festival? här är lite tips

image729
du kanske ska på Sweden Rock nu i veckan? eller kanske på Hultsfred som drar igång nästa vecka. eller kanske på Peace&Love som jag ska på. 
här kommer lite tips :)

 - gummistövlar är det bästa! man slipper förstår sina andra skor + att det är snyggt. det brukar bli lerigt även om det inte har regnat
 - du åker i en outfit, räkna sedan kvällar. hur många ombyten behöver du? du kanske kan ha samma shorts två dagar. räkna inte med dagen du åker hem, då kan du ha på dig vad som helst. försök att ha så lite packning som möjligt. ni kanske tycker att det är lätt men jag kan inte packa lite :P det blir tungt att släpa över hela campingen till platsen där ni bestämmer er för att slå er ner.
- tält, det finns ett Svergie-tält på Stadium (måste ju göra lite reklam) 299 kr. det kommer definitivt synas vilket som är ditt tält då. ett 3-manna tält. perfekt och om du inte orkar släpa med det hem, lämna kvar det!
 - lås. jag har hört att om man låser sitt tält tror tjuvarna direkt att man har något värdefullt. om du inte låser tältet tänker de kanske att man inte har något som man är rädd om. vågar du chansa?
 - ta kläder med fickor. lovar att du kommer att behöva dom för mobil, pengar, kanske kamera. eller ha ett mobilband så att du kan hänga mobilen runt halsen.
 - Sminkbortagnings-servetter. Jag lovar er, otroligt värt!
 - knäckebröd och skinkost på tub, perfekt frukost :)
 - ladda mobilen och kameran precis innan du åker, det brukar vara kö till eluttagen
 - försök att duscha så sent som möjligt innan du åker hemifrån, då håller du dig fräschar längre men tillslut kommer även du att vara lika äcklig som alla andra men det gör ingenting ;P
 - Köp en ihopfällbar en vattendunk. du kommer att vara törstig på morgonen när du vaknar. dessa finns att köpa på Biltema
 - om du ska ha schampo med dig, köp små förpackningar som tar mindre plats i väskan
 - solskyddsfaktor kan vara bra att ha om det är fint väder
 - paraply, om det skulle få för sig att regna
 - ta med minst en rulle toalettpapper. man vet aldrig när man kan komma att behöva toapapper.

ha en roligt festivalsommar, vi kanske ses på Peace&Love eller Reggaefestivalen i Uppsala :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback