Student



God morgon.
Idag tar min kusin Erik studenten i Stockholm. Vi åker dit om någon timme för att fira honom :) Tänk att det snart va 2 år sen man själv tog studenten. Tiden går så fort, speciellt när man har roligt :)

Ledig dag

Idag är jag ledig från jobbet. Imorse vid kl 7 ringde J och sa hejdå innan han hoppade på planet till USA. Jag är sjukt avundsjuk och så saknar jag honom redan. Han ska vara borta 3 veckor men vi kommer inte att ses på 4. Jag vet att jag var borta i 2 månader men det är annat när man är hemma i vardagen än när man är borta. Tiden går så mycket snabbare när man är bortrest. Jag är legat kvar i sängen tills för ungefär en timme sen. Bara legat och segat framför tvn.

Om ett tag ska jag möta upp Kristin så ska vi hitta på lite saker :) Solen skiner också :)

Saturday



God morgon lördag.
Är väldigt trött idag. Somnade inte så jätte sent, men har sovit dåligt. Får hälla i mig extra mycket kaffe idag :P Idag är också en sån dag som jag saknar asien väldigt mycket. När jag vaknade sken solen, nu är det grått och det ser ut som det kommer att börja regna när som helst. Tråkigt. Jag får hoppas på en bra dag på jobbet :) Sen ska jag hem till Sofia :)

Slut

Hej.
Shit vad jag är slut. Både igår och idag har det varit super mycket på jobbet. Löning och halva rea priset för medlemmar gör folk helt galna tror jag. Både igår och idag har jag jobbat stägning och har missat bussen båda dagarna. Idag missade jag den med en halv minut. Det var bara att sätta sig och vänta på att nästa buss skulle komma kl 19.50. Linn och hennes mamma kom när klockan var ca kvart i och dem hade bil så jag fick åka med dem hem, super skönt det iallafall. Nu är jag hemma och kylskåpet ekar. Finns ingenting att laga och trött som jag är fick det bli några potatisbullar som fanns i frysen men blir ingen matlåda till imorgon. Vad ska jag laga till den då, hmm.. Härlig fredag kväll.

Imorron blir det jobb 10-17, sen ska jag hem till Sofia o dricka vin :)

Working day



Nej nu sticker jag iväg till jobbet :)

3D



Visst var jag och Linn snygga i våra 3D-brillor?

Filmen var för övrigt bra och underhållande som alla Pirates of the Caribbean-filmerna. Det kommer nog att komma en till film efter den här.

Nu ska jag sova. Imorgon blir det jobb, 10-19.

On stranger tides



Ikväll ska jag och Linn gå och se nya Pirates of the Caribbean i 3D :)

Galette


Lördag

Vi gick ner till stan och åt lunch innan vi åkte ut till Töllsjö och hade myskväll med gott snacks och filmer.

Hemlösa

I fredags när jag kom med tåget möttes jag av ett gäng hemlösa som ropade "Elin". Haha, hemmafesten jag berättade om innan som vi skulle på. Jag hade glömt att det var tema "Hemlös". J skulle komma och möta mig, och han hade lyckats få med sig hela gänget haha. Så roligt. Jag blev så chockad att jag nästan sprang därifrån. Blommor och en skylt som det stod "Elin" på kom dem med :)

Sen hade vi en jätte skoj kväll hemma hos Kenny. Snacka om att gå all-in (se bilderna).


Möttes av en tandlös pojkvän

Hela lägenhet var klädd i kartonger

Jag fick tandfärg

De hade t.o.m fixat en äkta uteliggar-tunna som vi grilla korv från.

On my way...

Sitter på tåget ner till J. Jag har ca 40 min kvar men är så sjukt uttråkad! Köpte med mig Cosmopolitan innan jag klev på tåget. Det känns som att jag har läst varenda ord i den. Vill inte att den ska ta slut. Ikväll ska vi på hemmafest. Vet inte om jag känner mig super pepp efter 8 timmar på jobbet och sen 3 1/2 på ett tåg. Men det kanske blir skoj :) Fan, nu börjar jag bli jätte kissnödig.

