Träning



Jag har varit och tränat med Sofia ikväll, och är helt slut i kroppen nu. Känns att det var länge sen jag träna ordentligt. Passet idag var mycket bättre än det igår. Jag känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Men det känns grymt bra nu efteråt. Får ta tag i träningen när jag kommer hem igen. Imorgon är det bara 1 vecka kvar :)

Tattoo


Är sugen på en till tatuering.

Monday morning

God morgon.

Sitter i sängen med datorn i knät. Det ser ut som det är väldigt fint väder idag :) Idag har jag lite träningsvärk i magen. Passet som vi skulle ha gått på igår, Medel Station 75 var fullt när vi kom dit så vi gick på ett Core pass. Det var jobbigt för magen men inget konditionspass, men vi ska gå på ett Medel pass ikväll. Blir nog roligare :)

Idag skulle jag ha träffat Sofie, men hon blev inringd till jobbet. Synd, får se vad jag hittar på istället. Ska iallafall cykla till ICA och posta ett brev och hämta ut min kurslitteratur som har kommit med posten.


Butterfly. Bilden tog jag när jag i Grekland i somras.

Check

Idag vaknade jag jätte tidigt. Jag har haft väldigt mycket konstiga drömmar på senaste tiden, vet inte vad det beror på. Jag har iallafall tittat klart på min första lektion av Digital Bildbehandlings kursen som jag läser på distans. I början nu är det mest genomgång om programvaran (Photoshop). Än så länge har jag inte lärt mig så mycket nytt, men det kommer väl. Imorgon kommer lektion 2 :)

Nu ska jag strax sticka iväg och träna med Sofia. Det är väl på tiden. Vi ska köra Medel Station 75 på Friskis. Jag kommer dö, haha. Jag har inte tränat ordentligt på vädligt länge nu. Vi får se om jag orkar.

Eat Pray Love

Har precis kikat på filmen Eat Pray Love med Julia Roberts. Jag tyckte den var jätte bra, speciellt bra för jag tycker att dem har fått med nästan allt från boken. Jag läste boken när jag var i Thailand, då på engelska. Jag tyckte att boken var bra, men den blev ännu bättre efter att ha sett filmen :)



Magdalena


Hejdå min fina vän! Jag kommer sakna dig. Vi ses i April när jag kommer ner till Milano. Love you!

One last time

En sista förfest med Magdalena innan hon lämnar oss för Milano. Vi spelade "Sanning & Konsekvens" och drack vin. Blev taxi ner till Pluto, men vart håller alla hus? Det var inte alls många vi kände som var där. Som tur var träffade vi på några som vi kände som också var ute och hade jätte roligt med dem. Efter Pluto blev det efterfest :)



Sanning & Konsekvens

Fan va jag kommer att sakna dig Maggi! <3

Sofia :)

Huvudstaden

I fredags tog jag och Sofia tåget till Stockholm. Vi började med en frukost på Waynes Coffe på stationen. Jag hade kameran med mig men tyvärr blev det knappt några bilder. Vi ville hinna med mycket på lite tid. Vi kom fram vid elva tiden och var tvugna att åka hem med fyra-tåget. Men tur var väl det kanske, jag lyckades bränna en del pengar fast jag hade sagt att jag inte skulle shoppa så mycket. Det blev två kavajer, båda från H&M. Ett par skor från Zara, ett par shorts och lite grejer från H&M Home. Det var ett jätte bra upplägg dem hade i H&M Home butiken. Man tog en bricka och för varje grej man ville köpa tog man en magnet som föreställde just den varan och la på sin bricka. Jag hade velat köpa flera grejer men känns lite konstigt att köpa till en lägenhet man ännu inte har.

Det var iallafall en trevlig dag med Sofia :)


Vi mötte upp Fredric och åt lunch tillsammans

Färskpasta med kyckling, soltorkade tomater och pinjenötter

Estocolmo



Idag åker jag och Sofia till huvudstaden en sväng över dagen. Blir lite shopping, lunch med Fredric och strosa lite. Har med mig kameran :) Ha en bra dag.

Tan


Dessa står högt på min önskelista.

