Nyår

Nu har jag, Michaela och Linn varit och handlat på ICA Maxi inför imorron. Vi ska köra pajer, och en god sallad till. Kommer nog bli en trevlig kväll. Sen efter middagen får vi se va som händer.

Nu sitter jag och kikar på A Cinderella Story som går på tv och firar att jag är ledig i två dagar nu med en ostbågs påse :) Så gott!

Imorron tänkte jag lägga upp lite bilder från året som gått. Underbart år 2009! Kommer bli tufft för 2010 att slå detta år.


20



Nu är det bara 20 dagar kvar!

Imorron är det nyårsafton, känns jätte konstigt att det redan har varit Jul och det snart är nytt år, 2010. Ska iaf hem till Micka och käka middag, sen får vi se vad som händer. Kanske blir mer taggad på nått imorron. Idag börjar jag jobba kl 12 så har haft lite sovmorron. Beställde en bikini från H&M igår som jag ska ha med mig på resan, hoppas den sitter bra :)

Skor


Idag har jag köpt ett par skor jag ska ha att gå i när vi är ute och reser. Måste ha ett par riktigt bra skor eftersom det kommer bli mycket lång gångavstånd och en stor väska på ryggen. Det blev ett par Nike Zoom Structure Triax för 1 399 kr. Hoppas att dem blir bra. Var nästan dem enda som fanns i min storlek, men dem var sköna. Sen köpte pappa två par joggingskor på rea. Vi har erbjudande på jobbet ta 3 skor betala för 2. Så jag och pappa fick 3 skor jätte billigt.

Nu sitter Martin och Peter på planet mot Australien. Lyxostar men snart är det min tur :)


Tisdag känns som torsdag

God morgon. Sitter här vid datorn och äter yoghurt och flingor. Snart ska jag ta mig ut i kylan till bussen. Idag är det ca 13 minus grader ute.

Jag började egentligen 12 idag men jag sa att jag kunde börja tidigare för att det skulle komma ganska mycket varor idag. Så jag börjar kl 9. Är rätt trött men jag måste ju tänka på pengarna nu plus att det känns bra att man kan ställa upp för dem på jobbet. Förhoppningsvis så får jag igen det sen, men det vet man aldrig.    Ciao

21



3 veckor idag

22



Twentytwo! Twentytwo daays left!

Grattis!



Grattis på födelsedagen Maggis! Pussis

Sunday



Work work work. Idag jobbade jag bara 4 timmar vilket var skönt. Men imorron blir det heldag. Sen mötte jag upp Martin så gick vi och tog en kaffe på Espresso House och sa hejdå. Han åker till Australien på tisdag. Och nu borde Jocke vara framme i Sydney. Han åkte i fredags kväll. Hoppas du har det grymt.

Jag och Linn har kollat på andra Johan Falk filmen, Vapenbröder. Jag har blivit förälskad i dem filmerna nu. Jag, Sofia och Fredrik kollade på första filmen igår. Sjukt bra. Måste hyra trean snart :)

Saknar Maggot.

Thailand, Kambodja, Laos, Vietnam, Indonesien, Malaysia


23



23 dagar kvar!

24



24 dagar!

Sex and the City 2


Nedräkning


bild: Bali

Nedräkningen kan börja! 25 dagar kvar tills jag åker

Julafton



Julafton idag. Det var som vanligt hemma hos farmor & farfar. Julbord, sen fruktsallad och glass, sen kl 15 var det Kalle och alla grabbarna satt och sov precis som vanligt. Sen var det kaffe och kaka och lite paketöppning. Fick pengar och handdukar av farmor & farfar. Sen åkte jag och pappa hem och hade lite paketöppning här hemma. Jag fick en reseplattång, en gudiebok om Kamobodja, Vietnam och Laos och sen fick jag en julklapp genom Nordea, resekassa :) Precis som jag har önskat mig. Ett stort plus var också att Fredrik ringde ifrån någon telefonkiosk på Bali. Dem hade surfat idag. Lät underbart men lite konstigt att fira jul på en surfbräda :P

Imorron kommer Camilla hit och då ska vi äta ännu mer julmat och så blir det lite paketöppning. Några klappar ligger fortfarande kvar under granen. Nu ska jag lägga mig i sängen framför tvn. God natt, hoppas att ni har haft en bra jul :)

Juletider



Granen klädde jag och pappa igår kväll efter att jag kom hem från jobbet och min julfika med Emelie. Jag vaknade för en liten stund sen, skönt att få sova tills man vaknar av sig själv. Jag var riktigt trött igår kväll. Sista timmen på jobbet var inte speciellt rolig för jag var helt slut. Men nu kan man sluta säga "Jag täcker över priset så finns det presentkartonger där nere på sidan" "Öppet köp till 10 januari". Nu kommer det att bli mer rea-varor och returer. Bara att ladda om dem här två dagarna som vi har ledigt nu.

