fredag och helg

igår kom sofia hem från värmen (malta) och det hon får möta är den första snön. härligt att gå från 20-25 grader till snö :P härligt att ha dig hemma igen!

har lite att göra idag.

ska ner på stan med sofia en stund, min faster och farmor & farfar kommer hit så jag måste träffa dom. måste hinna städa lite också. sen ikväll vid halv 9 kommer ludde & hans flickvän. ska möta dom på stationen, sen vid 22 kommer linn och johanna då ska vi nog gå till strike. det ska bli roligt att prata lite thailandsminnen :) plus att linn kommer hem, me misses you


birthday present


linn och jag åker till berlin 15-17 nov

snow

det snöar.. första snön har nu kommit.

för nästan exakt ett år sedan kom den första snön för den vintern. och nu är det vinter igen..


den perfekta presenten

den perfekta presenten är?


at bajic

igår blev det fika på gränden med magga och fredrik. satt och pratade minnen från högstadiet :) sen åkte jag och maggi hem och moffade chips och kollade på gossip girl. snart ska jag ner på stan för att sen åka hem. magga ska plugga, vilket jag också borde göra :P    ciao

svart

igår kväll när jag satt vid datorn. ja det blir det helt svart. strömavbrott. men det var riktigt läskigt för att det mörkt ute så man såg ingenting. kolsvart, kändes nästan som man va blind. pappa hade iaf redan gjort i ordning te och macka så vi satt och åt i mörkret med några ljus.

efter en stund kom strömmen tillbaka men det var läskigt när det plötsligt bara slocknade. det var strömavbrott på jobbet igår också, men bara en sekund sen kom det tillbaka.

sova?

ny studier säger att dom som sover 5-6 timmar lever längre än dom som sover 8-9 timmar. det tror jag är bullshit. ska man gå igenom livet som en zoombie? man måste ju sova mer än 6 timmar för att vara pigg. fatta att bara sova 6 timmar varje natt. nej imorron ska jag ta sovmorron ^^

jobbjobb

idag har jag jobbat hela dagen. glömde matlådan hemma så fick bli en lunch med magga på gränden :) trevligt det men maten var sämre.

shoppade en tröja innan jag slutade också. en nike tröja, det var halva rea priset + personalrabatten så den kosta bara 79 kr :) det var det värt tycker jag.

längtar till helgen nu. måste ner och köpa lite presenter. kanske tar en vända ner imorron. på fredag verkar det iaf bli thailand reunion! ska bli trevligt även om extra bagaget kunde stanna hemma. men men finns inte mycket man kan göra...

nu är sofia på malta och micka har precis kommit fram till spanien. fuuusk!

verkligen söndag

vaknade sommartid halv 4 och vintertid halv 3. haha sen somnade jag om igen. har legat i sängen hela dagen. men är fortfarande trött :P sen var jag en sväng till micka och sa hejdå till henne. imorron åker hon iväg i 7 veckor. kommer sakna dig.

imorron blir det jobb, 9.45-19.10. hoppas det blir roligt :) nu ska jag äta en macka innan jag ska sova.    godnatt

vintertid

jaha då var det dags för vintertid. klockan är i sommartid 03.57 men vintertid 02.57. nu blir det mörkare och mörkare. kommer ihåg i somras då blev det nästan aldrig mörkt och snart blir det mörkt runt kl 15. verkligen vintertid.

kvällen var iaf lyckad. åkte hem till pernilla där några från jobbet var :) vi drack och hade riktigt trevligt. fick dock besök av en galen granne sen haha, 60 bast med tuptop och ganska packad. hon snacka som att hon var på repeat haha. nu är jag iaf hemma. borde vara trött och sova men är istället pigg och kollar på sex and the city.

imorron åker sofia till malta i fyra dagar. är lite avis! skulle va skönt att komma iväg några dagar. så det blir två avsked imorron. sofia, och sen micka som åker till spanien på måndag i 7 veckor.

godnatt

lördag

pallrade mig upp till jobbet idag fast jag var hur trött som helst. men det gick bra att jobba, fick stå mycket i kassan idag vilket var roligt. är lite smått bakis idag också, plus att det känns som att jag börjar bli sjuk. det är väl typiskt när man är ledig.

