Elin

Igår hade jag Micka och Linn över, vi grillade och satt och prata och åt ostbågar. Jätte mysigt. Vädret var verkligen med oss :)

Idag är det söndag, vilket betyder kort dag på jobbet. Idag är min sjunde dag i streck, jobbar imorgon också sen är jag ledig på tisdag. Det ska bli super skönt :) Idag är det också Elins dag :)


Öregrund

Vi gjorde en liten familjeutflykt till Öregrund. Bodde på ett pensionat, promenerade och njöt av östkusten.


Vårt mysiga rum

Vi försökte geocacha lite, gick inte så bra :P

<3

29 juli

Grått, grått grått. Usch vilket trist väder. Visserligen bra när man ska jobba men ändå. Just nu vill jag bara packa väskan och åka till ett varmt land. Vill så gärna sola och bada. Det är ca 5 veckor kvar tills jag och J åker till Paris. Det ska bli underbart men det är inte riktigt en sol och bad semester och det är det jag längtar fruktansvärt mycket efter. Saknar Grekland!

Onsdag

Oj, var ett tag sen jag skrev något här. Jag mår bra iallafall. Min säng gick sönder, men är nu fixad med lite hemmafix. Internet försvann med åskovädret i torsdag men är tillbaka. Jag jobbar på, och min vän Josefin har blivit min arbetskamrat :) Idag är min tredje dag på mina 8 dagar i streck på jobbet. Jag saknar min pojkvän. Jag längtar utomlands o få sola och bada, men något sådant blir det väl inte. Nu blir det jobb, ciao

Öregrund


En bild jag tog i söndags när jag var i Öregrund med familjen.

ONE



Idag firar vi 1 år tillsammans! <3

Family

Idag åker vi på familjeutflykt till Öregrund. Vi är tillbaka imorron igen. Kommer nog bli mysigt. Middag nere vid hamnen och bara umgås lite.

HP



Igår efter jobbet mötte vi upp J's föräldrar för att grilla vid deras husbil :) De bor nere vid hamnen så efter middagen gick vi in till stan och mötte upp Kristin och Martin för att se sista delen av Harry Potter i 3D :)

Nu ska jag snart åka till jobbet fast jag önskar att jag kunde krypa ner i sängen igen. Ikväll kommer J's föräldrar hem hit på middag :)

Friday

Fredag. Jag jobbar till kl 18 och då kommer J med tåget sen blir det Harry Potter med Kristin och Martin :) Sista delen nu, ska bli sjukt spännande :)

Grill


Tuesday

Maggi, Jocke och Korske kom och knackade på mitt fönster igår kväll vid kl 23. Jag älskar överraskningar :D Men jag var lite trött imorse och trodde att jag skulle upp till jobbet när jag vaknade, haha. Men skönt att jag kunde ligga kvar en stund till i sängen och dra mig.

Idag har jag förgyllt min dag med att umgås med min vän Magdalena som äntligen är hemma efter 5 månader i Milano. Vi har varit ut till Ikea och kikat lite och ätit köttbullar och cheesecake :) Sen var vi till Chilli och jag köpte lite grejer. En sväng till systemet och ICA för ikväll blir det grill här hemma. Ska bli jätte kul att träffas allihopa. Det var så länge sen vi alla var samlade. Alla pluggar, jobbar eller reser på olika håll så det är på sommaren men får passa på att ses, när alla är hemma :) Vädret är inte riktigt med oss men förhoppningsvis spricker det upp lite grann så vi kan lite sol på oss.




New

Ny vecka, ny start. Ny krafter? eller? Idag är jag sjukt trött. Känns inte som jag sovit alls i natt. Helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen igen. Imorron har jag min lediga dag så jag får vila lite då :)

Snart har halva juli gått.

Paris



Jag och J har bokat resa till Paris i september :) Det ska bli underbart! <3

Love

Splitscreen: A Love Story from JW Griffiths on Vimeo.


Thursday

God morgon.
Solen skiner ute men idag blir det jobb. Det var skönt att ha en dag ledigt iallafall nu jobbar jag fram till på tisdag, då är jag ledig igen. Ikväll ska jag träffa Maggi om hon känner sig piggare! Längtar så :)

Peace & Love 2011, 29 juni-3 juli


Kings of Leon!

Festivalmannen

Veronica Maggio

Veronica!

Jag och älsklingen gick och såg Oskar Linnros <3

Bekvämt

Stor och Liten

Johan, Sebbe och Danne från Gävle som vi träffade på resan och så lilla Per :D

Teddan och jag

Joanna och Fredrik

Hahah Sebbe!

Gruppbild :D <3

Katterna

På Maskinen!

Smulan

Micka och jag gick och såg Daniel Adams-Ray

Bob Dylan!

Home

I söndags vid ett tiden kom vi hem från Peace & Love. Vi tog en efterläntad dusch sen låg vi bara i sängen hela dagen. Det var riktigt roligt i år. Mitt femte och troligtvis sista år på Peace & Love. Men det var underbart att träffa alla från resan och se Kings of Leon, Bob Dylan, Veronica Maggio, Oskar Linnros, Maskinen och Daniel Adams-Ray :D

Igår skulle jag ha jobbat men blev hemma för jag kunde knappt prata på morgonen och jag hade feber o sånt, ja festival-förkylningen som alltid dyker upp efteråt. Idag ska jag däremot jobba. Känner mig lite piggare men inte hundra procent men jag är ledig imorron så då får jag rehaba mig.