Kl 11 ska vi sätta oss i bilen och åka iväg till farmor & farfar i Stockholm. Mina julklappar till dem blev såklart köpta på Stadium. Tråkigt men sant. Hade ingen ork eller tid för att springa runt på stan. Det blev bara 5 klappar i år. 1 till pappa, 2 till Camilla och 2 till farmor & farfar.

Nej nu ska jag börja byta om och äta en macka med julskinka.    God Jul!

Vinterland



Nu kan man prata om riktig vinter. 15 minus grader och massa snö. Snart ska jag börja vandra mot bussen. Sjukt kallt. Dunjackan åker iaf på. Börjar känna mig sjuk men jag hoppas verkligen att jag slipper bli sjuk.

Working nine to five



Working twele to nine, snarare :P Idag är det också tomtenatta i City Galleriorna så vi har öppet enda till kl 21. Jag börjar jobba kl 12 idag. Känns konstigt att börja så sent men ändå ha en hel dags jobb. Blir nio timmar som en vanlig arbetsdag. Jag fick några fler jobbtider igår, hoppas att det blir mer så jag får ihop till min resebudget.

Idag kom lönen, ca 3 800 kr. 2 800 kr gick rätt in på Asien kontot :) Måste ju leva på lite pengar innan jag åker plus att jag har två julklappar kvar att köpa.

Åh jag vill åka nu. 28 dagar kvar!

Magdalena



Du har inte ens varit borta en vecka men jag saknar dig redan. Hoppas du har det bra i kylan. Dem ska tydligen ha det kallare i Juggo än vad vi har här. Men igår var det 18 minus grader när jag skjutsade hem Emelie.

Ses den 15 januari

Long time no seen



Sofie kom hit idag runt kl 19 :) Sen åkte vi och hyrde film och köpte ostbågar. Saknar att umgås, vi träffades nästan varje dag i 3 år i skolan så känns konstigt att ses så sällan nu.

work time



Dags för att sticka till jobbe snart. Pappa skjutsar mig idag. Det är ju så satans kallt ute. Jobbar 11-16.10 idag sen ska jag träffa Sofie. Har inte umgåtts med henne på evigheter.  take care!

Maggi är fortfarande inte framme i Juggo. 37 timmars bussresa, fy!

ICA-kort

Igår var jag och hämtade ut mitt ICA-kort. Hur mycket vuxen poäng är inte det? :) Nej men har skaffat ICA-banken för att då kan man göra uttag utomlands kostnadsfritt. Annars blir det en avgift varje gång man tar ut pengar.

Börjar jobba kl 11 idag, sen jobbar jag fram till kl 18. Vi har extra öppet idag fram till kl 19. Men imorron är det öppet som vanligt så då är det kort dag :)

Barca



Åh va jag längtar iväg nu. Sitter och kikar på bilder från Barcelona. Snacka om bra solbränna. Underbar resa!

Imorron är det 1 månad kvar tills jag och Carro sticker iväg till Asien:) 19 januari

Thursday

Torsdagen i ord. Jag började 9.45 imorse och fick kämpa med att få ner rutan på bilen så att jag kunde parkera. Satt på högsta värmen i bilen i hopp om att rutan kanske skulle tina lite på vägen ner till stan. Fick till slut ner den. Stog i kassan nästan hela dagen. Det är jätte roligt i juletider. Från och med igår jobbar jag varje dag nu fram till den 4 januari, förutom jul och nyår då.

Efter jobbet idag gick jag och mötte Camilla på Spicy. Vi köpte med mat och sen åkte vi hem hit och åt. Efter maten satt vi igång med att göra julgodiset. Tradition. Är helt slut nu. Trött i rygg och axlar och ögonen känns rätt tunga. Jag borde duscha men tror inte jag orkar göra det nu, men det är värre att göra det imorron :/ Dilemma

Pinsamt

Tänkte berätta en liten rolig händelse som inträffade idag när jag skulle hem från jobbet. Jag hade ställt mig i Punkts parkeringshus och sen när jag ska hem från jobbet och ska åka ut är det en bom och man måste stoppa i biljetten för att den ska öppnas. Då har såklart min ruta på bilen frusit fast så den går inte att få ner. Så jag måste lägga ur och dra i handbromsen innan jag kan hoppa ur bilen och stoppa i biljetten hahah. Plus att jag hade ställt mig så nära för att jag skulle nå så dörren gick knappt att öppna. Och det kommer fler och fler bilar bakom mig som lär ha undrat va tusan jag höll på med haha.

