GREECE!



Fetaost, Grekisksallad, Mythos, Souvlaki, Gyros, Tzatsiki, Sol, Bad, SOL, SOL, SOL!

Hejdå Sverige. Ses om en vecka!

Samos




Imorron sticker jag från höstiga Sverige och åker mot ett varmt och underbart Grekland. Blir min åttonde gång jag besöker Grekland. Mitt favorit land tror jag :) Älskar atomsfären, maten, människorna och allt. Ska bli så skönt med lite sol igen. Nu var det ett tag sen.

och

Och så blev det inte riktigt rätt. Blir toffs idag

Mörkt

Nu är jag mörkhårig.

2


2 dagar kvar :D Grekland med Emelie!

Håller på att packar för fullt. Imorron efter jobbet kommer jag inte att hinna. Direkt efter jobbet ska jag och äta avskedsmiddag med familjen för Fredrik som flyttar till Köpenhamn, så vi ska ha en sista familjemiddag. Sen på lördag åker vi ju :) Jag älskar att packa, men jag är så fruktansvärt dålig på det. Ni skulle ha sett Emelies resväska. MINI MINI. Så nu var jag tvungen att ta min lilla och den är typ dubbel så stor som hennes. Haha, jag fattar inte hur hon lyckas. Nej, nu ska jag kämpa vidare.

25 augusti

Idag var det löning. Skönt :) Fick 11 700 kr, är nöjd. Men hälften går till Grekland resan och sen går lite i skulder efter en fattig sommar.

Det var iaf mycket folk idag i butiken vilket var jätte roligt. Kul att jobba när det är mycket att göra och högt tempo. Jag var nere på skoavdelningen sista timmen. Riktigt stressigt, folk är galna nu när det är 20 % på alla skor. Men det gick bra även om jag var lite vilse :P Jag lunchade med Fredrik idag. Vi gick och käkade sallad på Coffeehouse by George. Han flyttar till Köpenhamn på lördag så måste hinna träffa honom innan han sticker iväg, igen.

Efter jobbet sen kom Jossan och hämtade mig och Kristin och vi åkte hem till mig och lagade mat. Det blev fläskfilé, potatiskrocketter och beasås. Mums. En perfekt kväll. Alltid så roligt att vara med tjejerna!

13 september - M E J K S <3

Marstrand

Jag och J lånade hans föräldrars husbil och åkte ner till Marstrand en natt. Jätte mysigt. Tyvärr var vädret emot oss, men det var perfekt ändå även om det spöregna och blåste :)


Mr B :)

Mot Marstrand

Vi köpte björnbär av söta tjejer


Tycker om dig!

Vi var upp till fästingen och kikade på utsikten

Någon som vill bada?

After boat

Jag gick en blomma :)


Smile

3


På lördag åker vi :D

Music


8


8 dagar kvar tills vi åker :D

Ikväll blir det middag med Micka och Sofia :)
Imorron jobb och sen åker jag ner till J. Vi ska åka till Västkusten med husbil.
Tisdagkväll kommer jag hem, sen jobb onsdag, torsdag, fredag. Sen LÖRDAG!

Countdown



10 dagar tills jag och Emelie åker till Samos :) Kommer bli underbart med lite sol & bad.
Men just nu har jag det också underbart tillsammans med J.

Sofie

I fredags var jag hem till Sofie :) Hon firade sin 20 års dag. Det var jätte trevligt och det var jätte kul att träffa personer som jag inte har träffat på evigheter. Sofie bjöd på mat och tårta, super gott :) Jag åkte hem ganska tidigt, skulle upp och jobba kl 9 på lördagen sen så ville vara pigg.

Grattis Sofie :) Hoppas du hade en bra kväll!



Fredag den 13:e

Idag är jag ledig, så sjukt skönt. Jag sov till halv 12 :) Det är lyx. Tror inte att jag har sovit så länge på flera veckor. Idag är sista dagen jag bor hemma hos Maggi. Är hemma nu, så har flyttat tillbaka mina saker men ska sova en sista natt hos henne iaf. Imorron ska jag skjutsa henne till bussen till Arlanda. Den går kl 06.40. Sen hem, fixa mig sen jobbar jag kl 9-16, och sen kommer J :D Idag är det 3 veckor sen vi sågs. Det har gått fort men vi har ändå saknat varandra väldigt mycket.

Ikväll ska jag hem till Sofie som fyller 20 år på måndag. Ska bli kul o träffa henne :) Det var ett bra tag sen nu. Men det blir en tidig kväll för mig eftersom jag ska upp så tidigt imorron.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sticka iväg till Erikslund.

10 aug

God morgon.

Idag är det tisdag.
4 dagar kvar tills Maggi åker :(
4 dagar tills J kommer :)
2 veckor och 4 dagar tills jag och Emelie åker till Grekland


Grattis Niclas som fyller 20 år idag. Hoppas verkligen du har det bra.

