och krypit ner i soffan och kollat på ett nytt avsnitt av How I met your mother. Sen kl 20 blir det fotboll och någon öl.


MUSIC


CRAYON


HOUSEWARMING

Tre bilder från igår kväll.


LIGHT

Ikväll kommer J's föräldrar hit en stund, först för att kika på lägenheten och sen ska vi gå ut och äta på en grekiska restaurang. Ska bli jätte mysigt! Kul att göra något på en söndag för idag har vi bara legat i soffan och segat oss hela dagen. Det är en konstutställning inne i centrum hela oktober. De sätter upp ljusinstallationer utomhus så vi tänkte gå och kika på det ikväll men det regnar nu. Vi får hoppas att det slutar tiils efter middagen.

Hoppas ni haft en trevlig helg!


FLYTT

Jaha, då var man bosatt i en annan stad. Känns lite konstigt för det känns bara som att jag är på besök som vanligt fast med "lite" mera saker med mig, snarare sex stycken flyttkartonger och tre Ikea-kassar fulla med grejer. Jag och pappa åkte ner tidigt tidigt igår morse. Vi gick upp kl 5 och lämnade Västerås kl 6.15 efter att ha kämpat med att få plats i bilen. Så rullade vi iväg. Jag somnade efter en halv timme och sov sen 1 1/2 - 2 timmar. Runt halv elva tiden kom vi fram och lastade in allt i lägenheten innan vi åkte ut til J's föräldrar för att äta lunch. När vi sen kom tillbaka var det dags att säga hejdå. Det vart en lång kram innan pappa satte sig i bilen och rullade tillbaka hemåt.

Jag började genast packa upp och det allt fick plats bra tills vi kom till skorna, hihi. Men det löser sig, får väl ställa ner i källaren tills det blir dags att använda dem. Efter några timmar med att packa upp åkte vi och storhandlade. Kändes lite mysigt att gå där och bestämma vad man ska äta de närmsta dagarna med ens sambo. J hatar det ordet så jag använder det mest för att reta honom :) Sambo!

Vid kl 18 var vi tillbaka i lägenheten och J drar fram en flaska vin ur kylen och säger att han har ordnat en överrasknings inflyttningsfest för mig, så alla kommer kl 20. Woops, in i duschen och städa undan allt. Hann inte riktigt komma till rätta med alla saker men vi fick nog undan det mesta. Mer om inflyttningsfesten snart :)


FRÅN OCH MED DU


CHECKED



Idag inviger jag min nya skjorta jag köpte på Carlings.

OKTOBER 7

Fredag och det spöregnar ute. Typiskt oktober-väder. Jag sitter insvept i en filt och lyssnar på musik. Om någon timma ska jag ta mig ner på stan och luncha med pappa. Vi ska gå och äta på Grekiska kolgrillsbaren. Det är så gott där. Älskar grekisk mat, även om det inte är riktigt lika gott som i Grekland. Jag tar nog bilen ner nu när det regnar så.

Ikväll ska jag och Sofia åka ner och ta ett glas vin, men bara ett. Jag ska upp super super tidigt imorgon.

TACOS

Igår kväll lagade jag tacos med mina kära vänner Sofia och Magdalena och så vart det ett glas vin till det. Vi låg och i soffan och de käka godis och jag åt pistagenötter och så kikade vi på Fråga Olle-dokumentären och Criminal Minds. Man slutar nog aldrig förvånas att det finns människor till allt. Om ni såg dokumentären igår så förstår ni nog vad jag menar. Jag sov sen kvar hos Sofia och så skjutsade hon hem mig innan hon åkte vidare till jobbet idag.

BLACK



Nu blir det loppisrunda med Kristin och Josefin.

CURVES

Nu har jag klivit ur duschen och slängt i mig lite mat. Jag har nämligen varit och tränat med Josefin nu på förmiddagen. Hon går till ett ganska nytt gym ute på Hälla som heter Curves. Det är cirkelgym och man tränar 30 sekunder på varje station i 30 minuter. Inga vikter, vilket jag tycker var jätte bra. Avskyr att ställa in vikter på gym. Det gick snabbt och man arbeter efter egen förmåga. Ju snabbare och ju mer man tar i ju jobbigare är det. Men man ska hitta en puls där man förbränner mest fett. Josefins kusin jobbar där, så hon gjorde en fitnessprofil på mig. Vägde mig och sen mätte hon min kropp och så kollade vi hur många procents kroppsfett jag har. Det var helt okej faktiskt, men jag känner fortfarande att jag måste börja träna för att få igång konditionen och känna mig starkare. Men tips till er som tycker att det är tråkigt att gymma som jag. På Curves går det jätte fort och är roligare än vanliga gym. Jag vart väldig taggad på att börja träna nu.

