PEACE & LOVE 2011



Då var det dags! Idag sticker jag upp till Borlänge för Peace & Love! Det kommer bli grymt. Asien reunion, grym musik och mycket underbara människor. Fred och kärlek!

Kings of Leon, Veronica Maggio, Oskar Linnros, Teddybears, Maskinen, The Strokes, Daniel Adams-Ray, Bob Dylan, Journey, Håkan Hellström

Tisdag



God morgon!
Har ni tittat ut? Super härligt väder :) Idag ska det solas! Ikväll kommer J :) Imorron blir det Peace & Love!!

En dag i juni

Idag har jag hängt med Jossan och Kristin på stan och så satte vi oss i solen och åt en sallad och jordgubbar :) Super härligt att värmen har kommit nu. Sen åkte jag och Kristin ut till Östermälarstrand och gick en liten promenad i hamnen och njöt av solnedgången. Efter promenad blev det glass på Kajens fik.



Visst är Kristin snygg i håret :)

Vivaldis sallad är alltid god!

Kristin och Martins mysiga kök. Blev lite pyttipanna och stekt ägg.

MKP

Midsommar på norska

Planera ändrades ganska rejält och jag och J tog bilen upp till Oslo i torsdags för att fira midsommar där med några av hans kompiar :) En liten roadtrip och en lite annorlunda midsommarafton, men vem säger att annorlunda inte är bra? ;P Det blev iallafall sill och potatis.


Långklänning

Lunch och öl på TGI Fridays

Midsommarmiddag :)

Gruppbild :)

Födelsedag del 2

Vi åkte in till Göteborg och gick lite i affärer. Jag inhandlade ett linne från Weekday, annars blev det ingen shopping direkt. Vi åt lunch på ett litet ställe som hade husmanskost. Vädret var med oss så vi gick mest runt på gatorna i mysiga Göteborg :)

På kvällen hade J bokat bord på en jätte mysig restaurang :) Jag åt bland den godaste pastan jag ätit med pesto, soltorkade tomater och kyckling. Sen kom servitören in med en liten bakelse med ett stort sprutande ljus på och de släckte ner och så sjöng hela restaurangen :)

En jätte fin födelsedag :)



Födelsedag

Idag fyller jag år :) Jag vaknade av att min kära pojkvän kom in med frukost på sängen och sjung och spelade gitarr. Hur fint som helst! Bättre start på sin födelsedag kan man inte önska sig. Jag fick en present från Victoria Secret, men innehållet håller jag för mig själv :) Snart ska vi åka in till Göteborg och strosa lite i stan och ikväll blir det middag.


Train


Hey soul sister.


Nu ska jag snart åka ner till stationen och ta tåget ner till J.

Kalas

Idag har jag hängt lite grann med Kristin och Jossan. Vi köpte lite mat och satte på en film. På kvällen nu har vi haft lite födelsedagsfika. Lite kakor och tårta :)

Imorgon bitti tar jag tåget ner till J. Längtar redan efter honom! Ska försöka sova tidigt ikväll, igår somnade jag vid halv 4. Jag ska upp redan kl 6 imorron. Godnatt!

Födelsedagsmiddag

Igår hade jag födelsedagsmiddag med mina fina tjejer. Vi hade en jätte mysig och trevlig kväll. Var så kul att ha alla samlade samtidigt. Fast vi saknade såklart Maggi! Men snart kommer hon också hem till oss :)

Tack tjejer :)


19 juni

Igår kom jag hem från J vid 4 tiden och bjöd över Linn på lite mat och så drack vi vin. Lite senare kom Micka och Linn och så satt vi och drack och pratade innan vi tog oss ner på stan, till Bill & Bob och Å. Trevlig kväll :)

Just nu håller jag på att bakar tårta för ikväll kommer tjejerna över på födesledagsmiddag :) Ska bli så kul o ha alla över :)

