sälen :)

nu har jag kommit hem från sälen. det var jätte härligt där :D jag ville inte åka hem, det känns som ett annat liv där uppe. sen när man kommer hem känns det inte som att man har varit borta någonting.

vi kom fram på torsdag kväll runt 11, halv 12 tror jag. skiduthyrningen öppnade kl 8.30 dagen efter så vi gick upp 7.30 sen öppnade backarna kl 9, tror vi satt i liften kvart över nio :) lite ostadigt när man ställde sig på skidorna :P men det var roligt :D sen åkte vi nog hela dagen fram till 3, halv 4 tror jag. på kvällen sen käkade vi, spelade monopol och bastade :D sofies stuga är otroligt mysig ^^

på lördag åkte vi hela dagen oxå :) sen på kvällen spelade vi lite kort och kollade på tjenare kungen, helt okej film :P
på söndagen ville jag åka längdskidor så jag drog med mig alla på en liten tur :P eller hehe, vi körde runt tandådalen, 1 mil :P men det var jätte roligt. visst joel och oskar åkte ifrån mig och sofie men jag tyckte iaf att det var trevligt, omgivningen är så fin. och alla andra skidåkare är så trevlig, dem hejar o så. det tycker jag om :) man ska vara trevlig! idag har jag värsta träningsvärken i benen men men, då känns det iaf att man har tränat ordentligt.
efter turen runt tandådalen så badade vi, man kunde simma ut utomhus :P det var kallt. kallt i poolen inomhus också :P jag tyckte mest om bubbelpoolen ^^ sen bastade vi en stund.
sen var det dax och städa och packa ihop :( ville inte åka hem. det var så skönt där uppe. på vägen hem stannade vi till och käkade, vi var hemma runt kl 22. sen var det slut på den helgen.
sjukt bra helg, vill ha fler såna :)

sälen


är sjuk idag, eller värsta huvudvärken :( så jag stannade hemma från skolan,
så drygt att sitta i skolan med huvudvärk..

24

godkväller :)
idag har vi haft första lektionen street med dansen för den här terminen :) ny lärare, hm ja lite undlig till en början tyckte jag. men när han väl börjar dansa, wow killen kan verkligen röra sig. hade svårt att hänga med stegen i början, det gick väldigt snabbt plus att vi var i den lilla salen och det var ganska många, så det var svårt att se. aja förhoppningsvis går det bättre sen :) kul att komma igång iaf och igår var det dancehall, och det var super roligt :D dans dans dans!

imorron åker jag till sälen :D super roligt! skidor, skidor :) see you on sunday ;)


22 januari

hej, god eftermiddag.
eller ja god kanske inte är det rätta ordet..
just nu sitter jag i skolan. vi har ingen lärare för hon är sjuk, så vi ska jobba i ett häfte. men jag tror inte att någon gör det och mer än halva klassen har gått. och jag väntar på att micka ska sluta för vi har match efter skolan, samling kl 5 och vi orkar inte åka hem emellan för egentligen ska vi sluta kl 4. fast jag har ju redan slutat kan man säga, och micka slutar kl 4, så jag väntar bara...
jag gör alltså absolut ingenting, skriver. tittar på bilder. och väntar såklart då... segt som tusan.

vi hade match igår i örebro, samling kl 15.30, match kl 18, och kom hem kl 20.45. snacka om segt! idag har jag as ont i mina vader är helt stel. glömde stretcha igår :/

sälen på torsdag eller fredag :D ska bli as roligt ^^ så skönt att komma iväg ett tag :)
aja, nu ska jag väl roa mig med något annat, puss eller nått..

snögren

torsdag idag

fredag imorron, lördag i över morron, sen söndag... och sen måndag igen.

fredag; information&layout i skolan, sen stan med maggsan :D ska köpa present till hanna som fyller 18 år på lördag :) Grattis i förskott :)

neverstore - so much of not enough

orkar inte skriva nå mer idag :P

måndag

hejdu,
ja det värsta är att ingen förstår?