Us

'Saknar oss. Längtar tills vi alla är samlade igen :)

Sverige

Nu är jag hemma från en underbar vecka i Milano. Ni har väl läst om min vecka på min reseblogg?

Nu blir det 3 dagar med jobb, sen åker jag ner till J i några dagar. Nu måste jag gå till bussen.

Milano



Nej nu lämnar jag Sverige för en vecka i Milano hos Magdalena :) Kommer bli underbart att få spendera lite tid med henne och speciellt i en stad som Milano. Jag kommer att uppdatera lite grann här, men mest på min
reseblogg

Flowers


Packning pågår...

Japp så var det dags igen :)

Jag köpte en ny resväska idag. Precis lagom stor eftersom min förra i den storleken är trasig och själva väskan vägde rätt mycket. Nu köpte jag en jätte lätt väska i tyg, 199 kr på Coop. Passar perfekt för 1 veckas resor, den är 60 cm hög.

Alla tycker att jag borde vara proffs på att packa, men jag är verkligen dålig. Jag vet aldrig vad jag ska ha med mig och packar alltid alltid för mycket. Nu ska jag packa för en vecka i Milano. Dem första dagarna ska det vara bra väder men sen ska det regna :/ Då måste man packa för både och. Jag får plocka fram och plocka bort tills allt får plats plus att den gärna får väga under 15 kg eftersom jag säkert kommer att shoppa något där :)


60 års kalas med släkt

Igår kom släkten för att fira Pappa :) Vädret var toppen så vi satt utomhus och fikade.



Farmor och Pappa

Grattis Pappa :)

Pappa 60



Grattis Pappa på 60-års dagen :D

My weekend

Än så länge har det varit en jätte mysig helg. Jag hämtade J från stationen i fredags kväll. Igår åt vi lunch ute i solen (äntligen kom vår-vädret tillbaka) innan vi åkte ut till nya Ikea för att kika in det. Verkligen stort!

På kvällen igår blev vi bjudna hem till Micka på grillning och öl. Jätte god mat och trevligt sällskap och toppen väder. Sov dåligt natten innan så jag ville hem och lägga mig i tid, så vi gick först men verkligen en super kväll. Idag kommer släkten för att fira pappa som fyller 60 år imorron.

Jag har inte hunnit installera photoshop på den här datorn, så här kommer bilderna från igår kväll oredigerade.


Helg

Sista jobbdagen innan det blir helg. Jag skulle egentligen ha varit ledig idag också men så blev det inte. Jag får vara ledig hela helgen och nästa vecka när jag åker till Milano :) Men sjukt va trött jag har varit den här veckan, brukar inte alls känna mig så här slut som jag har gjort. Sen när man väl får sova, då blir man pigg. Skumt. Jag skulle vilja ha en av och på knapp för sömn. Idag ska jag vara på herravdelningen. Hoppas det går bra :)

Ikväll kommer J :) <3

Eld



Nya favorit låten :)

Maj

Solen skiner men termometern visar bara 5 grader. Vart tog vår-vädret vägen? Igår hade jag dubbla jackor när jag gick till bussen, blir nog samma sak idag. Vägrar vinterjackan! Inte en chans att jag sätter på mig vinterjackan i maj. Tur att jag snart kommer att få gå i shorts :) 10 maj åker jag till Maggi i Milano. Men först återstår 2 jobbdagar innan helgen och sen kommer J på fredag kväll. Längtar :)

Ikväll efter jobbet ska jag hem till Kristin, vi ska laga spansk tortilla. SÅÅ gott!

Jag är så tacksam för mina fina vänner. Ni är dem bästa!

Kärlek

Hjärta

Mac


Sen några dagar tillbaka är jag stolt ägare av en MacBook Pro :)