Newbies

Tänkte visa vad jag köpte på Monki igår. Visst är den söt? En liten portmonnä att hänga runt halsen. Perfekt storlek för att ha försvarets i. Den ska få följa med till Asien :)

Den sista bilden är en flaska som jag hittade i en liten butik. Tyckte den var fin, så kunde inte låta bli.



Snow

Idag har det varit super härligt väder och jag tänkte inte låta ljuset gå till spillo, så jag drog på mig jackan och gick ut en stund och testade lite med mitt nya närbildsfilter.




Macarons

Idag har jag varit på stan och umgåtts med Magdalena. Vi gick ett tag sen kurrade magarna så mycket att vi gick till Gränden och käkade panini. Vi bestämde sen att det var dags att testa dem omtalade macarons. Konstigt nog tyckte ingen av oss att dem var så speciella. Kanske hade vi för höga förväntningar eller så hade dem inte gjort dem så goda. Skulle vara kul och testa andra smaker. Kanske hittar något trevligt fik i Stockholm på fredag när Sofia och jag åker dit över dagen.

Måste visa vad jag köpte inne på Monki idag :) men det får bli imorron.



Today



Nu ska jag ge min kurrande mage något sen ska jag åka ner på stan och träffa Magdalena. Hon ska uträtta lite saker innan hon åker på söndag. Kan inte fatta att det är så kort tid kvar. Tiden har gått så fort. Hoppas tiden går snabbt tills hon kommer hem igen. Kommer bli tomt här hemma med både Maggi och Kristin borta.

13 dagar kvar tills jag får åka. Nu kan jag äntligen börja en ordentlig nedräkning. Sola Sola Sola!

Child


Mamma



1960-01-26 - 2007-12-12

Grattis på födelsedagen. <3

Pics


KlippKlippKlipp

Hej tisdag!

Endast två veckor kvar tills vi sätter oss på planet till Bangkok! Nu längtar jag verkligen. Få komma ner till värmen, lägga sig på stranden och njuta.

Idag ska jag klippa mig. Jag ska klippa av ganska mycket, det börjar bli slitet för det var ett tag sen jag klippte mig (6 månader, fy). Sen är det skönt att ha lite kortare tills vi åker, mitt hår växte väldigt fort på förra resan till Asien.

Idag ska jag också luncha med Emelie :) Sen ska jag åka ut till Stadmissionen på Hälla för i söndags tog jag tag i min garderob och rensade ut 2 stora kassar med kläder som jag tänkte skänka bort till dem. Sjukt vad mycket kläder man sparar på som man aldrig använder igen och tänker det här kanske jag kommer använda någon gång. Plockade fram sommarkläderna också inför packningen till Asien. När vi kommer hem från resan är det förhoppningsvis varmt så man slipper tjocktröjor och vinterjackan :)




New



Köpte en ny ring på jobbet igår, 39,50 kr. Bilden är tagen med mitt nya Närbildsfilter (Close-up +4) som jag fick hem i brevlådan idag plus ett UV-filter och ett Soft focus filter. Alltihopa från
tvspelsweb.se

Sunday

Sitter framför datorn och fördriver tiden. Jag ska snart åka till jobbet men det är ingen idé att åka iväg för tidigt. Jobbar 12-16 idag. Det känns lagom en söndag plus att man får betalt för det dubbla vilket aldrig är fel :)


Saknar dig! Du finns alltid i mina tankar. Snart är det din dag.

Jos

I måndags fyllde Jossan 21 år så igår firade vi henne :) Hon bjöd på middag och en super god efterrätt. För god var den :P Vi spelade ett spel som hon fick i present, kommer inte ihåg va det hette men det var ja och nej frågor beroende på hur svensk man var, haha. Sen gick vi till Pluto. Tyvärr blev det inte som vi hade tänkt oss.

J missade dessutom tåget hem tidigare på kvällen så han var kvar hemma hos mig så vi fick en natt tillsammans sen åkte han imorse.


Jossan fick ett roligt ljus

Pannacotta


Någon var hungrig

Romme

Till och börja med kom vi iväg rätt sent idag. När vi väl hade kommit utanför dörren var vi tvugna att skrapa bilen, och sen skulle vi tanka och det krånglade. Tillslut kom vi iväg.. men då åkte vi såklart vilse när vi nästan var framme vid Romme. Det tog ca 1 ½ timme extra. Fråga inte ens vad vi tog för krokig väg dit, haha.