nu är jag hemma och väntar på att pappa ska komma med spicy ^^ senare ska jag träffa några från jobbet, om jag orkar iaf känner mig ganska sliten sen igår och i onsdags :P

fredag och helg och lov

studiedag igår :) skönt, tog mig ner på stan och lunchade med kristin och jocke. spicy såklart :)

jag och sofia tog en tripp till hälla för att hitta en outfit för kvällen. hittade en kjol på jc och en t-shirt på H&M till kjolen.

kalas & förfest hos micka :) av mig fick födelsedagsbarnet vinglas, svart. riktigt snygga tycker jag iaf och ett par örhängen. riktigt trevligt hemma hos micka, sen blev det utgång.



förfest

jag och ida


micka hade gjort en super god efterätt

födelsedagsbarnet and myself

du&jag sofia


så nu är det helg, lov och roligheter.

onsdag kväll

förfest i sofias syrras lägenhet med sofia och micka. sen blev det pluto. afasi & filthy spelade, ganska bra. kände igen 3 låtar :P hade riktigt roligt iaf :)

dagen efter orkade jag inte gå till skolan, så "i called in sick" till skolan.


bilder från kvällen


godmorgon

blev inget prov för mig idag. sov istället till kl 10. orkade inte plugga nånting igår, måste skärpa mig nu. får plugga lite på lovet. men man måste ju hinna njuta också.

ikväll blir det utgång med sofia, och med micka som ska ha sin krogdebut :) afasi & filthy spelar ikväll, kommer nog bli riktigt kul :) förhoppningsvis mycket folk.


framtiden

har tänkt en del på framtiden de senaste dagarna. jag har alltid vetat att jag ska plugga vidare, men det känns som ett så stort steg. vill man verkligen veta att man måste läsa 3-5 år till innan man är klar, redo att jobba. jag räknade precis ut mitt snitt betyg. visst jag har en del ämnen kvar som jag inte fått betyg i, men det var hemskt dåligt. känner mig riktigt kass nu. med det snittet kommer jag inte komma in någonstans! har ställt mig i kö på bostader i några städer där jag kan tänka mig att plugga men det är så mycket mer man måste tänka på. kommer man trivas med programmet, kommer det gynna ens framtid?

göteborg uppsala jönköping lund halmstad umeå linköping örebro kalmar

det finns så många olika skolor och program att välja mellan. imorron ska vi iaf på rekryteringsmässa, hoppas det blir intressant :)

nu borde jag plugga med tanke på det där snittet jag fick ut,   ciao

20 okt


dagen började med en skön sovmorgon sen blev det födelsedagslunch för micka på mongoliska. det var gott där, första gången för mig. jag gillade att man fick efterrätt, även om man inte orkade äta så mycket. sen blev det några timmar i skolan med näthandel.



efter skolan sen åkte jag hem till maggi, där hon och jossan höll på att baka för fullt. muffins skulle det bli :) det blev te och muffins framför tvn och sen somnade både maggi och jossan (spooning) och jag roade mig med att ta kort på dom och kolla på tv.

bra dag :)

höstregn

tänk er att sitta på en strand nu och ha en drink i ena handen och känna hur solen värmer. dina allra bästa kompisar sitter brevid även dom med en drink i handen. man hör hur vågorna slår mot stranden och vattnet är turkost. fyfan va skönt! men nej nu sitter man hemma i sverige och det är verkligen piss väder. det är nu man börjar bli arg på hösten när det börjar bli regnigt. är avis på micka som om en 1 vecka åker iväg till spanien i 7 veckor. och alla andra som har utlandspraktik just nu. njut säger jag bara.

Grattis Michaela!!