Potatisfestivalen

Igår var det Potatisfestivalen och vi började med lite förfest hemma hos Andreas och Rutan innan vi tog taxi ner till stan. Det var jätte trevligt. Vi gick till öltältet och var där tills de stängde. Det slog mina förväntningar iallafall :) Väldigt mycket folk. Undrade vart alla kom ifrån, haha. Det var iallafall en jätte lyckad kväll :)


17 juni

Hej.
Anledning till att jag var uppe så tidigt igår var att jag tog tåget ner till J eller han var ju inte hemma men jag hade planerat så att jag skulle ta hans bil och åka ut till Landvetter och stå där när han klev av planet från USA. Gissa om han blev överraskad att jag stod där :) Så nu är jag här. Åker tillbaka hem imorron igen för en utgång, 2 födelsedagskalas med vänner och sen åker jag tillbaka ner på tisdag och spenderar min födelsedag här med J som har planerat lite saker :) Sen är det midsommar. Tiden går så fort. Ikväll blir det fest här. Potatisfestivalen, det ni ;) haha. Jag vet inte riktigt vad det innebär men det är ganska stort här nere så ska bli kul att se vad det är :)

Nej nu ska jag fixa mig och sen laga mat innan J kommer tillbaka hem. Tacos :)


Bjuder på några bilder från igår. Vi lunchade nere vid ån och hade underhållning :)


16 juni

God morgon eller god förmiddag. Jag har varit vaken ett tag. Kan berätta varför sen :) hihi

15 juni


Tänk att halva juni redan har gått. Det går snabbt, snart är det höst igen. Jätte trist väder idag. Regn och grått. Jag och Kristin satt och klurade på saker man kunde göra. Vi kom inte på något alls. Så nu ska vi åka och storhandla åt henne och sen gå lite på stan. Besöka skogsturken? haha!

Maya


Idag när det har varit sånt här super härligt svenskt väder med regn önskar man lite grann att man kunde befinna sig någon annanstans. Men jag har iallafall haft en mysig dag med min vän Kristin!

Tackis


Tack Soffis för en underbar helg i Stockholm! <3

11 juni, Stockholm

Lunch på Coffehouse by George i stan sen gick vi till en brygga ute på djurgården och satt och njöt i solen :) På kvällen sen gick vi ut och åt middag på ett ställe nära hotellet. God pasta. Sen blev det vin på terassen innan vi mötte upp min kusin Kerstin och hennes kompisar på East och sen gick vi vidare till Solidaritet och sen till Ambasadör. Skit rolig kväll även fast det är lite suddigt, eller väldigt suddigt :P hehe.


Sofia badade nästan iallafall.

Gröna Lund

Pasta Parma

10 juni, andra kvällen i Stockholm

Vi köpte mat och satt på terassen och åt innan vi öpnnade vinflaskorna. Vi hamnade på East, Collage och sen en efterfest.


Finaste Sofia

En Sofia-buss

Collage

Mums!

Sofia!


För att jag älskar dig!

10 juni, En dag i Stockholm


9 juni, En kväll i Stockholm

Kvällen började på vår takterass på hotellet med två flaskor vin och sen blev det East, Solidaritet och efterfest :)


Utsikt över Gröna Lund

Puss

Vi träffade lite britter haha :)

Är man i Stockholm är det klart att det blir champagne :)

Popcorn bjöds det på och jag var nöjd :)

Tack för en underbar kväll älskade Sofia!

Stockholm!



Då drar vi till Stockholm! :D

Moln

Tänk vad deppig man blir så fort solen inte tittar fram. Tänk att solen ska sprida så mycket glädje. Men ikväll blir det glädje när jag och Sofia ska åka till Stockholm :)

Foton


Converse


Virvel



Hej!

Ska åka och hämta upp Kristin sen ska vi åka ut till Erikslund och Ikea. Jag har framkallat massa bilder (100 st) och jag måste köpa lite ramar och så kanske det blir en cheesecake :)

Ikväll ska jag packa, för imorron kväll blir det Stockholm! :)


Jag saknar min pojkvän som befinner sig 9 tidzoner bort.