Backarna stängde redan kl 15 idag så vi hann åka ungefär två timmar, men det räckte. Det var bara roligt att få komma upp i backarna och åka och vädret var perfekt. Jag trodde att jag skulle vara som bambi på hal is men det var som att cykla, kändes inte som att det var två år sedan sist. Jätte roligt att åka. Blev lite sugen på sälen, men nu är det snart värme som gäller (mindre än 3 veckor kvar).



Morgon

God morgon alla glada (utom J som jag fick slita upp ur sängen). Nu ska vi snart sticka iväg. Jag borstar tänderna och J läser tidningen. Finns det någon kille utom typ pappa som är morgonpigg? Tror ej det.

Ska försöka ta mycket bilder idag, men har bara min digitalkamera och den ger ju inte bra bilder men jag ska försöka. Hörs sen.

Ski



Jag och J tänkte fira att vi har varit tillsammans ett halv år med en liten skidtripp. Romme blir destinationen. Ska bli jätte roligt, jag har inte åkt skidor på ett bra tag nu. Hann inte åka iväg något förra året tyvärr. Vi ska åka ganska tidigt imorron bitti, beroende på hur tidigt jag får upp J. Sen blir vi där hela dagen och enligt smhi ska vädret blir bra. Vi får hålla tummarna :)

Wednesday

Har hällt i mig lite kaffe och ska strax kila ner till bussen. Ska jobba idag. Det var mer än en vecka sen jag jobbade sist. Man vänjer sig lätt men ska bli skönt att jobba idag. Ikväll kommer J hit :) och Fredrik är hemma från Köpenhamn. Hörs sen.

Eclipse

Igår hade vi äntligen bestämt oss för att se Eclipse (Twiligt). Vi har dragit ut på det väldigt länge så nu var det dags. Det blev middag hemma hos Maggi, fajitas. Sen placerade vi oss i soffan och titta först på New Moon för att friska upp minnet lite och sen Eclipse. Jag tyckte Eclipse var riktigt bra, mycket bättre än New Moon. Vi hade gjort fruktsallad för att vi tänkte att vi kunde vara lite nyttiga men det slutade illa ändå för det fanns chips och godis där.

Haha. Sofias bästa på kvällen.

Sofia: Är det passionsfrukt i fruktsalladen?
Jag: Ja, gillar du inte det?
Sofia: Jo, men jag hittar bara kärnor.

Hahaha!


Half a year



18 januari och vi firar ett halv år tillsammans.

Home


The weekend

Jag tänkte berätta lite om min helg. I torsdags när jag kom hade J planerat en middag, hans specialare, pasta med pesto och kyckling. Alltid lika gott. På fredag morgon vaknade jag väldigt tidigt och kunde inte somna om, efter några timmar lyckades jag få liv i J och han gick upp. Efter frukost och lite fix åkte vi in till Göteborg, vi gick lite på stan. Ja, jag syndade lite. Såg Natalie Karlsson inne på Monki. Konstigt det där med bloggare, men läser om deras liv och tittar på bilder men dem har inte en aning om vem man själv är.

Efter att vi gått ett tag på stan och käkat en efterlängtad subway (kan dem öppna här igen!?) åkte vi ut till Hisingen, där Sankt Jörgen Park Resort ligger. Hotellet var jätte fint och vårt rum var super fint med stora fönster med golfview. Vi kastade nästan bara in väskorna och hoppa i våra morgonrockar och gick ner till Spa avdelningen. Det var väldigt mysig, många olika bastus, duschar och pooler. Mina favoriter var ångbastun, ishinken (man drar i ett snöre så välter en hink med iskallt vatten över en), och utekällan. Utekällan gillade jag verkligen. Sitta utomhus bland snön i en varm pool (38 grader). Men både jag och J kände oss lite rastlösa, även fast det var jätte skönt hade vi kanske lite svårt att hitta "lugnet" som man gärna ska på spa. Men det var verkligen skönt och mysigt och jag vill gärna åka tillbaka. På kvällen gick vi ner och käkade middag, vi valde Bar-menyn istället för massa konstiga dyra rätter. Hamburgare fick det bli med ett glas vin till. Finmiddag :)