Grattis Grattis!


sovmorgon, sen blir det födelsedagslunch med micka och linn :) och så skola.

söndag i gbg och tågresa

kvällen igår är inte så mycket att prata om.

imorse vaknade jag jätte pigg kl 9 av en hemsk dröm.. gick ut en sväng för mig själv en stund och höll på att blåsa bort eftersom det var typ storm. efter ett tag fick jag iaf liv i linn och martin stack iväg för att plugga. vi åkte ner på stan för att umgås lite innan jag skulle hoppa på tåget kl 16.

kinabuffé till lunch. varför äter man alltid så mycket? usch. lite shopping och sen tog vi en liten fika på centralen. och sen blev det en tråkig tågresa hem. köpte veckorevyn som inte var så bra. somnade ett tag och vaknade med att nacken var paj. det blir alltid så när man somnar på tåg eller flyg. nu är jag iaf hemma. det är väl alltid skönt att komma hem efter att ha suttit på ett tåg i fyra timmar men hade gärna stannat en vecka till.



det var fint höstväder i gbg, linn & jag

linn var ledsen för att jag skulle åka hem :P

bye göteborg

dagen i göteborg

tog oss upp ganska tidigt imorse, trött som man var. tror jag somnade kl 5 och gick upp halv 12. kunde lätt ha sovit 3-4 timmar till. jag och linn åkte till stan och fika med johanna. hann med en liten shopping runda också. skjortan från monki och en svart t-shirt, och en lila halsduk från zara.

nu sitter linn och pluggar matte, och jag har diskat (duktig). borde också joina och plugga men vette fan om jag orkar :P och snart måste man väl börja tagga för kvällen ;D   ciao


linn

johanna

myserty

göteborg!!

Jag kom iväg till göteborg iaf. pappa betalde min resa :) tack pappa! hittade en billigare resa så det blev iaf inte första klass men x2000 blev det med byte i katrineholm. riktigt skönt att åka x2000, stora sköna säten :) nu är jag iaf i göteborg. kom igår kväll 19.20. hoppade på spårvagnen hem till linn & martin. dom hade lagat tacopaj. sen var det bara att hoppas in i duschen och fixa sig. förfest hos johanna och elina och kriss var där också :) sen tog vi oss till rumpanbar för en drink. och ja det heter rumpanbar haha.

sen blev det lounge resten av kvällen. riktigt bra kväll. tack tjejer och alla andra som var med :)    ciao


tågjävel

ja när jag äntligen bestämmer mig för att åka till göteborg, är det såklart fullt på tågen. ja nästan alla tåg. man kan åka första klass för 800 kr men känns lite hårt för plånboken. sen finns det ett tåg kl 19 ikväll, och då kommer man fram vid 24, kuul. blä! happ då blir man väl kvar i västerås i helgen iaf då..

psykologi

imorgon är det prov som gäller. jag försöker att plugga så gott jag kan. tycker att det är intressant så det borde vara enkelt men det är så mycket. jag blandar nästan ihop perspektiven. och frågorna är lite kluriga men det ska nog lösas :)

blir gbg imorron, kanske. eller en annan stad kanske. har inte bestämt mig än. ja, jag vet att jag borde göra det snart. men vi får se om nån timme ^^ måste packa också. packa & plugga.   ciao


markeringspennan är en bra vän när det är mycket text

cosmopolitan

igår köpte jag hem cosmopolitan och läste en väldigt underhållande sak om killar

Varför han slänger sina strumpor på golvet.

1) Han tycker att han är mer tidseffektiv genom att plocka upp flera strumpor vid ett tillfälle, säg en gång i veckan, än att hålla på och småplocka

2) Han vet att han borde lägga dem i tvättkorgen men tycker inte att de känns tillräckligt smutisga än och lägger dom på golvet för att "mogna"

gårdagen

igår blev det solning med sofia. sen gick vi till sofias syster pernillas lägenhet som sofia har i en månad när pernilla är i thailand. lite skönt, ja. sofia åkte på träning men jag satt kvar och pluggade psykologi. hann läsa om ett perspektiv eller har fortfarande två sidor kvar. sen har jag bara 2 perspektiv kvar att läsa om, kul.

mysigt igår iaf. sen blev det att jag stannade över natten i lägenheten. vi åkte och köpte mandariner och popcorn, sofia köpte ostbågar. blev grey's och generation fett. henne mål var att bli världens festaste kvinna, helt sjukt hur man kan göra så mot sig själv. usch!

