tordag

hejhej, länge sen nu.
jag är sjuk, har jätte ont i halsen och är hostig usch och fy.
imorron ska vi åka på cup till örebro och jag är sjuk, morrr.
vi har match kl 22.30 imorronkväll.
jag ska nog inte vara med och spela imorron. men jag får se hur jag mår på lördag så kanske jag ger mig in i spelet ;P på söndag sen när vi kommer hem ska jag åka till sälen :) med mamma, pappa och sofie :) myyys :D
ska bli härligt att byta miljö några dagar men det kanske inte finns någon snö nu :/ jag hoppas att det finns iaf...

Påsklov nu också :D

Örebrocupen 30/3-1/4
Sälen 1/4-4/4

image22
image19
i just miss you.

fall out boy

i tisdags var jag på fall out boy :D med oskar och käck och sedan kom deras två kompisar jeppe och alex. vi träffade även några från john bauer, entreprenörs tvåorna som vi var med där borta :)

fall out boy var grymt bra :) jag såg dock inte så bra eftersom alla var mycket längre än mig *snyft* haha :P fick några riktigt bra bilder iaf, och det är jag super glad över :D

hade skit roligt iaf, fast var skapligt trött dagen efter, vi kom hem ca halv 1 :P menmen det var det värt iaf :D

image20
image21

15 mars

goddag, godkväll.

ikväll skulle vi egentligen ha åkt till Sälen... Men slutspelet är på lördag så vi kunde inte åka. Åhh jag vill så gärna åka upp. Längtar efter att få åka skidor. Vi kanske ska åka upp på Påsklovet och jag hoppas verkligen att det blir av. och Vemdalen verkar det ju inte bli nått av heller, riktigt synd skulle ha varit roligt..

Sälen<3

image19

14 mars

Hej. Det var ett tag sen jag skrev sist. Har inte haft någon större lust att skriva av mig men idag känner jag för det.

Igår var jag och bäver i Eskilstuna på ja vad ska man säga, vi har sökt sommarjobb på Parken Zoo och vi gick vidare till utgallringen så vi var där igår, vi och ca 600 st till. De ska gallra ut hälften. Man fick 1 minut på sig att försöka berätta varför man passade bäst för jobbet. Jag hatar sånt där, jag blir så nervös men det gick ändå ganska bra. Vi skulle vara där 18.00-19.30 det var klart efter en halvtimme och sedan fick vi sitta och vänta på tåget för vi missade det innan med ca 10 sek. sedan när vi kom hem till v-ås, gick inte min buss förerns efter 22 min, kul. Vi sitta och vänta på stationen, köpte en tidning och satt och läste men den var inge bra så det var inte heller nå kul. Jag kom hem ca 21.25, suck! var as trött.

Imorron är det sista anmälningsdagen för high school year, är så fruktansvärt sugen men jag känner ändå att det är för tidigt att åka nu. Jag längtar bort, bort härifrån det suger ju bara här. Skulle ha åkt till Sälen imorron men innebandy kommer ju ivägen. Sedan typ den 30 mars skulle vi åka till kungsberget med skolan men då ska vi åka på cup så innebandy kommer ivägen igen, bajs.

Igår missade jag dansen, as tråkigt. såg verkligen framemot att få dansa.  Vi skulle gå igenom par-dansen och det hade varit riktigt roligt. Jag tycker åtminstonde att linn kunde ha gått men hon ville ju inte gå själv. SUCK! Vi dansade iaf lite i skolan igår. Vi håller fortfarande på med vår egna dans till idrotten. Igår var det tredje gången vi håller på och varje gång har vi börjat på en ny dans. haha vi kommer nog aldrig bli klara. ja dansen blev väl inte så super och inte klar heller haha. men på fredag så måste vi fan göra klart den. Vi var 6 st i vår grupp nu är vi 3 st kvar hehe. Det är bevisen på att vi är ganska lata, varje gång vi har bestämt att vi ska dansa har alltid en varit sjuk eller en har dragit sig ur men nu bestämde vi oss för att skita i det och göra klart dem som ville vara med.

längtan är stark och jag kan inte göra något för att den ska försvinna...

image18