Nästa gång jag ska in eller ut ur ett parkeringshus ska jag iaf kolla rutan haha :P

WESC


Vi har fått in WESC hörlurar på Stadium nu. Finns i flera olika färger. Jag är riktigt sugen på ett par gröna eller rosa :) Men får vänta lite med att köpa dem. När bonusen från Stadium Card kommer så kanske. Blir nog en ca 700 kr iaf. Har handlat för alldeles för mycket på Stadium. 549 kr kostar dem iaf. Bra julklapp, tipsar!

Mysigt igår



Igår hade vi jätte mysigt här hemma. Vi åkte ner på stan och köpte med oss mat hem. Jag, Kristin och Maggan. Käkade och åt pepparkakor. Sen åkte Kristin och jag och Maggi satt kvar i flera timmar med massor av ljus och drack te. Gos! Ni är bra <3

teknik

Jag HATAR min telefon just nu! Den är hel knäpp. Går inte att gå åt vänster och om man trycker på avbryt så blir det ok istället. Så förlåt om jag skickar iväg tomma sms eller lite hel knasiga grejer. Sen ringer den upp den första personen i min telefonlista, så adrian uppe i umeå får nog några samtal från mig haha.

Inser nu att jag måste köpa en ny telefon men har inte råd med det just nu :/

Hemskt

Hemska saker borde inte hända goda människor. Mina tankar går till dig och din familj! Vet att du kommer vara enormt saknad.

Miss it



Saknar grekland. Värmen, atmosfären, havet, människorna, maten och min solbränna!

Snow



Det snöar som tusan utomhus. Mysigt, hoppas att det blir kvar till julafton. Sitter i sängen och dricker te och äter ahlgrens bilar. Kristin och Maggan kommer hit om ett tag :) Nu ska jag göra några mackor till frukost

Bror



Fredrik är i Indonesien och gör sin C-uppsats om typ räkodlingar eller nått, är inte riktigt säker. Han och David har iaf varit där nere nu i 4 veckor. Kommer bli konstigt att inte ha honom hemma över julen. Sen kommer vi ju inte ses förens i slutet av maj. Tråkigt att vi åker om varandra men vi får hålla kontakten över internet.

Eskilstuna



Nu är jag tillbaka från en dag i Eskilstuna. Jätte trevligt. Vi fick några julklappar inhandlade. Så nu har jag köpt klart till Camilla och till pappa. Gick även in på Cubus och hälsade på min gamla chef Katja som nu är chef där. Jätte kul att träffa henne. Hon är alltid lika glad och trevlig och nu hög gravid :) En pojke ska hon få :)

Nu har jag också vaccinerat mig mot svininfluensan. Gjorde ont ju. Alla har sagt att den knappt känns men jag tyckte den gjorde ont. Vi får se nu om jag blir dålig av den. Hoppas att jag inte får feber o så.

Roadtrip

Nu ska jag och Linn sticka iväg på en liten roadtrip. Vi ska åka till Eskilstuna för att julhandla lite. Måste köpa klart mina julklappar dem närmsta dagarna. Sen kommer jag att jobba så mycket så då hinner jag inte. Kommer bli en bra dag :)

Saturday



Igår var en jätte bra dag. Magdalena sov över här så vi vaknade någon gång vid halv 12 sen skjutsade jag hem henne och jag och Linn åkte vidare till Hälla. Sen åkte vi och solade och jag fick till en helt okej fickparkering :P Sen åkte vi och käkade på Bredbar.

På kvällen sen kom Lundins, Karlbaum och Brobergs över och åt middag. Jätte trevligt. Perfekt kväll. Jag fick dessutom presenter för att jag hade tagit körkort. Visst är min nya bil fin? :)

Mamma



12 december. 2 år idag. Saknar dig varje minut!

Erik Grönvall




Min favorit Erik vann såklart Idol finalen igår! Han var grym som alltid. Calle var också duktig men Erik har ju varit bättre än alla under hela hösten. 

Eriks flickvän borde dock ha gått av scenen, pinsamt att hon stod kvar under hela låten.

Call from Asia



Har precis suttit och skypat med Brink i 1 timme. Han befinner sig just nu i Thailand på Koh Tao. Är inte ett dugg avis. Men snart är det ju min tur :D Han frågade hur vädret var hemma, kändes inte allt för roligt att säga att det är jätte grått och regnigt.

Vi pratade iaf om att mötas upp i Kambodja eller nått senare. Ses borde vi iaf göra :) Han berättade massa saker om vad dem hade gjort. Fan va roligt det ska bli att åka! :D


Köra

Sjuk känsla igår att sitta själv i bilen och köra. Men roligt :)

Dem ringde från jobbet nu så ska åka ner och jobba fram till kl 18.   Ciao

Körkooort!