tickande klockor, hemskt dryga! kunde inte somna

imorse när jag gick upp och skulle traska iväg till skolan, klart det spöregnar. men what to do? hade inge paraply. på väg mot skolan såg jag iaf att bussen kom. jag sprang dit och hann precis på. blöt var jag men slapp iaf gå resten.

school

nu sitter jag här i skolan och har naturkunskap. idag har det faktiskt gått bra i skolan. har jobbat nästan hela lektionen :) och nu är jag klar eller vi är klara med vårt projekt, lite fin slipning bara. tack för dina råd igår k. kände mig riktigt hängig.

snart är lektionen slut och jag slutar för dagen. skönt, ska hem en stund och sen ska jag och sofia åka och sola.

kanske blir en tripp till gbg i helgen får se hur veckan utvecklar sig. men skulle verkligen behöva komma bort härifrån ett tag!

kanske blir en löprunda ikväll också, om det inte blir för sent. hatar att gå ut när det mörkt.

tisdag

jobbig dag i skolan, orkar inte med den. allt suger i skolan. dans efter iaf, flum lektion :P haha men alltid kul att dansa!

fick samtal från kalmar. det vankas thailand-reunion! kul men det extra bagaget kanske kunde stanna hemma.

det har varit en lugnt kväll med lite the hills-avsnitt och en kopp te. skönt att bara ta det lugnt. imorron ska jag försöka gå ut och springa efter skolan, slutar ju 12. skulle vilja sola också och shoppa. synd att man inte har så mycket pengar kvar då. nej nu ska jag tillbaka till the hills...   ciao


good morning

gissa om jag är trött. JA.

min lärare sa att det kan vara för att det är fullmåne men det lät lite konstigt :/ vet inte. sova kunde jag iaf inte förens halv 3, 3.

företagsekonomi och matte c står på schemat idag. sen ikväll blir det dans :D wiie!

counting sheep

jag kan inte sova, är för pigg. man får väl räkna får. just nu spelar jag röj-flaggor med linus på msn. haha, jag förlorar :( imorron kommer jag vara riktigt trött, men vad ska jag göra? kan ju inte sova...



the song

the script - the man who can't be moved

Cos if one day you wake up and find that your missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.

ny vecka

måndag och jag börjar kl 1 idag :) efter skolan sen ska jag och gymma men har träningasvärk efter löpturen igår :P så får se hur det går. ikväll ska jag och mirre kolla på desperate housewives. på fredag är det prov i psykologi så lär ju råplugga nu i veckan. får växla träning och plugg den här veckan.

vill oxå försöka boka thailand-biljetterna nu. har hittat ett ganska billigt flyg men det går till bangkok. nån som vet ungefär vad det kostar att åka inrikes från bangkok till phuket?

nej nu ska jag slänga i mig lite frukost eller lunch kanske.   ciao


löptur

imorse vaknade jag tidigt och gick ut en vända i spåret. dock orkade jag inte springa lika långt som förut men jag tog mig ut iaf. ska försöka gå ut några gånger i veckan. ska även köpa friskiskort och börja köra där. nu är det dags att börja träna rejält.

igår blev det mys med linnis :) vi åkte till ica och köpte lite naturgodis och sen åkte vi hem och körde sex and the city-maraton :P vi kom inte så många avsnitt innan jag somnade på soffan, hehe.

just nu sitter jag och försöker hitta en praktikplats. något förslag? det är svårt, har ingen aning om vart jag vill vara + att jag kanske skulle varit ute lite tidigare :P

björn måns soran özz

grymt bra. dåliga platser men det gjorde ingenting, iaf inte för min del. pappa hade dock svindel, stackarn. men jag skratta som tusan :) blev förvånad över att özz var så rolig! as många skämt som jag kommer snacka om länge. kristin ska gå i uppsala ikväll, hoppas det blir lika roligt. säg hej till björn från mig :)'

björn visade magen, lite skumt att nån som är så blond på huvudet har en svart raggar-rand :P

gänget hade gått till pluto igår efter deras show, riktigt synd att vi inte gick dit. hade velat träffa dom. det blev strike och tabazco med sofia istället :)

idag har jag varit och jobbat, bara 4 timmar. sen kom linn och vi gick och åt på gränden :) sen åkte vi hem. ikväll blir det mys med linn som är hemma från gbg till imorron!    ciao


fredag

min lediga dag och man vaknar kl 8, det är väl typiskt :P kl 12 ska jag iväg och sola med sofia, sen lite lunch på stan. ikväll ska jag och pappa gå på björn, måns, ozz, och soran. ska bli riktigt kul :) innan ska vi gå ut och äta greksikt.