igår sa mamma&pappa iaf att jag får åka på high school year. wiie! vi ska gå på informationsmöte snart och allt. det är jag verkligen glad för och jag längtar redan, 2008/2009. hoppas bara att jag blir antagen också.. annars skulle det verkligen känns förjävligt.

jag känner mig fortfarande nere, kommer inte komma på bättre tider förens jag får göra någonting roligt, riktigt roligt. åka iväg, leva livet lite. här hemma är man ju bara fast. jag hoppas på sälen kanske nästa vecka, eller nästnästa :) det skulle förgylla!

trettonde

hejan.
idag är det snö och jätte fint väder och jag sitter här inne :P väntar på att soffan ska ringa :)

igår efter skolan firade vi oskar med tårta och paket :) sen efter en lååång hemfärd och lite bråk hemma kom jag till slut till irsta, till brink. där var jossa med fler :) kul o träffa alla, det var ett tag sen. sen vid halv 3 ringde jag efter skjuts hem. hade så ont i halsen, orkade inte sova borta. sen kom jag hem och gick väl och la mig kvart över fyra kanske...


And I'll be fine, you'll be fine
is this fine? I'm not fine
give me pieces, give me things to stay awake

the all-american rejects är bäääst! dance inside

fall out boy - 20 mars

en vanlig dag

hej! just nu sitter jag i skolan, vi har engelska. och det är sjukt tråkigt, det ändå som är roligt är bäver & brink :) på gymnastiken idag ska vi åka skridskor, och det passar ju perfekt eftersom jag fick skridskor i julklapp :)

jag vill åka till sälen! längtar efter snö.. vi kommer kanske inte få någon vinter :( igår sa pappa att det hade varit värme rekord i göteborg, 12 grader+ i januari. värmerekord i januari, okej om det är värmerekord typ i juli eller nått men inte i januari. vad händer med vår värld? växthuseffekten, vi kanske inte kan göra allt bättre på en dag men små saker som att inte åka lika mycket bil och istället cykla kan faktiskt hjälpa.

tack&hej!


snö
snö

8 jan

godkväll :)
idag började skolan, var inte så jobbigt men det var fruktansvärt drygt att gå upp imorse men sen gick det ganska bra. kul o träffas igen efter lovet :) när vi kom till skolan hade vi estetisk verksamhet så vi fick typ måla o så :P haha. på eftermiddagen sen hade vi svenska. gjorde några diagnoser, lite segt men dem var ju inte så svåra. sen jobbade vi med spårkbruk. kanske inte det roligaste och det ska vi ha prov på om två veckor.
     men vi fick en glad nyhet idag iaf :) vi har sovmorgon till kl 10.30 imorron och sen slutar vi kl 12 :D vi har iförsig prov i matte men jag ska plugga lite grann nu eller snart iaf eller om jag orkar...

usch min natt var hemsk, jag försökte somna vid 22 men somnade inte förens kl 12, kl 05 vaknade jag och då kändes som att jag bara hade sovit i ungefär en timme (jätte konstig känsla). hugo väckte mig kl 06 och då var det över en timme tills jag skulle gå upp. usch, sen när klockan väl ringde sov jag så skönt så jag gick upp en halv timme senare för då var jag tvungen annars skulle jag inte hinna med bussen.

idag har jag oxå tvingat pappa att han ska ringa till trafikskolorna och boka tid för handledarkursen som jag har tjatat på honom i ett halv år. fyllde faktiskt i juni så det är dax nu :P

jag & oskar ska på fall out boy den 20:e mars :)  -me like

   -innan jullovet. brink bäver käck oskar sofie


7 jan

hej!
ovanligt va? jag känner mig nere, börjar bli en vana. idag var jag dessutom irriterad på typ allt.

jag har börjat tänka jätte mycket på framtiden, vet inte riktigt varför..
jag vill åka o plugga utomlands i ett år, 2008, Brasilien. sen komma tillbaka och gå klart trean och ta studenten. efter studenten vill jag åka utomlands igen och jobba. och sedan börja på högskolan och plugga till något bra, som jag inte har den blekaste om just nu. just nu vet jag bara att jag vill bort och uppleva saker, jag vill att det ska hända saker. bara åka iväg till sälen några dagar, vad som helst. bara härifrån. det är här och bara här jag blir deppig.