Kika in på deras hemsida
Curves

SOFIE

Idag på dagen har jag tillbringat min tid med Sofie. Vi har inte setts och umgåtts på evigheter så vi tyckte att det var dags. Först gick vi och åt lunch på Choy's garden för vi brukade alltid gå dit och luncha när vi gick i skolan. Servitören började prata vietnamesiska med Sofie efter att han frågat vart vi kom ifrån, men han fick bara en konstig blick tillbaka haha. Efter lunchen gick vi och satte oss på Rob's café och jag tog en smoothie och Sofie tog en chokladboll som jag satt och var lite sugen på men jag avstod. Sen gick vi på stan och strosade och kikade lite i butiker.

Vid 6 tiden åkte Sofie hem och jag mötte upp Kristin för en fika och sen gick vi till Indiska. Åh, de har så mycket fint. Jag ville köpa med mig allt. Synd att man inte har en sån stor plånbok. Men jag kom hem med min lampa och lite annat smått, men det får ni se senare :)


Jag avstod från chokladbollen men vill gärna foto Sofies.

21 ÅR



Idag skulle man kunna säga att det är min födelsedag, fast inte riktigt. Jag firar nämligen 21 år i Sverige idag. Det exakt 21 år sedan jag kom till Sverige, endast 4 månader gammal. Grattis Sverige, haha ;)

WEDNESDAY 5



God förmiddag! Idag är det onsdag och det börjar närma sig. Solen skiner och vädret ser riktigt härligt ut, fast jag tror det blåser en del. Jag håller på och gör mig iordning för jag ska snart åka ner på stan och möta Sofie. Jag tror att det var 1 år sedan vi umgicks sist. På gymnasiet träffades vi varje dag och gick varandra på nerverna ;) haha.

Ikväll ska jag gå med Kristin och Jossan till Indiska för de firar 110 år och har lite extra öppet mellan 19 och 21. Dessutom har de 20 % på hela sortimentet och jag har ögonen på en lampa :)

Ha en trevlig dag.

Just det! Idag lanserar
KappAhl sin webbshop så då kan man handla via nätet istället för att gå till butiken. Jag var inne på sidan och de verkar ha lite problem med layouten men annars såg det bra ut. Gå in och klicka hem något.


FIKA

Nu har jag kommit hem från en mysig fika med Camilla och Michaela. Har tvättat bort sminket och krypit ner i sängen för att kika på ett nytt avsnitt av "How I met your mother". J hade redan kikat på det, annars brukar vi kolla tillsammans när vi ses. Vi får kika på ett nytt avsnitt nästa vecka tillsammans :) Till "How I met your mother" blir det pistagenötter.

Imorgon är det en ny dag med ny tag och jag ska träffa Sofie som jag inte har träffat på evigheter :)


TUESDAY 4

Shit vad den här dagen har gått fort. Kändes som jag jobbade 2 timmar fast jag jobbade 8 timmar. Nu har jag kommit hem och tänkte byta om lite innan jag ska åka ner på stan för att möta Camilla och Michaela. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag och att ni har ätit kanelbullar :)

BULLE

God morgon!

Idag är det Kanelbullens dag! Så glöm inte att äta kanelbullar idag. Jag ska strax åka iväg till jobbet. Fick världens bästa arbetstids idag, 8-16. Älskar att börja tidigt och få gå hem tidigt :)

Ikväll ska jag träffa Camilla och Michaela över en fika :)

Idag har jag...

...konstaterat att jag har sjuuukt många skor, hehe! Men jag älskar alla :)

Vart jag mig i..

Vart jag mig i VÄRLDEN vänder står jag här med tomma händer!


NEW

Good morning!

Ny vecka ligger framför oss och det är lite extra spännande för mig den här veckan :) De ringde från Erikslund nyss, så jag ska dit ut och jobba idag. Skönt att de ringde, annars hade jag bara segat mig hela dagen.

Måste också tipsa om världens bästa grej.
Zipholder
Jag köpte mina på JC för 39 kr.


FRIENDS






En låt


COLD

Vaknar och är jätte förkyld så nu har jag känt mig pigg och hängig vart annat hela morgonen. Fryser och svettas, fryser och svettas. Ville verkligen inte bli förkyld nu.

Just det, idag välkommnar vi oktober månad. Tiden bara springer förbi!


TACK

Tack tjejer för en jätte fin kväll igår! Jag är så glad att jag har er som vänner!