linn kommer hem idag också. har saknat henne för mycket! <3

grattis erik till körkortet :)


längd

jag har funderat på det där med längden. jag får ofta höra "va kort du är". visst jag är inte speciellt lång med mina 154 cm. okej jag erkänner jag avrundar uppåt, 153 ½ cm ska det väl vara.

miriam sa att det är lite roligt att hon, jag och linn är allihopa nästan lika långa eller korta. skiljer väl 2-4 cm mellan oss. och det är ju sant, måste se lite kul ut när vi alla tre är nästan lika långa. på wikipedia står det att om man är under 150 cm räknas man som dvärg, om det stämmer vet jag inte. men är vi så nära att vara dvärgar? hahah.

men om jag som kort går med platta skor brevid magga som går i klackar, då känner man sig liten, riktigt liten. annars brukar jag inte tänka på det så mycket. men jag gillar att komma upp några centimeter med klackar, gärna höga :) camilla däremot hon vill inte ha allt för höga klackar för att då blir hon nästan lite längre än brorsan min. och killen ska ju vara längre, eller?


från Parga:

Kristin: How long are you?
Tysk kille: 178 cm
Jag: hahah, how long are you??
Kristin: Ja?
Tysk kille: ohh, you mean how long i am. 21 cm ;)

hemma

hemma från skolan nu och sitter och mumsar lite BJ cookie dough som camilla köpte igår :) bra laddning inför träning ikväll med maggan, haha. men nu ska jag bara ligga framför tvn hela dagen. imorron är jag ledig, eller jag ska väl ha egna studier men det blir det nog inte så mycket av :P   bye

uppdatering

provet gick bra :) tycker faktiskt att samhällskunskap är roligt, ett ämne vi har som faktiskt gör att man kan tänka sig att gå till skolan. just nu håller vi på med politik och det är roligt att lära sig om för att man vet att man kommer ha nytta av det. istället för att veta om univerums födelse, blä.

god morgon

dags att kila till bussen nu. prov i samhällskunskap idag. meddelar sen hur det gick.

lycka till idag erik!

stan

det var riktigt tungt att gå upp imorse. fick samtal mitt i natten, men orkade inte svara :P

funderade starkt på en ordentlig sovmorgon imorse när klockan ringde men jag tog mig upp till sist. skolan och en riktigt tråkig lektion i naturkunskap, ovärd information om hur jorden och universum uppkom. hur fan kan man veta det? trams bara. sen lunch och efter det mötte jag upp k. blev fika på coffehouse by george. jocke joinade oss och lite senare även magg & jos.

traskade runt lite på stan. och träffade abb-tjejerna på waynes. dem ska ha utlandspraktik nu nästa vecka, i en månad. lite avis även om jag ska ha utlandspraktik senare. shanghai och malaysia och johan & erik drar till miami. skönt att komma till lite värme så här i höstkylan. fusk, men hoppas ni får det bra :)

nu ska jag plugga samhällskunskap, om jag kommer igång nån gång.   ciao


dagen

hej här kommer dagen i ord
seg lektion i företagsekonomi. sönderkokt pasta till lunch. matte. matte. matte. dans. redan träningsvärk. spicy med mirre. desperate housewives.

bra dag i stort sett. måste plugga lite matte nu bara och det är lite segt.  ciao


björnen


på fredag ska jag och se Björn Gustavsson!! me like it. jag och pappa ska gå och kika. han lyckades få tag i två biljetter :)


färjan

haha, nytt program på kanal 5. skit kul, en as full tjej som vakterna var tvugna att ta till hennes hytt. "jag har inte gjort nå fel, jag har inte gjort nå fel, men jag har inte gjort nå fel. jag är världens snällaste människa" hahah!