touchdown, turnaround den låten blir man iaf lite gladare av :)

imorron börjar skolan igen, ska på ett sätt bli skönt att komma igång och göra något men ändå så jobbigt!
positivt är att det böjar bli ljusare på dagarna så det inte känns som att det är natt när man åker hem kl 4 på dagen.

nu ska jag kika på sällskapsresa, kanske muntrar upp mig lite..

red hot chili peppers - Snow (hey oh)

5 jan 2007

hejsan.
igår kom sofia hit efter träningen :) så hade vi myskväll, kollade på notting hill och åt popcorn o glass ^^ sen imorse skulle vi upp kl 8 för vi började jobba med innebandy kl 9, vi gick upp 8.40 och kom ungefär en halv timme försent :P menmen, hehe. vi satt sargvakter och städade lite sen åkte vi och kollade på en annan match :)

snart, någon gång iaf :P då kommer jossan, kristin och maggan hit :) ska väl umgås bara, typ kolla på film o så :P

imorron måste jag verkligen plugga matte, ska tvinga mig själv. har prov på tisdag och jag kan nada. sen på kvällen ska laget träffas o käka och typ umgås :) trevligt!

känner mig fortfarande deppig.. vet inte, vill bara härifrån. önskar att jag kunde resa bort, utomlands, någonstans där det är varmt. jag är as sugen på brasilien. men det kommer väl aldrig hända.. sparar pengar nu till i sommar, det måste bli av nu. jag kommer att kvävas och jag inte får åka bort... är redan på god väg att göra det. men jag har lite mindre än hälften av pengarna ungefär. måste skaffa ett jävla jobb så att jag kan få ihop till en resa. måste det kosta så förbannat mycket? önskar jag kände någon som bodde utomlands så man bara kan ta en flygstol dit. önska går ju eller hur.. det är mycket man vill här i världen men som man aldrig får. igår när jag jobbade på pappas jobb kom en låt på min ipod som jag faktiskt inte hade hört. och han sa någonting som jag tyckte var jätte bra: "Living is just a way to death" och det stämmer ju verkligen. alla kommer ju dö, det finns ingenting man kan göra för att förhindra det. ibland skrämmer döden mig fruktansvärt men ibland inte, jag tror att när man dör, då försvinner man bara. tänk vad skönt att bara försvinna. jag skulle sakna andra om dem försvann men om jag var den som försvann skulle jag inte sakna någon, för då skulle jag inte finnas mer. slippa allt! jag vill uppleva så mycket som möjligt i mitt liv men just nu om det ska kännas så här vet jag inte riktigt..
jag tror att jag vill dö inom tio år. jorden förändras, klimat blir varmare och det föds mer männsikor för varje dag. om tio år vet man ju inte hur världen ser ut. alla ni som skaffar barn, varför? visst det kanske är det livet går ut på, men vill ni verkligen utsätta dem för det som kommer hända med våran värld? jag kanske ångrar mig när jag börjar närma mig trettio men just nu skulle jag verkligen inte vilja låta mina barn uppleva det.

det kanske inte syns på utsidan men det känns på insidan.

the all-american rejects, the red jumpsuit apparatus, jimmy eat world

1 jan 2007

hejsan,
nu är det nytt år och nya händelser :) jag själv hoppas på ett super bra år. jag ser mest framemot utomlandssemestern med tjejerna i sommar. jag ska spara massor av pengar och försöka skaffa ett jobb så att jag har råd att åka iväg.

nyårsafton igår var inge vidare eller det började bra. vi började med att äta hemma hos lisa :) efter det var det dax att fixa sig lite :) sen kom överraskningstårtan för maggi :) den va jätte god, det var jag och soffan som hade gjort den :P jaa men man kan säga så här allt innan tolvslaget var roltigt :) sen blev det bara skit, men jag är iaf glad att det är ett nytt år :)

vi :)tomtebloss