Huvudstaden


Sist jag och Sofia var i Stockholm och bodde på hotell, 2007

Nu är allt bokat och klart :) På torsdag kväll när Sofia har slutat jobbet åker vi till Stockholm för att spendera helgen där :) Kommer bli hur grymt, kul och hur mysigt som helst. Längtar!

Sverige

Sverige vann med 5-0 mot Finland. Källström 1-0. Zlatan 2-0, 3-0, 4-0. Bajrami 5-0

Zlatan är duktig han.

EM-kval

Sverige-Finland. Nu ska jag åka hem till Sofia och laga tacos och kika på fotboll :)

SOL



Idag har jag hängt i solen hela dagen :) Linn och hennes familj har precis byggt pool så vi låg och sola och bada där :) Hur underbart som helst :) Fler såna här dagar tack!

PM



God morgon.
Klockan 8 idag ska vi ha personalmöte, så jag är uppe med tuppen känns det som. Klockan är 7 nu och det är nästan 20 grader ute, sjukt! Ska bara dricka upp mitt kaffe sen ska jag traska till bussen. På önskelistan: En take away mugg i plast.

Sveriges nationaldag



Idag är det Sveriges nationaldag även 25 år sedan min bror kom till Sverige :)

6:e juni



Idag är det exakt 1 år sedan jag träffade J i Sverige och 1 år och 3 månader sedan vi träffades på underbara Bali. <3

Done!



Då var söndagens jobb avklarat och måndagen återstår men sen är jag ledig förutom personalmötet på tisdag. Jag hoppas på en stor sol :) Sen på torsdag kväll blir det en liten mini semester över helgen :)

Life as we know it



Jag och Kristin kikade på den här filmen igår tillsammans med en skål popcorn :) Den var bra, lätt och väldigt förutsägbar haha :P

Sol

Åh har ni vaknat och tittat ut genom fönstret? Det är strålande sol och snart 25 grader. Önskar att jag kunde ligga i solen och mysa hela dagen. Men ska strax åka ner till jobbet för att jobba 5 timmar. Lite trist när det är så himla fint väder.

Martin 25 år

Igår var jag hem till Martin för att fira honom som fyller 25 år på söndag. Det var jätte varmt så vi satt ute nästan hela kvällen. Jätte härligt. Martin fick fallskärmshoppning av några av hans kompisar. Blev väldigt avis :P Fan va roligt. Här kommer några bilder från kvällen. Tog inte så många igår, glömde bort kameran lite grann plus att min lilla kamera ger inte de bästa resultaten. Tyvärr fick jag inte med Martin på någon bild.


Långbord

Fina Johanna och hennes Fredrik

Clara

Kristi himmelsfärds dag

Är lika med röd dag för många. Tror de flesta bara tycker att det är skönt att det är en röd dag mitt i veckan. Egentligen är det konstigt att vi "firar" någonting som många säkert inte har en aning om vad det är för något men men nog om sånt. Nu ska jag hälla i mig mitt kaffe och sen vandra mot bussen. Kort dag idag, bara 4 timmar :) Hoppas att det är lugnt så att man hinner med lite varor och städning. Ikväll blir det grill hos våra familjekompisar.

Eriks student


Mina kusier

Flaket

Jonas och lilla Linnea. Far och dotter matchar varandra :)

Farfar och barnbarns barn


Grattis Erik till studenten :)

Långhelg

Nu är onsdagen snart slut och många har långhelg. Min arbetsvecka har precis börjat. Jobbar torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag är det personalmöte så det blir en lång helg för mig :P

Nu ska jag titta på Grey's anatomy sen ska jag gå och lägga mig för jag är helt slut. Idag var sista dagen med halva rea-priset så nu hoppas jag att jag slipper det på ett tag. God natt

June

Välkommen Juni.

Kan ni fatta att maj redan har sprungit förbi? Inte jag. Jobb och en tripp till underbara Milano, en helg hos J och ett studentfirande så var maj över. Nu är det iallafall juni och en månad med jobb, Köpenhamn?, min födelsedag, midsommar och Peace & Love väntar på mig :)



Förra året i maj och enda in i juni var jag fortfarande kvar i underbara Thailand <3