På morgonen skulle vi egentligen ha gått ner till Spa-avdelningen men J var så trött så vi hoppade över det och gick direkt till frukosten istället, och vilken frukost det var. Dem hade verkligen allt. Mackor, olika pålägg, ägg i alla former, köttbullar, prinskorv, bacon, frukter osv. Efter utcheckningen åkte vi till Ikea och handlade lite grejer till J's lägenhet. Nattduksbord, köksbord och en förvaringsmöbel. Jag köpte även lite smågrejer till min sidas nattduksbord :)

På kvällen kom Rutan över och vi satt och drack och snackade innan vi gick iväg på fest hos några av J's vänner. Riktigt kul att träffa alla hans kompisar eftersom att jag inte har träffat några alls nästan. Det var en trevlig kväll som avslutades med en kebab med bröd.

Söndag och J var bakis. Jag mådde faktiskt bra så jag fick ta hand om J. Söndagar brukar alltid vara jobbiga för oss, för det är sista dagen och jag åker hem. Jag ville inte åka därifrån men han kommer ju på onsdag redan så det känns bra. J hade planerat en söndagsmiddag för mig också innan jag åkte. Köttbullar, potatismos, brunsås och lingon :) Min favorit, vi äter det aldrig hemma så jag blir överlycklig så fort jag får det.

Det var min helg, det blev väldigt långt så förstår om ni inte orkar läsa allt.


J's pasta med pesto och kyckling

Hotellrummet

Burgare

Breakfast

Sunday dinner

Hemma

Nu är jag hemma från J, kom hem igår kväll och Sofia var snäll och hämtade mig från stationen. Stort tack! Det är riktigt segt att åka tåg. Första timmen går alltid fort, sista timmen tar alltid en evighet men så är det. Det kommer att dröja ett bra tag innan jag åker ner igen. Kommer inte åka ner något innan jag åker till Asia. Så i April blir väl nästa gång. Men J kommer upp hit två gånger innan jag åker iallafall. <3


Sankt

Har jag inte världens bästa pojkvän? Han sa att han hade en överraskningen åt mig och han vet ju att jag älskar överraskningar. Imorgon ska vi ju åka på spa, men inte bara det. Vi ska bo kvar på hotellet en natt :D Så det blir spa, middag och övernattning på Sankt Jörgen Park Resort. Hur mysigt som helst. Åh va han är söt.


Time

Packat och klart.

Åker ner till J klockan 14. Ska bli underbart att komma ner till honom. Det börjar kännas att det var ett tag sen vi sågs sist. Imorgon åker vi in till Göteborg för att gå på spa som vi fick i julklapp från J's föräldrar. Kommer bli super skönt sen ska vi gå lite på stan i underbara Göteborg. På lördag blir det fest av nått slag :) På söndagkväll är jag tillbaka hemma.

Skriver väl någon rad under helgen, annars på söndag.

Ring


Min dag


Vit ischoklad

Mötte upp Magdalena och Jossan på stan. Vi skulle först åka iväg på en utflykt, men vi kunde aldrig bestämma oss vart vi skulle åka så vi blev kvar i stan. Vi satte oss och åt lunch i ca 3 timmar på Cornetto Bar. Sen gick vi hem till Jossan en stund. Fick låna hennes super fina nagellack.

På kvällen blev det filmkväll med Linn och Micka. Vi åkte och hyrde film och körde på nyttigt snacks. Morötter, gurka och dipp, mums :) Filmen blev Julia and Julie. Den var helt okej, lite konstigt kanske :P Linn hade vit ischoklad. Väldigt gott, mycket godare än vanlig ischoklad men väldigt väldigt onyttigt. Men en fick det bli iaf.

Monday

Vilken dag det har varit. Dem ringde från Stadium idag. Hade precis ätit frukost och satt och kikade på tv. In i duschen, på med kläder och smink sen var det bara iväg till bussen, missade den såklart.

Fan va skönt det var att duscha idag, har inte tvättat håret på flera dagar nu när jag har varit sjuk. Så jag kände mig riktigt ren när jag kom ut ur duschen.

Det gick rätt bra att jobba. Var ganska mycket drag över lunchen men sen var det väldigt lugnt. Min röst var sådär, känner mig fortfarande hes men det blir bättre för varje dag men när man pratar mycket då försvinner den lite grann. Men snorig och hostig får jag nog var beredd på att vara ett tag framöver. Bara rösten håller sig kvar och febern borta.

Direkt efter jobbet mötte jag upp Kappahl-gänget för pizzakväll som vi vann under julförsäljningen. Jätte trevligt var det. Väldigt härligt gäng :)

Elin



Elin Kling for H&M. Häftigt att Elin ska göra en kollektion med H&M. 3 februari släpps den i 10 butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Ska bli spännande att se vad hon har hittat på.

110109

God dag.

Idag känner jag mig mycket piggare. Fortfarande lite hängig men tror inte att jag har någon feber idag och hostan har faktiskt blivit bättre :) Imorron ska jag vara frisk, haha. Nej, men imorron måste jag ut och göra nått iallafall innan jag blir galen.

Idag ser min ut såhär, Titta på tv, äta, titta på tv, kanske städa garderoben, äta, titta på tv, sova. Det är så kul att vara sjuk. Hoppas att ni har en roligare dag än vad jag har :)

110108

Gör mig frisk nu! Orkar inte vara sjuk längre. Orkar inte vara hemma längre. Är så sjukt rastlös när jag bara sitter hemma. Tur att jag har "How I met your mother".

Tänkte iallafall informera er om att vi sticker ut och resor om exakt 1 månad :) WIE!


doktor

Har bara legat hemma idag. Feber, ont i halsen, snorig, hostig plus att jag nu inte har nån röst. Jag vill bara bli frisk! Var hos läkaren idag och hoppades att jag kunde få nån medicin men icke. Hon sa att jag ska vila och äta alvedon och vänta ut det. Kul att vänta ut en förkylning som aldrig tar slut. Har varit dålig i 2 veckor nu.

Utgång



Igår blev det utgång för mig och Micka. Vi drog till pluto där det var skit lång kö redan innan kl 23. Efter 40 min i kön så kom vi in. Det var jätte roligt att träffa alla :) Hade en grym kväll men idag har jag ingen röst kvar. Tappade den igår. Haha, låter jätte rolig. Hoppas den kommer tillbaka snart och att min förkylning försvinner.

Tack för igår Micka :)

WIE

Jag mår sådär, men är skit taggad på utgång så nu kör vi :) Är ju trots allt ledig imorron, och det är inte ofta jag är det när det är utgång :)

110105

God morgon.
Idag ska jag jobba första dagen på nya året. Är fortfarande sjuk. Jag börjar bli jäkligt trött på att må så här. Jag tycker att febern borde släppa iaf. Just nu lever jag på ipren och te. Får se hur det går att jobba idag. Hörs sen.

Winter



Jag och Linn drog på oss termobyxor och tog en promenad i solen. Det var kallt men skönt att få lite frisk luft. Sen var det gott med lite frukost framför tvn.

110102

2 januari 2011
Skumt att det är 2011. Dags att vänja sig. Först vill jag bara berätta att det är mindre än 5 veckor kvar tills jag får åka till värmen. Fick sms från Kristin, dem var framme i Malaga och hade 17 grader varmt. Fuskit.


Gröna ögon

Nyårsafton

Jag, Sofia och Micka började kvällen hemma hos mig med middag. Det blev entrecote, klyftpotatis och bearniesås. Det blev jätte gott. Sen valde vi att hoppa över efterrätten för att vi blev så mätta. Efter lite vin spelade vi Sanning & Konsekvens som Sofia fick i julklapp. Det hade nog varit roligare om man hade varit flera som spelade men vi hade roligt ändå. Vid halv 12 blev det fart på oss för då kom vi på vad klockan var. Vi lyckades få tag i en taxi och så åkte vi hem till Martin och Eric på Blåsbo. Där skålade vi in tolvslaget :)



Sofia körde bag in box

Fina Sofia

Sanning & Konsekvens

Micka och Jag


Linn

Mina fina vänner. Micka och Linn

2011

Första inlägget på nya året. Hoppas ni alla hade en fin kväll igår. Själv hade jag en väldigt bra kväll. Tänkte lägga upp lite bilder från kvällen. Tyvärr blev det inte så många. Jag orkade inte ta med mig systemkameran och min digitalkamera ger inget vidare resultat. Ska köpa en ny så fort jag har råd, 25 januari.