Nilson shoes


Dessa blev det idag :) As nöjd

Huvudstaden med Maggi

Idag har vi varit i Stockholm hela dagen. Vi åkte kl 9.00 imorse för att komma tills butikerna öppnade. Vi mötte upp Maggis pappa för lite frukost sen började shoppingen :) Det blev en bra dag med shopping. Jag sprang på Lisa som jag inte har träffat på evigheter. Hade ingen aning om att hon bodde och jobbade i Stockholm. Sen var vi in till Mathilda på Mango som jag träffade på Bali, hon har precis flyttat upp till Stockholm från Finnspång. Sjukt roligt o träffa henne en stund :)

Efter lite shopping blev det lunch på biblioteksgatan. Lasange för både mig och Maggi. Riktigt mysig dag. Med hem följde ett par nya skinn skor från Nilson, en kavaj från H&M Trend, en t-shirt från Monki, ett par leggings från Bikbok, en skjorta från Gina Tricot och ett halsband från H&M.



Lunch på biblioteksgatan

Korskes stuga

I fredags kväll åkte vi ut till vår vän Korskes stuga. Där firade vi Korske och Martin som båda fyllt 21 år med skumpa och mycket dans på tak och röj. Riktigt roligt hade vi.

Dagen efter kan dock diskuterats. Både jag och Maggi skulle upp och jobba kl 11.

Här kommer lite bilder från en grymt bra kväll. Tack Korske, du är en pärla!


Martin är längre än Joel

Värden

Grattis grabbar :)

Taket

Taket

Stockholm

Imorron åker jag och Maggi och besöker huvudstaden över dagen :)


GREKLAND



Åh jag och Emelie har nu bokat resa till Grekland, till Samos. Ska bli underbart :D 28 augsuti åker vi.

Ledig

Idag är jag ledig och ändå vaknade jag lika tidigt som jag brukar gå upp när jag ska till jobbet. Det är väl typiskt när man verkligen får sova ut. Jag bestämde mig iaf för att gå ut och gå även om det regnade ganska mycket. Var ute nästan en timme. Skönt i efterhand men det var lite segt att gå i regnet. Nu är farmor & farfar här, har inte träffat dem sen i julas. Så det var roligt att träffa dem.

3 aug

Idag har det varit en fruktansvärt lång dag. Tiden gick ganska snabbt fram till lunchen. Efter lunchen kändes det som att dagen aldrig skulle ta slut. Det fanns ingenting att göra förutom att gå och små plocka lite och det gör inte direkt så att tiden går fortare och nästan inga kunder i butiken. Till sist var dagen slut, äntligen. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte ut till Ikea för att kolla på ett skåp till badrummet. Jag köpte två nya påslakan som jag ska inviga imorron :) Sen har jag varit ute och gått med Miriam. Blev 40 minuter idag. Igår var jag faktiskt ute 1 timme. Är riktigt skönt att gå ut och gå.

Jag köpte hem mina Easy Tone skor idag, men ska lämna tillbaka dem. Dem är förstora. Känner inte att det är värt pengarna med ett par skor som inte känns 100 % även om jag gärna skulle vilja testa dem.

Imorron är jag ledig :) Ska bli så skönt. Ska bara små pyssla lite hela dagen. Åka en sväng till systemet, städa, packa lite. Jag flyttar hem till Maggi på torsdag. Jag ska bo hemma hos henne tills nästa lördag när hon åker till Bosnien. Vi ska ha det så mysigt fast vi jobbar hela dagarna men vi får mysa tillsammans på kvällarna :)


Augusti

Shit det är 2 augusti idag. Kan inte fatta att vi redan är inne i augusti. Sommaren har verkligen gått snabbt. Men jag tycker att det kan vara lite mer sommarväder än mulet och regn, men det är väl svensk sommar.

Nu ska jag snart åka till jobbet, blir heldag idag och chefen är tillbaka från semestern. Ska bli spännande och se om han tycker att man har gjort ett bra jobb.

Pluto


Vi blev med på vimmel

Music


Öregrund

Igår åkte jag med pappa, Fredrik och Camilla till Öregrund på en liten minisemster med familjen. Bilresan tog ca 2-3 timmar till Sveriges östkust. Vi har ätit gott, spelat kort, druckit vin och bara umgåtts. Vi bodde jätte mysigt på ett pensionat.

Det har varit en perfekt helg :)


Vi spelade sjuan. Jag vann varenda gång :D

Pappa och jag på restaurangen

Fredrik och Camilla

Det blev kladdkaka till efterrätt, riktigt god.






Frukost

Jag hittade en ny vän. Gucci :)

FÖRFEST

I fredags hade vi förfest hemma hos Kristin. Fan va roligt det var. Helt perfekt. Vi tjejer bara. Jag, Sofia, Maggi, Jossan och Kristin. Vi lyssnade på gammal musik från våra yngre år och dansade och drack vin såklart :) Sen blev det utgång, Pluto eftersom det var dåligt väder ville vi inte åka ut till Elba där Slagsmålsklubben spelade. Hade verkligen sett framemot det, men inte så roligt att vara ute på en ö om det blir regn eller typ storm. Vi hade det bra ändå. Mycket dans :D Tack för en grym kväll.





Notera armhåret haha

The best girls in the WORLD