jag borde egentligen plugga men roar mig istället med as ovärda program istället. jaja, bra jobbat från min sida.

hahah, torraste skämtet! orka

vad kallas den hundfria zonen ombord? taxfree

no offence

jag somnar snart på min lektion. riktigt segt och helt ointressant.


höstkänsla


måndag igen


kavaj: H&M

så var det måndag igen. veckorna bara rusar fram. bara några veckor kvar nu tills det blir höstlov. great mate. nu ska jag snart pallra mig iväg till skolan. får se hur det går idag, näthanel och det är såå tråkigt! läraren bra men ämnet blä. i eftermiddag sen måste jag verkligen plugga matte, det suger. kommer aldrig att klara av provet som jag egentligen skulle ha gjort förra veckan :/

helgen

starting with friday,
förfest hos joke, here are the pics from the evening









going on with saturday,
kvällen inleddes hos mig med förfest. taxi ner på stan till blue moon. träffa umebo och sedan för att avsluta kvällen på bc med k & joke.


förfesten avslutades med ett lagfoto ;P



thanks mates for a great weekend!

kanelbullens dag

sofia kom och hämtade mig. tog en sväng till hälla sen åkte vi runt lite och slutstationen blev kristin :) kanelbullens dag så hon bjöd på bullar. nu sitter jag hemma med släkten :) vi ska snart äta middag, är dock inte hungrig.

jag hoppas på nått roligt ikväll. känner för nått spännande äventyr men nöjer mig fint med en mysig hemma kväll med trevligt sällskap. we'll se..    ciao

städa

idag är det städning av mitt rum. dammigt. väntar på att sofia ska vakna så ska vi åka ner på stan. idag ska också farmor & farfar och mina två fastrar komma hit. ska bli trevligt att träffa dom. släkten borde ses oftare.

igår var vi hemma hos jocke en stund på kvällen. jag k jos magg nylund. innan sängen kom mirre förbi en stund och drack te. det var mysigt.

linn, KOM HEM!

fredag



hej, god dag, god eftermiddag
nya jackan på, köpte den för ca en månad sen men nu börjar det bli kallt, då åker den på. uppstarts-möte på jobbet imorse. skulle bara stanna till kl 9 men det blev till 10. det var riktigt intressant och roligt. sen gick jag vill skolan och där hände inte mycket. ligger efter i alla ämnen och prov är på gång. ändå orkar jag inte plugga.

sen blev det lunch med magga & krizzy :) spicy, såklart. sen bussen hem. nu sitter jag här, och stadium ringde nyss så ska dit och jobba kl 16. lite segt men är ganska taggad efter mötet imorse och har ändå inge direkt bättre för mig förutom att gömma mig för matteboken som ropar på mig..   ciao

typiskt

myst med mirre hela eftermiddagen, nya desperate housewives och gossip girl :) sen lagade jag mat till oss, blev ganska lyckat iaf.

nu måste jag läsa ca 40 sidor om stadiums sortiment inför imorron. inte alls taggad att gå upp halv sju :( orkar inte. jag vill ha helg nu!


ganska typiskt men men..


torsdag

ny dag och skola. jag och maggi kikade på film igår till halv 2. rejält trött imorse. plus att jag somnade ca 15 gånger under filmens gång. nu sitter jag i skolan och ska snart ha samhällskunskap. dags för helg snart, skönt. imorron ska vi ha nå grejs på jobbet så måste gå dit innan skolan börjar. jobbigt att gå upp för att åka bussen ner till kl 8. menmen.   ciao

veckan

illa som det är blev det faktiskt skolk både måndag och tisdag. i måndags var det bara en lektion och dessutom en tråkig och jag var rätt sliten efter helgen. igår var det matteprov så då var jag sjuk och tydligen mer än halva klassen. jaja haha. dans på kvällen iaf, grymt roligt! älskar vår dans

idag har jag varit med maggan. spöregn mindre kul men vi har haft en full matad tv-kväll. först nya one tree hill-avsnittet som kom igår. sen top model, grey's anatomy och generation fett. sjukt va fet han var, 600 kg :O

nu blir det snart sängen och upp till skolan imorron. helgen börjar närma sig iaf :)    godnatt