I DID IT!!! Klarade uppkörningen :D :D :D

8 okt



Nu har jag sovit ut och är rätt utvilad. Har lite träningsvärk i magen från igår. Jag och Linn var på ett Core pass på friskis. Det var rätt kul att pröva nått nytt. Mycket mage och rygg och nästan inge kondition alls. Sen gick jag en promenad med Micka och så började det såklart att regna. Man börjar bli riktigt trött på det här vädret nu. Det kan väl iaf komma lite snö? I Falun kom det ju lite snö i fredags när jag var där.

Tomorrow

Imorron får jag min efterlängtade sovmorron efter helgen. Var ute båda fredag & lördag och jobbade lördag & söndag så fick inte allt för mycket sömn plus att jag gick upp tidigt idag. Men imorron får jag sova ut :) ska bli super skönt :)

Måndag Måndag


Bild: Vi har gjort Skrapan och 731 är vår butik :)

Personalmöte kl 8 imorse. Som tur var fick jag skjuts av pappa till jobbet. Vi fick göra ett prov om baskunskaper på Stadium. Lite konstigt med ett prov på jobbet men men :P Sen deltog vi i en pepparkakstävling som alla Stadium butiker fick vara med i. Det var jätte roligt, visst blev det fint? :) Det är jag som har skrivit allt på pepparkaks hjärtana ^^

Julfest



Igår, lördag var det julfest med alla butiker i City Galleriorna. Tror det är ca 150 butiker, men alla dök ju inte upp. Hade iaf riktigt roligt. Vi från Stadium möttes tidigare på jobbet för lite fördrink(ar) och lekar som Magnus hade planerat. Rund pingis haha. Rätt skoj men jag åkte ut rätt fort. Sen blev det julbord på Haharska Palatset och därefter blev det dans på bord och stolar haha.

Falun

I Falun var det trevligt. Det kom till och med lite snö där borta. Jag fick se Faluns kända gruva. Vi gick en vända på stan och Carro visade mig runt :) Det kändes att man var uppe i Dalarna.

Kul var att Linus var i Falun och jobbade så vi gick och hälsa på honom på hemköp där han stog och sålde telefoner. Det visade sig att han arbetskollega var Carros gamla klasskompis. Världen är liten.

Carros familj var jätte gullig och bjöd på tacos. Sen gick vi och la oss jätte tidigt. Kvart över 10 tror jag vi var i säng, så tidigt har jag inte lagt mig på evigheter. Jag låg kvar och sov när Carro gick upp kl 05.00 till jobbet, stackarn.

På fredagen gick vi och åt grekiskt och sen hann vi in i några butiker innan vi åkte tillbaka till Västerås


thursday

Uppe tidigt idag med. Börjar jobba kl 9 men slutar sen kl 14, så det blir en kort dag. Efter jobb ska jag åka till Falun och hälsa på Caroline. Ska bli roligt att se hur hon bor och så ska vi planera lite inför resan. Imorron sen åker vi tillbaka till Västerås, så jag blir bara borta över natten. Helgen är fullproppad med grejer att göra. Lördag jobbar jag mellan 11-16 sen efter jobbet ska vi ha julbord och lite fest. På söndag jobbar jag 11-16 plus att jag måste få in lite körning under helgen och massvis med plugg. Vi får se hur det går. Nu måste jag äta upp mina flingor och boka tågbiljetten. Ciao


Early

Usch det är alldeles för tidigt. Jag vill bara ligga kvar i sängen och sova. Pappa sa innan han åke iväg till jobbet att det är 6 minus grader ute. Känns verkligen inte lockande att gå till bussen i den kylan. Dunjackan?

I ett nötskal



Min brorsa har varit i Indonesien i nu 2 veckor och 1 dag. Efter ungefär 1 ½ vecka skriver han till mig på msn och frågar och jag kan spärra hans bankomatkort. Då har han tappat bort plånboken. Dagen efter får pappa ett mejl där han skriver att han har tappat bort sin telefon. Det är verkligen han i ett nötskal. Det mest chockerande är nästan att man fortfarande blir förvånad när sånt där händer honom haha. Hoppas iaf att han har det grymt. Det dröjer ju ett tag tills jag ser han nästa gång. I maj ungefär..

Square



Dem ringde från jobbet idag och väckte mig kl 11. Så det var bara att gå upp och hoppa in i duschen. Jag hade tur för pappa kom hem en stund på lunchen för att hämta en grej här hemma så han skjutsade mig till jobbet. Blev jobb hela dagen sen gick jag och Emelie och tränade. Grymt härligt känsla efteråt :)

Imorron är det full rulle hela dagen. Börjar med körlektion 8.30, sen ska jag plugga teori i massor. Träna kl 11.30. Sen ska jag möta upp Linn och handla inför hennes födelsedagsmiddag (som är 11 månader försenad haha), hem och duscha, tillbaka till körskolan och ha teorilektion sen till Sarah där vi ska käka middag. Blir nog en bra dag iaf :)