Alingsås / Göteborg

Åh vilken fantastiskt helg det har varit. Fick gå lite tidgare från jobbet för att hinna med tåget som gick kl 18.09 i fredags. 3 timmar och 20 minuter på ett svettigt tåg senare var jag framme i Alingsås. J kom och mötte mig på stationen sen gick vi och satte oss med Andreas och Rutan och tog några öl. Efter det blev det discobowling på ett ställe som heter Stures. Vem tror ni vann? JAG :D haha. J vart as sur :P Han är en dålig förlorare. Sen blev det en liten sväng förbi donken innan vi gick hem och la oss.

Lördag kl 11 åkte vi in till Göteborg och shoppade lite innan vi gick till Liseberg. Det blev lite shopping på Monki och Weekday :) På Liseberg hann vi inte vara så länge. Vi åkte Lisebergs banan och åt Burger King innna vi mötte upp Fredrik, Camilla, Erik och Michaela. Då tog vi Lisebergs banan igen, sen Flum Ride, Sagoslottet och så avsluta vi med Kanonen. Så jävla rolig. Tyvärr hann vi inte åka mer. Det tog ett tag och köa till allt och vi var tvugna och åka i hyffsad tid. Kl 20 skulle vi vara i Töllsjö på middag hos J´s föräldrar. Jag var lite nervös när vi åkte dit men det släppte fort. Dem var så trevliga och lättsamma :) Jag hann få en liten guidetur i Töllsjö på vägen dit också. Vi spenderade natten i Töllsjö. Jätte mysigt hus har dem där ute.

Idag skulle J ta med mig till hans favorit ställe och vägrade säga vart det var. Jag var så nyfiken! Det visade sig att vi skulle åka ut i Göteborgs Skärgård :) Åh det var så mysigt. Härligt väder, glass och picknick på klipporna vid vattnet. Kunde inte ha varit varit bättre!


Fredag


Min nya favorit. Mr B :)


Lördag


Liseberg


Fredrik

Flum Ride

Blöta

Glass :)

Förväntansfull vid Ballerinahjulet. Vann dock inte


Söndag




Ute i Töllsjö

Roadtrip. Fortfarande ovetanandes vart vi skulle

En helt fantastisk dag i skärgården! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback